Last news in Fakti

28 Януари, 2018 13:56 2 986 20

Слабаков: Истанбулската конвенция е писана от безработни лесбийки

  • андрей слабаков-
  • истанбулска конвенция-
  • лесбийки

Европейските страни, приели Истанбулската конвенция, са го направили заради натиска на лобитата, смята той

Истанбулската конвенция е писана от безработни лесбийки. В нея няма нито една дума за бременност и майчинство. Това коментира режисьорът Андрей Слабаков пред Нова телевизия.

"В конвенцията пише за обрязване на момичетата, но не и за обрязване на момчетата. Къде е равнопоставеността? Тази конвенция е писана за бежанците, за това има думата обрязване. Къде в Европа се обрязват", запита Слабаков.

Не може на малко дете да му обясняваш, че има социални полове, а да му позволиш да гласува на 18 години, критикува Слабаков.

Европейските страни, приели Истанбулската конвенция, са го направили заради натиска на лобитата, смята той.

"Не смятам, че като се приеме Истанбулската конвенция, нещо у нас ще заработи. Трябва да заработят законите, които имаме, а ние имаме прекрасни закони. Въпросът е как се прилагат. Какво ще се промени, когато приемем Истанбулската конвенция", попита още Андрей Слабаков.

Той благодари на Българската православна църква, че анатемоса Истанбулската конвенция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    14 44 Отговор
    Как се мъчи горкия да прекара гребен в тая мазна и мръсна коса.Ама мийте ги тия коси веднъж в месеца бе интелигентен господине

    Коментиран от #12, #15

  • 2 Гость

    48 7 Отговор
    Слабокова ми е безкрайно противен, но в конретния случай е много прав! Къде е равнопоставеността, действително защо осакатяването чрез обрязване се коментира само при жените? Мъжете не са ли по- малко оскатени от този зверки обичай? Защо това не е инкриминирано- притов волята на дете да му се изрязва функционираща част от половия орган, което освен че го травмира за цял живот оставяйки му спомен от зверството крие и много рискове, а и тавмата е необратима и за цял живот.

    Коментиран от #4, #9

  • 3 Хасан

    9 51 Отговор
    Мръсен и гладен алкохолик...
  • 4 Хасан

    3 41 Отговор

    До коментар #2 от "Гость":

    Не си прав за обрязването..и евреите практикуват...пет минути болка и цял живот удоволствие

    Коментиран от #5, #8

  • 5 монтьор

    35 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Мотора е за ремонт, когато буталото е без семеринг!
  • 6 Антигей

    32 2 Отговор
    Прав е Слабаков. Кви са тиа извратени джендере дето са писале конвенциата
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бат Саше

    35 1 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Ха, ха! Голямо удоволствие...цял живот осакатен! Ама то пред свършен факт, какво да кажеш...

    Коментиран от #11

  • 9 фгг

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гость":

    Напълно съгласен
  • 10 впечатлен

    3 31 Отговор
    В момента в България някои хора като Слабаков, Ласкин и тем подобни, се изживяват като пророци и велики мислители. Както е казано в едно от Евангелията, никой не е пророк в собствената си страна, познаваме се, знаем се, предвидими сме. За да си пророк можеш да прескочиш някъде наоколо, все някой ще ти се върже. Да се определят хората като такива и онакива, лесбийки, джендъри, е признак на лошо домашно възпитание. Свидетелства за това сме получавали не веднъж от същия този човек Слабаков. Като пророк и велик мислител ли си изкарва прехраната, че май друго не прави освен да шокира обществото с някоя и друга вулгарна мисъл, поднесена безцеремонно и грозно, без капчица задръжки?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 цял

    17 0 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    Питай вашите що си лягат с мен!

    Коментиран от #19

  • 14 аве фюрер

    29 0 Отговор
    За това до никъде няма да стигнем, защото сте се заели да плюете по Слабаков , а не виждате , че е напълно прав .
  • 15 АМ ПОКАЖЕТЕ СА Е ВИЙ ДА ВА ПРЕЦЕНИМ

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    ПОНЕЖЕ НЕ ЧУВАТЕ ТРЕЗВОМИСЛЕЩИТЕ ЯВНО УШНИТЕ ОРГАНИ СА ВИ ПЪЛНИ С УШНА КАЛ А МОЖЕ И ТЕЗ ОРГАНИ ВЪОБЩЕ ДА ГИ НЯМАТЕ.ОЧИЧКИТЕ СА ВИ ТОТАЛ ГУРЛЯСЪЛИ ТА НЕ ВИЖДАТ ЧЕ СИЧКО НАОКОЛО НЕ Е У РЕД.
  • 16 Голям прос

    18 0 Отговор
    Не е измислена за нас тази конвенция. Изобщо, защо се мъчат да ни налагат неща, които не са ни присъщи? То е ясно, че предателите, които съсипаха държавата, ще я приемат за да унижат народа още. Ние си имаме достатъчно закони, но не ги спазват тези които ги мислят и тези които ги прилагат. Преди не разбрахме социализма, сега демокрацията. Изобщо разбираме ли нещо? Или чакаме някой отвън да ни кажв в собствения ни дом как да живеем.
  • 17 Знаещия

    14 0 Отговор
    Какво му е на Слабаков много е прав човека. Винаги е имал някаква гражданска позиция. Вярна или не не е важно, но по добре от това да стоиш и само да мразиш. Браво на Слабаков браво и на Ласкин. По добре да говоря с истински мъже които пият и пушат отколкото с някой парфюмиран гей.
  • 18 Марони

    0 12 Отговор
    Тая пък чума все да се изцепи!Мисли се за голям капацитет само зашото има голям плювалник!Гледай да не ти падне огънчето от.фаса в юргана,Чубака.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ракия и цигари

    0 12 Отговор
    Тоя алкохолик с външен вид на бродяга и той дава акъли и се мисли за оригинален.
    Какви хора ни въртят в медийното пространство, тотални лузъри, алкохолици, миризливи пушачи, тотални антиоподи на модела за подражание в Европа и ЕС.
    За Русия тоя алкаж ще е супер вървежен.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове