3 Февруари, 2018 14:51 28 350 57

Шеф Петров извади снимки от катастрофата

  • шеф петров-
  • милена славова-
  • катастрофа

При инцидента пострада Милена Славова

Шеф Петров извади снимки от катастрофата - 1

„Извинявам се лично за стотен път на Милена Славова и всички които се чувстват жертва на тази случка. Извинявайте! Знам, че едва ли ще ми простите, но се надявам на вашата доброта, защото сте по-добри от лошия шеф!“. С тези думи Борис Петров, по-известен като шеф Петров започна поредния си коментар в личния си фейсбук профил относно катастрофата, при която рок легендата Милена Славова и приятелката й пострадаха.

Шеф Петров извади снимки от катастрофата

„Добре де, ето колко ми е пострадала колата в "Жестоката Катастрофа" , всеки може да прецени кола която тежи два тона, 500 коня и има такива щети, дали съм карал бързо с несъобразена скорост, дал съм и проба за алкохол и други на място, тъй като беше позвъняване на 112 след като колите бяхме три“, написа готвачът, който показа и снимка на пораженията по колата си.

„Стига занимавали хората с лъжи! Извинявам се на засегнатите! Мога да разбера и Милена която гръмко разхожда името ми в нета, след като се чувства добре, не и се сърдя и никъде не съм я плюл, освен, че скрихме, че беше без колан, ако това е плюене, нека ме извини 100 пъти. Малко се разсърдих, че бе написала "както спокойно си чакахме светофара зелен" а всички знаем, че спряхме за съмнително разрешена маневра!? Наистина направих всичко възможно да спра и почти успях!“, пипе още шеф Петров.

„Показвам снимка на мястото, не за да се оправдавам, а за да се вземат мерки да не стане по-лошо за някои!

Между два светофара 30 метра един от друг, двойна не пресечена линия прекъсва и разрешава ляв завой!??

Шеф Петров извади снимки от катастрофата

Сега да си представим, че и по чертите ленти е зелен сигнал и всички коли тръгват на зелено, изведнъж от вътрешна лява лента някой рязко спира (в случая такси) и прави ляв завой! Естествено, че може да убие всички и от чертите ленти!

Не искам да изкупувам вината си, имам акт по правилник (първи за 30 години), но нека и тези които го пишат да го спазват, всички грешим! А тези дето хвърлят камъните, за тях е написано! Край по темата от мен!“, сподели още Петров, който показа как изглежда цялата ситуация, разиграла се преди дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 манго

    55 9 Отговор
    Шевче завидохати на сичкото пари. Можем да ти станем кошаревзки свидетел ако дадеш некое кебапче и неко леф за циганетами.
  • 2 Харалампи

    9 1 Отговор
    Това къде е в София?

    Коментиран от #22

  • 3 вижся

    40 13 Отговор
    към листата с автомобили на олигофрени и джигити добавям и кайена

    Коментиран от #4, #5

  • 4 пепи

    27 23 Отговор

    До коментар #3 от "вижся":

    Това е първия модел.Струват максимум по 20к и то барабар с газовия инжекцион и пълна смяна на консумативи.За г-н Петров ако е някъде на работа,не би било проблем да го е взел на лизинг.За 10 години му идва по 260 на месец.Не е болка за умиране.

    Недейте се прехласвате по тия дърти таралясници.

    Коментиран от #10, #47

  • 5 пепи

    31 2 Отговор

    До коментар #3 от "вижся":

    Не е първата а фейслифта - около 30к струват.Не е кой знае колко.
  • 6 хи4

    10 0 Отговор
    Всеки търси сензация тук.
  • 7 шеф манчев

    54 13 Отговор
    20-30k не било кой-знае какво !
    Еми купете си и вие тогава де? Ама явно е кисело гроздето, понеже е високо. Тези кошери дето ги карате и няма кой да даде и 1000лв за тях, карайте си ги със здраве, ама не злобейте по хората с възможности! Не подценявайте нещата!
    За катастрофата - имало да стане случва се.. хубаво е че няма жертви

    Коментиран от #8

  • 8 пепи

    18 13 Отговор

    До коментар #7 от "шеф манчев":

    Ако си сметнеш правилно разходите и приходите,ще видиш че 20-30 к не са кой знае колко за град като София.Със сигурност е на изплащане.Повечето хора си харчат парите за глупости - едни цигари са 150лева на месец.Едни кафета и коли са още едно 100 лева.Тоест излиза че ако си ги спестяваш тия пари.Един заем 10 000 за 10 години е около 120 лева на месец.

    Тъй че недей да си мислиш че 20-30 к е нещо.

    Коментиран от #20

  • 9 Майстор Миро

    8 4 Отговор
    Чудя и се мая колко ли тежи 1 конска сила?
  • 10 Марио

    17 2 Отговор

    До коментар #4 от "пепи":

    Я иди разгледай цените на този модел.По-мощните и по запазени има и за 45 хиляди.Този модел се произвежда от 2007 година защото е фейслифт
  • 11 ХАХА

    24 4 Отговор
    ШЕФ ДЖЕНДЪР ТРЕТИ ПОЛ
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 шеВ велин

    35 6 Отговор
    Що злобеете по на хората колите бе? Големи хейтъри - това само в България го има. Жалко за тоя народ - големи цървули сме/сте!
    Купете си и вие, пожелавам ви го след време и друга песен ще запеете!
    жалък народ - жалка държава!

    Коментиран от #16

  • 14 К.К.

    9 1 Отговор
    Защо не карат в дясната лента, трите коли се движат на право само таксито завива на ляво.
  • 15 шеф венелин

    47 1 Отговор
    До тарикатите по-горе със заемите.. то е лесно да я купиш, но после:
    - Каско задължително / имате ли идея колко е, но е от 2000 до 3500лв на година , дели на 4 вноски и смятай /
    - Гражданска - голямата кубатура - дебела гражданска поне 300-400лв
    - Данък - поне 500-700лв / колкото е по-мощна и нова е по-скъпо/
    - Гараж задължително трябва в София са от 120лв нагоре, а може и паркинг платен, около 60-80лв на месец
    - трябва да я пълниш с гориво, ако ще я караш :)
    - първоначално обслужване масла и филтри , към 1500/2000лв
    - недай си боже да се счупи нещо цифрите са страшни!

    ---
    Така че, тегли чертата и смятай на месец колко пари ти трябват само да имаш такава кола / дори без да я караш и поддържаш/ прибави ги към тези за кредита и прецени, ще можеш ли да си я позволиш!
    То не е само да си я купиш :)

    Коментиран от #17, #41

  • 16 Митето

    18 9 Отговор

    До коментар #13 от "шеВ велин":

    За какво да завиждаш на човек който си е купил разход???За чий му е това чудовище.Ако е за престиж - надали някой с 7 цифрена сума ще се впечатли от един камион взет на старо.За икономия - надали.Голям разход за поддръжка и гориво.

    Тогава - взет е единствено за да плаши гаргите.
  • 17 ГОШЕТО

    10 8 Отговор

    До коментар #15 от "шеф венелин":

    Първо - никой не го кара да я купува.Второ - данъка не е толкова.Огромна част от тях се пишат като н1 - тоест товарни.При това положение гражданската и данъка са минимални.Каското - 5 процента от стойността на колата.Тоест минимум 2000 лева.

    И в крайна сметка - никой не го кара да има такъв камион.Като иска - ще плаща.

    Коментиран от #26

  • 18 дедо пейо

    19 5 Отговор
    Просто шефа се е засилил да хване светофара, не е сменил гумите на кайена, понеже струват цифра... не е видял че някой отпред спира, щото е гледал зеленото... после е направил учудена физиономия, натиснал е спирачка, ама е било късно, бакша не е виновен - а шефа, че е разсеян и не е дал 2000лв за гуми на кайена, ако ги беше дал щеше да отърве глобата на кат и разправиите по каска и тенекиджии... па и кита ако щеш по предната броня, ся кайена ще е по-тежък след ремонта !!!
  • 19 шеф венелин

    20 1 Отговор
    Говорим/пишем, че трябват по едни над 300лв на месец с масрафите по тая кола граждански, гаражи, каска и тн. Не включвам тук гориво, обслужване и ремонти. Така че, приказката беше, че не всеки може да си позволи да кара и има такава кола, дори да дръпне кредит, няма ли стабилен месечен доход! Това исках да кажа само!!!

    Коментиран от #23

  • 20 hmhmhm

    12 3 Отговор

    До коментар #8 от "пепи":

    За кола заем не се взима защото колата или джипа само зима пари а не дава. Ако изтеглиш пари за скъпа кола според мен това е най-голямата глупост да кажем че я направиш и си купиш само си представи счупване на скоростите ремонт минимум 5000лв. я сега си сметни гуми за този джип минимум 250лв едната сега сметни гражданската 300лв я сметни и данъка 300лв. я сметни и колко харчи нали знаеш че под 20л/100 ако мислиш че харчи по малко хубаво мисли си а ако се счупи нещо по двигателя там цените са дебели. И не мисли че като е на 10г не се чупи а забравих акумулатор и той не е под 300лв. и сега си сметни ролки ремъци консумативи и ако ти излезе сметката. За да караш джип си трябват пари.

    Коментиран от #24

  • 21 Ко каза ко

    25 3 Отговор
    Абе шефче, незнам кой бил с колан и кой без, ама до колкото знам не си спрял навреме и си се забил в тях пък от там нататък си покажи и долните га.щи ако искаш. Виновен си за катастрофата и толкоз.
  • 22 Пчеличката Мая

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Харалампи":

    Това е до Южния парк, посока бул. България като караш по Петко Тодоров. Има спящ полицай и пешеходен светофар. Ако завиеш надясно на Т-образното кръстовище тръгваш по ул. Бяла Черква.
  • 23 данчето

    8 6 Отговор

    До коментар #19 от "шеф венелин":

    Аз ти обяснявам следната ситуация.Имам познати - мъж и жена.Двамата пушат - по кутия на ден - 300 лева на месец.Пият кафета от табакоф - по 1,4 лаваца - минимум още 150 лева на месец.Фанти коли - безмилсени разходи.Имат три коли - карат само едната.Какво излиза - че ако си сметнеш правилно разходите,такава кола не е кой знае какво.Не казвам че е опел корса 1.0 бензин,ама надали ще има и голяма разлика.

    Коментиран от #29

  • 24 Марио

    13 3 Отговор

    До коментар #20 от "hmhmhm":

    Данъка на тоя кайен 300 лева????Ти май не си много запознат.Минимум 700 лева е данъка без да говорим даже че е от по-мощните
  • 25 ТМВ

    5 6 Отговор
    До коментар#8 пепии

    И защо ми е този голям сандък курник,че и още 10 години да го изплащам.!! Като за къде по малко пари ще си купя една добре запазена кола! И ще ми останат куп още мани за други по полезни неща!!

    Коментиран от #53

  • 26 Марио

    7 0 Отговор

    До коментар #17 от "ГОШЕТО":

    Айде кажи като много разбираш как така не е толкова данъка.Точно толкова е
  • 27 ТМВ

    4 5 Отговор
    До коментар#8 пепии

    И защо ми е този голям сандък курник,че и още 10 години да го изплащам.!! Като за къде по малко пари ще си купя една добре запазена кола! И ще ми останат куп още мани за други по полезни неща!!
  • 28 Шеф

    9 9 Отговор
    Блъснах се....защото в мазния ми г*з имаше навряно мазно кебапче

    Коментиран от #31

  • 29 шеф венелин

    14 0 Отговор

    До коментар #23 от "данчето":

    То може и да спрат да ядат, пият вода, да си плащат сметките, за ток, данъците на имотите и да спрат да ползват градския транспорт и да ходят пеш, за по-евтино... и скъпата кола на кредит да им стои в гаража! Пак повтарям кола не се взима, да се лишава човек от нещо, заради нея, всеки взима това, дето може да си позволи! Няма срамно - хората получават различни пари! Има хора с коли от по 200000-300000лв и нагоре, мислиш ли че, те се лишават и/или са теглили кредит, за да си купят колата :)?

    Коментиран от #33

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Н.Г.

    8 0 Отговор
    Хора, тотално сте “гръмнали” всички!
    Човекът сам си е преценил възможностите, това е един от проблемите в ОБЩЕСТОТО ни, винаги се гледат чуждите сметки. Обърнете внимание на ТЕМА, няма значение дали караш кола за 1000лв. или 100000лв. Всички теникета отиват при “НАДИН” рано или късно.
  • 33 данчето

    7 3 Отговор

    До коментар #29 от "шеф венелин":

    Точно така.Имам достатъчно доказателства.Не всеки с кола за 20 000 лева има нужния капитал и средства за да я поддържа.А и защо да взимаш кафета по 1,4 от табакоф ??? При положение че кило кафе е 10 лева.Все пак всеки решава какво да прави с парите си.Някой цял живот не мога да изскочат от заемите.Други - след 5-6 заплати се оглеждат насам натам и дават газ напреде.

    Коментиран от #43

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ЕдиКойСи

    10 0 Отговор
    Ама хич не ни засяга..Всеки ден стават такива леки ПТП-та..Хайде да не си придаваме важност...Аз си пием ракията , тука с глупости пълните интернет..
  • 38 Шеф дръшки

    3 6 Отговор
    Абе откъде тоя джендер Шлейф Петроff има пачка за такава кола? Да не би синът му да е някоя мутра?!
  • 39 мано

    7 4 Отговор
    Язе пък си купих КЮ7 и го зализах оня ден у една ограда при завоя, че много дълго камьончето, ма за менека никой не писа у сайто!
    Инак кредит съм теглил 30000 лева и доплатих скатаните 4 иляди и станаа 34000 за толко го земах, и язе готвим кат петров инак пасем офцете на ората и карам арното КЮ7 и говорим с айфоно 7 и язе съм гъзар у на ората очите ! Ай наздраве!
  • 40 ицко

    6 7 Отговор
    Аз карам кола за 400лв - нищо не пипам по нея, само карам...
    Като нещо за развали бракувам ... продавам каквото може а другото за скрап и пак съм напред с парите, а вие поддържайте скъпи коли плащайте като нямате акъл - хахаха.
  • 41 Пешо

    9 1 Отговор

    До коментар #15 от "шеф венелин":

    Да те подкрепя и допълня само в изкаването

    - Поддръжката на тази кола е огромна,защото е всеизвестно,че джиповете Порше са страшно чупливи боклуци и 4-5000 лв отиват на година по ремонти. Така че наистина и аз се съмнявам да си я взел на изплащане, пък не ме и вълнува. Изкарал си ги е с честен труд парите човекът и определено може да си я вземе и в брой тая кола.
  • 42 СофияНОИ

    5 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Кайена е фейслифт 2008 г. - към февруари 2018 г. 4.8 л. 8 цл. Гтс 405 коня е с цена 28 000 лв. с ддс за ляв волан фабрично и с каско платено до лятото и 21 цола зимни гуми с джанти в цената! Имам ясен спомен че измисления шеф ПетроФФФ се пъчеше в брадъра какво супер скъпо луксозно возило имал.
  • 43 Под Масата Си

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "данчето":

    Хората с възможности... Стига бе човек-и ти ли си от тях :)
  • 44 Неадекватник

    5 1 Отговор
    Данъка в София е 849 лв на година. Можете да проверите, но от къде толкова акъл. Някой знае ли дали е купил джипа нов или втора употреба? Или всички в България карат само милионници вкарани от германия, с които баба е ходила до магазина и са много запазени?!

    Коментиран от #45

  • 45 гошето

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "Неадекватник":

    Я виж колата.фасата е от 2008 година.Да не смяташ че германеца ще продаде работеща кола.
  • 46 Vasik Atanasova

    3 1 Отговор
    а писаха зверска катастрофа
    точно от завист
    ако беше с опел щяха да го съжаляват а той
    с порше
  • 47 Тъпии

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "пепи":

    Верно е толко струва,ама сигурно ако ти го дадат без пари и ти се наложи да му сипваш два месеца ,ще плачеш и ще се тръшкаш...иди двапати на бензиностанцията с него и ще разбереш ,че тва не е тди с чип
  • 48 незнайко

    1 1 Отговор
    Видях на картата в Гугъл мястото. Шеф Петров е блеял някъде, щом двете коли пред него са спрели а той не е успял. Точно неговата кола би трябвало да спре почти на място, ако се реагира адекватно. Виновен е, но не трябва да се прави от МУХАТА СЛОН !!! Чалгаджийките са голяма напаст !!!
  • 49 Бургас

    1 0 Отговор
    Да караш такъв флагман от германското автомобилостроене ,трябва да си си насмогнал на маслафа ....
    Стъклен люк струва 12 бона ,ако съседа ти завиди и реши да изпусне нещо "случайно" ....
  • 50 Бургас

    0 0 Отговор
    Да караш такъв флагман от германското автомобилостроене ,трябва да си си насмогнал на масрафа ....
    Стъклен люк струва 12 бона ,ако съседа ти завиди и реши да изпусне нещо "случайно" ....
  • 51 Шофьор

    1 0 Отговор
    Абе що дрънкат някой колко струва колата и каква поддръжка има. Има пари човека , купува си. Какво има да го нищим. Някой си купува апартамента за 150 к и после живее в една стая, друг купува коли. Кефа цена няма . Който няма КЕФ или мозък(независимо дали има пари) завижда и злобее по форумите. Човека нама акт 30 гофини.Стават бели , дано да бъдат по внимателни за напред.
  • 52 Малкия

    6 0 Отговор
    Голяма сензация, шок, някъв дебел чичко паричко си ударил количката и айде из целия нет новина - „Най-великият готвач катастрофира, ШОК И УЖАС”. Пишете за нещо стойностно бе, стига с тея простотии.
  • 53 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "ТМВ":

    Не си карал и не знаеш, затова. В8 бензин на кайен има страхотен звук, вървене и комфорт.
  • 54 Scania R580

    0 0 Отговор
    Мале,мале колко глупост може да се изпише за една никому ненужна новина.
    И дядо Вазов би завидял на такова вдъхновение.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Какво ме интересува колата! Миленченцето прехапа ли си язика? Прехапа го! Нека "шефа" да я цунка по дупето , за да и мине " като на кУтренце "
    Аман вече с тази катастрофа - не,ам нерви!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове