20 Юни, 2018 13:09 8 456 44

Манолов крещи на майките: Престанете да разхождате тия деца с увреждания!(ВИДЕО)

  • димитър манолов-
  • деца с увреждания

Засрамете се малко, засрамете се малко, кипна президентът на КТ "Подкрепа"

Манолов крещи на майките: Престанете да разхождате тия деца с увреждания!(ВИДЕО) - 1
Стопкадър и видео: Канал 3

Президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов избухна срещу протестиращите майки на деца с увреждания и ги призова да "спрат да разхождат тия нещастни деца по улиците" и да се засрамят.

Това стана по време на дискусията за предлагания нов закон за личната помощ, изготвен от омбудсмана Мая Манолова. Проектът на този етап не получи зелена светлина.

"Нека да се разберем в тая държава има ли Конституция, или няма и кой пише законите! Закони се пишат в Народното събрание, закони се пишат в правителството. Нито съм правителство, нито съм Народно събрание и не ми подвиквайте като овчар. И престанете да разхождате тия нещастни деца по улиците. Засрамете се малко, засрамете се малко!", обърна се остро към една от майките в залата Димитър Манолов, провокиран от забележката ѝ и синдикатите да започнат да пишат законопроекти.

Реакцията му предизвика възмущение сред протестиращите.

"Да, засрамете се, сериозно го говоря това, абсолютно сериозно. Защото това, което вършите с вашите деца, е безчовечно", не сдържа гнева си шефът на "Подкрепа".

Тази сутрин, в интервю за bTV, Манолов се извини на хората с увреждания и каза, че не е бил разбран правилно. Той имал предвид, че децата и проблемите на хората с увреждания се използват за политически цели, но не пожела да уточни кой ги използва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    25 67 Отговор
    Прав е.

    Коментиран от #39

  • 2 Русенец

    79 15 Отговор
    Какво друго освен лошо отношение и презрение да очаквате от Манолов и Пл. Димитров !? Та са на хранилкато от 20г. и освен да защитават олигарсите друго не правят. Мая Манолова също им приглася под зоркия поглед на любимия си Бойко.

    Коментиран от #22

  • 3 срамежливко

    47 10 Отговор
    Един такъв преди години брше казал прд народното събрание:" Да дойдат танковете ! "
  • 4 Шляхтиц

    13 61 Отговор
    Много е прав. Може ли по този начин да постигнеш отпускане на средства, гласуване на закон, утвърждаване на нормативна уредба и т.н. и т.н. .....

    Коментиран от #5, #27

  • 5 АБЕ ТИЯ ЖЕНИЦИ С ДЕЦАТА СИ

    58 7 Отговор

    До коментар #4 от "Шляхтиц":

    ДА НЕ СА ОТ ХУБУУ ТАМ ДА ВИСЯТ
  • 6 Гербераси долни

    45 4 Отговор
    Държавата ни е абдикирала от всичките си задължения, няма грижи за инвалидите,няма адекватни пенсии за нашите родители(повечето са на минималната и се чудят как да оцеляват) ,работещите се назначават на критичния минимум и се изисква от тях да работят няколко длъжности с риск на здравето им ,като в медиите се представя тезата че като стане авария грешката е изцяло тяхна повечето ни държавни сектори са на "колене" идват и новите бомби със закъснител в сектор енергетика и здравеопазване идват и избори на който се дават тежки обещания а и вече им стана навик нищо обещано да не се спазва ,не е решение да се замазват проблемите трябват адекватни мерки за по добра икономика и вдигане на доходите ,като се замисля скоро не съм забелязал стока изцяло българско производство ,мислете господа управляващи защото след нас си отивате и вие .
  • 7 Коментар

    56 2 Отговор
    СРАМ !!!.
    СРАМ И ПОЗОР.ЗА МАНОЛОВ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ ЗА В.СИМЕОНОВ КОЙТО ИСКА VIP КУРОРТИСКАТА С НАШТЕ ДАНАЦИ ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ.ПОЗОР ТОВА СА БЪЛГАРСКИ МАЙКИ И ТАКА СЕ ГАВРЯТ С ТЯХ.
  • 8 Коментар

    28 3 Отговор
    СРАМ !!!.
    СРАМ И ПОЗОР.ЗА МАНОЛОВ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ ЗА В.СИМЕОНОВ КОЙТО ИСКА VIP КУРОРТИСКАТА С НАШТЕ ДАНАЦИ ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ.ПОЗОР ТОВА СА БЪЛГАРСКИ МАЙКИ И ТАКА СЕ ГАВРЯТ С ТЯХ.

    Коментиран от #30

  • 9 ДонЦЕЦИ

    53 2 Отговор
    И тоя мазен червей, к'во се пени... Когато го видя изпотен от работа - тогава да говори. Всичките ръководители на синдикати не правят нищо , а си взимат едни доста солидни заплати...
  • 10 Истината боли много

    38 2 Отговор
    От тридесет години ни управляват Българомразци!!!Всички които са в управлението и политиката на България,са за телепортиране далече от Българският народ!!Но преди това един Народен съд с всичките му екстри и лихви........
  • 11 ЛЮБОВ

    10 26 Отговор
    Нямам нищо против болните и нещастни дечица,но много лошо впечатление правят повечето от стачкуващите майки налапали цигарите......не бих искала да го казвам,но повечето са бивши алкохолички и наркоманки преди да заченат...

    Коментиран от #21, #32

  • 12 гражданин

    15 9 Отговор
    Манилова я мразя и то много но в този случай е много права, че това което се случва с тези увредени е на политическа основа и не иска да каже кой и кои стоят зад тези "протести". То се знае кой стои зад тоя "протест" и това са тези които се мислят за " опозиция" в парламента!Тези които си мислят, че са "опозицив" в парламента сега точно те след 89г разсипаха цяла България след 89г под различни фракции!!!Обираха, мачкаха и влачиха наред всичко в джобовете си!И се стигна до тук да се спасява всичко разграбено и съборено от тези дето се мислят за "опозиция" и построяване на съборена България след 89г от тях!!!
  • 13 Чичо Ангел

    19 2 Отговор
    За освидетелстване.
    Жълта книжка и не можете да му търсите никаква отговорност.
    Даже ще си изкара ТЕЛК и ще му даваме и пенсия.

    Браво, евала, машала, аферим!!!
  • 14 Командира

    18 1 Отговор
    Държавата е болна след управлението на грабителите дето се правиха на "'антикомунисти"', "'цар"' и "'социалисти"' с кагебеисти!Избирахме ги навремето специално "'антикомунистите"' и "'цар-я"' заради "'социалистите"' и после разбрахме, че и двете уж различни партии от "'социалистите"' са от котилото на бекапето!!!Сега народа плаче!Ани ще плаче след погрешния избор на разни там партии "'социалистически"'!
  • 15 Няма да спирате

    25 3 Отговор
    Те свикнаха да мълчим и да траем, ама не са познали - ДО ДУПКА ВСИЧКИ, ДЕЦА< ПЕНСИОНЕРИ< РАБОТЕЩИ - ВСИЧКИ НА ПАЛАТКА!!!
  • 16 me be re

    22 4 Отговор
    Тоя убитак да си ходи ... няма друг ход вече.
  • 17 Петкова

    17 1 Отговор
    Това не е нищо. Кметът на Монтана е назначил спец бригада, която да маха всички некролози в града, въпреки, че при неговото дългогодишно управлении, голяма част от монтанци, които не успяха да избягат на Запад се преселиха в новото гробище и запълниха терена. Места за починали има само в частното гробище на Зл. Живков на пресолени цени. Скоро Монтана ще е един мъртъв град, без нито един некролог.
  • 18 Све

    21 3 Отговор
    Българите се превръщат в безчуствени и груби бандити, в държава където СПРАВЕДЛИВОСТ, КУЛТУРА И МОРАЛ НЕ ОЗНАЧАВАТ НИЩО
  • 19 hard

    8 17 Отговор
    До сега мълчаха като риби тея, защо чак сега викнаха?!?То е ясно, че не им е добре защото са увредени ама мълчаха десетилетия и чак сега викнаха!Защо чакаха до сега?Да бвха викнали още преди 10-15 год.От миналия месец ли са увредени, със сигурност не?!?И чакаха чак до сега някой да им каже да ":протестират"'!!!Сещайте се навреме бе, що чакате да минат 10-15 год.?!?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Гост

    20 3 Отговор

    До коментар #11 от "ЛЮБОВ":

    Жена ми нито пуши, нито пие, нито е докосвала наркотици. Колко пари потрошихме по лекари в чужбина а и в България само ние си знаем. Дано и ти да похарчиш поне толкова и да чуеш от 6 годишно дете: "Мамо, аз умирам ли?"

    Коментиран от #24, #28

  • 22 Иво

    4 8 Отговор

    До коментар #2 от "Русенец":

    Пл.Димитров е от Бкп/Бсп.Когато някой каже нещо добро в някоя ТВ Пламен в друга ТВ го контрира веднага!Манолова е кокошка и в парламента не вършеше абсолютно никаква работа и само крякаше като кокошка като повтаряше коментара на съпартиец като разместваше думите му!И Бойко гласува за нея за омбутсрам за да махне некадърницата ноято сега върши някаква работа в полза на обществото!Нейните бивши съпартийци карат и увредените да "простетират" за да се заяжда също както правеше Манолова в парламента преди и така..............
  • 23 Сталин е бил прав

    12 4 Отговор
    Разстрел....за кучето...
  • 24 garbage

    7 10 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    То по сайтовете всеки може да се изкара вече умиращ всеки момент!Тия дето са там са зле ама защо чак сега зареваха майките им с цигари в устата?!?Пари нвмат ама за цигари пари имат, а ?!?!?!?Защо чак сега си казват нещата, а?!?!?Къде бяха до сега?!?Сега Бойко им е пак виновен ама Бсп не им е виновно щото те им правят протеста да се дразнят с Бойко с цигари в уста!
  • 25 Така де

    4 3 Отговор
    На тия политици, синдикатчета и прочие им е добре, защото те се хранят от трудът на народа. Кво е това нещо 30 години синдикат??? Вдяка година тряцва да се сменят!!!! Стига с тия вечни политици!!! Нека да де научат как се работи в реални условия!!!!
  • 26 Ads

    5 6 Отговор
    И тоя не става, но и майките не трябва да ги влачат по поляните тия деца.
  • 27 Шляхтиц

    7 4 Отговор

    До коментар #4 от "Шляхтиц":

    Хубаво сте написали минусите, но прочетохте ли мнението на Славея Сиракова, която се занимава точно с тези проблеми. Крокодилски сълзи и минуси от хора, които нищо не правят, а само намират кусури.
  • 28 ЛЮБОВ

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    Преди да кълнете-прочетете внимателно коментара ми!
    Милея за такива дечица,иначе онзи ден не бих дарила сума за едно наше детенце от града...
  • 29 Sniper

    8 2 Отговор
    Какъв е тоя паляк манолофф? Колко му струва скалпа - знае ли?
  • 30 Иван

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "Коментар":

    Научи се да не заекваш с по два поста. Кой ви каза, че ще живеете в България, ще работите в България по български, ще си плащате от време на време българските данъци, ще ревете по форумите по цял ден и после ще се лекувате в ултрамодерни клиники като в Швейцария, ще пиете безплатни лекарства като в Швейцария, че ще отваряте ей-й-й такива уста за социални придобивки като в Швейцария. Кой ви излъга, че това ще стане скоро ?

    Коментиран от #34

  • 31 Гошо

    4 9 Отговор
    Прав е човекът. Какво искат още ? Да излязат раково болните с махнати превръзки по улиците, да изпълзят сифилистиците и всички да искат пари. Добре, че председателството свърши. Всички дето са зяйнали да се прибират по дупките си.

    Коментиран от #36

  • 32 Коментар

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "ЛЮБОВ":

    ЕТО ТОВА Е ПРОМИТО СЪЗНАНИЕ.
    АМА ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГЛЕДАТЕ
    НОВА БТВ. БНТ.
    ДА СИ НЕВЕЖ Е НАЙ ИЗГОДНО НА ВЛАСТТА.
  • 33 писна ми

    6 1 Отговор
    засрамете се, умирайте вкъщи и оставете богаташите да живеят, това ви казва човека

    Да започнем благотворителна кампания под надслов "Убии политик, спаси живот"

    Защо чакаме? Няма полиция, няма войска, няма кой да ни спре.
  • 34 Коментар

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "Иван":

    Иване Това ти ли си КОСТОВ🤗
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Незнайна

    3 2 Отговор
    Какъвто народа такива и синдикалистите ни
  • 38 ХАРЛИ

    3 0 Отговор
    КАКВО СТЕ РЕВНАЛИ?? КОЙ ГО НАПРАВИ ТОВА?? НАЛИ 30 Г СЕДИТЕ И БЛЕЕТЕ КАТО ОВЦЕ В КЛАНИЦА. КОЙ УВАЖАВА ТАКИВА КАТО НАС, КОИТО ЖИВЕЯТ ПО ТОЗИ НАЧИН И ЧАКОТ ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ МОРСИАНЕЦ ДА ГИ ОПРАВИ!!! В СВЕТА ДУМАТА БЪЛГАРИН ГОРДОСТ Е САМО СТОИЧКОВ И НЕШКА РОБЕВА. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СРАМ.КАКВО СЕ НАПЪВАТЕ КАТО ЗНАЕТЕ ЧЕ НИЩО НЕМОЖЕТЕ ДА ПЛОМЕНИТЕ. АКО МОЖЕХМЕ НАМАШЕ ДА СМЕ С МУТРА ПРЕМИЕР. И ДАСМЕ ТОВА КОЕТО СМЕ. ОСВЕН ДА ДОИДЕ ПУТИН !!! ПРЕДЛОЖИЛ Е ВСИЧКИ В РУСИЯ НАД 70 Г ДА НЕ ПЛАЩАТ ТОК , ВОДА , И ДАНЪЦИ .. А ЯСУ!!! ДА СТЕ МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!И ДРАСКАМЕ , ДРАСКАМЕ!@!
  • 39 kokod

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    За кое е прав? На тези хора не се обръща внимание от десетилетия. Какво друго да направят освен да излязат и да се покажат, че ги има и съществуват? Не е приятна гледка, да. Ама трябва да я видим за да може на корумпираните политици, корумпираните профсъюзи и корумпираните чиновници да им стане неудобно и да видят какви ги вършат.
    А тезите, че едни болни се противопоставят на други болни е просто нелепа. И това, че майките на тези деца излизат да си търсят правата е достойно за уважение! Дано простестите станат по-масови.
  • 40 todor

    2 0 Отговор
    къде сте лекари .къде сте пошарникари..къде сте бе хора ей затова няма да се оправим.....коментарите за вас..подкрепете ги..стига подигравки
  • 41 todor

    1 0 Отговор
    къде сте лекари .къде сте пошарникари..къде сте бе хора ей затова няма да се оправим.....коментарите за вас..подкрепете ги..стига подигравки
  • 42 Димитров

    2 0 Отговор
    Пред майките сек прави на мъжле..........Но скоро ще започне протеста на бащите и тогава жална му мама на този палячо -Пинко с това розаво сакенце.Лично ще му го цепна
  • 43 М.Петров

    3 0 Отговор
    Въпроса е много по сериозен....вижте какви теми се обсъждат е Европарламента........: "Прекратяване на принудителната стерилизация на жени и момичета с увреждания....."....Прави ли ви впечатление дами и господа....става дума за "прекратяване".....пълният текст (менюто в дясно на страницата) е недостъпен разбира се.....вижте линка:. http://fra.europa.eu/en/news/2017/putting-end-forced-sterilisation-women-and-girls-disabilities
  • 44 М.Петров

    3 0 Отговор
    Пълният текст на доклада е изтрит от сайта на Европарламента. Моля ако някой има личен контакт с евродепутат, да го изиска, за да бъде публикуван....... Интересно е кои практики ...и в кои страни на Европейският съюз.... са наложили този доклад........
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове