8 Януари, 2018 09:42 5 774 20

Масовият убиец изобретил заглушителя на пистолета си от маслен филтър на автомобил

  • росен ангелов-
  • заглушител-
  • пистолет

Росен Ангелов избил жертвите си с "Берета", а след това се е самоубил със същото оръжие

Масовият убиец Росен Ангелов е разстрелял жертвите си с пистолет "Берета", 22-и калибър, а след това се е самоубил със същото оръжие. Това разкриха пред БЛИЦ запознати с разследването, което продължава и в момента.

Както медията ни съобщи първа, мъртвото тяло на изверга бе открито в гората край Нови Искър.

БЛИЦ научи също, че Ангелов се е оказал същински изобретател. Успял е да приспособи маслен филтър в заглушител, който е поставил на пистолета си. За неговите творчески умения в тази посока свидетелстват няколко души.

След денонощните усилия на главния секретар на МВР Младен Маринов и криминалистите от СДВР и Главна дирекция Национална полиция, бе установено, че именно Росен Ангелов е касапинът, който преди няколко дни изби шест невинни жертви. Вината му бе доказана с множество солидни доказателства, най-ценното от което е ДНК-следата от тялото му, която бе открита на местопрестъплението.

На този фон е учудващо как самопровъзгласили се за криминални експерти обикалят телевизионните студия, за да бръщолевят, че имало съмнения за съпричастността на Ангелов към най-бруталната екзекуция в най-новата история на България. Търсачите на евтина слава утре могат да кажат, че числата от тотото са нагласени при тегленето на тиражите, само и само да получат шепа ефирно време.

Добре е при следващото си медийно участие, проф. Радулов да вземе със себе си и картите Таро и една бяла свещ. Така шансът му да разгадае обстоятелствата около някое престъпление ще нараснат в пъти.

Крайно време е многобройните почитатели на лакърдиите да спрат да петнят името на полицаите, които всеки ден работят денонощно за разкриване на престъпленията и рискуват живота си, за да опазят българското общество от бандитизма.

Добре е, преди да се облещят пред камерите, въпросните "специалисти" да си дадат сметка за сирачетата, които оставят полицаите, които загиват при изпълнение на служебния си дълг.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Расулюлах

    13 1 Отговор
    Оли хаххахаха даже е водил и предаване по талавизора хахах
  • 2 калашников

    16 0 Отговор
    Калашников поискал от него да му разработи от маслен филтър заглушител за автомат АК47. Даже му дал аванс и затова той си имал пари да преживява 8 години. Но КГБ разбрало и края го знаете...
  • 3 Тенденциозно

    19 5 Отговор
    Масово тенденциозни статии, изпълнени със недоказани хипотези /лакърдии /. Особено впечатление прави мазния език на пишещите /преписващите/ - масов убиец / за 6 човека ? / ; изобретател ! ; изверг!! ; касапин ? ; . Жалко , че след като го самоубиха Независимата Съдебна ВЛАСТ не можа да изкара никаква кирия.
  • 4 ха сега

    10 8 Отговор
    Нали казаха, че били убити с малокалибрено оръжие ? А сега с берета.

    Коментиран от #6

  • 5 Бай Хой

    13 2 Отговор
    “Публикувано във факти.бг: Търсачите на евтина слава утре могат да кажат, че числата от тотото са нагласени при тегленето на тиражите“
    Каквито разследванията, такива и тиражите... справка зетят на кмета на Симитли
  • 6 Гост

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "ха сега":

    Явно не си чуваш, че има Берета в .22, но това май не ти пречи да си поредния невежа, който се прави на разбирач!
    Писането на коментари не е задължително!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Вижте ся

    13 0 Отговор
    Да направиш заглушител за малокалибрено оръжие не се изискват особенни умения. Аз навремето на моята пушка слагах бутилка от веро на цевта. Звука който се чува е като удар с пръчка по бутилката.
  • 9 ААА

    7 2 Отговор
    На мен би ми било интересно да узная по какъв начин бивш опасен пандизчия се е сдобил с огнестрелно оръжие "Берета" . Това е пистолет който се продава само с нужното разрешение от служба КОС. И въпроса с разрешителните е сериозно затегнат. Да беше някой Макаров купен на черно,каквито се намират. Въпроса е кой му е дал Беретата?

    Коментиран от #11

  • 10 ИВАН

    8 2 Отговор
    Касапина, изверга ... ееее, стига се пенявили тия журналисти бе, дори да е така - хайде малко по финно, с малко повече достойнство и смирение към човешката трагедия.
  • 11 Райко кръвта

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "ААА":

    Ми то с кинти всяко оръжие мое си купиш на черно а я се чуда ка па автомат не си е зел да се не мъчи с тоя пиштоф
  • 12 Вуте

    22 2 Отговор
    От маслен филтър заглушител а отгоре на пистолета закрепил фар от москвич 408 които използвал като оптически мерник!В гащите пък бил пъхнал въздушен филтър от икарус за да не го надуши кучето !!!!Утепахте ни от простотии !!! Ха спрете се накрая!

    Коментиран от #18

  • 13 цоко

    10 1 Отговор
    Е с този маслен филтър вече утрепахте всичко живо. Само си представете издирван разбойник, който според кошаревски свидетели не се разделял с оръжиет да забучи в гащите и маслен филтър. А при стрелбата в къщата с едната ръка стреля а с другата лентова, защото двата модела Берета събират съответно 8 и 10 патрона.
  • 14 Кеп

    8 0 Отговор
    От Форд транзит акула е бил филтъра туй го казаха по новините , че те са най безшумни
  • 15 Гостът

    4 0 Отговор
    “Публикувано във факти.бг: Търсачите на евтина слава утре могат да кажат, че числата от тотото са нагласени при тегленето на тиражите“
    Ама не си ли спомняте, че мамата ва Дебелян Пеевски беше шеф на Татото !?
    От къде мислите ехначалният капитал на тоя човек ?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ivan

    1 0 Отговор
    Сигурно са го убили заради патента на заглушител,който е измислил,също и за второто му изобритение - патрони от клечки за зъби
  • 18 VasilMalchev

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Вуте":

    Явно много хора се упражняват по криминалистика и спекулации. Няма сензация и няма новаторство в това, че е направил заглушител от маслен филтър.Гледам, че малоумници коментират, че и това е измислица и нещо нереално.Има достатъчно клипчета с такива заглушители... разровете се малко в youtube И малоумниците е крайно време да разберат, че има Берета 22 калибър... както това, че когато прострелваш 2 жертви в една стая... не е нужно да пуснеш първите 10 куршума в едната жертва.Прострелял ги е достатъчно добре, че да ги обезвреди и след това е имал време да им пусне и по една контрола в главата. А презареждането не е драматично бавно... да не говорим, че може да е имал и 2 пълнителя, а те се сменят за има няма 2 секунди при трениран човек.А до качването на втори етаж при укриващите се, е имал достатъчно време за повторно презареждане.Нали не очаквате, че те биха се втурнали към първия етаж при въоръжен човек... стояли са горе и са се надявали да им се размине...
  • 19 Кака Гинка

    1 0 Отговор
    Стилът на статията е неподражаем - като в едновремешния "Работническо дело",да не говорим за съдържанието.Даваха и някаква пресконфренция по случая,но просто не можах да я догледам - не ги бива за писатели наш'те компетентни органи,никак не ги бива...
  • 20 Гостът

    0 0 Отговор
    “Публикувано във факти.бг: Търсачите на евтина слава утре могат да кажат, че числата от тотото са нагласени при тегленето на тиражите“
    Ама не си ли спомняте, че мамата ва Дебелян Пеевски беше шеф на Татото !?
    От къде мислите ехначалният капитал на тоя човек ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове