Last news in Fakti

6 Февруари, 2018 15:16 2 362 17

Нов ад с опашки на Банско

  • лифт-
  • банско-
  • протест

Нов ад с опашки пред кабинковия лифт на Банско в разгара на ученическата ваканция. Тази сутрин скиори публикуваха в социалните мрежи снимки от долна станция, от които се вижда, че опашката се вие в няколко посоки.

"Чака се по два часа, за да се качиш на кабинката. Влизайки в нея, вече си капнал от умора от висенето в студа", коментират туристите.

В момента курортът е пълен заради ваканцията, а съоръжението не може да поеме желаещите да карат ски в планината. Кабинкова линия вече има и ново работно време и вече работи в 8,00 часа, но и това не облекчава положението, съобщи "Канал 3".

В същото време за тази вечер "зелените" организират поредния протест. В техните групи пък се говори за радикализация на митинга, защото с "мирни" методи не успели да постигнат нищо.

Протестът започна като такъв срещу втория кабинков лифт, но бързо се превърна в политически, след като в първите редици влязоха провалилите се на избори политици - Христо Иванов, Атанас Атанасов и други от "Да, България" и ДСБ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Затвор за зелените терористи

    23 18 Отговор
    Абе направете един граждански иск срещу тези "зелени" и да ги вкарат у затвора - Белев, Сандов, вече 10 години саботират ифрасгруктурата и туризма в Банско,
  • 2 Стоянов

    16 15 Отговор
    Никога до сега не съм подкрепял герберите но тия един файтон кресльовци "еко защитници "и на мен ми идват в повече.Крайно време е полицията да ги помита с водни оръдия и сълзотворни гранати и това е !Щели да се радикализират ма в Европа и в Атина ако бяха до сега щяха да бъдат пометени гиди копанкаджии !Не може хората които искат да почиват и да се качват по планините да се гърчат в това безобразие докога Боко хайде !
  • 3 Пеньо

    24 19 Отговор
    А когато не е ваканция? А през останалото време, когато не е събота или неделя? Това повод ли е да се бетонира планината, като черномориено? Пирин не е нито на Цеко, нито на Боко, нито на Нено! Пирин е на България и трябва да се запази такъв, далеч от лапите на мафията!
  • 4 haho

    26 16 Отговор
    Пълни глупости, опашките са изкуствено създадени, за да се вдига шум как един лифт не е достатъчен, а факта, че Юлен пускат лифта на половин скорост в натоварени дни съвсем целенасочено се премълчава. Поредния опит на един бизнесмен да обърне общественото мнение с манипулирани новини, за да му се разреши да застрои планината. Жалки боклуци, включително и тези в държавата, които позволяват една концесия чиито параметри са погазени от години да продължава да съществува. Че и им изпълняват поръчки и им гласуват закони... Жалка държава сме.
  • 5 гост

    15 8 Отговор
    Да идат на Боровец или Пампорово, там опашки за лифтове няма.
  • 6 гост

    18 8 Отговор
    Бях миналата седмица в Банско, смрад на пушък като във факултета, мръсотия и пияници по улиците.
  • 7 Тими

    11 9 Отговор
    Ваканция или не, това е положението през повечето време, безкрайно чакане и излагация...няма значение кой стопанисва съоръженията и кой е курортът, недопустимо е
  • 8 Пропагандната макина

    7 10 Отговор
    Еми пуснете кабинката в 7.30 ч. И всичко ще е супер. Аман от изнудвачите на ПИБ!
  • 9 Ники

    9 8 Отговор
    ми докато се мотаят с тоя втори лифт така ще е. опашки, чакане, изнервяне. кому е нужно?! а можеше вече да си го има лифта и да е далеч по-адекватно. като има търсене, трябва да има и предлагане. прост принцип.
  • 10 НВЦ

    5 6 Отговор
    Спокойно, втори лифт няма да има.
    Има и други курорти.
    Само бира-скара за Банско.
    Бойко нищо не е разбрал от Давос, вервайте Ми.
  • 11 Некой

    0 0 Отговор
    Преди години на Романския на Витоша чакахме и повече от 2 часа!!!Тогава Богупома задните" И.Славков и компания " Правеха по 5 спускания на 1 наше. И чуждите туристи бяха с предимство и вервайте че ни гледаха много странно. Пистата празна ние на опашката!!!
  • 12 Росен

    6 4 Отговор
    Да го правят по-скоро втория лифт, че да не се излагаме най-добрия ни ски курорт да не може да обслужи туристите, и да ходят по държави, където има стотици съоръжения.
  • 13 Съседа

    5 2 Отговор
    Защо никой не пише какви опашки се вият целогодишно в болниците в БГ, и колко добре са ни заредени моргите от качественото здравеопазване. Само Банско ни липсва, друго всичко ни е наред. Явно някой от властхубостниците ни има интерес за тоя прословут лифт и само ни надуват главите. Нямам нищо напротив да направят 100 лифта и всеки божи ден да се сипе проливен дъжд и градушка, и пак да се вият опашки.
  • 14 Иванов

    4 0 Отговор
    Ще има опашки на Банско, защото така иска Прокопиев и той е против втори лифт! Нали трябва да бутат Пампорово за сметка на Банско и Боровец!
  • 15 Пръцко

    5 3 Отговор
    А бе какъв курорт може да е това нацвъкано с "хотели" селце?
    Аз в центъра на Софето се чувствам по-нашироко и дишам по-чист въздух.
    Банско отдавна е мутренско-еснафска помийна яма... амин!
  • 16 Ива

    4 1 Отговор
    Ми ад ще е докато не се построи поне още един лифт.
  • 17 радикал

    0 0 Отговор
    Не ви разбирам джафкането - кой ви кара да ходите по Бг курортите, като си знаете, че всички мутри станаха хотелиери, а това са хора изпълзели от "Прехода" с рекет, изнудване и кражби! Всяко посещение на БГ курорт ви прави съучастник в престъпление! Почивайте в ЧУЖБИНА!!! БЪдете туристи, а не отпускари - хващайте пътеките до хижите, движете се, вместо да мръзнете по съзнателно направени опашки от хора, които са готови да жертват времето, здравето и очакванията ви за отдих ! Не почивайте в България - ще бъдете разочаровани, изнервени и болни. Накрая ще се РАДВАТЕ, че сте се върнали на работа )))
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове