26 Януари, 2018 16:16 16 913 21

Счупен крак уби пострадал при катастрофа

  • загинал-
  • катастрофа-
  • счупен крак

Мъжът постъпил в съзнание, само с болки в крака, какво се случи в операционна зала

Има ли виновни лекари за смъртта на 44-годишния Георги Кузманов, единият от ранените в катастрофата край борсата в село Кърналово в късния следобед вчера?!

Катастрофата е по вина на всички участници в нея. Водачката на лек автомобил "Ауди" Ева Петрова се е движела с висока скорост, колегата и на пътя с Фолксвагена, завил също в нарушения, третият се е забил в първите двама.

След произшествието в болницата бяха настанени Георги Кузманов и две жени, едната от които е съпругата му. При постъпването си в болницата Георги е бил контактен и се оплаквал от болки в крака. Качен е за преглед в рентгена, настанен е в реанимация и го подготвили за операция на крака. Влязъл в операционната и не излязъл жив, пише "Струма.ком".

Смъртта на Георги шокира не само роднините и близките му, но и полицаите били на мястото, които разговаряли с ранения. "Не мога да повярвам, доведоха го тук абсолютно адекватен, дори не изглеждаше зле, болеше го само крака", коментираха полицаи в двора на Спешно отделение в Петрич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АНОНИМЕН

    50 1 Отговор
    ДАЙТЕ ЯСНОТА ПО СЛУЧАЯ.....????

    Коментиран от #3

  • 2 гост

    53 5 Отговор
    Баба ми я закарахме със слабост, бяха й отекли краката. Приеха я, чуваше се вътре от залата как тя ги моли да са по-внимателни, явно искаха да й слагат подлога, а тя си беше адекватна. След малко се разтичаха, после се караха вътре и след 5мин ни казаха, че е починала. Вероятната причина е препрат за дехидратиране, който са й го поставили много бързо и са й затруднили сърцето, вместо да я облекчат с плавно поставяне на препарата. Така че убиха бабата, но епикризата е пезупречна, защото лекарите се покриват, а няма как да докажеш такива грешки дори с аутопсия. Лекарите един срещу друг не свидетелстват.
    Все пак това е млад човек, мир на праха му. Може би причината е тромб. Разнищете ги.
  • 3 Красо Зелето

    28 4 Отговор

    До коментар #1 от "АНОНИМЕН":

    За съжаление, при челен удар вероятността да останеш жив е много малка. Случая е същия, Аудито заобикаля завиващата кола на ляво при непрекъсната линия, и човека с Реното който почива в болницата последствие, не може да спре и се удря челно в Аудито. Пътя е извън града, и ограничението е 90км/ч. Човека си отиде невинен. Но нали шофьора със скъпата кола в България никога не е виновен! Пазете се хора :(
  • 4 Стефан

    17 7 Отговор
    Емболия? Ако някой е открил начин да се открива, да се кандидатира за Нобелова награда...
  • 5 РОМ

    26 14 Отговор
    Не напразно бият лекарите хора разберете го.Лекарите ги виждаш как нарочно те бавят за преглед,нарочно ти говорят работи които колкото и да не сме лекари разбираме че ни лъжат.Въобще си заслужават боя не ги жалете.Те жалят ли близките ни хора когато ги водим по лекари.

    Коментиран от #7, #8, #9

  • 6 коки

    14 3 Отговор
    при счупване на кости,макар и рядко се получава емболия от мастните капчици намиращи се в костния мозък,ако ръбовете на счупената кост разкъсат сравнително големи кръвоносни съдове и се отдели по-голямо количество костен мозък може да се запушат големи съдове в сърцето или белите дробове и да се стигне до смърт,състоянието е почти неспасяемо
  • 7 Шляхтиц

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "РОМ":

    Мисля като Вас. Счупени кости разкъсват и големи кръвоносни съдове и нервни влакна. Писателите на статии, а и много коментатори, лесно обвиняват лекарите.
  • 8 Шляхтиц

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "РОМ":

    Мисля като Вас. Счупени кости разкъсват и големи кръвоносни съдове и нервни влакна. Писателите на статии, а и много коментатори, лесно обвиняват лекарите.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Напомням

    9 1 Отговор
    Тъй като повечето шофьори тук са забравили БЧК-то, на което всички са ходили, счупена бедрена кост може да разкъса артерията и да умрете за няколко минути.
  • 11 В Окръжна болница Плевен е същото!

    12 6 Отговор
    Всички лекари и мед.сестри са убийци и търгаши! Нямат съвест, нямат човещина, имат само алчност. В Пирогов,някъде по последните етажи на сградата, си имат даже Байконур. От там изпращат в небесата ненадеждните пациенти. А ненадеждни пациенти са неплатежоспособните независимо, че може да са осигурени. Затова законът "Око за око, зъб за зъб" трябва да се допълни и със "Живот за живот!". Ясно е, че от бой не разбират.
  • 12 СФРЮ

    11 4 Отговор
    Ами не ходете на лекари лекувайте се сами!
  • 13 В Окръжна болница Плевен е същото!

    9 4 Отговор
    Това ще и правим, изроде! Щото ако не бяхме закарали баща ми в оная инквизиция, сега щеше да си е жив. Точно за три дни и срещу повече от 1000 лева на ръка го убиха! Явно парите им са се видяли малко. Диагноза така и нямаше. Не затвор, смърт за вас, търгаши ниедни!
  • 14 Всичко е до МОРАЛ И ЧОВЕШКОТО В ЛЕКАРИТЕ

    6 1 Отговор
    ПРЕДИ 5МЕСЕЦА МИ СЕ НАЛОЖИ ДА ПОСЕТЯ,ПИРОГОВ КАБИНЕТ 113 МИСЛЯ БЕШЕ.ЛЯВАТА МИ РЪКА БЕШЕ ДВОЙНО ПОДУТА,НО НАКРАТКО КАЗАНО.ПЪРВИЯТ ПЪТ ДОКТОРА И СЕСТРАТА БЯХА МНОГО ЛЮБЕЗНИ.НО НЕ ЗНАЕХА ПРАВИЛАТА.АЗ СЪМ С ОТКРАДНАТА ЛИЧНА КАРТА И НОСЯ ДОКУМЕНТИ ЗА ТОВА ,А И СЪМ С ТЕЛК ВЪРНАХМЕ.ВЕЧЕРТА БОЛКАТА Е ВЕЧЕ НЕТЪРПИМА ОТИВАМ С БАЩА МИ В 3:00 с ЛИЧНАТА КАРТА НА БРАТ МИ.ДОКТОРА БЕШЕ ДРУГ И СЕСТРАТА НЕ СПРЯ ДА ОБИЖДА ,ВИКА АБЕ БЕШЕ СИ ЗА БОЙ РЕЦЕПТА И ЧАО.8.00 ПОДУВАНЕТО СТИГНА СЪРЦЕТО.ЛИЧНАТА ЛЕКАР С НАПРАВЛЕНИЕ ПРИ ХИРУРГ И ТОЙ ВЕДНАГА МЕ ПРАТИ В ПИРОГОВ.ВЛИЗАМ ТРЕТИ ЛЕКАР
    ,КАКТО МЕ ВИДЯ СЛЕД 15 мин. БЯХ ПРИЕТ В ГНОЙНО СЕПТИЧНАТА КЛИНИКА.А МЕЖДУ ДРУГОТО ТАМ АКО ИМА АД ТОЙ Е ТАМ.
  • 15 Всичко е до МОРАЛ И ЧОВЕШКОТО В ЛЕКАРИТЕ

    3 2 Отговор
    СМЯТАТЕ КАКАВО СЪМ ПРЕЖИВЯЛ ЗА ДА ГИ ЧАКАМ ПРЕД ОТДЕЛЕНИЕТО ДА МЕСЕЦИ ДА ГО КАЧА В БАГАЖНИКА И НА ВИТОША ДА ГО ОПЕРИРАМ КАКТО ТОЙ МЕ ОПЕРИРА,А И В ЕПИКРИЗАТА ЛЪЖИ,ГЛУПОСТИ.ПРОСТИХ ВИ ,НО ВИ ПРОКЛИНЯМ БОКЛУЦИ
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 @N17

    3 0 Отговор
    По-добре се замисли защо ви намразиха толкова много хората. Преди думата лекар предизвикваше възхищение, а сега само отвращение и желание за отмъщение. Алчни некадърници!

    Коментиран от #20

  • 19 Деян

    1 0 Отговор
    На първата снимка не разпознаха,че имам счупено ребро.Изпратиха ме по живо по здраво.Казаха,че имам прещипан нерв,при положение,че имах адски болки и не мождх да дишам.На всичко отгоре и линейка не дойде,защото случаят нямал нужда.
    След три дена адски болки в къщи си записах час за масажист.Добре,че ми отказа.Каза,че докато имам силни болки не се правело мадаж.
    Жена ми се разбесня и отиде в болницата.Намера там някакви ВРЪЗКИ и и признали,че после,като разгледали снимката видяли счупеното ребро.
    Помолили я да отида пак да се снимам все едно сега е станало и да не раздухваме случая,ако може.
    Така и направихме.
    Не си потърсих правата,за което сега съжалявам.
    За спешния в окръжна болница Варна става въпрос.
  • 20 Анти инстинкто-маймун

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "@N17":

    Ей! Виж кво! Какво да ти се замислям, след като знам, че системата и шефовете ни тъпчат с колкото може повече пациенти, и ни се сбръчкахме от този СТРЕС! МИСЛИШ, ЧЕ НИ Е много лесно, докато щракаш с пръсти под упойка в съня си, докато ние треперим я да не пукнеш от емболия, я да не се затикнеш от толкова червено боро късо...
    И защо не ни се поне отблагодариШ накрая, ами и мрънкаШ, че болницата Еди каква си, условия и т.н. ... НЕ! ТИ действаш на принципа "Клиента винаги е прав!"
    Я малко съчувствие към нас, обикновените лекари!!!

    Коментиран от #21

  • 21 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Анти инстинкто-маймун":

    Аз не съм ти виновен, че ти плащат 700лв месечно макар и да си учил поне 6г. и после си специализирал. Ти си в системата и ти трябва да я променяш отвътре. Аз не мога да кажа колко заслужаваш, но ако си вършиш работата немърливо, то тогава заслужаваш да ти отнемат правата и да не практикуваш каквато и да е лекарска дейност. Лекарите трябва да си изискат заплати от 1200 до 2000лв, това вие си го правите, ако не ти изнася си намери болница, където ще ти плащат повече или отивай в чужбина. Защото твоите колеги точат системата, фалшифицират епикризи, лечения и поставят грешни и опасни диагнози. Колко човека са починали и никой не е разлседвал лекарите, а се пише емболия, сърдечна слабост или др. стандартно обяснение.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове