26 Август, 2018 08:44 7 446 48

Съставили акт на инвалида, блъснат от бащата на Румен Радев

  • румен радев-
  • харманли

Стефан Тодоров е получил акт от полицаите като виновен за катастрофата, в която той бе блъснат от Георги Радев - баща на президента Румен Радев. Това съобщи прокурор Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор, цитирана от в. "24 часа".

Самият Тодоров показа акта по Нова тв. От видеата, разпространени в мрежите, се вижда, че инвалидът с триколката е навлязъл в кръговото движение и пред него има знак, че е на главна улица, а мерцедесът на Георги Радев идва от странична улица, на която има знак - "Внимание, излизане на главна улица". Колата на президентския баща обаче не намалява, продължава напред и директно блъска триколката с инвалида. Защо полицаите са решили, че Стефан е виновен тепърва ще изяснява проверка на прокуратурата, която беше поръчана от главния прокурор Сотир Цацаров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivan

    74 12 Отговор
    Полицайте са се насра.и на място, и разбира се като милиционери са написали акт на човечеца.

    Коментиран от #10

  • 2 12345

    84 17 Отговор
    Къде се е чуло и видяло полубожества да са виновни?Този дъртак трябва да мине тест за рефлекси и след това да се прецени ще кара ли кола или не.Утре други ден като блъсне майка с бебе в количката да не излезе бебето виновно.

    Коментиран от #4

  • 3 Обективен

    50 49 Отговор
    Къде видяхте инвалид?Тая електрическа триколка не е инвалидна количка.Ако не беше баща на президента щяхте да псувате "инвалида" какъв го дири там.

    Коментиран от #37

  • 4 6789

    31 36 Отговор

    До коментар #2 от "12345":

    А па ти не е зле да си прегледаш очите,колата е вътре в кръстовището вече когато този така наречен инвалид се удря в задната врата.Отделно тая тротинедка няма преглед и гражданска за да е там не съм чул за книжка за триколка
  • 5 CUKOVSKI

    17 15 Отговор
    POLIZAITE SA SGRESHILI I SEGA SHTE SE IZVINYAT I RABOTATA SE POKRIVA.
    KOMUNISTA VINAGI IMA PRAVO,OSOBENO AKO E BASHTA NA PREZEDENTA-KOMUNE.
  • 6 СссереМ

    43 23 Отговор
    Комунетата по гръб не падат,веднага почнаха да плюят по инвалида,ама и куките са за трепане.
  • 7 Boxer

    42 10 Отговор
    Голяма грешка! Изглежда нагло! Знаците са за всички участници в движението, а не кой бил с триколка и кой бил с тир! За президента и за баща му щеше да е по-добре да му напишат акта на него, сега излиза, че бяга отговорност даже и при леко ПТП!

    Коментиран от #9, #18

  • 8 Иванов

    19 5 Отговор
    При соца Манго чете плакат- Днешната милиция не бие! Чете и си приказва- днешната не бие, ама нощестната!
    Та този инвалид да се радва, че не е попаднал на нощестната!
  • 9 Радевски

    22 11 Отговор

    До коментар #7 от "Boxer":

    Води ме, Партийо, води ме,
    под свойте бойки знамена!
    аз знам, аз вярвам, че си права,
    когато съгрешиш дори!

    Коментиран от #12

  • 10 Синдикат на Ало Измамниците

    25 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ivan":

    М даа, а можеше да го изкарат и като атентат.
  • 11 Stefko 88

    28 23 Отговор
    Гнусна комунистическа работа! Тоя черен отпадък даже не излезе да види живли е човека! Червена свиня !

    Коментиран от #27, #44

  • 12 Boxer

    21 0 Отговор

    До коментар #9 от "Радевски":

    Нали вятърът на промяната трябваше да ги отвее такива глупости...
  • 13 Много ми е интересно ако............

    29 5 Отговор
    Бащата на президента е инвалидна количка и го блъсне мерцедес дали ще е същия развоя на нещата.........
  • 14 Гост

    33 15 Отговор
    Щом бащата си позволява да прикрива елементарно закононарушение,
    представете си какво ще направи синът при нещо много по сериозно.
    Семейството на президента не спазва законите на страната, как това ще се отрази на съдии, прокурори, полицаи и т.н.
  • 15 Бат Саше

    24 4 Отговор
    Виновният в случая е безкрайно ясен. На тази възраст кола не се шофира. Друг е въпросът, че инвалидни колички нямат място на пътното платно и в кръгово кръстовище, но за тях пък няма никаква инфраструктура. С две думи...българска работа!
  • 16 Цуки

    14 0 Отговор
    Това е България.
  • 17 1917

    8 4 Отговор
    резидента гундяй папаз какво изквича по въпроса? ще помогне ли на некадърния агент? то продажници по нашите земи много. един ще падне, друг ще го смени.
  • 18 АнтиЕС

    16 5 Отговор

    До коментар #7 от "Boxer":

    Знаците са за всичко,както и законите.не може да се движиш с каквото си искаш където си искаш! Инвалидните електрички не са за пътната мрежа!

    Коментиран от #21

  • 19 глупаци

    14 0 Отговор
    Движението по пътното платно се извършва плътно в ДЯСНО. И двамата са селяндури, и двамата карат по средата на платното, та дори в ляво. При липса на движение в това село, да направиш ПТП, се изисква ''майсторлък'' и много воля. Във Варна на околовръстните по крайезерния път влизаме по две коли.
  • 20 1234

    10 10 Отговор
    Тоя наглец, какво му е инвалидното??? От видеото не става ясно.
  • 21 Boxer

    4 3 Отговор

    До коментар #18 от "АнтиЕС":

    За магистрала да, но за градската пътна мрежа?!
  • 22 падналия ангел

    7 1 Отговор
    Не ми се вярва инвалидните колички да имат право да се движат по пътищата. От друга страна бащата на президента фактически е отнел предимство. Не трябва ли в този случай при ПТП да се санкционират и двамата участници, нещо, като съвина?
  • 23 Шляхтиц

    17 11 Отговор
    Госпожо Атанасова, обръщам се към Вас и към по-голямата част от прежде писавши. Виновен за произшествието е управляващият ИНВАЛИДНАТА КОЛИЧКА.Той се блъска в леката кола някъде в средната колона и блокира вратите. За това и шофьорът не може да излезе. Ако колата беше блъснала инвалидната количка, тя трябваше да е отпред и от тази камера едва ли щеше да се вижда. Още повече, че инвалидна количка на това място от пътното платно няма работа. Имам се за що годе нормален човек и ще се въздържа да препоръчам на Вас и на голяма част от прежде писавши те да посетите психиатър. На бялото казвате черно и на черното, бяло.

    Коментиран от #24

  • 24 Boxer

    3 5 Отговор

    До коментар #23 от "Шляхтиц":

    Щях да ти сложа плюсче, но последните две изречения ме отказаха. Нали всеки коментира от неговата гледна точка и така добиваме по-пълна картина на ситуацията . Нормално е да има не чак толкова точни коментари, ама чак пък за психиатрия?...
  • 25 икем

    17 2 Отговор
    Нямам лично отношение, но полицаите са прави в случая. Колкото и да се блещят някои индивиди тук!Има си ЗДП и там ясно е написано:Чл. 107.
    Пешеходец е всеки участник в движението, който се намира на пътя извън пътно превозно средство и не извършва работни дейности по пътя. За пешеходци се считат и лицата:
    1. които бутат или теглят детска или инвалидна количка или друго пътно превозно средство без двигател и с широчина, по-малка от 1 метър;
    2. Хората с увреждания които се придвижват с инвалидни колички, задвижвани посредством тяхната мускулна сила или от двигател, ако се движат със скоростта на пешеходец.
    Чл. 108
    1. Пешеходците са длъжни да се движат по тротоара или банкета на пътното платно.

    Коментиран от #33

  • 26 икем

    7 1 Отговор
    за тези, които ще кажат, че инвалидната количка се е движела по-бързо от скоростта на пешеходец, за такива случаи трябва да е минала Задължително техни тест, да е регистрирана и да притежава всички необходими документи за движение на Републиката Пътна мрежа. Така,че...
  • 27 батко ти

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "Stefko 88":

    защо лъжеш бе селяк я разгледай записа ясно се вижда че излиза веднага на снимката е гръб и къси гащи аман от т.....и а иначе е нарушил правилата баща му но я си сложи селяк ръка на сърцето и кажи ти ако си водач не си ли правил грешки волни или неволни та моли се на господ да не убиеш човек та тогава ще се сетиш че безгрешен човек на този свят няма

    Коментиран от #30

  • 28 Долу комунистите

    10 11 Отговор
    Комунизма се завърна в БГ с тоя червен президент:-)

    Коментиран от #31

  • 29 ПЕЕВ

    6 9 Отговор
    ТРЯБВА НА ПРЕЗИДЕНТА ДА СЕ ДАДЕ МЕДАЛ.МРЪСЕН КОМУНИСТ.

    Коментиран от #32

  • 30 икем

    13 12 Отговор

    До коментар #27 от "батко ти":

    Бащата не е нарушил правилата за движение!!! Нарушава ги този с инвалидната количка! Има Закон за Държание по Пътищата и там е написано. Господина с автомобила не е нарушил нито законово нито морално правило, защото количката няма право да се движи там, а също така се удря в автомобила, а не 🚘 удря количката!
  • 31 икем

    9 5 Отговор

    До коментар #28 от "Долу комунистите":

    Чл. 107.
    Пешеходец е всеки участник в движението, който се намира на пътя извън пътно превозно средство и не извършва работни дейности по пътя. За пешеходци се считат и лицата:
    1. които бутат или теглят детска или инвалидна количка или друго пътно превозно средство без двигател и с широчина, по-малка от 1 метър;
    2. Хората с увреждания които се придвижват с инвалидни колички, задвижвани посредством тяхната мускулна сила или от двигател, ако се движат със скоростта на пешеходец.
    Чл. 108
    1. Пешеходците са длъжни да се движат по тротоара или банкета на пътното платно.
  • 32 икем

    6 6 Отговор

    До коментар #29 от "ПЕЕВ":

    Ти пък си мръсен измекяр.
    Чл. 107.
    Пешеходец е всеки участник в движението, който се намира на пътя извън пътно превозно средство и не извършва работни дейности по пътя. За пешеходци се считат и лицата:
    1. които бутат или теглят детска или инвалидна количка или друго пътно превозно средство без двигател и с широчина, по-малка от 1 метър;
    2. Хората с увреждания които се придвижват с инвалидни колички, задвижвани посредством тяхната мускулна сила или от двигател, ако се движат със скоростта на пешеходец.
    Чл. 108
    1. Пешеходците са длъжни да се движат по тротоара или банкета на пътното платно.
  • 33 Шляхтиц

    9 3 Отговор

    До коментар #25 от "икем":

    Моите поздравления към Вас, Господине. Единственото правилно мнение по този случай или казус.
  • 34 ДАЛАС

    7 6 Отговор
    МЕРЦЕДЕСА НЕ дава предимство а пишат акт на другия, ЕПИК, ЕВАЛА, МАШАЛА, АФЕРИМ, АШКОЛСУН тука е така добре дошъл в БЪЛГАРИЯ
  • 35 sdffp

    4 2 Отговор
    тези триколки колко са законни !
  • 36 катаджия

    4 3 Отговор
    Да каже президента кой е виновен. Той винаги има мнение за случващото се. Или когато се отнася до него е по-добре друг да му опере пешкира.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Бг.реалност

    4 5 Отговор
    Радев радеееееев,и ти ли бе мутро престъпна !!!
    Толкова ли ти е доблеста ?
    Да използваш поста си по такъв перверзен начин вместо да поемеш отговорноста за комплексарщината на баща си.
    Бъди мъж бе президиентие.
    И за теб хората са ходили да гласуват ?
    Ей го !!!!
    Хубаво го вижте какво сте си избрали и подкрепили с гласовете си.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    3 1 Отговор
    Като казваме че няма за кого да се гласува викате не е така сите са маскари
  • 41 ДАЛАС

    3 3 Отговор
    абе БСП каза че Радеф не видял триколката понеже е малка, е ако беше скутер колкото тостер как щеше да го види, не е лесно да си проз бесепар
  • 42 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    0 0 Отговор
    Всички от управленската шайка от 1989г насам на гилотината
  • 43 минувач

    3 1 Отговор
    Аз не мога да разбера какво общо има политиката, президентът или пък комунистите с едно обикновено ПТП. И виновен очевидно е пешеходецът, който няма място на пътя, а отгоре на това блъска колата с триколката си.
  • 44 Реалист

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Stefko 88":

    Как да излезе? "Инвалид"-ът се излежава до шофьорската врата.
  • 45 Сттаврю

    1 0 Отговор
    По всички правила тоя алкохолик с триколката няма работа там. Тука гледам гербесарите плюят като луди. Много кратуни тука бре какво общо има президента в ситуацията че квокато е баща му той да нее бил участник в ПТП то и защо да се извинява бе цървули. Дали вие ако бяхте на баща му на местото щяхте да приемете че тая кокичка триколка ли е щое е трябвало да бъде там без номер застраховка технически преглед мигачи каска и куп други неща. Па изобщо алкохолика инвалид дали има и книжка.
  • 46 112

    0 0 Отговор
    всички газят из необезопасеното и незапазено местопроизшествие. какъвто министъра, такъв и матряла. нали, баце?
  • 47 Гост

    0 0 Отговор
    По - голяма мафия от червената няма
  • 48 Гост

    0 0 Отговор
    Комунист равно на крадец на подлец
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове