Факти.БГ

13-годишно се вмъкна на забранен филм на ужасите и припадна от страх

Мария Атанасова

13-годишно дете припадна в кино салон в Сандански по време на страховития хорър "ТНЕ NUN" /Монахинята/. Инцидентът стана тази вечер на вечерната прожекция от 20 часа, съобщи struma.com.

Въпреки изричното предупреждение, че филмът е за лица над 16-години, 13-годишното влязло в салона, без придружител.

В разгара на бруталните сцени от филма, детето се свлякло на седалката, твърдейки, че не се чувства добре, малко по-късно състоянието му се влошило.

Незабавно е изведено навън и транспортирано с екип на Спешен център до местната болница.

Филмът "Монахинята" е нов, той е дело на режисьора Корин Харди и на 6 септември 2018, е пуснат по кината у нас. Разказва за млада монахиня в зловещ манастир в Румъния, която се самоубива. В резултат Ватикана изпраща свещеник с тежко минало и момиче,което се готви за финалните си обети, да разследват случилото се.

Двамата разкриват ужасяваща тайна на ордена, рискувайки животите си. Те се изправят срещу зловеща, демонична монахиня. Манастирът се превръща в ужасяващо бойно поле между живите и обречените. Следват една след друга батални, жестоки сцени, които вероятно са повлияли на малкото дете в салона.

Внимание родители! Филмът съдържа опасни за децата ви сцени ,така че малолетните не бива са се подлагат на това ужасяващо преживяване.

България