Last news in Fakti

9 Юни, 2018 15:47 1 992 25

Джамбазки прокле "София Прайд", пожела му буря с градушка

  • ангел джамбазки-
  • софия прайд

Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки пожела на "София прайд" бури, гръмотевици и локална градушка в центъра на София около 16.00 часа днес, съобщават от партията.

В официалната си страница във "Фейсбук" Джамбазки написа отворено писмо, което е в отговор на покана, изпратена до него и до всички български народни представители, представителите на България в Европейския парламент, министри и т.н.

В писмото си Джамбазки пише, че "София прайд" е политическо събитие с политически искания и лозунгите, които се издигат там категорично противоречат с неговите политически убеждения. Той прилага и десет свои коментара към конкретни политически искания от страна на организаторитена това събитие. В отговор на исканията им за промяна на чл. 6 от Конституцията на Република България, Джамбазки пише, че текстът на КРБ е напълно изчерпателен и задава въпроса "ако искате да Ви споменем поименно в Конституцията?".

"Не желая по никакъв повод да си прекарам времето в компанията на странни същества тип "Елза Парини", които се кривят и кълчат, качени на платформа, гримирани и намацани като статисти в нискобюджетна комедия на ужаса, това поне е естетически избор, на който имам право", коментира още Ангел Джамбазки.

Той допълва, че това събитие ще струва на българските данъкоплатци командироването и събирането на повече от хиляда и двеста служители на МВР, от няколко областни дирекции. Оголвайки райони, в които тези служители са много по-нужни. Доста скъпо излизат на данъкоплатеца съботните Ви разходки из центъра на столицата, категоричен е воеводата.

"Тази демонстрация на различен пол е излишна. Натрапваща се", отговаря той в писмото-покана на Лилия Драгоева, координатор на т.нар. "София Прайд 2018".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Глупак

    40 3 Отговор
    Прайд означава ГОРДОСТ
    АКО ТЕЗИ СА ГОРДОСТТА НА БЪЛГАРИЯ ИЛИ СОФИЯ….. ДА ЗАКРИВАМЕ ДЪРЖАВАТА

    Коментиран от #16

  • 4 туа

    33 4 Отговор
    да си различен,не те прави по малко човек,но когато имаш мераци да се показваш и да вменяваш на останалите,че сте прави,не е редно,по никакъв начин не приемам този "прайд"
  • 5 Тифонов

    3 19 Отговор
    Замисляйки се над борбата на чернокожите в САЩ за граждански и политически права, която продължи, без преувеличения, до идването на власт на Обама (до този момент из цяла Америка има цели региони, в които е налице брутална, чудовищна дискриминация), над начина, по който в почти всички части на света, биваха и биват третирани най-различни малцинства (етнически, религиозни, националностни и др.), над начина по който не можем да си вбием в простите човешки кратуни, че е съвсем нормално, когато издърпате тежестта на махалото до крайна позиция, при пускането му, първоначално то да иде до другата крайност преди да се оравновеси... и обвиняваме за това напълно нормално явление... познайте кого... малцинството, чиито права са били мачкани столетия и днес те се опитват да компенсират страданията си, които се предават исторически от поколение на поколение... Вместо просто да разберем, че това е временно явление. То просто трябва да бъде оставено да отшуми. Колкото повече съпротива му се оказва, толкова повече време ще мине преди да отшуми... Защото ако има съпротива срещу него, това означава, че в съответното общество все още има енергия, готова да произвежда дискриминация, сегрегация, расово и етническо потисничество... Щом едно малцинство има потребност да прави подобна демонстрация, значи в съответното общество, от нея има нужда. Когато тя изчезне, ще изчезне и тази потребност. Това е естествен цивилизационен път, който просто трябва да бъде извървян. Стига ръсих

    Коментиран от #7, #12

  • 6 любопитен

    9 2 Отговор
    Да предположим,че в резултат на промени на хормонално или хромозомно ниво,жена се чувства мъж и обратното. Това добре,само се чудя на какво ниво трябва да са ти промените,че примерно активния да го привлича повече мъжко д*пе а не женско.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 onq s konq

    5 3 Отговор
    Бът Бойко мо се втвърди повече от Ердо и Путин взети заедно "по въпроса" и да забрани ВСИЧКИ ПРАЙДОВЕ НА БАЛКАНИТЕ/защото е всепризнат Балкански ЛЪВ/,но...Европа ше ни свитне с Еврофондовете,а това Е НЕДОПУСТИМО!Лошото е че педалите мн добре го знаят и затва си играят и не им пука...ама тъй са намерили!
  • 9 Иван

    2 15 Отговор
    Не, че нещо, ама на евродепутат не му отива такова изказване.
  • 10 Пак аз

    13 2 Отговор
    Иванка, точно това е изказване на трезво мислещ човек,дори и депутат... браво на Джамбазки
  • 11 Име (като гост)

    3 8 Отговор
    Гей парада е като луков марш. Група неосъзнали себе си младежи отстояват загубена кауза. Какъв е проблема всъщност на българското общество днес задавал ли си е някой този въпрос?
    Всичките ни проблеми идват от понятията леви и десни, самата форма на управление ни е такава. От едната крайност към другата, няма я оная класа българи които са хем патриоти хем толерасти както е модерно да се казва . Няма ги ония хора дето не им дреме за на сульо сексуалната ориентация . Абе и тн...
  • 12 Мойра

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Тифонов":

    УУУравновеси.
  • 13 руйййй

    7 1 Отговор
    Бъдете различни, за да бъдете ,,човеци,,!Прайд се използва ,най вече при животните! На който му харесва, нека бъде животно!

    Коментиран от #14

  • 14 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "руйййй":

    С една ракийка съм готов да плямпам глупости!
  • 15 Светата Инвизиция...

    7 3 Отговор
    е била НЕИЗБЕЖНА!!!...
    Аз, като Православен Християнин никога не съм разбирал защо се е появила точно "Светата Инквизиция" в Католическата църква, докато не започнах да чета литература свързана със темата.
    Така разбрах, че "тя" е била неизбежна, като една от причините за създаването е да спре РАЗВРАТА който се е ПРОПАГАНДИРАЛ и ПАРАДИРАЛ на всякъде тогава в Западна Европа(содомията, кръвосмешението, прелюбодейството, секс със животни и др. извращения), като ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ някога(както е и сега) дори са били финансово облагодетелствани(подпомагани) за да развращават, разпространяват и пропагандират ПОКВАРАТАТА във обществото!!!!
  • 16 Антигей

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "Глупак":

    ПраУд(proud) е горд, а прайд(pride) е стадо хищници - лъвове,тигри,леопарди и др. от семейство Котки.
    Може ли да обясни някой кое е общото между една тайфа педали и стадо лъвове? Сърцето ли, задника ли, смелостта ли? Такива в арабските държави ги убиват с камъни. От толкоз много приказки и дъвчене на гей темата чак почнах да се чудя дали аз не съм наред нещо(нормален хетеро съм). Такова плямпане, от девет кладенеца вода докараха, за да доказват как е по-добре да си педал от това да си нормален...

    Застанал един такъв пред тоалетните и се чудел в коя да влезе - мъжката или женската. Обадил се вътрешния му глас "Влез в тая за джендърите!", а педала си рекъл " Ааа не, там е пълно с народ, ще напълня гащите докато ми дойде реда"
  • 17 Лили

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "ба ги другарко":

    Браво как го правиш?

    Коментиран от #21

  • 18 Стефан

    2 13 Отговор
    Долен фашист!
  • 19 николай

    3 10 Отговор
    Противен деградирал фашизоид!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 гост

    0 0 Отговор
    Дженифър Бенедикшън,известна марка стана !Знае 2 и 200!
  • 24 Хасан

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "ба ги другарко":

    Много са ми противни..отвращавам се
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове