Last news in Fakti

29 Октомври, 2018 15:20 9 390 21

Безразсъдна маневра уби двама души на пътя

  • русе-
  • бяла-
  • катастрофа-
  • войната на пътя

Тежък инцидент е станал в неделя вечерта на пътя Русе-Бяла

Безразсъдна маневра уби двама души на пътя - 1
Илюстративна снимка

Двама души са загинали, а друг е ранен при тежка катастрофа, станала снощи на пътя Русе-Бяла. Това съобщи началникът на сектор "Пътна полиция" в Русе главен инспектор Михаил Манов.

Сигналът за инцидента е подаден малко след 21:30 часа. BMW със софийска регистрация, управлявано от 43-годишен мъж, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в Mercedes със силистренска регистрация, шофиран от младеж на 24 години. При удара са загинали и двамата водачи.

От МВР изтъкнаха като причина за инцидента несъобразената скорост с релефа на местността, хоризонталната крива и навлизане в лентата за насрещно движение.

От началото на годината на отсечката Русе-Бяла са регистрирани 135 катастрофи с 65 ранени и седем загинали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Конфуций

    45 14 Отговор
    Като ги забранят тия каруци БМВ ще се оправят нещата. Жалко за другото момче

    Коментиран от #10

  • 2 Пеньо

    30 2 Отговор
    Що за народ сме?
  • 3 Гост

    51 0 Отговор
    Колко още трябва да загинат или да останат инвалиди, за да се вземат мерки в този участък?! Ако трябва, през 2 км. камери ще се сложат, но този ад трябва да се спре!

    Коментиран от #6, #7, #13

  • 4 Докато

    36 2 Отговор
    всеки смята че той е най-великия шофьор и никога не е виновен за нищо, ще е така. Говорил съм с хора със 100 ПТП и все някой друг е бил виновен. В огромен процент от случаите са виновни и двамата водачи, кой с превишена скорост, кой със забранена маневра. Потърсете грешките в себе си...
  • 5 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    25 1 Отговор
    Шоферлъка не е за секи не знам защо всеки с пари трябва да кара?тва е като всеки с пари да стане очен лекар или хирург ами не става
  • 6 Драйвър

    25 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Кво ти е виновен участъка че този с БМВ то карал бързо и навлязъл в насрещното.И магистрала да направят там, като карат като обезумели все тая
  • 7 гост

    32 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Никой не иска да го направи това. Не, камери не са нужни. Нужно е като хванат рецидивисти да ги вкарват в затвора и глобите им да са големи, да се въведе конфискуване на МПС и отнемане на книжка доживот. Крайно време е да се разбере, че колата е сериозно и опасно средство в ръцете на неразумен човек, било то интелигентен или не. Ако има ефективни наказания ще има и съобразяване с ограничения, закони и знаци, сега го няма това. Камерата не спасява живот, защото камерата е само хранилка, но би спасила живот ако един простак с кола за 20бона бива вкаран в ареста, глобен с 10х.лв и колата му да бъде отнета, като никакво напускане на ареста преди заплащане на глобата. Българите са изключително материално обвързани хора, които много ги боли ако им пипнеш имуществото, а не ако им налагаш глоби. Един циганин без книжка какво му пука, че има за 20х.лв актове като няма никакво друго последствие? Ами хайде всички да сме така, без лични карти, книжки и да трупаме актове, след като няма последствия. Това ни казва държавата.
  • 8 567

    6 14 Отговор
    До Т. о. ш. и. б. и. я. н. А бе неграмотен и импотентен-НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ПРАВИЛНО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-и тогава си позволи да даваш *глупавите мнения*-за кого и какво е да си шофьор и внимавай да не паднеш в някое дере-----------
  • 9 регулация

    24 0 Отговор
    Като сложат мантинела между двете насрещни платна ще намалят смъртните случаи с поне 50%, дори да заспиш или да те заслепят.Какви идиоти има, пуска дълги светлини и ти вади очите в тъмното и т.н липсва толерантност на пътя...
  • 10 БатП

    16 3 Отговор

    До коментар #1 от "Конфуций":

    Какво общо има марката на колата с това, че вече не мога да си спомня колко години властта си затваря очите пред очевадно проблемния участък отнел прекалено много животи. За съжаление дори да взривят всички БМВ-та, там катастрофите няма да спрат, не и докато не се вземат мерки.

    Коментиран от #11, #16

  • 11 Конфуций

    22 1 Отговор

    До коментар #10 от "БатП":

    Много комплексари като се качат на тази кола си мислят, че са безсмъртни. Не е виновна колата, просто в България всички утайки карат тази марка. Разбира се има и сериозни хора, които карат БМВ, но това не са повече от 30% от хората. Всичко е до манталитета на хората
  • 12 ааааааааааа

    9 1 Отговор
    Поредния тъпак с БМВ дето се мисли за безсмъртен. Ама не бил.
  • 13 ааааааааааа

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Кви мерки бе колега? Мерките са ,българите да се държат и управляват автомобили като нормални хора, а не като психопати. Колкото и камери да сложиш, не можеш да промениш семката на тва племе.

    Коментиран от #14, #17

  • 14 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "ааааааааааа":

    Явно от самосебе си няма да стане! Някой //държавата/ трябва да ги принуди!
  • 15 Веско

    10 0 Отговор
    Птп-то стана пред очите ми! Шофьорът на бмв-то ме изпревари с бясна скорост в участък без видимост и в мерцедеса е по възрастния мъж, а не в бмв-то. По-късно вечерта научих, че шофьорът на бмв-то бил в Поргово и се е напил.
  • 16 Хахахахах

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "БатП":

    Пътя не е виновен, че някой болен мозък се прави на състезател! Марката на колата е без значение. Идиота си е идиот и пеша да ходи.
  • 17 Хахахахах

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "ааааааааааа":

    Глоби, огромни глоби трябват. Бръкни на ганьо дълбоко в джоба и гледай как стои мирно. Ама глоби не рушват на плужека с униформа, ами истинска глоба. Тук трябват немски полицаи и испански глоби,и италиански наказания. В Италия изпреварваш неправилно книжката на трупчета. Превишаваш скоростта книжката на трупчета.

    Коментиран от #18

  • 18 ааааааааааа

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Хахахахах":

    Аз съм чувал,че за превишена с много скорост се влиза в затвора. В Италия.

    Коментиран от #19

  • 19 Хахахахах

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "ааааааааааа":

    Не се обясняват изобщо. Спират те и без да говори много ти отнася кетапа, дава ти документа и си тръгва. Направиш ли грешката да водиш някакъв диалог с него и в ареста може да те вкара. А относно затвор, не съм запознат до толкова.
  • 20 Гражданин

    0 0 Отговор
    Ами нека да продължава да няма камери и санкции! Мисля, че вече е супер лицемерно да се отразява станалото само и приемането на този и онзи закон. ...... Докато няма прилагане на санкции все едно какво си говорим.......войната си продължава.
  • 21 файда

    0 0 Отговор
    проблемът не е в колите... Проблемът в този случай е бил ШОФЬОРЪТ на BMW-то. Всички които пътуват редовно по този път, винаги внимават, понеже знаят, че на този участък стават брутални катастрофи. Лошото е, че ВИНАГИ има някой идиот с BMW, Mercedes, Audi или друг подобен автомобил, който ИЗПРЕВАРВА В ЗАВОИТЕ! Даже ДОСТА ЧЕСТО навлизат в насрещното да изпреварват!
    Проблемът не е в колите, а в тъпанарите, които си мислят, че са безсмъртни, понеже карат малко по-хубава кола. В този участък трябва да има камери на КАТ на АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ЗАВОЙ! Иначе смърните случаи няма да спрат...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове