Last news in Fakti

11 Януари, 2018 09:21 6 768 12

Катя Илиева: Пробутват ни версии за Христов, да не разберем кой ще строи ”Хемус”

  • петър христов-
  • килърите-
  • нови искър-
  • мафия

В Търново във всички институции треперят дали ще си запазят работните места

Докато работих в ГДБОП смятах, че истината е погребана. Винаги ще се намерят механизми, които ще я заглушат. Сега вече мога свободно да говоря. Това заяви в "Шоуто на Слави" главният редактор на "Фрог нюз" Катя Илиева.

Живеем в мафиотско-тоталитарна държава. Мафията ни е превзела. Висш представител на МВР ми сподели, че ако не е служител в полицията, няма да се чувства защитен. В МВР се кръстосват разнообразни интереси – бизнес, икономически, политически.

Как да очакваме, че ще бъдат разкрити убийствата в Нови Искър, на бизнесмена Петър Христов? От самото начало ни пробутват версията, че „Килърите” и „Наглите” са поръчали убийството на бизнесмена, близък до управляващите. Облъчват ни от сутрин до вечер по телевизията с тази версия, за да не разберем кой ще поеме строителството на „Хемус” или на пътя Русе – Велико Търново.

В Търново във всички институции треперят дали ще си запазят работните места. Петър Христов е назначавал там хората. Той е бил светая светих. Вземал е обществени поръчки, казвал е къде какво да се прави.

Как да вярваме, че поръчковите убийства ще бъдат разкрити? Ето например Огнян Стефанов не е бил разпитван, когато е бил зверски пребит. Единствено докато е бил в полусъзнание, след излизането от комата, са му задавали някакви въпроси.

Погледнете „Килърите”: те са огледало на това, доколко България е готова да се справи с престъпността. Групата на „Килърите” е била свързана с политиката. В ареста Петър Стоянов – Сумиста е разказвал за проекта АБВ, той го е нарекъл новото БСП. Имал е в телефона си номера на хора от БСП. Един от защитените свидетели е изваден от програмата за защитени свидетели и вече е мишена. Наблюдаващият тогава прокурор по делото Ася Петрова, антимафиотът Валентин Цоновски, свидетелят Боян Джамалов са нападани, без някой да ги защити. Един от жертвите на „Килърите” е можел да бъде спасен – това е адвокат Петър Луков. Георги Вълев дава поръчка за неговото убийство. Колата на адвоката е била запалена, бил е пребит и чак тогава зверски убит. Не са го защитили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 georgi

    32 14 Отговор
    Решението за това е Терминал 2 за повечето осетели се нормални хора.

    Коментиран от #5

  • 2 Ганьо

    30 0 Отговор
    Всички ще избягат......скоро време няма да има кой да им работи на чуждестранните инвеститорите,но и те ще разберат и няма да инвестират и така всичко ще приключи......
  • 3 майна

    21 0 Отговор
    трябва да се назначават честни хора в държавните служби
  • 4 Иванчо

    16 18 Отговор
    Истината е, че комунизмът никога не си е отивал. Една и съща върхушка ни управлява от 70 години. През 90те комунистите раздадоха държавните пари на мутрите. Сегашните олигарси са резултат от това раздаване на пари с червените куфарчета. Понастоящем мутрите с анцузие са заменени от пионки с ризи, които биват държани на къса каишка от хората, дето им раздадоха парите. А престъпниците, които извършват убийства по поръчка, са маши в ръцете на тези хора. Емиграция е решението...
  • 5 Варна

    36 2 Отговор

    До коментар #1 от "georgi":

    Напротив!
    -Решението е сурвакница и то повсеместно и по цялото протежение на администрацията. Освен "разтривките" които трябва да им направим, някои от тях трябва да отидат на екскурзия до местните затвори, а останалите уволнени.
    Не е по- лесно да си емигрант, което ще е цял живот!
    А "сурвакането", "екскурзиите" и уволненията ще отнемат значително по- кратко време.
    -Трябва да има наказателни акции, широко отразени и всичко ще си дойде на мястото за няколко години.
    За това... - Бой! Ей сега на пролет... - Всеки да вади сурвакницата и по Великден хубаво да бъдат насурвакани всички по всечки държавни институции. Толкова дабре да ги разтрием, че да не си помислят повече за парламента ( онези дето се мотат там по 10-15 години)

    Коментиран от #6

  • 6 Различен

    29 1 Отговор

    До коментар #5 от "Варна":

    Подкрепям!
    Аз съм го писал многократно.
    Докато не влязат двама с автомати в НС и не стрелят наред, все ще убият когото трябва, нещата няма да се оправят. И кръвта по стените да не се маха, та следващите влезли в този парламент, да знаят , какво ги чака, ако не работят в интерес на България!

    Коментиран от #8

  • 7 Кавал

    3 7 Отговор
    Много интересна женичка ,според мен има връзка с голямо ченге.
  • 8 Алфата

    13 0 Отговор

    До коментар #6 от "Различен":

    Пчове (и варненският) не е проблема в НС, но чрез тоталната подмяна на същото НС, можем да пренаредим силово-правните структури на държавата. И след тва повсеместна чистка - до хигиенистките! Слави още ни чака! Да знаете. Да не се предаваме! Просто иска да знае, че поне половината от гласуващите сме ЗА ново статукво, с нови лица! Затова си трае. Знае, че ако няма мнозинство всичко е безсмислено. Виждам го как едва се сдържа де не ни тегли майните, повсеместно! Заспал народ сме! Прави са гърците, като ни бъзикат. Ама някой ден ще изригнем - със страшна сила!
  • 9 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Значи в интересна държава живеем !!
    1/3 - крадци и трепачи....
    1/3 - вардени/пазени, охранявани/....
    1/3 - пазачи / охранители,бодигардове /...
    Горните 2/3 нещо много усукани,приплетени, обвързани - едните с другите.....
    Абе то свестен човек не остана !? Наистина дилема !
    Аз към кои да мина или да замина ?

    Коментиран от #11

  • 10 Солаков

    0 1 Отговор
    Тая пък колко време работи в ГДБОП че е толкова информирана. Поредната "духалка".
  • 11 Томов

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Шаран БГ":

    БратО, то вече местО никъде не останА !! Ами се зЕми под ръка и още повече , ако си млад - терминал 2 те зове !! Ако пък вече си наддал на години (като мен) и ти е тридно да държиш дълго време даже тупалката за килими (пак като мен),чЕти какво пишат Ората и коментирай (също като мен). И ГЛАВОТО:НАЛЯГАЙ СИ ПАРЦАЛКИТЕ !! :-):-)
  • 12 Бесен съм

    0 0 Отговор
    На Бойко и компания трябва Бойкот.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове