Last news in Fakti

21 Февруари, 2018 08:34 2 211 5

Майката на битите близнаци: Беден човек съм

  • пловдив-
  • близнаци-
  • стефания иванова

Предстои да бъде назначена съдебно-медицинска експертиза, която да установи вида и механизма на причиняване на телесните повреди

Майката на битите близнаци: Беден човек съм - 1

38-годишна майка на 3-годишни близнаци от Пловдив, която беше задържана по подозрение, че ги е пребила, обясни състоянието им с това, че е бедна.

Жената беше задържана в пияно състояние, след като момченцето и момиченцето бяха приети в болница. Момчето е в по-тежко състояние - със спукан череп и хематом. И двете деца обаче са със синини и недохранени - тежат едва по 9 кг. Лекарите са шокирани от вида им и са повикали полиция.

Иванка Стефанова обаче отрича да е била децата си и твърди, че момченцето се е намирало в детско креватче, когато върху главата му е паднал гипсов орнамент от стената.

„Трудно съм ги гледала, от нищо не са били лишени”, оправда се майката пред bTV.

На въпрос защо тогава близнаците са недохранени, тя отговори:

"Защото съм беден човек".

Запитана защо не е потърсила помощ от социалните служби Иванка пък се оправда, че без необходими документи никой не й помагал.

Жената отглежда сама близнаците си, бащата работи в Германия. Съседи обаче разказаха шокирани, че дори не са виждали децата в блока и не знаели, че тя има деца. Виждали я само всеки ден да разхожда кучето си.

Комшиите разказа още, че когато Иванка е живеела със съпруга си, често чували викове и скандали. От полицията потвърдиха, че са се отзовавали на повиквания.

Предстои да бъде назначена съдебно-медицинска експертиза, която да установи вида и механизма на причиняване на телесните повреди. Районна прокуратура в Пловдив наблюдава досъдебното производство за това, че родител е оставил лице, намиращо се под неговите грижи без надзор и с това е създал опасност за неговото физическо развитие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъжно

    13 1 Отговор
    Лашкаме се от крайност в крайност!
    Като се е рекло "капитализъм" , че Човек за Човека стана звяр!
    ... И друго искам да вметна - струва ми се ,че нечие най-високо настояване НИ ЗАЛИВАТ СЪС ЛОШИ НОВИНИ!
    ОБЕЗВЕРЯВАТ НИ!!
    ОТЧАЙВАТ МЛАДЕЖИТЕ ДА НЕ СЪЗДВАТ ПОТОМСТВО - това е тих психологически геноцид !!!
  • 2 гост

    13 1 Отговор
    Да, това е умишлена политика. Така се манипулира хорското мнение и се насочва в посока на маловажни и злободневни неща. В същото време се гласуват промени за КТБ, източва се касата, пенсионните фондове са пресъхнали, корумпирани политици, съдии и прокурори си стоят години наред без повдигнати обвинения. Всичко се това се прави, за да се организира и управлява народа като се отбива фокуса върху по-маловажни неща отколкото управлението на държавата. Случилото се с децата е лошо, но в случая никой не търси отговорност от социалните, от личните лекари, дори от домоуправителя или съседите, които няма как да не знаят, че тази жена има две деца от 3 години.
  • 3 Бат гошо

    8 0 Отговор
    Спете си там и чакаите някой да ви оправи държавата и продължаваите да ревете виждате нещтата правилно но не искате обяснение знаете как да се оправят нещтата но нищто не правите когато моите спестявания станаха от днес за утре 5 лева и дъщеря ми иска да и купя вафла и нямам пари пътя и да ме няма и след 18г детето дето искаше вафла сега учи в англиа а баща му без стотинки за вафла сега управлява собствен бизнес.И да поясня аз не сам избягал от България аз я напуснах за да мога да купя вафла на детето си
  • 4 Голям прос

    6 3 Отговор
    Защо изобщо ги правят тия деца, като ще ги мъчат? Тоя в Германия, не се ли интересува изобщо? А социални и др служби са на работа само за заплати, а не да я вършат. Само погледнете какво оживление настава в деня за заплати.
  • 5 Kiro

    6 5 Отговор
    Като си беден човек и нямаш възможност няма да създаваш деца. Резултата го виждате, лесно се правят но трудно се отглеждат.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове