16 Януари, 2018 12:16 2 323 13

Пиян шофьор помете спирка на градския транспорт в София (СНИМКА)

  • пиян-
  • шофьор-
  • спирка

Пиян шофьор помете спирка на градския транспорт в София. Инцидентът е станал около 21.00 часа в понеделник вечерта, на столичния булевард "Александър Малинов" в квартал "Младост".

Алкохолната проба на шофьора е показала 1,6 промила алкохол в кръвта, съобщиха за NOVA от Центъра за градска мобилност.

При инцидента няма пострадали.

На място е изпратен екип на Центъра за градска мобилност. Предстои оценка на щетите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сачо

    3 1 Отговор
    Някакъв палячо с ник Начо
    Коментираше Пловдивските шофьори сутринта , Не пожела да ми отговори той от кой град е ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Истината винаги боли

    4 1 Отговор
    По бързата процедура,събира се трибунала и на място си получава наградата.Продължи ли тази слободия още две, три години няма да има жива душа по улиците!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гошо

    12 1 Отговор
    Аз бях свидетел на цялата катастрофа и тази новина е показателна по какъв начин репортерите си вършат работата.

    Шофьорът, който помете спирката, може да е бил пиян - не оспорвам това, тъй като няма как да знам. НО... никой не е писал каква е основната причина за катастрофата.

    Ето каква е истината. Имаше двама шофьори. Единият мина на червено, в следствие на което вторият се опита да избегне сблъсък, като зави рязко, изгуби контрол и мина през спирката. Да, вторият може да е бил пиян, но истинският виновник е този, който мина на червено и в последствие избяга.

    Повече обективност, моля!

    Коментиран от #8, #10

  • 7 Дългия

    2 1 Отговор
    Пак полицаите са виновни.Няма контрол като ги пишат къде стоят по разни групи.
  • 8 Истината винаги боли

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гошо":

    И двамата са били пияни,добре че няма невинни жертви,сега да хванат и другият пияница,има камери навсякъде...

    Коментиран от #9

  • 9 Гошо

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "Истината винаги боли":

    Може и този, който мина на червено, да е бил пиян, но е напълно възможно да е бил трезвен и просто да се е объркал, тъй като на това кръстовище има 2 различни светофара - единият за направо и надясно, другият - за наляво. Той искаше да завие наляво и когато светофарът за направо и надясно светна зелено, той тръгна, макар че светофарът за наляво светеше червено (и аз чаках да завия наляво). Без да има добра видимост и на червено той тръгна да завива наляво, а отсреща се задаваше шофьорът, който помете спирката, тъй като трябваше да завие рязко, за да избегне удар с миналия на червено.

    Наистина е щастие, че няма пострадали. Заради едно малко недоглеждане на светофарите и минаване на червено, някой можеше да се прости с живота си. Бъдете внимателни и бдителни, когато шофирате!!!
  • 10 Винаги трезвен

    1 4 Отговор

    До коментар #6 от "Гошо":

    Това, че има водач употребил алкохол е причина за съпричиняване, независимо от обстоятелствата... Въпреки, че има и друг нарушител, замъгленото съзнание на употребилия алкохол е предпоставка да не реагира на време или прецени ситуацията в аванс, предотвратявайки ПТП. Бих могъл и да отида по-далеч...пияният ЛЪВ виждайки, че е ПРЪВ и ПРАВ, показва кой е по-велик селяндур, окрилен от изпития алкохол. Всичко подлежи на преценка, включително и степента на вината на всеки от участниците в ПТП, а Вие като свидетел отидете където е необходимо и свидетелствайте!

    Коментиран от #11

  • 11 Гошо

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "Винаги трезвен":

    Аз, както и други свидетели, дадохме показания пред пристигналите полицаи. Не останах, за да видя какво ще заключат, но съдейки по статията, са си намерили изкупителна жертва и са поставили цялата вина върху пияния шофьор.

    Според мен, ако беше трезвен, щеше да реагира по същия начин - отново с рязък завой и изгубване на контрол. Тогава валеше обилно сняг и изгубването на контрол при рязък завой беше една идея по-лесно от нормалното. Движеше се с около 50 км/ч на зелен за него светофар и нямаше как да предвиди ситуацията, тъй като нямаше никаква видимост към водача, който мина на червено. Единствено му оставаше по някакъв начин да избегне удара и това и направи.

    Трудно е да се каже дали ако не беше пил, щеше да успее да си върне контрола върху автомобила и да не минава през спирката. Не съм карал пил, така че не мога да направя добра съпоставка, но според мен това зависи повече от шофьорските умения и подготовка, отколкото от трезвеността.

    Коментиран от #13

  • 12 kjytkulkululu

    2 1 Отговор
    трябва да се разреши карането пиян,защото алкохола успокоява и замъглява мисленето по този начин той се откъсва от робската действителност
  • 13 иво

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гошо":

    благодаря за даването на показанията пред тази статия аз съм този който се удари единствено помня как му видях фаровете В ОГЛЕДАЛОТО И ЗАВИХ РЯЗКО НА ДЯСНО ДА НЕ МЕ УДАРИ на този смелчага който мина на червено и изведнъж се оказах извън колата и другото което е не съм бил пиян просто бях пийнал 3 бири и дрегера отчете 1.16 промила благодаря
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове