Last news in Fakti

27 Май, 2018 09:46 3 628 18

Дончева: За Борисов плащаме и ние, и тия отвън, дето го туриха начело

  • татяна дончева-
  • бойко борисов-
  • визия

Не може да се изживяваш като Краля Слънце, смята Дончева

Няма никакъв синхрон между програмите на президента и премиера. Липсата на синхрон е породена от отношенията между двамата, основно по вина на премиера, коментира пред БНТ лидерът на ”Движение 21” Татяна Дончева.

По думите ѝ това е нежелание да се приеме, че президентът съществува.

"Не може да се изживяваш като Краля Слънце, това е липса на прилично отношение. Президентът Радев трябва да има някаква външнополитическа дейност и той я осъществява, доколкото може. Но насреща няма хора, с които да съгласува дествията си. Като има такива отношения, няма да взима министри със себе си, това е повече от ясно. Той няма какво конкретно нещо да свърши в Русия, но може да говори за нуждата от диалог. Преди него Плевнелиев беше на коренно различно мнение и отношенията с Москва бяха замразени", заяви Дончева.

"Борисов отива в Москва, но няма никаква програма и визия. Той трябва да обясни какво иска да направи с АЕЦ "Белене". В понеделник казва, че е гьол, в сряда - обратното. Той не изпитва неудобство сутрин и вечер да говори различно за едно и също нещо, допълни Татяна Дончева.

Преди десет години външни фактори издигнаха Борисов, проправиха му път към върха, финансираха, даваха рамо и т.н. Българският избирател също го подкрепи без много да му мисли. Резултатите са плачевни. Сметката няма да я плащаме само ние, и външните господари ще плащат. Поне това е добре", смята Дончева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кои от вън м

    13 26 Отговор
    А комунягите са сложили всички, да не се прайм на демагози пак. Америците писаха доклади против и много добре знаят за будизма
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ужас

    18 30 Отговор
    Ами тази, хората я изритаха от политиката Ама тази руска муха нагла
  • 4 Диди

    17 8 Отговор

    До коментар #2 от "бай Ставри":

    Ти байчо кой ти даде пенцията бсп или баце та плюеш.

    Коментиран от #10

  • 5 Така де

    46 8 Отговор
    Гробаджиите забогатяха с милиарди от властта, а народа обедня с милиарди , заради тяхната власт. Единствените , които спечелиха от управлението на партия ГРОБ са : погребалните агенти, които погребват 2рия най-измиращ народ в света ; лекарите с купени дипломи, които се бъзикат с най-болния народ на света ; дилърите на дрога ; дилърите на органи ; банкерите ; политиците ; млечните производители продаващи палмово масло за сирене ; месарите продаващи кости и кожи за кренвирши и суджуци ; земеделците грабещи Евро Фондове ; строителните фирми грабещи Държавни Фондове ...и прочие
  • 6 наблюдател

    43 11 Отговор
    Коментарите на Дончева, освен че са винаги точни, обикновено са и доста остри и това дразни много хора. Това обаче не ги прави по-малко верни. Хубаво е от време на време Борисов да чува истината за себе си и за крадливата си шайка.
  • 7 патриотъ

    35 12 Отговор
    Каквато и да е Дончева,това не отменя фактите,казани от нея и не се мъчете да омаловажавате нещата!Борисов е катастрофа за България и не знам защо още е на власт,след като отдавна трябваше да бъде изритан и съден за престъпления срещу народа и държавата!?Радев е един читав и нормален политик,който може и заслужава да поеме управлението на България,но трябва да се смени системата и да се мине към президентско управление,като се предизвика референдум!
  • 8 Седящия бик

    32 10 Отговор
    Народен съд за престъпниците от ГЕРБ. След 10 години управление резултата е 4- та национална катастрофа.Намаление на населението с 1/3.Колапс на икономиката, здравеопазването, образованието.Корумпирана и неработеща съдебна система, прокуратура и МВР.Феодализация на областните градове от местните активисти на ГЕРБ, шуробаджанащина.

    Коментиран от #13

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ПЕЕВ

    8 6 Отговор

    До коментар #4 от "Диди":

    ПЕНСИЯТА СИ СА ТВОИ ПАРИ СПИРАНИ ОТ ЗАПЛАТАТА БЕ КОМУНИСТ.
  • 11 ПЕЕВ

    7 17 Отговор
    ДОНЧЕВА Е СЪДЕНА ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ И КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА
  • 12 onq s konq

    6 16 Отговор
    Дончева беше в редиците на БСП,ТЕХЕН ДЕПУТАТ БЕШЕ,но ги напусна ПОРАДИ НЕСЪГЛАСИЕ С ПОЛИТИКАТА ИМ.На последните избори имаше опит за договорка за общи действия между БСП и Дончевата "Век-21"-БЕЗ УСПЕХ.Та по каква логика сега Дончева ревностно застава зад Радев и политиката му,след като той е ПРЯК ПРОВОДНИК НА ПОЛИТИКАТА НА БСП?Единственото обяснение е ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ДОНЧЕВА КАТО ПЛАТЕН РУПОР ОТ РУСИЯ!И преди да обсъжда "Кралят Слънце",нека въпросната "лидерка" да отговори 1/ Кои според нея "външни фактори" подкрепят и дават рамо на Борисов/според думите й/ и не е ли това РЪКОВОДСТВОТО НА ЕС,ЧИЙТО ЧЛЕНОВЕ СМЕ.2/Кого предлага на мястото на Борисов и ГЕРБ да ръководи БГ,след като лично тя напусна БСП със скандал.3/ Защо бълг народ подкрепи Борисов "без да му мисли" на изборите,а нейната партия с "1 файтон хора" посмъртно няма шанс да влезе в Парламента.
  • 13 Анонимен

    4 6 Отговор

    До коментар #8 от "Седящия бик":

    Не ме интересуват твоите дерзания. Важното е че вземаме три пъти по-високи заплати отколкото при червените с*ви не.
  • 14 Марони

    3 5 Отговор
    Теб ли да турим начело?
  • 15 Хахаха

    0 4 Отговор
    Абе тая жена - Дончева, наред ли е с главата
  • 16 плевен

    1 4 Отговор
    В изтеклите дипломатически документи го описаха като безскруполен и самовлюбен-готов да продаде майка си.Но както казваше големия Рейгън:Боклук,ама наш боклук.А Дончева е лицемер,като всички адвокати.
  • 17 Димитър

    0 5 Отговор
    В момента по всички сайтове тече най голямата антибългарска кампания.Запазвам правото си от коментарите за да не улича себе си в престъпление
  • 18 прост

    2 0 Отговор
    ами, права си е жената..
    тоя с магнолиите е гьон сурат и ги праска едни - врели-некипели.
    Ах, как му се смеят из ЕС, САЩ и Русия..
    Но, всеки си заслужава съдбата..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове