Last news in Fakti

13 Януари, 2018 15:15 3 025 26

"Третият пол" скара Нинова и Станишев

  • трети пол-
  • истанбулската конвенция-
  • корнелия нинова

Червените се скараха за Истанбулската конвенция. Това стана на закрито заседание на Националния съвет на БСП на Позитано 20. Лидерът Корнелия Нинова се опънала на президента на ПЕС Сергей Станишев, съобщи News.bg.

Станишев защитил ратификацията на конвенцията, обяснявайки важността на документа и че ако столетницата й се опъне това ще предизвика внушения, че БСП е антиевропейска партия.

Дори намекнал, че това няма да се хареса в Европа и партията щяла да е под угрозата за изключване от семейството на европейските социалисти.

Нинова пък му отговорила, че има национални теми, които са над европейските. Освен това му припомнила, че не за първи път партията щяла да е на различна позиция от ПЕС и дала за пример решенията около мигрантските квоти, СЕТА и за санкциите срещу Русия.

Съпартийци на Нинова изразили и атрактивни притеснения, че ратификацията щяла да е "лъжицата с катран, която да се вкара в кацата с меда" и дори, че приемането й щяло да е все едно " да се вкарат порно сцени във Война и мир".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Schultz

    53 6 Отговор
    Гея си защитава подобните
  • 2 НАТО ВЕЦ

    41 4 Отговор
    Той сЪрГей СтАниШЕФ е ясен. БСП обаче, ако "седне" на тоя ... повече няма да стане.
  • 3 един

    37 3 Отговор
    Този се е продал отдавна, още когато фалираха КТБ 2014 та... БСП да си прави сметката в чий отбор играе ;)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Реалист

    36 2 Отговор
    Хахахаха... Разберете го все пак серГея- в партията е до време, но е гей ЗАВИНАГИ.
  • 6 fakt

    33 3 Отговор
    Това е лицето на третия пол
  • 7 Сърп и чук

    16 14 Отговор
    Станишев е от стара коза яре ,не го подценявайте .
    Сигурно сега седи и се чуди откъде изкопа тая куха лейка нинова която сложи начело за да остане той в сянка но пак да командва..

    Коментиран от #9

  • 8 Morgoth

    30 2 Отговор
    И после нямало външен натиск за приемането на тази конвенция
  • 9 соц пуч

    14 0 Отговор

    До коментар #7 от "Сърп и чук":

    В момента сереГея и компания усилено кроят шапка на кака им Кури дори вече са си избрали човек, който да седне на нейното място.
    Това с третия пол е само повод за да създадат скандал и после да я махнат !
    Всъщност се говори в тая конвенция за "социален пол" и ако социалистите го признаят, ще значи ли вече, че са от третия пол ? Хаха
    Серегея е ясен !
  • 10 Някой

    20 4 Отговор
    Сега се сетиха долните къмуняги да защитават националните интереси, а когато издигнаха и възхваляваха СерГЕЙ да кръдът и за грабват с дпс и царя каде бяха националните интереси
    интереси.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 кажете ми

    15 4 Отговор
    ако герберите подпишат тая конвенция те ще признаят че са третополови сигурно
  • 13 истина

    14 0 Отговор
    сега ще се види кой са обратните
  • 14 Гостът

    13 4 Отговор
    ГЕЙБерастията - третият пол на България !!!
  • 15 СерГей

    11 0 Отговор
    За огромната брюкселска заплата съм готов да мина на другия бряг и да сменя резбата.
  • 16 ЗАЩО Е НУЖЕН ТРЕТИЯ ПОЛ ?

    5 0 Отговор
    Защото ЩОМ ПУХЛЬОВЦИТЕ СТАНАТ ЗАКОННИ, ЗАПОЧВА НОВ ЛЕГАЛЕН БИЗНЕС - ГЕЙ БАРОВЕ И ЗА ГЕЙ ДУПЕ ЩЕ СЕ ЗАПЛАЩА КАКТО НА КОЛЕЖКИТЕ ОТ БРАНША.ТОГАВА ЩЕ СЕ ЗАПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И ОТ ПУХЧЬОЦИТЕ. В ЕВРОПА Е ОК СИ ПУХЛЬО И В БИЗНЕСА ЛЕГАЛЕН. ПИТАМ СЕ НАШИТЕ БРАДАТИ КОЗЛИ ОТ ПАТРИАРХИЯТА ТЕ КАКВО ИМАТ В УСТАТА ЧЕ НЕ СЕ ПРОИЗНЕСЯТ ПО ВЪПРОСА. НЕ СА ЛИ И ТАМ ПОВЕЧЕТА РЕЗБАРИ. ДЕ СИ БЕ ХРИСТОВА ВЯРО, ДЕ СИ БЕ ? ИМА ЛИ ЗДРАВА ПОЧВА В ТАЗ ВУНЯСАЛА ДЪРЖАВА. КАКВО ОЧАКВАМЕ ОТ НАШИТЕ ДЕЦА УТРЕ ? ХОРА ИЛИ УРОДИ.

    Коментиран от #17

  • 17 ЗАЩО Е НУЖЕН ТРЕТИЯ ПОЛ ?

    8 0 Отговор

    До коментар #16 от "ЗАЩО Е НУЖЕН ТРЕТИЯ ПОЛ ?":

    Колкото повече обществото е разложено, толкоз то е разединено. Тогаз и силата на съпротивата му срещу властта е слаба и недееспособна. По научному се казва : разделяй и владей ! В политиката е същото - 180 партии, никога никоя не ще надделее с повече от 51% над другите и хоп КОАЛИЦИЯ - НИ РИБА НИ РАК А КАЧАМАК. ДА ТИ ТАКОВАМ НА ДЕМОКРАЦИЯТА. СВИНЩИНА.
  • 18 Све

    3 0 Отговор
    Такъв дебат е обида за всеки разумен нормален човек
  • 19 киро

    2 0 Отговор
    СерГЕЙ Станишев още си мисли с аналния отвор !
  • 20 Ачо

    3 0 Отговор
    Педераса трябва да е затвора за голями кражби.
  • 21 681 БЪЛГАРИЯ

    3 1 Отговор
    Долен руски комунист !!!

    Коментиран от #22

  • 22 Не си прав защото

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "681 БЪЛГАРИЯ":

    В Русия такива теми не се коментират!
  • 23 некойси

    1 0 Отговор
    Този хрантутник на съдбата се позагуби известно време.
  • 24 КОЦО

    1 0 Отговор
    КАК ДА ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ КАТО ТАЯ ...ИСТАМБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ...ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ Я ЧЕЛ....И КАКВИ СА ТИЯ ПОНЯТИЯ ..."СОЦИАЛЕН ПОЛ"...АМИ ТОГАВА КОЙ Е АНТИ-СОЦИАЛНИЯ ПОЛ ? ЛИЧИ СИ, ЧЕ СЕ СЪЗДАВАТ ДОКУМЕНТИ, КОИТО ИМАТ ЗА ЦЕЛ ЕДИНСТВЕНО...ДА ПРЕДИЗВИКВАТ ОБЪРКВАНЕ У ХОРАТА...И ОТТАМ ХАОС В МИСЛЕНЕТО...КОЕТО Е И ЦЕЛТА...ТЕ ВСИЧКИ ШАШМИ СЕ ПРАВЯТ В МЪТНА ВОДА...ХАОС...НИЩО НОВО....РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ !!!
  • 25 Хасан

    0 0 Отговор
    Преди бяхме за червено (комунистическо) бъдеще ,а сега сме за розово бъдеще...
  • 26 Хасан

    0 0 Отговор
    Значи ние мюсюлманите можем до 4 жени да си вземем и ако това се приеме можем да компенсираме това което третия пол не иска...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове