Last news in Fakti

29 Октомври, 2018 19:14 29 679 30

Зловещо ВИДЕО 18+ от кървавото меле на пътя Русе-Бяла

  • русе-
  • бяла-
  • катастрофа-
  • загинали

Сайтът Русе Медиа разпространи зловещо видео от мястото на кървавата катастрофа на отсечката на смъртта Русе-Бяла, при която загинаха двама души.

Инцидентът е станал около 21:30 часа в неделя вечерта в участъка с опасен завой, който е обозначен с множество знаци.

При ограничение 60 км/ч, на сух асфалт, БМВ със софийска регистрация е навлязло в насрещното движение, където се е сблъскало челно с „Мерцедес“ със силистренска регистрация.

Двамата водачи са починали на място – 43-годишният шофьор на БМВ-то и 24-годишният мъж зад волана на мерцедеса.

Във втория автомобил е имало пътник, който е бил леко ранен. Откаран е бил в болницата с травма на гръдния кош, след което е бил освободен за домашно лечение.

Според началника на сектор „Пътна полиция“-Русе главен инспектор Михаил Манов причината за инцидента е несъобразена скорост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    36 4 Отговор
    Всеки ден има по няколко такива.Нищо ново.
  • 2 Алов

    28 27 Отговор
    Абе факти, каква е тая снимка бе? Нещо по- нормално няма ли? Оченце по асфалта, джигерче по храстите, мозъче по ламарините, ръчичка по дърветата? Ееее, нищо няма в тези новини, значи...
  • 3 ааааааааааа

    111 13 Отговор
    Смятай тоя боклук с БМВ-то с колко е карал майна.Мин 120 .Глей на кво приличат колите. Всички собственици на БМВ спешно на психотест.

    Коментиран от #8

  • 4 Гост

    57 1 Отговор
    Тези кадри трябва да се пускат всеки ден по всички телевизии и дано накрая ни дойде акъла в главата! Малко трудна работа е това с акъла, но може и да се случат чудеса.

    Коментиран от #5

  • 5 някой

    56 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    тези не гледат телевизия те са в чалготеките
  • 6 Toi

    20 1 Отговор
    Лошо
  • 7 Дидо

    46 20 Отговор
    Кога ше се научите да карате бе дебили смотани,щом има 60 ограничение значи трябва да караш с под 60, за превишена скорост трябва да отнемат книжките до живот, а ако караш после без книжка глоба 10000 лв. при втори случай 20000лв.

    Коментиран от #9, #27

  • 8 Дидо

    41 2 Отговор

    До коментар #3 от "ааааааааааа":

    Ама давайте кадри с разкъсани хора, да гледат какво става барем да да им светнат кухите лейки дето са им на раменете.
  • 9 Миро

    25 2 Отговор

    До коментар #7 от "Дидо":

    Е чак така не звучи реалистично. Според мен трябва да се подхващат децата от училище (гимназиално), да им се изкарват комплексите и да се решават чрез психолог/съветник и т.н. и да не забравяме, поне 5-ци по физика! Законите на физиката не признават ЗДП!
  • 10 Камерите и глобите не спасяват живот

    34 0 Отговор
    Така ще е и за напред!
    Камерите и глобите не спасяват животи!
    Докато не го проумейте така ще е!
    Докато тези с униформите бездействат и отчитат само статистиката не ни очаква нищо добро!
    Никой не е застрахован и утре може всеки от нас да просто поредната статистика!
  • 11 abv

    41 3 Отговор
    Пълно е с убийци и идиоти и най-вече с комплексари по пътищата на България , които не се плашат нито от полиция , нито от камери, нито от затвор. Той в случая е неприложим.

    Отива си и един млад мъж, без да има никаква вина.
    Много пъти сам си мислил , ако такъв идиот дойде в моята лента с такава скорост, какво бих направил. Случвало ми се е , но така , че да намаля и той да се прибере в своята лента.
    Но има идиоти, които изпреварват в завой без никаква видимост.
    Такъв случай имах с един много слаб и малоумен водач на BMW X5, който по пътя за Смолян ме изпревари в завой и тръгна да изпреварва автобуса пред мен. В това време от завоя се показа автомобил и този плазмодий се опита да влезе между мен и автобуса.

    Ето и регистрационния номер: СМ 55-55 , бял цвят. Последните букви не ги помня, но едва ли в КАТ Смолян има регистрирани повече от едно BMW Х5 с този номер и с този цвят.

    Пазете се от този. Тотален убиец на пътя.
  • 12 Пепи

    12 0 Отговор
    Странно защо не се е отворил шофьорската възглавница (не че при такъв удар би помогнала). Жалко за хората.
  • 13 abv

    29 0 Отговор
    BMW Х5 СМ 55-55

    ПЪТНА ПОЛИЦИЯ СМОЛЯН ДА ПРОВЕРИ ВОДАЧА НА ТОЗИ АВТОМОБИЛ, ЗАЩОТО ЗА МЕН ТОЙ Е ПЪЛЕН ПСИХАР И КОМПЛАКСАР, КОЙТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ УБИЕ НЯКОЙ НА ПЪТЯ.

    Коментиран от #14

  • 14 Кат

    2 21 Отговор

    До коментар #13 от "abv":

    Аз съм щаршина във Смолян видяли го това БМВ Х5 бял цвят ще го накажа! Само, че по точно какъв бял беще звета обикновен бял или перла бял?

    Коментиран от #30

  • 15 Мхм

    25 5 Отговор
    Нищо не знаете вие, държавата никога не е била по-стабилна. Питайте Боко тиквоча. Абе в такъв рай живеем, че няма накъде повече.
  • 16 Бакша

    7 7 Отговор
    Уважаеми
    1 колите са средно на 20 год.
    2 Това което се вижда е просто българския манталитет
    3 такива сцени има всеки ден навсякаде в Булгаристан

    Коментиран от #18

  • 17 Emilio

    15 3 Отговор
    За пореден път показват ,че колите с марка БМВ не стават ,а и тези возещи се в тях предимно зад волана.За пореден път избиване на комплекси ,за съжаление завършило със смърт.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 гражданин

    5 1 Отговор
    при калпави инструктори и учители това правят младежите,на очертания паркинг на кауфланд така бяха затворили един а-л,че господина едва си влезе в колата учебният а-л беше на гимназията по транспорт учителя сигурно беше на покупки в кауфланд.
  • 20 ПРЪЧ

    9 0 Отговор
    МРЪСНА И МИРИЗЛИВА ИЗМЕТ ШОФИРА ПО НАШИТЕ ПЪТИЩА.
  • 21 Иван

    16 0 Отговор
    Няма БМВ няма Мерцедес пред безразсъдното шофиране!!!
  • 22 Водач

    5 2 Отговор
    А бе, я да питам тука : Оня ден един малък камион ме засече и ми отне предимството на влизане от Околовръстното към Младост, едва не ме преби. Всичко е заснето с камера, случката, номера на джигите и прочее. Ако пусна жалба в КАТ въз основа на нидеото и снимките, ще има ли смисъл или напротив ?
  • 23 Dexter Performance

    6 0 Отговор
    Много хора,надценяват возможностите на автомобилите си. Една кола,трябва да я опознаеш. За колко време спира от 100,120 и 140,а не само за колко набира до 100. Спирачките са наи-важни в случая,не употреба на упойващи вещества-алкохол,херо,кока, марихуана,амфетки,мдм и тн.(убиват рефлексите на човек).
  • 24 El comandante

    3 1 Отговор
    Аз защо вечер излизам и се прибирам през прозореца на Карлуково с метлата на санитарите и съм облечен с мантата на доктора.Никой не може да ме стигне
  • 25 вес

    5 6 Отговор
    Когато някой се разбие с БМВ се почва гледай ги тия с БМВ-тата. Отразява се навсякъде, включително в новините по телевизиите, като се повтаря по няколко пъти, че е БМВ. Всеки ден се трепят със всякакви кошници, но ако не е БМВ не е интересно! Всичко що кара БМВ трябва да е под един знаменател. Като гледам обаче горния 30 годишен таралясник все пак е запазил втория човек, нещо което няма да се случи при голяма част от кошниците на другите марки.
  • 26 Дедо1

    3 0 Отговор
    Абе избихме се бе, без вояна се избихме----бог да ги прости
  • 27 hmhmhm

    4 10 Отговор

    До коментар #7 от "Дидо":

    Дай да караме с 10 км според теб. Защо не направим пътищата. Аз съм сигурен че този завой ако е направен както трябва мога и 200км да го взема. Ама нали най лесно е несъобразена скорост. А пътищата за нищо не стават но тези дето ги правят не носят отговорност за нищо. И понеже някой си е казал 60 км трябва да се съобразяваме. Преди всичко трябва да се мисли и пътищата да са направени а не само да събират такси за всичко и накрая нищо.
  • 28 Леви Шаврон

    3 3 Отговор
    Спрете ги тия БМВ-та, само се трепате!
  • 29 Георгиев

    1 0 Отговор
    Купените книжки и дрогата в действие .....
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове