Last news in Fakti

23 Май, 2018 08:08, обновена 23 Май, 2018 10:17 12 475 20

Жестока катастрофа на АМ "Тракия"

  • катастрофа-
  • тракия-
  • магистрала-
  • автобус-
  • тир

ТИР е блъснал отзад автобус

ТИР е блъснал отзад автобус на магистрала Тракия на 3 километра в посока София.

Сигнал за пътен инцидент е подаден малко след 7.20 часа тази сутрин, съобщиха за Факти.бг от МВР. По първоначални данни на АМ „Тракия“, 3 км, в посока София, ТИР е ударил отзад автобус, по линията Лозен - София. Според данните до момента двама са с по-тежки наранявания.

Движението е ограничено. Регулира се от пътни полицаи.

От МВР към 9 часа обявиха, че временно движението на магистрала „Тракия“ се отклонява през Лозен.

Това се налага, защото са предприети действия за изтегляне на автобуса.

То ще бъде възстановено след като приключи огледът, но ако планирате пътуване, изберете алтернативен маршрут, съветват от МВР.

Автобусът е по линия номер 7 на градския транспорт, на място са екипи на полицията и линейки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да да

    48 1 Отговор
    Господ да ни пази, че ние ще се избием в мирно време.
  • 2 Дада

    67 8 Отговор
    Нарочно ли не споменавате, че ТИР-ът е турски?!

    Коментиран от #7, #8, #20

  • 3 Тифонов

    20 84 Отговор
    А... пак катастрофа, пък... пак високата скорост няма нищо общо... Рейсът се е движил с 50-60 км.ч., пък тира с не повече от 100, при ограничение много над тези стойности... Накрая ще трябва да осъзнаем, че просто в България 90% от тълпата, са хайка кръгли олигофрени - аграрни, стиснати малоумници, на които единственото важно нещо в живота им, е да не настинат и да не се минат. Затова 95% от колите са на стойност под 10 хил. лв., таратайки по на 200 години, независимо че 50% от собствениците им могат да си позволят да си купят чисто нова кола, а дори по-голям процент могат да си позволят поне значително по-нова и читава. Вместо това, всичко живо кара 30 годишни бараки, за да му е евтино и като стане белята и при 80 км. ч. всичко живо в гнусната кочина изгине, все са му виновни нещастните 0.1 % тежкари с лъскави возила, щото карали бързо... А, не... ще караме бавно, в група с вас, за да ни затриете с ръждивите талиги, като организирате поредното магистрално клане на овце при 70 км. ч... Не, благодаря - 240, крайно ляво и колкото може по-далеч от вас... Пък камерите да ме снимат. И най-големият малоумник в тая държава някой ден ще трябва да разбере, че единственият сериозен фактор за смъртността по българските пътища, са старите коли... Но няма да е скоро...

    Коментиран от #5, #6, #9, #10, #11, #16

  • 4 Те Така Те

    59 2 Отговор
    Аз всеки ден пътувам със служебна кола.Мин 200 км на ден. ТИР-те съм ги забелязал,че колкото карат изрън града ,толкова и вътре. Като вляза в маселено место винаги карам 50-55. Често пъти зад мен ,като има ТИР ,кара на 50 см от бронята ми и често пъти ме изпреварват. В населените места карат 70-80 най-редовно. И преди да ме оплюете,как може да съм такъв смотаняк да карам 50 в населено место,не забравяйте, утре вашата къща може да бъде гътната от ТИР,както стана наскоро в Златна Панега и утре вашето дете може да пострада на пешеходна пътека от един такъв олигофрен ТИР-аджия. Точно там,като стана на въпрос ,в Златна Панега, има няколко пешеходни и масово минават със 70,а на правата дето са циганските къщи , ТИР-ове изпреварват коли със 70 ,че и повече.
  • 5 ГОСТ ЕДИН

    69 3 Отговор

    До коментар #3 от "Тифонов":

    Колите не убиват колега,убива скоростта и промитите мозъци,като твоя.Голяма си работа като караш 240, да знаеш. Жените се подмокрят ,нали?Точно заради такива ,като теб , всички нормални млади хора се изнесоха. На края ще останете само такива дето карате крайно ляво с 240 и ще се избивате на воля. Всеки има право на избор.
  • 6 Relax

    51 2 Отговор

    До коментар #3 от "Тифонов":

    Отпусни се .... напрегнал си се. Твоето решение е да караме с 240 по магистралите за да се отдаличим максимално от бедняците ?!?!?!?

    Добре че не си транспортния министър, че българската раса ще се затрие за 6 месеца. Драги ми милиардер, първо не си единствения умник с нова или разумно потдържан автомобил, второ не слагай всички под един знаменател и стига мрънка. Просто спазвай правилата за за движението и неутрализирай комплексите си до минимум когато си зад волана и ще видиш как няма да се претоварваш излишно.
    Лесно е да се плюе без градивна критика. 99.9% от българите това правят. А адекватни решение никой не предлага.
  • 7 Те Така Те

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "Дада":

    Колега, нема значение, всичките са един дол дренки.
  • 8 Кольо

    16 3 Отговор

    До коментар #2 от "Дада":

    Българските тирове не правят ПТП, само возиме бежанци и нукутуци.
  • 9 БРАВО! САМО ТАКА!

    23 1 Отговор

    До коментар #3 от "Тифонов":

    При това ,,логично " мислене, в най скоро време ще попълните статистиката за ,,ужасно размазани" в бетонна стена!

    Коментиран от #15

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 JEEP

    22 1 Отговор

    До коментар #3 от "Тифонов":

    Ти нещо нотариален акт за лявата лента ли имаш?
    Ей заради такива стават катастрофите, защото светкате и притискате хората.
    Левия мигач не ти дава право да караш с 240 и да притискаш другите, карайки на 5см от бронята.
    Най ми е кеф, когато някой такъв се наниже на теглича!
  • 12 Гого

    5 1 Отговор
    Сигурно е карал без запалени фарове през деня!
  • 13 мумия

    12 1 Отговор
    тира е с Турска регистрация , кой знае от кога не е спал шофьора !
  • 14 Пажо

    7 15 Отговор
    Тифонов е прав за едно нещо " минималната скорост" , неможе да ми карате със 70 по автомагистрала и да се чудят ТИРове и коли как да ви заобикалят , и по второстепенни пътища с 50 луда работа !!!
  • 15 Голям прос

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "БРАВО! САМО ТАКА!":

    Той кара с 200 за да избяга от беднотията. Да не гледа назад дали го настига, а напред че по пътя към богатството има много препятствия. А колкото до старите коли - ами и за тях има технически преглед
  • 16 Марио

    6 16 Отговор

    До коментар #3 от "Тифонов":

    И аз съм на твоето мнение.Високата скорост няма нищо общо.И аз карам бързо и не съм бил причина за птп
    В Германия като карат с 240 и повече как няма толкова жертви.И аз карам бързо,ама не за де се правя на мъж ами просто защото така ми харесва и ме кефи
    Скоростта не е причина за птп.Просто с тия стари коли и тия тъпи шофьори в България не става.Това е проблема.

    Коментиран от #17

  • 17 Дедо Грую

    15 1 Отговор

    До коментар #16 от "Марио":

    За Германия говориш. Там има магистрали (аутобани) Друго - магистрала е когато има минимум 3 ленти в посока за движение + аварийната лента. Така че в БГ-то няма магистрали. Завоите или по - точно кривите се ИЗЧИСЛЯВАТ ЗА СЪОТВЕТНАТА СКОРОСТ, наклонът също. У нас това не съществува, само наЩе хора крадът безогледно и бързат да се отчетът на кого трябва, друго не ги интересува.
    В Германия всяко нарушение се наказва на мига. Полицията изниква сякаш от нищото и ако си чужденец прилагат закона с още по - голямо усърдие. Дори и тука ще ти пратят на адрес "честитката" .
    И там карат стари автомобили, но са в изправност, минали през ТЮФ. Хората нямат комплекси като тука. И това, че имаш скъпа кола не ти дава право да нарушаваш правилника и притесняваш другите.
    Такава простотия и комплексарщина се е настанила в държавата ни, дето никъде другаде не съм срещал.
    В трапа всички са равни и никой не взима нищо със себе си, всичко остава тука, на земята.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 1234

    1 0 Отговор
    Каква беше тая магистрала,какво беше това чудо бе?То не минава ден без катастрофа по нея бе.Трасето и да не минава през някое гробище,че стават толкова много катастрофи?
  • 20 Милушев

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дада":

    Да нарочно, за да се пазят хората от турските торове, че като пийнат един чайник не знаят какво правят по пътищата, ето ти пример днес 24.05 2018 виш датата аз се прибирам от Италия карам автовоз един от тях ме изпреварва в десния завои преди Драгоман, срещу нас се появят тир и лек автомобил буквално ни беше захвърли в бакета иначе се удряше челно в тора от пред и не е единствения случай на такива изпреварваня така че не се изказваите не подготвени като не знаете за какво става дума по пътищата
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове