10 Февруари, 2018 10:24 3 812 11

Ген. Василев: 20 г. създаваме прослойка, която гази закона

  • ихтиман-
  • издевателства-
  • полиция

И гардовете на властта трябва да бъдат спирани, смята генералът

Държавата не взема никакви мерки за сигурността на регион София-област. Това заяви пред бТВ бившият шеф на полицията ген. Васил Василев във връзка с нападението над униформени в Ихтиман и последвалата акция там.

„Преди 1 години е имало също такъв случай, в който циганите са счупили коли на МВР – камъни, тояги… В коя държава полицията е подложена на такива издевателства? 20 и толкова години създаваме една прослойка хора, които директно газят закона – не плащат данъци, не плащат ток, женят се на 10-12 години, имат собствено правосъдие (мешере), строят незаконни сгради”, коментира генералът, който припомни, че е бил началник и на ОДМВР-София.

Той беше категоричен, че трябва да има истинско върховенство на закона и „при първата незаконна лопата да идва държавата, да казва „няма да строиш” и да ти взема лопатата”.

По отношение на видеото с гавра със задържан в РУ-Ихтиман, Василев заяви, че би проучил случая и би наказал замесените, но не би прибегнал до уволнения, „защото това ще е победа на тези, които са срещу закона”.

Във връзка с разследваното спиране от КАТ на кола на НСО с първата дама в нея, генералът коментира, че при извършено нарушение и гардовете на властта трябва да бъдат спирани.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 искам да съм ром

    54 1 Отговор
    Всички знаем, защо "ромите" са в привилегировано положение спрямо законите - защото на избори гласуват за този, който даде кюфтетата! Това е и причината да не ни приемат в Шенген - у нас всичко се "купува"! Влючително и "правосъдието"!

    Коментиран от #5

  • 2 Plovdiv

    43 0 Отговор
    Въпросната "прослойка", ако утре взриви атомна бомба, дали това вече ще накара Разбойко Ненакрадисов да спре да се прави на ни чул, ни видял?!...
  • 3 справедливост

    33 0 Отговор
    Най големите виновници за разроявянето на циганите са самите българи и това е така, защото българите не гласуват на изборите и политиците нямат интерес от тях. За разлика от българите циганите гласуват масово и за това са ухажвани от политиците и за това са отглеждани и толерирани и никога няма да престане това докато българите не излязат масово и не гласуват масово, за да объркат плановете на политиците. Едва тогава, когато видят, че циганските гласове не им стигат, за да се набутат отново в парламента тогава ще обърнат внимание на българите, но ако още спите циганите ще станат мнозинство и тогава вече ще е късно за всичко. Станат ли един път мнозинство връщане назад няма и българите ще бъдат обречени на изчезване. За това циганите използват всичко, което им се предоставя безплатно, ток, вода, помощи, майчинство, незаконно строителство и каквото се сетите, а властта не взема никакви мерки срещу всички престъпления извършвани от тях. Задържат ги за известно време, показват това по телевизиите, малко пушилка и после тихомълком всички навънка и старата песен на нов глас всичко пак отначало. Циганите виждат всичко това и продължават и не се страхуват, защото никой не им търси сметка нито за кражбите, нито за убийствата по селата. Политиците мълчат, а народа гледа, блее и пак не излиза на избори. Вие българите сами сте си виновни за това, че политиците не ви имат за нищо и си заслужавате съдбата.
  • 4 Гост

    27 1 Отговор
    Понеже няма корупция, понеже сме "правова" държава, понеже политиците ни са светци, затова ... държава не ни е нужна! Отдавна живеем като племе.
  • 5 пръц

    21 0 Отговор

    До коментар #1 от "искам да съм ром":

    Ром се пие, циганин се бие.
  • 6 Василий

    16 0 Отговор
    А нима когато беше във властта той не е злоупотребявал, нима той е бил с нещо различен, нито по добър или по лош? Писна на всички от експерти, къде са хората които да ги реализират?
  • 7 народ

    16 2 Отговор
    Като станат мнозинство циганите ,кой ще работи в тая България?
    Те тогава ще си изберат циганин за президент и държавата ще се казва Циганистан.А сегашните управници така или иначе ще бъдат изнасилени и изритани от властта!НЕ Е ДАЛЕЧЕ ТОЗИ ДЕН,ЗАЩОТО ТЕ СЕ РАЗМНОЖАВАТ СЪС СКОРОСТТА НА СВЕТЛИНАТА!

    Коментиран от #8

  • 8 Истината винаги боли

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "народ":

    Царя на Тиквите ще внесе чеченци и азери и те ще въведат ред закон и шериата в Тиквенланд.Старите туземното племена ще бъдат приобщени в новият конгломерат със султан Ердоганчо.....И най хубавото е че Истанбулската п---ръдня,няма да се радифицира!!!!

    Коментиран от #9

  • 9 един

    3 13 Отговор

    До коментар #8 от "Истината винаги боли":

    Защо не се погледнете, бе хора? Имате ли огледала, за да видите на какво приличате? Няма по-грозни и отвратителни от вас, каквото и да кажете, все малоумно излиза. Когато човек нарича хората тикви и сипе обиди непрестанно, разчитайки на анонимност, не е зле да вземе огледало и да се погледне. Подклаждате омразата си взаимно, не пестите обиди, но рано или късно всичко това ще се обърне срещу вас! Помнете! Както казват индианците, мъртвите не са безсилни! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЖИВИТЕ!
  • 10 ОИИ

    7 4 Отговор
    Генерали, а нима полицаите не газят закона най много - публична тайна е. За тех нема пътни знаци, ГО, Винетка защото имат служебна карта на полицай.
  • 11 Uflaf

    12 0 Отговор
    Докато не се гледа на циганската престъпност като на терор над останалото население без значение на вяра ,ще е така. А си е чист терор безчинствата им по селата с техни махали .Терор спрямо всички плащащи данъци,ходещи на училище,срещу природата особено в горите ,срещу труда на хората в градини и полета ,срещу рибарството и дивече ,срещу екологията с дворове и поляни напълнени с разглобени коли, незаконния тютюн ,цигари ,прахове и хапчета. Незаконни огромни къщи и скъпи коли на хора потомствени безработни и без никакво образование. А онези горе мълчат и точно това този път ще им изяде главите. Хващат се с 10 скъпи коли в страната и вече голяма работа свършили. А хилядите престъпни цигански барони и сутеньори и трафиканти.... Народа все още не е само в трите големи града ,но управляващите отдавна са отписали малките градчета и села. Там е основната циганска престъпност и основното ухажване от страна на управляващите. Само и само да имат някой кмет и ги оставят да правят каквото искат. Освен гласуването трябва да се спре и финансовото им кранче и това за съжаление става чрез "циганизиране" Тоест спираме да плащаме на държавата ,така както те не плащат нищо. Забрави администрация ,закони и ходене на лекар освен по спешност и ще си добре. Спестените данъци няма да отидат за полиция ,съд и прокуратура която не работят Няма да има и какво да крадат политиците и да раздават по изборите. На война като на война. Ще спрем и децата от училище за да не се
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове