6 Януари, 2018 08:10 8 721 47

Полицията от 9 години издирва Росен Ангелов

  • росен ангелов-
  • полиция-
  • нови искър-
  • убийство-
  • издирване-
  • дружба

Полицията провери адрес в столичния квартал "Дружба"

Силите на реда от 2009 година са издирвали Росен Ангелов, който е смятан за убиеца от Нови Искър, отнел живота на шестима. Това заяви на пресконференция главният комисар на МВР Младен Маринов.

От 2009 година насам са предприети няколко полицейски операции за откриването на Росен Ангелов, но без резултат. Срещу него се водят няколко досъдебни производства, които не могат да приключат, докато не бъда намерено лицето.

Ангелов има три присъди лишаване от свобода. През 1984 година лежи за кражба, през 1999 – за изнасилване, а през 2009 получава присъда за блудство с непълнолетно момиче. Изчезва, преди да влезе в затвора и е обявен за общодържавно издирване.

Междувременно полицията провери късно снощи адрес в столичния квартал „Дружба“, на който някога е живял издирваният. Проверката е направена по сигнал на гражданин. Адресът – блок 29 - не е официален на мъжа. Блокът е бил евакуиран от силите на реда, за да претърсят апартамента, в който някога е живял Ангелов.

Близки на Росен Ангелов споделиха пред Би Ти Ви, че той е бил „тиха вода“. Братовчед на издирвания за шесторното убийство каза, че е изпаднал в шок, когато е видял снимката му по телевизията. „Замръзна ми хапката. Още като чух първото име. Те такива, които вършат такива престъпления, са тиха вода. Те не събират хора тука да пийнат, да се повеселят“, заяви негов братовчед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Татко

    8 6 Отговор
    Колкото и да бягам
    Този път ще ме е--т

    Коментиран от #28

  • 3 Мутрата

    58 3 Отговор
    Силите на реда от 2009 година са издирвали Росен Ангелов,
    Срам и позор, как за 8 години да не можеш да хванеш един бандит

    Коментиран от #5, #9

  • 4 Stefko 88

    31 0 Отговор
    А колко ли са като него..... Рецидивисти работещи в дърводобива срещу" хляб и подслон.' А Ушев не търси и не търси.... А те си живуркат из балкана. Тоя с какво мислите се е препитавал 9 години в тая вила. Със сечене на дървета "горе" за без пари(а там такива случаи има) и кражби.
  • 5 Селянина с колелото

    40 3 Отговор

    До коментар #3 от "Мутрата":

    Ми как да го хванат за 8 години като
    са си пили кафето и пушили цигарите
    както сега правят, и са чакали той сам
    да се предаде, ама той не е изкал да
    им разваля рахатлъка, затова се е криел.
  • 6 smile

    35 3 Отговор
    Срам!Със сигурност има поне 200 човека които се издирват от 10 години, ама не ги намират в каква държава живем!Уж има ПОЛИЦИЯ, която не върши никаква работа освен да взима РУШВЕТИ!

    Коментиран от #13

  • 7 Стамат

    38 1 Отговор
    Когато през 2009 е блудствал с дете някое шевче от родното МВР е бил прекалено зает да събира дяла си от рушвети по хранилките из пътищата и просто си го е преместил в другия крачол.
  • 8 Глупака

    24 0 Отговор
    Явно той е работил за Полицията (доносник) , той тихичко си е вършил работата
  • 9 Ал Купоне

    29 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мутрата":

    ... и нито един полицейски чиновник няма да понесе наказание за този страшен гаф !
  • 10 Комита

    39 1 Отговор
    Брей къв комита бе ! 9 годин го търсат и немоат го намерат, те тва а еврокомита.
  • 11 ЕХА

    33 0 Отговор
    по правилно заглавие "Полицията от 9 години разпъвала чадър над Росен Ангелов"
  • 12 123

    34 0 Отговор
    ЗА ТЕЗИ 8год КОЛКО ПО 20 ЗАПЛАТИ СА ВЗЕЛИ ОТ НАШИТЕ ПАРИ.
  • 13 Бай хой

    36 0 Отговор

    До коментар #6 от "smile":

    То министърчето на мвр сабахлям съобщи че издирваните и не заловени изобщо не са двеста, а само шестстотин. А че то в тая необятна страна как да ги открият. А и са претоварени от пиене на кайве, пушене на сигари, източване на бензин, протестиране за пари и правомощия.

    Коментиран от #15

  • 14 Цуки

    15 1 Отговор
    Малки са им заплатите
  • 15 Stefko 88

    19 0 Отговор

    До коментар #13 от "Бай хой":

    То да ставаше въпрос за Галеви или някой подобен, че да се укрият в чужбина, а то за някакъв педофил (пасивен).чакали го неклко дена да дойде в затвора а той не дошъл! И какво ? Ходили до Тех , нема го ... И така 9ходини преписка и je sus 20заплати....боли ги долем , службата тече заплатите чакат. Много зле 600 боклука на улицата опасни при това . Но въпреки всичко оръжие от гражданите не може да се притежава и използва. Иначе вчера чета как екс Ушев за асрелял вълк със собствен ак74 с оптически мерник.
  • 16 някой никой

    14 1 Отговор
    много го увъртат много противоречива информация през няколко часа , май ще се окаже някой наш човек
  • 17 Батерията Рил

    27 0 Отговор
    ИНАЧЕ ПРОТЕСТИ ЗА ЗАПЛАТИ МИ ПРАВЯТ ПОЛИЦАИТЕ. СРАМ И ПОЗОР ЗА ПОЛИЦИЯТА, ТЕЗИ ДЕТО НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА ДАЛИ ЩЕ СИ ВЪРНАТ ЗАПЛАТИТЕ ЗА 9 ГОДИНИ НАЗАД. ПОЗОР ЗА ПОЛИЦИЯТА.

    Коментиран от #23

  • 18 Един

    18 0 Отговор
    Мързеливи
    Властимащи
    Рекетьори
  • 19 Eee

    25 0 Отговор
    Тая полиция е пълен смях.😂
  • 20 Шаран БГ

    10 0 Отговор
    Някой граждани от демократична България/ сега вече и прЪтсЪдатели на ЕС/ още не могат да се оттърсят от тоталитарното си мислене !
    В онези кУмунистически години" човек за човека беше другар,приятел, брат" и редовно се донасяше където трябва кой, кога и с кого влизаше или излизаше от съседската къща, вход, апартамент и т.н. За 9 часа да не е , ама Народната милиция за 9 деня щеше да го е" закопчала "!!
    Сега изобщо никой не се интересува от " бизнеса" на комшията, освен ако не е платено !
    Били са нужни шест човешки живота и един кучешки, и" малко" по-вече време........ Времена и нрави !!
  • 21 един

    13 1 Отговор
    Въх, ни думай... явно, че желанието им да го хванат не е било толкова силно... я виж как идва удобен, в удобен момент тоя Росенчо ;)
  • 22 Jukata

    19 0 Отговор
    Издирват в кой храст да се скрият и се почва КО ШИ ПРАИМ СЯ, че ми и протестират за повече пари. Ей СМЕШНИЦИ знаете ли колко народ върши много по стойностна и достойна работа от вашата за доста по-малко пари от вашите.
  • 23 Stefko 88

    15 0 Отговор

    До коментар #17 от "Батерията Рил":

    Тя разкриваемостта на престъпленията е смешна. Как да демотивират престъпниците , като с действията си само ги насърчават. Един престъпник ако знае , че има държава би ли дръзнал да върши подобни неща? Ако знае че ще лежи за убийство 30г? За кражба поне 10? И то считано от деня на залавянето му. В сащ са го измислили . Някогога и аз се чудих на тия "пет доживотни присъди" и подобните... Обаче явно има смисъл и ефект. Затворите са частни и колкото са по-дълги присъдите толкова по-добре за тях, така че криминалните типове да му правят сметка. Ето тоя например ако му калкулират по тяхната система престъпленията гаранция още щщеше да е в пандиза.

    Коментиран от #24

  • 24 Патриот

    12 0 Отговор

    До коментар #23 от "Stefko 88":

    Там затворите са частни за да има още едно местенце да от където наши хора да дърпат държавни пари(като еврофондовете и ЕРП-тата).

    Страно, че този човек 84-та година е лежал в затвора, а след това е станал неоткриваем по времето на демокрацията. Явно с годините е станал по-пъргав, ловък, умен... или просто полицията вече работи по желанието на клиента(ако даде под масата).
    Примери БОЛ! Взимането на заложник в Сливен - заловиха го и си лежи в затвора.
    Жоро Инкасото - гонеха го до последно, арестураха го, осъдиха го. Странно, че 9 години този човек не са го заловили. Явно някой е нямал интерес за това или никой не е поискал/платил да бъде заловен.

    Коментиран от #27

  • 25 Патриот

    9 2 Отговор
    И другото: полицаите, които виждате, които са по протеститите те са просто "изпълнители". виновниците за тези пропуски са огромен стаж в МВР на тлъсти заплати и никаква отговорност. На тях парите винаги ще им стигат и не се страхуват кой ще е на власт и кой не, защото те са нясно с кирливите ризи на всички и когато усетят заплаха за себе си могат да говорят много неща по телевизията. Включително и за Примиера Слъце.
    Полицаите по протестите да тези, които се сблъскват лице в лице срещу опасностите с окъсани униформи и смешни заплати.
    ЗА това не слагайте под един знаменател протестиращите и горепосочените.
    И МВР и МО има дефицит на "войници"(служители на най-ниско ниво). Генералите винаги са били на 100% в състав и винаги ще бъдат, защото там са тлъсти заплати и никакви отговорности.

    Коментиран от #33

  • 26 Morgoth

    12 0 Отговор
    Има профил във фейса, има си и гадже, пък силите за сигурност го издирват. Браво! Невероятни сили за сигурност. Че искаха и тях да пращат да мишкуват по храстите за превишена скорост. А може би е било защото само за това стават!
  • 27 Stefko 88

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Патриот":

    Да дърпат пари ама поне да отиват за нещо. Присъдите тук са смешни. Затворите гола вода . Защо там не се вози затворник по улиците със автомобил със специален режим на движение?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Stefko 88

    10 0 Отговор
    Те го издирвали а той си стоял на село.Как да вярваме в наща полиция пълен провал.

    Коментиран от #34

  • 30 Сталоун

    7 0 Отговор
    Сякаш гледам Рамбо първа кръв отново, не ви ли прилича точно на това? Силвестър Сталоун изби маса народ и го търсиха ли търсиха и нищо. Този явно е българският вариант.
  • 31 Хаха

    8 0 Отговор
    И как са го издирвали тия титани на мисълта?Някой да му е виждал сминката по новини и вестници?Откъде един нормален човек ще разбере,че тоя има влязла в сила присъда за блудство и родната милиция го издирва?
  • 32 незнайко

    17 1 Отговор
    ИЗОБЩО НЕ Е ТЪРСЕН ОТ ОРГАНИТЕ НА РЕДА ! Работел в автомивка, има си дом, любовница а даже и профил във фейсбук ! Знаели са го къде е но не е правел нарушения ! Всички статии са за това, че не могат да го хванат и нищо по въпроса с КАКВО СЕ Е ЗАНИМАВАЛО ТОВА СЕМЕЙСТВО ! Дейноста им е от ключово значение за тяхната смърт. Този ревностен сериал е прах в ОЧИТЕ НИ !!!
  • 33 Обикновен бългърин

    2 8 Отговор

    До коментар #25 от "Патриот":

    Полицаите и войниците генералите и другите коитосе плюят тук са български граждани и са произлезли от българи.Ваши бащи синове братя братовчеди .Каквито са те такива са и другите.Не си плюйте кучето.То Ви пази.

    Коментиран от #35, #39, #47

  • 34 Stefko 88

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Stefko 88":

    И това не съм аз! Какъв е този зор да пишат от мое име
  • 35 Stefko 88

    8 1 Отговор

    До коментар #33 от "Обикновен бългърин":

    Ти като си толко съвестен гражданин плати ли си данъците за да има заплати за тия ченгета да пият кафета докато те пазят от бюрата.

    Коментиран от #36

  • 36 Stefko 88

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "Stefko 88":

    И това не съм аз.Честит празник Йордановден.

    Коментиран от #40

  • 37 Иван

    7 0 Отговор
    Между "издирвали" и "чакали случайно да се натъкнат на него", има голяма разлика.
  • 38 Jack Bauer

    3 0 Отговор
    Като чета започвам да се чудя дали въобще е в България този човек и дали е бил тук през последните няколко години?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 безпартиен

    7 0 Отговор
    Тези които са го издирвали 9 годинии не са го намерили,да връщат заплатите си за това време!Само като му бръкнеш в джоба на чиновника/защото тези явно са такива/ ще започне да работи!Ако не иска-да напусне МВР!
  • 42 гост

    6 0 Отговор
    Поредния срам за вътрешния министър...То не бяха отвличания,разбити банкомати и т.н. И накрая едно голямо нищо!!! Имам чувството,че ако имат късмета да го заобградят някоя и друга барета ще изгори преди да го ликвидират !!! Най-страшното е ,че очевидно човека няма какво да губи !!!
  • 43 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    ШМАТКИ А ИСКАТ ПОВИШЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ
  • 44 бай село

    3 0 Отговор
    Ако тази глупост , се окаже вярна , че този Росен , който стана Българския Рамбо е убиеца , вътрешния министър , незабавно трябва да се раздели със поста си! А тези , които си признават , че 9 г го издирват и не могат да го открият , да се задължат , да върнат заплатите си за този период , да бъдат отстранени от полицията и съдени! Пък тези , които са успели да се пенсионират за не свършена работа , да им се отнемат пенсиите! Не може в едно общество , хора , които отговарят за сигурността и живота на трудещите се данъкоплатци , да бездействат , и с тяхната некадърност , да толерират създават и прикриват престъпници и убийци. Какво оправдание , 9 г издирвали даденото лице и без никакъв резултат, това в Китай да беше престъпника щеше да бъде без никакъв шанс. Но това не е единствен случай , само през миналата година колко кражби, и убийства останаха с неизвестен извършител. Специалитета на нашите пазители! Пълен резил за хората , които се наричат полицаи, жалко ,че ги храним , обличаме , пенсионираме в ранна възраст и задоволяваме с тлъсти заплати за тяхната некадърност! Ако наистина , тоя Росен се окаже убиеца , заслугата ще е изцяло на полицията , защото за 9 г , от кокошкар го превръщат в сериен убиец , а след още 9 г ще води армия от главорези , защото те ще продължат да го издирват.

    Коментиран от #46

  • 45 киро

    1 0 Отговор
    КАЛПАЗАНИ !
  • 46 Бенц

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "бай село":

    Можеше да бъдеш и по кратък....МАФИЯ ,МАФИЯ .......
  • 47 Патриот

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Обикновен бългърин":

    Така си е. Циганите също.
    Една от категориите, посочени от мен обаче взимат дейно или бездейно участие в унищожаването на сигурността на страната.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове