Last news in Fakti

6 Януари, 2018 10:52 36 666 42

Имало индикации, че Росен Ангелов е бил в Чуждестранния легион

  • нови искър-
  • росен ангелов-
  • полиция-
  • издирване-
  • убийство

За Красимир Каракачанов не е патриотично Северозападът да иска присъединяване към Румъния заради корупцията

Имало индикации, че Росен Ангелов е бил в Чуждестранния легион - 1

Има индикации, че издирваният за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов е бил в Чуждестранния легион. Това заяви в студиото на „Тази събота” военният министър Красимир Каракачанов. Така той в голяма степен потвърди информацията на bTV, че криещият се от закона 56-годишен мъж има изключително високо равнище на подготовка.

Каракачанов за момент забрави за ролята си на вицепремиер в настоящото правителство и се възмути от факта, че живеем в страна, в която всеки може да си купи оръжие и да се крие от властите. След това обаче намери виновен за ситуацията – твърде либералното отношение към закононарушителите.

„Когато един човек е съден за една камара престъпления (…) да го оставиш на свобода до произнасяне на присъдата?”, възмути се националистът и заяви, че ако се въведе ограничение вероятно „т.нар либерални философия, които са готови по всяка тема да критикуват България, те веднага ще бъдат срещу това”.

Той размаха пръст и на медиите, които през последните дни следят случая (до степен в която намериха пропуснато от многобройните разследващи веществено доказателство) и запита „на кого помагаме” с преките включвания от Искърското дефиле.

Запитан заради дебатите около Истанбулската конвенция срещу домашното насилие, Красимир Каракачанов коментира, че то съществува, но „в един свят, който е заливан от чужда цивилизация, която иска да го унищожи, това ли е проблемът”?

ВМРО и други консервативни политици в левия и десния спектър се обявиха срещу документа с мотива, че въвежда т.нар трети пол в това число и като тема в училище. Даже вицепремиерът Екатерина Захариева и правосъдният министър Цецка Цачева подчертаха, че такова нещо няма и всъщност целта е по-добра закрила на тези, които са обект на агресия вътре в семейството.

„За съжаление, западното общество, към което принадлежим и ние, изкриви своята ценностна система. То прави опити да се откаже от своите национални, културни и религиозни ценности”, констатира Каракачанов, който сравни съвременна Европа с Римската империя.

Според него в момента по-важно е да се помогне на 200-те хиляди „млади, грамотни семейства”, които не могат да имат деца.

Каракачанов разкритикува и инициативата на няколко северозападни области да се отделят от България заради високата корупция. „Една държава, която в началото на своята демократична ера си разстреля държавния глава като куче… Доколко Румъния е по-демократична и по-некорумпирана е въпрос на спор (…) Българската нация е готова по най-лесния начин да решава проблема – ние сме готови да отречем традиционни ценности в името на няколко изключения, той (инициаторът на подписката за отделяне) е готов 1/5 от България да бъде присъединена към друга държава, защото там нямало корупция”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вуте

    86 8 Отговор
    И е бил снайперист - то си му личи по притвореното око ! А бе докога ще ти заливате с глупости ???Остава да кажете че е братовчед на Джо Изкормвача !
  • 2 Патриот

    23 82 Отговор
    Респект към г-н Каракачанов.
    Все повече ми се издига в очите.
  • 3 Бай Иван

    60 5 Отговор
    "Спала Мара, та е втресло"
    Сетил се министъра къде живеем!!!!!!!!!!!!
  • 4 ай стига бе

    81 5 Отговор
    Те това е министър от всичко разбира.Само дето не върши това за което е назначен.
  • 5 Бесен Язовец

    66 8 Отговор
    Каракачанов е стара дружка на шишето така че не му се връзвайте
  • 6 Скорпион29

    73 4 Отговор
    Почна да им се привижда Джон Рамбо - от кв.Дружба
  • 7 тЪпЕт

    59 14 Отговор
    Прост-по-прост-най-прост-Каракачанов.
  • 8 стоян георгиев

    66 2 Отговор
    Ами какво стана с банковите обирджии,Маргините,Галеви и десетки други?А ние вече си плащаме данъците и осигуряваме заплати за професионалните институции които ни пазят.Аз като данъкоплатец не съм никак доволен.9648
  • 9 ку ку руку

    51 9 Отговор
    Единица мярка за ТЪПОТИЯ----ЕДИН КАРАКАЧАН.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Рамбо Силек

    51 1 Отговор
    От къде мога да си купя и аз един човал пищови че не знам магазина
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Диди

    12 4 Отговор

    До коментар #12 от "Кирчо":

    Нямаш толко парици в меката ти ...
  • 14 Факт

    59 8 Отговор
    Има индикации че каракачанката е по-тъп от колкото изглежда !
  • 15 Гостенче

    40 4 Отговор
    Ало, набеденият министър, че те медиите по целия свят излъчват пряко от местопрестъплението. Борят се за рейтинг кой да е пръв.
  • 16 За връзка тел.112

    28 3 Отговор
    Преправям бойни пищови на газови ,за количества отстъпки .Търсете бай Ставри
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гост

    30 1 Отговор
    От Росен Ангелов се страхува и Чък Норис !
  • 20 Гого

    20 2 Отговор
    Отдавна е при Братя Галеви всеки който е решил може да влезе и да излезе безпроблемно във България.
  • 21 Амлет

    37 2 Отговор
    Има индикации,че 8 год. ГЕРБ е на власт и 8 год.така го
    издирват,та от издирване на боковата власт си пуска нет
    купува си телефон,въобще живее си необезпокояван
    чиляка,че то и Галеви-брадърс може да са наоколо и да си
    пият бира с банковите обирджии.А иначе ние си плащаме
    данъците,глобите,застраховките и колите непременно на
    преглед и а пропусна ден или да ти пропуши малко,то е
    сваляне на номера то са актове глоби и губене на време.
    В това време убийци крадци и изнасилвачи си пият кротко
    бирата по кварталите и министри ги изкарват супермени.
  • 22

    41 3 Отговор
    Този ще го изкарат,че и космонавт е бил,егати и простотията но това е целта защото са в безизходица поради некадърност.

    Коментиран от #31

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Vasik Atanasova

    21 2 Отговор
    ТОЗИ КАРАКАЧАНОВ КОЛКО ГОДИНИ СЕ НАТИСКА ДА Е ВЪВ ВЛАСТТА
    Е И НАКРАЯ ВЛЕЗНА
    АЗ СЪЩО ГЛАСУВАХ ЗА ПАТРИОТИТЕ
    НО ЗА УБИЙСТВАТА СМЯТАМ ЧЕ ТОВА Е ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО ИЗВЪРШЕНО СЪВСЕМ ПЛАНИРАНО
    И ИМА ЗАМЕСЕНИ ДОСТА ХОРА
    А И САМИТЕ УБИЙЦИ СА БИЛЕ ПОНЕ 3 МА
    МОЖЕ И ДА ИМА ЗАМЕСЕНИ ХОРА ОТ ВЛАСТТА НАЙ ВЕРОЯТНО
    МИСЛЯ ЧЕ ТОЗИ РОСЕН АНГЕЛОВ НЕ Е УБИЕЦА
  • 25 Обективен

    15 6 Отговор
    Коментарът ми няма да се понрави на много хора ама ако бяхме взели едно от малкото смислени неща написани в американската конституция всеки да има правото на оръжие за самозащита, можеби бабата щеше да извади "Колта" и да уравнвеси нещата.
  • 26 Отоплител

    18 0 Отговор
    Г-н Каракачанов.Вие си имате ресор като министър и си го оправяите.За вътрешните работи си има друг и той да си върши работата.За патриотизъм на празен тумбак не ми говорете а се пробвайте.
  • 27 Гост

    15 1 Отговор
    Чиста Българска простотия и евтина сензация....недоказана и предполагаема евтина сензация !!! Не ви ли е срам да опетнявате една голяма институция като Чуждестранният Легион само за да задоволите нуждата си от жълта помия и еснафско любопитство... !!! Нямаме в България не само средна класа ,но и висша а, най-вече общество, способно да каже ..... Не ! СТОП ! и изхвърли тази пасмина корумпирана !!!
  • 28 бай село

    12 0 Отговор
    Да има индикации , как да няма ! Росен не само в чуждестранния легион е бил , той е бил командос във Виетнам ,преминал е през Афганистан , ,Ирак , Либия , в ИД е бил командир на боен отряд ,умее да стреля със всякакъв вид оръжие , управлява без проблем , танк , кораб , подводница , самолет ракета , абсолютен феномен , много опасен! Избрали сте точния човек за жертва , само не знам дали ще може да прикрие вашата некадърност!
  • 29 ШУШЛЕКА

    9 1 Отговор
    Скоро г-н Каракачанов ще разбере,истината... и тя е,че Росен е убочаван от Джон Рамбо. Не ,че господата полицай спат. Просто той е прекалено добре убучен!!!
  • 30 ХАН КРУМ

    16 0 Отговор
    Звъни се на вратата....каракачанов отваря и пита....ти кой си бе.....как кой ,аз съм дядо коледа....и какво от това,че си дядо коледа....ами изпълнявам желания....брейййй..а можеш ли да направиш така,че да сложиш в сметката ми 2 милиона....естественно...утре се будиш и те са в сметката ти....а автомобил майбах....и той ше те чака пред врататта...а нещо младо.....мацката ще е в майбаха....и това ей така за нищо.....ааааааааааа и ти трябва да сториш нещо....например да ми пуснеш....замислил се каракачанов,мислил мислил усладили му се благините,свалил панталона ,надупил се....дядо коледа свършил работа и наизпроводяк го попитал....абе ти на колко си години....на 52 отвърнал той....на свой ред дядо коледа отвърнал....и още вярваш в дядо коледа ли бе?????????????????????
  • 31 Кой е той Е

    5 2 Отговор

    До коментар #22 от " ":

    ПРОЗ НАРОД склаба държава а нашата КЬДЕ Е
  • 32 Сашо

    8 0 Отговор
    Хорааааа,ас пък ви казвам че РОСЕН АНГЕЛОВ,е НИНДЖА и че той е убиеца на всички мафиотски босове в Бг.Той е убиеца и на всички насекоми по искърското дефиле,и че той е убил няколко защитени от закона Мечки,и че той е виновен за краха на милата ни държавица.Ако и мен ме набият и тормозят в полицията истина ви казвам че ще си призная че съм убил КЕНЕДИ.Разберете че дори и при самопризнание един човек не може да бъде осъден,без ДНК анализи,свидетели,и куп доказателства.Съдбата на Росен е предрешена от НЕКАДЪРНИ хорица,които ще бъдат поласкани от Незрящия и простичък народ.

    Коментиран от #41

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 фонзи

    8 0 Отговор
    Тоа е нинджа ,монах е бил и в шаолин ,бивша барета е ,наемен убиец е ,морски тюлен ,каратист 7 дан ,знае коМфу , боксьор е ,умее джиуджицу,йога,таекуондо,владее техниката на змията и маймуната ,стреля перфектно с прашка ,лък,скобник ,шампион по хвърляне на гюле на 2километра ае страшен е много
  • 35 no name no face no number

    4 0 Отговор
    Още малко трябва да издържа в ЕС после се махам от тази отврат
  • 36 ФиланКишията

    2 0 Отговор
    Абе правиме си всякакви коментари нали ? Тоя (каракачанов) не искам даже и да го чувам и цялата банда там дето е с него. Парадоксалното обаче е защо требва винаги във тая наша Държава да правиме винаги спекулативни изказвания на гърба на случилото се (цитирам -Нови И.)нека ченгетата да опитат да си свършат работата
  • 37 Шматка

    2 0 Отговор
    Един го търсят и полиция и армия.Погледнете министрите и ще разберете на какво ниво са.А за тоя патриот просто нямам думи.
  • 38 Индикация

    6 0 Отговор
    Имало индикации ! Кви са тиа индикации ? Бил ли е , или не е бил ?
  • 39 кривогледия Росен

    2 0 Отговор
    еи го на-росенчо с кривото око излезе бг рамбо -що ли им се връзвате на медиите убиеца сигурно одавна почива на малдивите,чете ви простотиите за чичо росен кривогледия и се хили като луд че намерихте убиеца когато самия той си почива на плажа ха ха ха
  • 40 Попа

    3 0 Отговор
    На тоя измислен министър да му напомня, че пееше песен за свободно носене на оръжие, неприкосновена частна собственост, ала бала циганите и тн.А истината е една, колкото повече оръжие има в населението толкова по малко битова престъпност ще има, като в ония страни към който се мъчим да се прикачим.
  • 41 Петко

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Сашо":

    И не само е ниджа, но и е преминал пълно обучение в Шаолин. Та затова и псетата на милиционерите не са го надушили!
  • 42 Дедо Грую

    1 0 Отговор
    Статията е тюрлю гювеч, гарниран с мръсни гащи и носени чорапи. Авторът се е изгубил в мислите си като в лабиринта на Минотавъра.
    Само едно разбрах : Тлъстият патриот е пенкилер по всичко. По този случай предлагам ново заглавие на статийката :
    ПОХВАЛНО СЛОВО ЗА КАРАКАЧАНОВ - ТОЙ Е КАПАЦИТЕТ И РАЗБИРА ВСИЧКО
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове