13 Октомври, 2018 14:15 5 020 24

Елена Йончева: Хекимян е в схема с ГЕРБ

  • елена йончева-
  • антон хекимян

Надявам се, че не е така, защото го уважавам като колега, опита да смекчи тона депутатът от БСП

Елена Йончева: Хекимян е в схема с ГЕРБ - 1
Снимка: БТА

Елена Йончева отхвърли твърденията на телевизионния водещия Антон Хекимян, че с "гръм и трясък напуснала студиото" на bTV, захвърляйки микрофона си. Депутатът от „БСП за България” побесня след въпросите на журналиста, свързани с общата ѝ фирма с офшорка на лица, които дължат десетки милиони на КТБ.

Йончева коментира темата пред репортери в парламента, отново видимо ядосана. Тя обвини Хекимян, че приглася на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов и Делян Добрев, които щяла да осъди, както е осъдила премиера Бойко Борисов. Проблемът е, че "делата се бавят", обясни Йончева.

„Отиваш в едно студио и започват да ти задават въпроси, които са свързани именно с клеветнически твърдения на ГЕРБ. И вие не може да кажете нищо по друга тема. Аз защо толкова емоционално реагирах в студиото на bTV? Аз не съм хвърлила микрофона в студиото, но трябваше да го направя. Аз трябваше да стана, защото с г-н Хекимян имахме уговорка по какви теми ще говоря. По три теми! Аз го попитах дали той е съгласен с това предишния ден. Той каза „да”. Не съм поставяла аз това условие”, заяви Елена Йончева.

„Само първата тема беше засегната. Така че г-н Хекимян участва в тази схема на ГЕРБ. Надявам се, че не е така, защото го уважавам като колега и лично изпитвам много голяма симпатия към него.”

Йончева не отговори, защо е било необходимо да купуват телевизионна техника през офшорна фирма. Всичко щяло да се чуе в съда на делото срещу „тези хора, които хвърлят клевети за някакво пране на пари”.

Също така Йончева се надява да се разбере, защо магистралите „в момента, в който са направени, започват да се огъват”.

„Това, което предстои следващата седмица, е да внесем в АПИ искане да бъде направена техническа ревизия на всички магистрали, на основните магистрали. Ще поискаме да се вземат дълбочинни ядки, които да дадем на чужди лаборатории, за да видим какво е състоянието на магистралите", посочи още тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бобсън

    47 57 Отговор
    Типичната червена сгантия
  • 2 Дъртата

    42 57 Отговор
    Червена брантия трябва да бъде съдена до дупка за тези си твърдения!

    Коментиран от #7

  • 3 месара

    43 44 Отговор
    на бсп_то само схеми са им в главата!
  • 4 баба фръц

    53 25 Отговор
    Има ли някой който да не е наясно, че арменската стойка за микрофон е поръчкова журналистка.
  • 5 Никой

    36 34 Отговор
    За пореден път комунягите показват рогата си като ги настъпил. Добре, че не са на власт, инъче Хекимян щеше да си търси работа. Всички помним последният неудобен въпрос зададен на комунист как завърши за водещите преди години.
  • 6 Спиро

    26 26 Отговор
    А вие не пригласяте на БСП???
    Или това вече си е в рамките на нормалното. Типична червена плява.
    Ако дължите пари на КТБ, кажете си. Грабите.
    Га яде кифтетата пя, а сега...
  • 7 499

    40 27 Отговор

    До коментар #2 от "Дъртата":

    А ми не знам! - За сега същата осъди Борисов и партията му за клевета! - Факт! - Така, че не знам кой кого?!? Няма друга държава в който премиерът и партията му да са доказани със съдебно дело лъжци и да е на власт. - Това според мен е само зароди наглостта на Борисов и подмененият нацяло държавен апарат. По- голямата част от това котило на кърлежи се намира в София и поради тази причина селянина не подава оставка. Те сами държат управлението понеже в противен случай си заминават от работното място. Така и с теб- същият си видимо!

    Коментиран от #13

  • 8 Маргарет Тачър

    29 27 Отговор
    Социалистите и комунистите са най-безсрамните хора на света. След като създадоха толкова много проблеми, те се опитват да прехвърлят върху нас вината за трудностите, възникващи при решаването на същите тези проблеми.
  • 9 Guðmundsson

    28 32 Отговор
    Тази ми се гади от нея. То бива наглост, ама тая минава всякакви граници. За нищо не става абсолютно за нищо.
  • 10 Брат ми

    27 26 Отговор
    Комуняги мръсни.
  • 11 А ТИ

    21 22 Отговор
    С ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 А БЕ

    26 20 Отговор

    До коментар #7 от "499":

    ННЕ СИ ЛИ НАЯСНО, ЧЕ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ Е ОКУПИРАЛА ВСИЧКО, ВКЛЮЧИТЕЛНО И СЪДЕБНАТА ВЛАСТ, И ЗА ДЕЦАТА Е ЯСНО ! ПРИМЕР--АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ УНИЩОЖИ И ЦСКА И КРЕМИКОВЦИ , ОТБИ РЕКАТА ДА МИНАВА ПРЕЗ ДВОРА МУ , И НЕ Е ОСЪДЕН -- КОМЕНТИРАЙ !

    Коментиран от #20

  • 14 ел диабло

    21 16 Отговор
    Дамската превръзка на Корнела.
  • 15 Не така момче

    19 15 Отговор
    ХЕКИМЯН - талантлив,но угодничи на властта !
    Подиграваше се Йончева ! Не че сме и фенове ,но истината е тази !!!!
  • 16 Лошата истина

    24 15 Отговор
    България е на последните места по свобода на словото,заради такива като Хекимян ! За мен той е слугинаж,а не журналист !

    Коментиран от #17, #19

  • 17 селянин 1

    11 3 Отговор

    До коментар #16 от "Лошата истина":

    Що оди у bTV,да оди у нова,они са номер 2,секи сака при Хекимян,а после недоволни,що он ги е нодел,по неправилния начин..
  • 18 Стаматова

    9 9 Отговор
    Параноята я гони яко тая Кукувица. Сигурно се съди с 200 души .👽
  • 19 onq s konq

    14 8 Отговор

    До коментар #16 от "Лошата истина":

    Ако погледнем РЕАЛНО на "СЛОВОТО",ще забележим че то се състои от ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ- КАКТО В МЕДИИТЕ,ТАКА И В ЖИВОТА.Та задава Хекимян един нищо и никакъв въпрос на другарката Йончева ВЪПРЕКИ ЛИПСАТА НА "СВОБОДА НА СЛОВОТО",а тя ХВЪРЛЯ МИКРОФОНА,ЗАЩОТО ...КАТЕГОРИЧНО СИ "ЗАБРАНЯВА "СВОБОДА НА СЛОВОТО"...Т.Е. НА ОТГОВОР!:)
  • 20 499

    8 3 Отговор

    До коментар #13 от "А БЕ":

    Кремиковци бе унищожен от шепа хора и най- вече няколко изпълнителни директора, които крадята през техни фирми стотици милиони. Сега някои от тези директори притежават други предприятия и мини. Информацията ми беше от едно адвокатско дружество, което обслужваше въпросното Кремиковци. Всички политици, обаче ги беше шопе да признаят какво се случва, и не искаха фалитът на Кремиковци защото веднага падаха от власт. Така от там заминаха стотици милиони по чстни сметки и то много- много преди Ал. Томов. - Аз имах досег до него, но не чак толкова близо. За сметка на това имах приятели, които го познаваха твърде от близо и го ненавиждаха. Само, че ликвидирането на икономиката на страната не го направи Ал. Томов! А иначе Кремиковци бе създадено за многобройното тъпо шопско население в района, което нямаше какво да работи. Предприятието нямаше как да продължи да работи на печалба понеже разходите за транспорт на суровините и готовата продукция бяха големи. Слитъците се разтоварваха в Бургас и от там до Кремиковци и после обратно... - Ако вдяваш малко от икономика вероятно ще се съгласиш, че това куца схема. А ЦСК никога не ме е интересувал! - Въобще, който и да е софийски отбор или пък каквото и да е от този район. - Трудно "дишам" тъпотията на софийските цървули.
  • 21 Баба Яга

    6 9 Отговор
    Откакто Йончева се хвана с политика и стана подлога, ми падна в очите!
  • 22 кисело било гроздето

    1 1 Отговор
    Ами тогава,какво прави при него?Ай??
  • 23 ДОКО

    0 1 Отговор
    ЙОНЧЕВА ХЕКИМЯН НЕ Е САМО В СХЕМА С ГЕРБ..А В ИНТЕГРАЛНА СХЕМА..
  • 24 Питам аз и отговор не искам

    0 0 Отговор
    Елена Йончева е в схема с бсп.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове