25 Февруари, 2018 11:16 96 487 84

Бойко Борисов: Голяма беля направихме (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • герб

Къде ще отидат парите за селско стопанство и кохезионната политика, ако бъде разходите за отбрана стигнат 2% от брутния вътрешен продукт, каза премиерът Бойко Борисов на 9-тия зимен университет на младежката организация на ГЕРБ в Сандански.

"Не ни отива да говорим срещу неправителствените организации и Зелените. Да, понякога те са крайни, но те алармират за процесите. Ние сме за това да има втори лифт. Ние много внимателно следим ситуацията. Ние с еколозите проблеми нямаме. Ние работим с факти и ще търсим диалог", посочи лидерът на ГЕРБ, цитиран от novini.bg.

"НПО са по-добра опозиция, защото те търсят диалог", каза още Борисов и посочи слечая с лъвчетата от Разград. За кризата в Близкия изток Борисов посочи: Голяма беля направихме. Десетилетия ще трябва да решаваме тези проблеми.

"Неформалните срещи на лидерите от ЕС са като контролните футболни срещи. Ако си слаб, никой не те кани", каза още Борисов пред младежите по повод визитата си в Брюксел през миналите дни. "Ние можем да помогнем на Скопие и Атина за решаване на спора за Македония, но само ако ни помолят. Всички в ЕС оцениха това, което направихме с македонския премиер Зоран Заев", посочи още Борисов за споразумението за добро съседство, подписано през август 2017 г.

"Всички колеги и за тях учудващо, и за нас учудващо, казват, българското председателство върви добре. Опозицията няма реално за какво да се хване. Ние сме управлявали и в по-лоши времена. Тогава безработицата беше 12-13%. Сега работодателите търсят работници. Ние помагаме на бизнеса да намери работници. Икономиката върви добре. Опозицията търси скандал, за да го раздуе през медиите", посочи още Борисов.

"На опозицията им криво, че имаме успешно председателство. За пръв път от години на първи юли (тогава свършва председателството на ЕС) ще посрещаме Джулай морнинг на морето. Може би и нас щеше да ни е яд, ако бяхме опозиция", предположи лидерът на ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганьо

    446 56 Отговор
    Баце, само не се връзвай към някой уред за измерване на лъжа, че и неговите бушони ще изгорят! А че опозицията ви е най-добрата патерица (съставена от идиоти и крадци) всички го знаеме!

    Коментиран от #44

  • 2 Гербестан

    416 50 Отговор
    Всичко е цветя и магнолии викаш !?
    ...но всичко е точно
    ...защото вчера Гинка ТИ купи ЧЕЗ, ЧЕЗ, ЧЕЗ !

    Коментиран от #11

  • 3 БОДА

    387 49 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Бойко Борисов: Голяма беля направихме...!?!?!?!? ИСКА ДА КАЖЕ .....ПАК СЕ ОSРАХМЕ, ДОБРЕ ЧЕ НАРОДЕЦА .....ПРОСТ ТА НИ ТЪРПИ !!!
  • 4 ПЕЕВ

    73 237 Отговор
    АЙДЕ СЕГА КОМУНИСТИТЕ ДА ПОЧВАТ ДА ПЛЮЯТ.

    Коментиран от #84

  • 5 Хаджи Папурко

    339 52 Отговор
    Управлението на този примат е обидно за всеки нормален човек.
    Не му публикувайте простотията.
    Той е опозицията са люпени от една квачка.
    Всичките са хранени с петолъчки.
  • 6 Бай Ганьо

    335 34 Отговор
    Безработица нямало ами то липсата на кадри е защото 2млн.избягаха навън. Тези младежи пред който се правиш на корифей е добре да знаят ,че ще трябва да работят до гроб защото пари за пенсии няма !!!!
  • 7 Колектив на ОФ

    232 46 Отговор
    Другарю Бойко!Ти си нашата надежда!Като един светъл лъч, огряваш пътят ни напред към светлото бъдеще!Води ни към него, дръзко и устремено.Вече гордо смених ликът на другарят Ленин, с този на Другарят Живков, а сега достойно, смених и него с Твоят!
    България никога не имала такъв умен, ерудиран и подготвен лидер, като теб!Завиждат ти, другарю Борисов, защото не са на нивото ти, ма отде толкова много ум и разум да имат, та да видят и оценят и признаят безспорните ти качества!Ти не им се ядосвай, а твърдо и уверено се изказвай навсякъде и пред всички, за всичко което разбираш и правиш!Ти си националната гордост, богатството на народа си, който си прилича на теб и си те харесва, защото сте си едно цяло!Успех и много крепко здраве, другарю Борисов!

    Коментиран от #10

  • 8 факт

    269 32 Отговор
    Безработицата е малка, защото два милиона българи вече ги няма.
    Затова бизнесът се чуди откъде да намери квалифицирани работници. Това е главният проблем и той ще се задълбочава все повече, ако не се вземат спешни мерки.

    Коментиран от #35

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Зоро с Трабанта

    143 34 Отговор

    До коментар #7 от "Колектив на ОФ":

    Брато, при соца ти щеше да станеш сигурно и член на ПолитБюро? Такова мазнене като твоето е присъщо на Марков и други платени лризачи тук, но ти ме шашардиса с таланта си на подлизурко? Браво бе, юнак! А не чете ли, че великият ни бат Бойко нещо е направил 2 гафа - приели са 2% по искане на НАТО за отбрана и е направил нещо в Близкия Изток, което лично не зная какво е?, понеже от ЦРУ, ЕС и Пентагона ни имват само за лакеи, но явно Баце е от генералитета там и нещо е оплескал? Каквото и да е оплескал в Близкия Изток, поне засега е незнайно за нас стадото тук. Впрочем една нормална армия не се създава и поддържа в проценти, а в необходимости! България има статистическа армия и нископлатен редови състав, но огромен паразитен пенсионно-заплатъчен команден състав както бе в соца така си и остана. Великият ни фюрер на снимката, определено е галено дете на Меркел, Юнкер и другите от елита. Но явно е в техен интерес управлението му - властта обича послушните. Аз бих отделял по 10 % от бюджета за Секюритито, но бих уволнил 70% от лапащата триблирана ненужна бюрокрация на хранилка. Те лапат повече от армията и полицията заедно. Но ти продължавай с прехласването - такива като теб стават и генерали... с лизане и министър се става!

    Коментиран от #15, #16

  • 11 Чех

    29 46 Отговор

    До коментар #2 от "Гербестан":

    Да му мислят чехите. Нас кво ни бърка?
  • 12 ооооо

    162 19 Отговор
    КОГАТО СИ МНОГО ПРОСТ - може да се самозалъгваш безкрайно!
    особено когато си мутра.
  • 13 тато

    211 27 Отговор
    Белята Бойко е,че още те търпим!Ти не разбра ли,че трябва да изчезваш,докато не е късно,защото търпението на народа свършва!Ти си срам и позор за България!Даже две прости изречения не можеш да свържеш,пък да не говорим за икономика.Ама си майстор в краденето!
    Само че,умряха баламите и е време за равносметка и отчет пред народа!
  • 14 9689

    150 24 Отговор
    Типична МУТРАпрестъпник.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Колектив на ОФ

    121 16 Отговор

    До коментар #10 от "Зоро с Трабанта":

    Зоро с трабанта, ти нищо не разбираш, за това критикуваш другаря Борисов!Иска ти се и ти да се целуваш с Меркел, ама не можеш!Той другаря Борисов е доблестен човек и гафовете си ги признава!Така открит, честен и прям, може да е само истински патриот,достоен наследник , закърмен с повелята на Партията.Аз не искам да съм министър, на мен ми стига и тази награда, да ме води Другаря Борисов напред и нагоре!Ето, виждате ли как мисли, осмисля тълкува, поучава и обяснява на младите постъпките и делата си!Като примерен гражданин, дава отчет пред народа си..и за гафовете, а не ги замита под килима!Но, не неговото не са гафове, а леки колебания, слаби и небалансирани решения не са присъщи за Другаря Борисов - я му вижте успехите, я му вижте министрите - все качествени и кадърни другари и другарки, пожънали трудови и житейски успехи на полето на дивият световен империализъм.Успех другарю Борисов!

    Коментиран от #20, #25, #28

  • 17 тако

    120 13 Отговор
    "Чакай да пусна телевизора да чуя видя колко сме добре ..."
  • 18 Къртев

    51 9 Отговор
    Не думай уаа
  • 19 Комсомолци

    108 11 Отговор
    Навремето на това ниво комсомолците бяха най-отявлените и най-наглите кариеристи. Какви ли хора седят в залата и сушат тъпотиите на Борисов. Какво му е председателството? Щеше да приобщим Западните Балкани, щяхме да влезем в Шенген и в еврозоната. Тези неща преди края на първия месец отпаднаха. Сега остава и МВР да го продадем на някоя охранителна фирма, то мафията и без това ги управлява. Може и армията. Като е професионарна може да стане и напълно наемна. Дали в Сандански имат суджук

    Коментиран от #27

  • 20 Зоро с Трабанта

    50 23 Отговор

    До коментар #16 от "Колектив на ОФ":

    Човече, вероятно "другаря" Борисов е такъв, какъвто описа по-горе, но ти ме накара да се изчервя, нещо, което ми се случва, като забравя фурната включена и погледна електромера после... Ти си един от малцината "бронтозаври" на соца, които се изразяваха така ласкателно възхваляващо, че заради това лицемерие намразих да ходя и по манифестации - много гадно е тия, дето те мачкат и будалясват, да говорят така красиво като лозунги от трибуните. Но това е твоят възглед и имаш право на мнението си! Лично не виждам какво е направил толкова полезно за нас ББ - намаляващо и емигриращо население, заради техните и на предните законови решения... от което статистическата безработица уж намаляла, но сами признават, че над 1.5 млн. не искали и да чуят да работят...и то в работна възраст.... сам си оттовори твоите "мъдри"" любимци каква адски безнадеждна среда са създали тук... Да работищ за едно плюскане като животно за нета и ток и вода и данъци... Това е твоят ДРУГАРЯ БОРИСОВ и хилядите сини, червени, гербери, депесари, седесари, царисти и всякакви враждебни глисти за нас. Но ти ме кефиш - все едно слушам другаря Живков на пленуума на БКП.... велики лозунги и лъжа и пречки за народа.

    Коментиран от #30, #80

  • 21 антигербер

    85 13 Отговор
    Я не пискайте нали вие си го избрахте. Ай сега сърбайте му попарите, които твори и тук и по света. Така ви се пада, хак да ви е и пак си го изберете.

    Коментиран от #34

  • 22 ваштамамапродажна

    107 16 Отговор
    Днес е ред на Боко Тъпото да се самохвали. През седмицата с тази задача са заети дежурните лайномети - Цецо Разума, Деси Минета, Биков - краваря, Д.Добрев - джуката с ботокс, Горанофф - икономицеския гении от Сфищофф, Кирилов - ъ-кащият титан на правото, Караянчева - мозъчно обременената география. Е тия лумпени са израли лумпенизираните гласоподаватели, фенове на Борисов ЕООД.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ахахаха

    33 9 Отговор
    с тия заглавия да ви разцелува човек
  • 25 Зоро с Трабанта

    55 17 Отговор

    До коментар #16 от "Колектив на ОФ":

    Ето това признание в статията, на великия Бойко Борисов ще накара всички личости, като Деса, Стоян Георгиев, Оня с коня да цуват като хамали цял уинекнд... ЗАЩО? Защото половината коментиращи тук твърдят, че ЦРУ разпалило войната срещу Саддам, Асад.... А излиза, че нашия велик вожд е оплескал нещата в Близкия Изнок? А вие плюете Русия и САЩ? Неее, ето ТОЙ лично призна, че са оплескали нещата в Близкия Изток и затова сега ще плащаме по 2% за отбрана в НАТО. Добре, г-н лизачо, но тази негова грешка ни коства милиони, а ние не можем да плащаме повече данък, поради ниски доходи, под жизненния минимум - това, което ти пропускаш, озарен от лизането по бат Бойко? Твоят кумир излиза, че е разсипал Либия, Ирак, Сирия? И сега какво? Ще го вотираме ри за 4 път? Ето най-после разбрахме, че ние като малка подлизурска държавица, сме оплесскали целия Близък Изток и бат ни Бойко е извършил това чудно дело? А ся де? Кво да каиш? Честит "Джулай Морнинг, бате Бойко!" - вие казваш ще сте на морето за празника, а ние ще работим, за да ви снасяме данъче, за да си купонясвате и да грешите, бат Бойко! Ей, лизачо, ти ме кефиш - такива като теб и президенти стават с лизане. ...поне тук... не и в Унгария.

    Коментиран от #71

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Бат Ваню

    28 10 Отговор

    До коментар #19 от "Комсомолци":

    ... ха ха ха.... само като ти прочета ника и ... разбирам , че не си си взел/ а лекарствата.... ха ха ха.... Ква еврозона?... ние още не сме подали документите си уе... ха ха ха..... Шенген... всичко сме изпълнили ама не ни искат.... За западните балкани.. ти у евросъюза ли искаш да ги вкараме.... ха ха ха.... Ти живееш не у друго време ... а у друга епоха!... ха ха ха.... Тва нема как да ти се обясни и... за табе е наразбираемо.... Вируса на соца те е поразил... ха ха ха... По плюсовете те познавам .... аааааааааа
  • 28 Зоро с Трабанта

    50 7 Отговор

    До коментар #16 от "Колектив на ОФ":

    Брато, аз "успехиге" му ги виждам внсеки ден - не спират суперлативите от такива като теб... А и се чува от сведущи, че гонел 4-ти милиард в чужда банка...много успех е направил.-... дали от яденето на свинска мас или от наливането в патища и еврофондовете, само той и Господ знаят? Но аз виждам бат Бойковите магистрали...като вълните на Атлантическия океан са, брато...микробуса подскача нагоре-надолу-наляво-надясно и се ядосвам, че не съм му купил извънбордов двигател, че ако скочи в полето да мога да плувам из нивята... Има една приказка - всеки народ заслужава участта си! Ние сме най-глупави, че търпим такива като комунисти, фашисти, чуждси царе масони и мафиоти да ни дерат и управляват. А това говори зле за нас като хора и народ... Честит ти Джулай Морнинг! Български министър, да не празнува Тодоров ден, а Джулай Морнинг? Твоят идол съвсем се е втелясал докато е бил на инструкции в САЩ? Комунисте, срам за вас - българско радио, да няма една станция да излъчва постоянно българска народна музика? Такива като теб и твоя Бойко загробихте българския народ - тоя с грешки и вреди, а ти с ласкателството си към такива... Честито.... Впрочем, май вожда ни е съсипал Близкия Изток? И сега там войюват Асад, САЩ, Русия, Израел, Иран, ДАЕШ, Тюркай, кюрдски милиции и койй ли не? Този Бойко е идеален за миротворец ....

    Коментиран от #29

  • 29 Доктор Ох Боли

    14 17 Отговор

    До коментар #28 от "Зоро с Трабанта":

    ...ааа 4 млрд. ....... малко е..... не си разбрал......т.е. вече почваш да не чуваш..... ха ха ха....... над 40 млрд са..... и банката е руска.... ха ха ха ха ха .........
  • 30 Колектив на ОФ

    49 7 Отговор

    До коментар #20 от "Зоро с Трабанта":

    Зоро с трабанта, ти не можеш и да си представиш, какви огромни усилия полага Другарят Борисов и екипът му, за да възроди държавата и да я превърне в лидер на балканският полуостров!Като един загрижен и мъдър баща, той събира всички заедно.другарят Борисов сивее в бащината си къща в село Банкя, защото е честен и доблестен ръководител, който дори и лев не е окрал от държавната пара!Кой друг се е мъчил така - и е ял филии намазани с мас и червен пипер, а ти за плюскане ми говориш!Плюскате Вие , защото другаря Борисов Ви направи високи и сигурни заплатите/я кажи колко други са направили толкова много за народа си/Само мързеливците нямат работа!Другарят Борисов им предложи - да копат и садят картофи, ама на Вас Ви се иска да мързелувате и да ядете на готово!Оправи Ви пътищата, та да си карат6е луксозните коли за 2-3часа до морето стига по тех другаря Борисов, а Вие -неблагодарни го плюете и му завиждате.Другаря Борисов цяла Европа го уважава!-това Меркел го целува, това Юнкер се снима и прегръща с него, защото е голем държавник и хората го ценят, ама Вие неразбирате и го мразите.

    Коментиран от #31

  • 31 Зоро с Трабанта

    33 11 Отговор

    До коментар #30 от "Колектив на ОФ":

    Не си ме разбрал правилно, комунисте. Аз не мразя конкретно ББ, а мразя неправдите, които ни съсипват хора като мен. И не деля на сини, червени и други, а на два типа решения дела- справедливи правилни и на несправедливи-вредни. Тоест, няма причина да харесвам идола ти ББ, защото съм гласувал за него заради обещанията им, които те после нарушиха и я издухахме от това. Но не означава, че харесвам останалите партии - и те си шетат на акъла и няма гаранции, че няма да са същите под друго мото. Защо си мислиш, че мразя ББ? Аз просто съм отвратен и уморен до смърт от решенията на тези личности с десетилетия не натрапват пречки и вреди, а се навеждат дават, подаряват толерират чужди пришълци - това го правят и предните и сега. Защо да харесвам твоят Бойко? Един от стотици хилядите, които ме и ни гевоцидират повечето хора тук с решенията си, от държавни постове. За мен нито е по-добър, нито е по-лош от останалите ни гробокопачи. Аз не исках държавата да ми дава, а да не пречи да предприемаш работиш развиваш се, а тия с техните законови тарикатлъци ни смазват от десетилетия. Ето и сега - нищо не налага подмяната на касови апарати, но няКОЙ техен трябва да си продаде стоката и затова налагат подмяната - това е твоят Бойко и хилядите като него.... Но за слепец като теб, това не важи, нали? А да е само с апаратите? Колко други вредни решения наложиха и ГЕРБ и предните.
  • 32 Бат Ваню

    13 48 Отговор
    ..... Кво си беше убаво при соца.... влезеш в магазина.... веро, сапун, салам.... от всичко по едно.... Сега.... влизаш ... прах...цел ред.... салями....нарезани, цели опаковани без опаковка... абе квито мое си представиш.... сапунииии.... да се заринеш... ароматни , неароматни... прахххххххх....цветно бело..... ха ха ха.... То човек се обърква.... трее да мисли..... При соца влизаш в магазина и немислиш.... ха ха ха..... просто се насочваш и взимаш.... Ама... защо трее да мислиш при соца а?... ха ха ха... Тогава катастрофи немаше..... ами и коли немаше.... ха ха ха.... за магистрали да не говориме..... ха ха ха... Сега западни коли летят с по 200 км в час.... на Бойковите магистрали..... аааааа.... ха ха ха...
  • 33 Истината винаги боли

    59 6 Отговор
    Толкова сме зле,че вече не ми се и чете нищо.Постигнаха това за което са поръчани,да се намразим всички в тази България.И българи и турци и цигани и всички други.Сега вече могат да си правят каквото си поискат със тълпата от несретници.Само едно ме държи да не мисля за крайни мерки и действия.Сигурен съм че много,много мъка и страдания ще изпитат тези наши ,,управители" и техните наследници когато му дойде времето.....

    Коментиран от #39

  • 34 Гост

    21 5 Отговор

    До коментар #21 от "антигербер":

    Какъв беше изборът?Аз не видях да имаме избор.

    Коментиран от #36

  • 35 Косьо

    40 9 Отговор

    До коментар #8 от "факт":

    Докато боко-примитивната мутра не изчезне от тази галактика няма да има оправия.Да се радва,че не живее в Румъния или недай си Боже в Гърция отдавна щеше да е на 2ва метра под земята ама ние нали сме си всички "донори на интелект"и само на маса и в къщи негодуваме от този професионален идиот-боко Борисов така ще бъде
  • 36 Бат Ваню

    6 11 Отговор

    До коментар #34 от "Гост":

    .... ха ха ха... за тебе некой извънземен ..... да та осени.... ха ха ха.....
  • 37 IYI Кайъ

    14 33 Отговор
    Бат Бойко няма страшно.Този народ заслужава съдбата си:)Щом овчия народ не протестира значи е доволен от кучешкия живот.Този човек го плюете но освен него няма кой да управлява тази бедна и фалирала държава/държава само на хартия/.Така че изтървете ли Борисов ще ревете като гладна мечка.
  • 38 Другата страна

    44 3 Отговор
    Икономиката расте и това е добре!
    Сега да се наблегне на факта,че населението намалява и остарява.
    Средната възраст на населението в България е 43 години !
    80% от населението са с доходи колкото за сметки и храна.....
  • 39 Бат Ваню

    3 18 Отговор

    До коментар #33 от "Истината винаги боли":

    ...истината боляла.... Кво друго има освен истината, а?... ха хах а.... Що трее те боли от истината?.... Ти си депресирана.... Много плюсове имаш... ха ха ха....

    Коментиран от #52

  • 40 Бай хой

    13 19 Отговор
    Бе и аз не го харесвам умник БОКО ама като се загледам какви са алтернативите направо лошо ми става.
    И за успокоение на чебурашките ще кажа че не гласувам на избори от 2001-ва насам.

    Коментиран от #53

  • 41 Шаран БГ

    27 5 Отговор
    НИЩИЧКО НЕ РАЗБИРАМ !!!!
    Не ни харесват лидерите на настоящите партии !?
    Прекрасно знаем как се правят избори и как се нареждат партийните листи и министерските кресла от тези лидери.
    НО, не искаме мажоритарен вот !! Не искаме всеки избран от нас депутат да има лична отговорност пред избирателите си, не искаме и да можем да го отзоваваме!
    Отвратени сме от депутати - талаш, пълнеж на депутатските банки ,НО не искаме мандатност на депутатите !!
    Виждаме и разбираме,че като всички чиновници на държавна хранилка, тези 240 броя са прекалено много за - и за населението и за бюджета, НО не искаме да ги намалим - ако може да станат 340 още по-добре !!!
    Знаем, че за всеки гласувал за тях серсемин ТЕ получават по 11 български лева годишно от Държавната хазна !
    НО не искаме тези субсидии да бъдат премахнати или драстично намалени. Да ги видим тогава ,ДРУГАРИТЕ какъв електорат ще имат ?!?Сега е по.вече от ясно, че голяма част се заделя за закупуване на гласове!!!
    Не искаме задължително глаСуване, Но ни харесва задължителното глаДуване ! 200 лв.-пенсии и 510 лв месечна заплата - чудо !
    От електронен вот нямам понятие !
    Плюем по съдии, прокурори, полицейски шефове, които не си вършат работата, НО никой не позволява хората, народа , да ги избира, още по-малко да им съкращава мандата !
    ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ, КАКВО ИСКА ????
  • 42 Патриотико

    10 3 Отговор
    Още не си се съмуобил ве за да е беля гулямъя😁😀😂😁
  • 43 Шаран БГ

    24 4 Отговор
    Бай Хой, аз не съм стъпил на избори от 1992год., след гафовете на великият политик Ф.Димитров!!!
    Но от това нито на мен, нито на Държавата и стана по.леко. Заради мен гласуват "българите" от Анадола и тези по целия свят, защото е противоконституционно!!! ИМАМЕ И КОНСТИТУЦИЯ !!
    А имаме и т.н. Конституционен съд !?!?!?
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Ефо

    12 20 Отговор
    Слави ще ви оправи вас недоволните. Такова шоу ще ви спретне като ви управлява, чак ще плачете и ще се смеете.
  • 46 Plovdiv

    40 2 Отговор
    Това за така наречения "Джулай морнинг" не го разбрах, какво общо има с цялата работа?!
    Иначе не просто най-малко 2 млн. българи ги няма, а това са в огромната си част образовани, интелигентни и предприемчиви хора. Скандалите следват един след друг - обезглавяват неудобни телевизии, Мафията купува ЧЕЗ, Заплатаджиите блъскат колите си в тези на хората и ги глобяват, че "Карали бавно" - и това само за последния месец!!! Тая гьонсуратщина на ББ, ЦЦ и партия ГРОБ сега бие даже свръхцинизми, като "Седянката" и "800-те дни"... Ще сложим ли някога край на всичко това??...
  • 47 сноу

    21 3 Отговор
    Хитрец си Гойчето и това е .Я виж с какви юнаци се е препасъл,готови на щит да се превърнат.Е ..пак е объркал ляво и дясно но то в пожарната не се учи ,пък и то самия Харизанов великия директор на институт за дясна политика или т.н. дрън-дрън ярина ,не е наясно кое му е лявото и дясното.
  • 48 Щщщщгг

    20 5 Отговор
    Само едно ще кажа.Два милиона зад граница ,за сега.Това беше ,обекта приключи
  • 49 777

    26 5 Отговор
    https://vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/patrulka-udari-kolata-na-student-napisaha-mu-akt-6079697
    Това нагло, самозабравило се същество трябва веднага да подаде оставка и да се скрие в Банкя, като никога повече не се доближи до политиката!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Истината винаги боли

    11 3 Отговор

    До коментар #39 от "Бат Ваню":

    Ако си осигурено,, лице"се лекувай на време,че когато стане късно резултатите са много плачевни!!А относно пола и годините,със сигурност съм ви Батко!!
  • 53 Бат Ваню

    4 20 Отговор

    До коментар #40 от "Бай хой":

    .. от тоа ник преди само простотиии.. ха хах ....Са гледам ...неква еволюция има..... от соца трудно се излиза... ха хаха.... Що ти е да харесваш Бойко?... нема ти е мъж.... Важен е курса.... а той е ... Евросъюза ....еврозоната.... ииии.... НАТО.... Ние сме в НАТО у евросъюза...... гониме .... еврозоната.... да имаме евро.... Дет се вика ...като земеш.... да знаеш, че имаш.... ха ха а.... и така....
  • 54 FantomasS

    26 6 Отговор
    Много е прост. А още по-лошото е , че му личи. Поне се опитва зрелища и сеир да ни осигурява. Но пък накрая това ще струва скъпо на народа. На кой ли му пука обаче. Бай Ганьо Банкянски е нашия БАЩИЦА - ЦАР сега и ще има да му сърбаме попарата , докато той се хапва от суджука !

    Коментиран от #55

  • 55 Бат Ваню

    6 16 Отговор

    До коментар #54 от "FantomasS":

    ..... мацко.... ти си депресирана..... Ти какво искаш?..... Симеонова България ли?.... Ние сме у евросъюза и НАТО....и у Шенгане ше влеземе...и у еврозоната.... Кво ти трее повече? а?.. аха хах а...
  • 56 Тапанари

    6 29 Отговор
    Ако спрете да ОГРАБВАТЕ ПОНЕ ПОЛАВИНАТА ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕТ В ПОЛЗА НА ПУТИН ще има пари за всичко!!!!!!!!!!!!!
  • 57 сори майна

    41 3 Отговор
    Работодателите търсели работници..ехооо за какви заплати, .. смешки, хайде нека опбяват заплати като за бели хора, говоря за пари от 1500 нагоре, в зависимост от ценз, трудови условия и т.н. и да видим ще има ли безработица! В провинциата, там, за да не бягат хората! Дупница, онзи ден обявяват, 1620 млади хора напуснали града САМО ЗА МИНАЛАТА ГОДИНА, плюс 500 човека демографски срив, за какво говорим, и това в един красив уреден град на 5о км, по магистралата до София! Пита ли ги тези герберски лайнета от Сандански как е при тях? Убеден съм, че същото като в Дупница!!?Олии или, на кой ги пробутваш тия празни приказки?!

    Коментиран от #58

  • 58 Бат Ваню

    10 16 Отговор

    До коментар #57 от "сори майна":

    ..... ха хах а...ама ти кво искаш..... да задържиш младите хора ...Ама тва е евросъюза.... ха ха ха.. Как ше ги задържаш?.... ха хах Некви лекарства трее земеш..... ха х аха

    Коментиран от #61

  • 59 555

    30 5 Отговор
    Голяма беля е направил баща ти Боко.
  • 60 Uflaf

    30 5 Отговор
    Преди около 30 години се реши на почти 9 мил. народ да има 240 изедници. Сега сме с 2-3 милиона по-малко и не броим тези дето кратковременно липсват и се връщат със скапаното евро да се правят на богаташи докато свърши и пак замонават. Що са ни тези 240 Х 10 000 лв на месец най-малко / всичко им е евтино и безплатно / ,а не са пропорционално на намаляването на народа който унищожиха . Чрез пенсии мизерни,лошо здравеопазване или никакво като нямаш пари или чрез изселване на кадърни кадри и младежи по чужбината. А как да живее човек осигуряван и получаващ 400 лв след удръжките на тези велики 510 лв и каква пенсия ще получи за тях ,ако въобще получи нещо което може да няма кой да отработи след време. И тези 400 са с 20 % по-малко защото всяко нещо е с ДДС включително и всичко необходимо при раждане на дете и до тетрадки и учебници за да стане човек.
  • 61 Вангин

    7 21 Отговор

    До коментар #58 от "Бат Ваню":

    Ти що не се мувнеш в Сибир ами вмирисваш Европата бе!? Знаеш ли колко шампоан харчим за се измирише руслямската ти воня.

    Коментиран от #79

  • 62 Калинка от Герб

    23 6 Отговор
    Явно е бил добър ученик на тато докато го охраняеаше. Сам си казваше че са водили беседи през това време. И още не е към темата сефте виждам КАТ да прави акт за ниска скорост , при положение че вдигнаха глобите за превишена скорост. Но явно живеем в мутренска ДЪРЖАВАТА , след като всеки с малко власт се мисли за велик, но кой му я дава тая власт НАРОДА . Осъзнай се НАРОДЕ.....
  • 63 пролетарий

    10 22 Отговор
    Ма тук само комунета сте се скрили.Плювкате си на воля и хич не ви е еня за нас простосмъртните некомунисти.Много сте информирани.Знаете всичко за всички.Кой е тъп,кой корумпиран.Кой е купил или продал,и най-важното защо гое направил.Абе експерт до експерта.
  • 64 Вили

    24 6 Отговор
    Ако сте забелязали, тв Европа стана телевизия на ГЕРБ.Управителя и Антон Тодоров обслужват Борисов.

    Коментиран от #67, #74

  • 65 гнида

    16 3 Отговор
    СРАМ !
  • 66 Иванчо

    21 5 Отговор
    Нагъл, гаден гьонсурат!!! Ама, какво да очакваме от тази банкянска куха тиква, дето вече 15 години съжителствува с една каракачанска овчарка????
  • 67 Plovdiv

    19 4 Отговор

    До коментар #64 от "Вили":

    Не просто телевизия на ГРОБ, а най-дупедавската медия в историята на България. Даже вестниците Демокрация и Дума не бяха така слугинажно ангажирани със СДС и БСП, както "телевизия евГРОБа".
  • 68 Мен

    14 2 Отговор
    Има един "бат Ваню" , в който не виждам нищо нормално, по скоро си е чист трол, който се присмива на всички, които са коментирали съвсем реално публикацията.
  • 69 Този

    8 3 Отговор
    Ние назе си оправихме че и за хората взехме да мислим
  • 70 От Плевен

    22 4 Отговор
    И сега е голяма безработица ама за пред телевизията така ще кажете. Много от приятелите ми вече не са в България , отидоха да си продадат труда в чужбина. Тук не може да се живее нормално освен ако не си някъде връзкар.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Ежко

    13 6 Отговор
    Боко, Боко... белята която направихте е, че продавахте оръжия на ИД!Т.е ти на американски частници, те -на ИД!Иначе къде се слагаш в "А" групата.Никой не те бръсне за слива!
  • 74 гост

    9 2 Отговор

    До коментар #64 от "Вили":

    особено отскоро онова човекоподобие кориторофФ с неговото предаване , лиже и маже отвсякъде...
  • 75 кондома

    15 1 Отговор
    най-голяма беля е направил баща ти!
  • 76 Радев

    4 6 Отговор
    ВЕЛИК!!!!
  • 77 Нане

    12 3 Отговор
    Заради такива на власт,още българи ще бягат зад граница! Само комплексирани кратуни ще останат в България!
  • 78 БАЙ ГАН4О

    11 2 Отговор
    Ако Бойко и приятели не избягат ще свършат ,като Кадафи
  • 79 М.ЧИЛИКОВ

    6 6 Отговор

    До коментар #61 от "Вангин":

    А аз мисля,че 510 лева получават некадърните ,мързеливите и тъпите...и Те дори да бяха на запад ,пак щяха да са на дъното,хора без професия и елементарни умения.Такива и в Германия пак ще са аутсайдери и ще живеят на социални(които щеим стигат за ефтини неща за хапване,цигари и алкохол без акциз) ида съжаляват за социализма,където всички получаваха по равно и не си даваха труда да мислят или работят здраво,щото нямаше смисъл
  • 80 ОоФф

    6 0 Отговор

    До коментар #20 от "Зоро с Трабанта":

    Зоро, преди да критикуваш постовете на "Колектива на ОФ", замисли се знаеш ли какво е ИРОНИЯ ??
    (повечето, дали оценка, явно са я доловили)
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Кибик

    7 0 Отговор
    Невероятно ерудирана личност, рядко задълбочен анализ, брилянтна мисъл, изключителни сравнения (срещите са като мачлета), гордеем се с теб, другарю Борисов, благодаря ти че те има!
  • 83 Икономист

    5 0 Отговор
    Добре че всеки може да ходи на вън да работи за хубави пари и тук да не остане никой че да тръгнат да растат заплатите че ако не бяха тръгнали да излизат и още бяха затворени границите щяхме да сме на 59-100 евро заплати.поклон пред всички българи в чужбина които не се оставиха да бъдат роби на феодалите тук в БГ
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове