Last news in Fakti

5 Ноември, 2018 20:09 9 288 40

Слави Трифонов вдига мерника и на НСО

  • мая манолова-
  • нсо-
  • шоуто на слави-
  • слави трифонов

Телевизионният водещ и екипът му ще дискутират нелепата ситуация с охранителната служба и Мая Манолова

Слави Трифонов вдига мерника и на НСО - 1

Както вече стана ясно, бюджетът на НСО е достатъчно голям, за да може от службата безпроблемно да осигурят дългогодишна охрана на "застрашения" почетен председател на ДПС Ахмед Доган.

Е, какви са разноските по спокойствието на Сокола така и не стана ясно, но пък новата реформа на НСО се сведе до това националният омбудсман да остане без осигурени лек автомобил и шофьор. С други думи, Мая Манолова се оказа най-голямата тежест на многомилионния бюджет на НСО. Не Доган, не десетките политици, висши магистрати и други чиновници, а омбудсманът.

"На мен автомобилът ми е нужен, за да си върша работата. Никога не съм искала НСО. Така е било по закон и така го наследих. Така е било за моите предшественици. Сега реформата в НСО се свежда до това, че омбудсманът се лишава от автомобил.

Това, което ми е нужно, е не НСО. На мен ми е необходим служебен автомобил и шофьор, защото моята работа е на терен. Аз трябва да бъда във всяка точка на страната и съм през тези 3 години, откакто съм омбудман. На всяко място, където има проблем. Всяка седмица имаме изнесени приемни в страната. Хората не могат да си позволят всички да дойдат в София, в моя кабинет. Проблеми от кабинет в София не се решават", категорична беше Манолова.

Телевизионният водещ Слави Трифонов и екипът му не са безразлични към случващото се и също са обърнали внимание на проблема. Те ще коментират темата в тазвечершното издание на "Шоуто на Слави", което можете да проследите от 22:30 часа по bTV.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко снайоериста

    19 25 Отговор
    От толкова мерници Славчо разноглед, ще стане !
  • 2 Скромен

    24 65 Отговор
    Трифонов за мен е най противния човек когото съм виждал.Нагъл до безпаметност.

    Коментиран от #4, #11

  • 3 Plamen

    54 9 Отговор
    Защо, този боклук, финансовия министър, след като иска автомобила да не е от НСО, не е осигурил в новия бюджет на Манолова пари за друг такъв

    Коментиран от #21

  • 4 Гюрза

    45 4 Отговор

    До коментар #2 от "Скромен":

    Доган от скромност,НСО го охранява вече десет години..и това е от скромния ти джоб,добре че има такива като Трифонов и Симеонов-та да онодат скромните..
  • 5 Гост

    65 11 Отговор
    Не обичам чалга, но по наболелите теми Слави май е най-куражлия да изговори истината. Не става за политик, но умее да дава трибуна на гласовете на заглушаваната истина. Това го умее и това следва да прави.

    Коментиран от #9

  • 6 Тръмп

    7 36 Отговор
    Дебила не е разбрал,че Мая ”Не иска НСО”,но Той щял да и го даде???:):):)Ами ако се влюби в Бодигарда от НСО,не е ли това по-опасно за Слави и неговата Тимуровска команда???:):):)Ако Мая избере Любовта пред Комунизма,Слави как ще се почувства като дърт Комунист???:):):)
  • 7 Бай х.....

    52 6 Отговор
    Голям страх ги тресе гробарите от тая крехка жена.Куражлията тиква скоро ще му изстине мястото ,а и на другите около него.Само с лъжи не се управлява,но ще дойде видовден.
  • 8 007

    10 39 Отговор
    Божееее, до къде стигнахме , Слави да коментира работата на НСО !!! Нито има капацитет ,да не говорим за информираност и познания по спец службата ,но нали трябва да плюе , винаги готов !!!???? Шоумен ще дава акъл на генерала , дали да вози Мая Манолова колата от НСО ???? Хайде стига истерии и крясъци, с тоя бюджет от 3 милиона тя спокойно може да си купи служебна кола !!!
  • 9 Фрии

    5 14 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Това не са наболели теми.Лесно е да говориш и критикуваш особенно по социални теми.Наболелите теми са развитието на икономиката, промишлеността и увеличаването на доходите на всички.Това е най важното.Страстите, емоционалните излеяния и песните няма да ни нахранят.
  • 10 Този помияр

    6 22 Отговор
    вдига всичко, в което има далавера. Преди да ми се прави на морален стожер да вземе да плати нЕкой лев данък на държавата, която иска да управлява = краде. Щото май аз плащам повече данъци от него. Селски чекиджи.Тъпо плевенско мекер.е със самочувствие на насра.н опосум. Мерси на таквъзи алтерантиви.
  • 11 антим

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "Скромен":

    Изобщо не си скромен ! Лъжливник си слижил.
  • 12 Кан Крум

    6 13 Отговор
    Ко дигал слави чи той без виагра до кенефа не ходи пък хамоли мерници да вдига кюсе дангалака.
  • 13 Обикновен Бг

    11 14 Отговор
    3 милиона за година. Във въпросът се пита - НЕ МОЖЕ ЛИ С ТЕЗИ ПАРИ ОМБУДСМАНА ДА КУПИ НОВА КОЛА, ЗА НЕЯ. А тези циркове как се вози с народа - ей хора, това е ПРОФЕСИОНАЛНА ПОЛИТИЧКА, наистина ли се връзвате. Просто ТЯ ЗАПОЧНА предизборните гастроли и ОБЕЩАНИЯ. НЕ БЪДЕТЕ ИДИОТИ, А ВИЩЕ КАКВО НАПРАВИ КАТО ОМБУДСМАН. ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е - ПОГАСИТЕЛНА ДАВНОСТ? До нея, погасителната давност беше 3 год. т. е. След 3 години всичко периодични сметки които не сте си платили стават НЕВАЛИДНИ И НИКОЙ НИИИИИЩО НЕ МОЖЕШЕ ДА НАПРАВИ, ДАЖЕ ЧСИ.

    НО след голямата нейнА тъй наречена "борба за народа" погасителната давност СТАНА 10 ГОДИНИ, А ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА КАМАРАТА НА ЧСИ БЕШЕ АДСКИ ДОВОЛЕН ПО ТЕЛЕВИЗИАТА. И МАЙЧЕТО НЕ ПРОПУСНА ДА СИ НАПРАВИ ЕДИН РЕПОРТАЖ по телевизията във връзка с ГОЛЯМАТА БОРБА, САМО ДЕТО МАААААЛКО ПРОПУСНАХА ДА КАЖАТ ЗА КАКВО Е БИЛА ТАЗИ "ГОЛЯМА БОРБА ЗА НАРОДА".
    И ЧСИ-тата СЕ РАЗВИХРИКА. ТА ДА БЛАГОДАРИМ НА МАЙЧЕТО, ЧЕ УВЕЛИЧИ ПОГАСИТЕЛНАТА ДАВНОСТ ОТ 3 НА 10 ГОДИНИ.

    Коментиран от #18

  • 14 Обикновен Бг

    5 4 Отговор
    Мислете хора, мислете сами.
    ИНТЕРЕСНО ЩЕ МИ Е ДА ЛИ БЪЛГАРИТЕ СА 80% ИДИОТИ, ХАЙДЕ ДА ВИДИМ????????

    Коментиран от #33

  • 15 Забраванко

    2 8 Отговор
    Да и дадат две да видим колко работа ще свърши
  • 16 1234

    6 10 Отговор
    Селски бек! Ще трепе простаците с чалга!

    Коментиран от #30

  • 17 Давид247

    6 1 Отговор
    Слави , Доган , Бойко ,Вежди , Корнелия , Каракачанов , Симеонов , Бареков , Марешки , Волен , това мнозинство решава ли ви пъзела другари та убихте Христов ? Лягам си .
  • 18 Мая дъ бии

    6 5 Отговор

    До коментар #13 от "Обикновен Бг":

    Може да си купи ,а може и да и дадат от колите на МС или НС.Едни 50000 за много хубав автомобил среден ,че и висок клас не е проблем+ шофьор за 1000лв максимум.Не е проблем да отсяда в почивни станции и ведомствени хотели.Така че това е малко политика от нейна страна.Охраната във всеки град може да я придружава полицай и без това част от въпросите засягат МВР
  • 19 Няма значение!

    12 1 Отговор
    По тъпи коментари едва ли съм чел някъде!То защото все другите са ви криви сте на това дередже! Толкова много омраза има в тая страна,затова никой свестен човек няма да се върне там!Каквито хората такива и политиците!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Къртев 🐓

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Plamen":

    Защото по закон, Омбудсманът, защитава правата на народа. А министарът на финансите интересите на шефа и Ахмед Доган. В следствие на това, Омбудсана, не е в интересните и защо да го пази с НСО.
  • 22 Тръмп

    6 8 Отговор
    Чалгари от всички Планети,бъдете Пайнъри и гледайте Слави редовно,това единственото рядко щастие,което ще ви споходи в жалкото ви всекидневие!!!:):):)
  • 23 Тръмп

    5 10 Отговор
    Слави,бастуна на Мая!!!:€:):)
  • 24 Тръмп

    4 8 Отговор
    Слави,Мая върви в пакет с Бареков!!!:):):)Честито,чудесна тройка се заформи!!:(:);)
  • 25 Тръмп

    2 8 Отговор
    Мачкай чаршафите на Мая,Слави!:):):)
  • 26 Тръмп

    7 8 Отговор
    Слави,нема ли Ферари с цвят червен за любимата Мая???:):):)Не се стискай,главуняк!!!:):):)
  • 27 Тръмп

    2 7 Отговор
    Слави,БСП ще ти дадат ли да вдигнеш малкия мерник срещу Мая или само си мечтаеш???;):):)
  • 28 Тръмп

    5 7 Отговор
    Чакаме новия Чалга-хит за Мая с белите маратонки на Старозагорската гара?:):):€Много сте бедни,ейй!:):):)
  • 29 Истина

    7 5 Отговор
    Големи медийни манипулации на човек с национална медийна трибуна!
    Извадката от официалните данни за администрацията на Омбудсмана показва, че:
    - 57 служители (голяма част от тях Държавни служители) се грижат за Мая Манолова (виж администрация на Омудсмана);
    - В структурата има и двама шофьори (вероятно са шофьори на автомобили, а не на велосипеди);
    - Годишно се изразходва бюджет от около 3 милиона, 2 от които са за персонал (средна брутна месечна заплата около 2900 лева на човек от структурата на Омбутсмана) - виж бюджета на Омбудсмана;
    - около 1 милион са за други разходи (командировки, наеми, поддръжка...);
    - над 2 милиона допълнително се разпределят по други направления.
    Изкуствения скандал е свързан с пряката зависимост на Мая Манолова от БСП и личния й стремеж за голяма власт.
    Сега, след като Слави Трифонов и подари автомобил и личен шофьор, Мая Манолова няма да пътува с автобус или влак и ще може да подготвя спокойно следващите БСП манипулации, включително и евентуалния път на Шоумена за властта (само, че май не му стиска!).
  • 30 саса

    9 3 Отговор

    До коментар #16 от "1234":

    мръсни долни гробари,дойде ви края! Стига манипулации,убийства и кражби!
  • 31 Павел

    9 0 Отговор
    НСО да вземе да охранява Желязо Андреев, защото, както знаем има истинска опасност от друга държава (САЩ). Ахмед Доган не е никакъв по-специален човек . Колкото той е гражданин на България, толкова и останалите 6 и половина милиона хора са граждани и имат същите ПРАВА ПО КОНСТИТУЦИЯ.
    А може би Конституцията е само за богопомазаните.....
  • 32 Анатоли 73

    7 1 Отговор
    То по тая логика и аз искам охрана от НСО плащамси добри данъци на година към държавата а щях да забравя не съм ощетил държавата и народа ни с един лев за разлика от Доган и сие
  • 33 Иванчо

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Обикновен Бг":

    100% идиоти.Казваш им истината,то ти слага минусче.Има една книжка от Иван Аржентински,издавана по соца.Накратко,главният герой Умньо Боев се води и казва следното: И тъй да е, пак не е.....това са 100%......за съжаление.Айде,да не са 100,ама 80% си ги има

    Коментиран от #38

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 нов референдум

    4 5 Отговор
    Мая нямала служебна кола, разплаках се, колко тъжно!
    Мая, Май заслужава МайБах!?
    Слави да организира един референдум, каква кола да купим на Мая?????
    1) МАЙбах
    2)Бентли
    3)Ферари
    Аз мисля, че Ферарито най ще и ходи, защото работата и е бърза и неотложна, хората я чакат, да ги оправи.
  • 36 гост

    2 4 Отговор
    Прост учиндолски чалгар популист ...
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Обикновен Бг

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "Иванчо":

    НЕ ВЯРВАХ, ЧЕ 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ИДИОТИ, НО ВЕЧЕ ВЯРВАМ. ЯВНО МЪДРАТА ПОГОВОРКА - НЕ ГО СЛУШАЙ КАКВО ГОВОРИ, А ГО ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВИ ЗА БЪЛГАРИТЕ НЕ ВАЖИ.
    .
    ЕЙЙЙККК 20% КЪДЕ СТЕ !?!?!???????
  • 39 Обикновен Бг

    1 2 Отговор
    Идиоти с идиоти. Следващият път като ви се обадят от някой телеком и ви кажат, че имате неплатена сметка от преди 9 години на стойност 32лв.,и разберете от ЧСИ, че досега е станала 1700лв. БЛАГОДАРЕТЕ НА МАЙЧЕТО, ЧЕ НАПРАВИ ПОГАСИТЕЛНАТА ДАВНОСТ ОТ 3 НА 10 ГОД. ИДИОТИ, ВСИЧКО СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ.
  • 40 Ники

    1 0 Отговор
    Горанов времее цялата мафия даси ходити ,сасипахте държавата.Май забравихте като дойде гербббб на власт лично ти спря 10 процента сконто на всички фирми койито работиха .гербарите откраднаха парите на КТБ 15000000000 лева гадове............
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове