Last news in Fakti

6 Ноември, 2018 12:08 1 220 24

БСП поиска ревизия на всички магистрали

  • бсп-
  • апи-
  • ревизия-
  • магистрали

Искането е чужда лаборатория да направи независима експертиза на състава на пътя

БСП поиска ревизия на всички магистрали - 1

БСП поиска проверка на пътищата в страната. За целта днес депутати от левицата внесоха в Агенция "Пътна инфраструктура" искане за техническа ревизия на всички проблемни пътища в страната.

Целта е да се направи независим анализ на пътищата.

Внесохме искане в АПИ за независима техническа експертиза на магистралите в страната, на Околовръстното и на пътя Видин-Кулата, обяви Елена Йончева пред медиите на входа на АПИ, след като внесоха искането.

Настояваме тази експертиза да бъде направена в независима европейска лицензирана лаборатория, добави Йончева. Идеята е да се вземат ядки от пътя, които ще покажат дебелината на пластовете и състава им. Искаме да получим отговор краде ли се от българските магистрали, състоянието им е видимо и без да има техническа експертиза, коментира депутатката от гражданската квота на "БСП за България". Инициативата е провокирана от битуването на мнение в обществото, че от строежа на пътищата се краде през обществените поръчки.

Искането бе внесено от говорителя на БСП Елена Йончева, заместник-председателите на ПГ на "БСП за България" Христо Проданов, Крум Зарков, Георги Свиленски и депутати от групата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    22 6 Отговор
    Добра идея колкото и да недолюбвам БСП.
  • 2 цистит

    14 5 Отговор
    морки кърпички бочко и сорос сега се потят

    Коментиран от #6

  • 3 Инкогнито

    14 3 Отговор
    Задължителна ревизия на всички пързалки! И с рулетката отделно да ги преметят да се види разликата от обявеното и платеното
  • 4 Стомаха

    6 5 Отговор
    ВРЕМЕ Е ДА ИДВА БСП, да видим какво могат ЩОТО БАТЕ ПРАВИ ВЕЧЕ ИЗГЪЗИЦИ, В СТАРА ЗАГОРА ИЗКЪРТИХА ЦЕНТРАЛАНА АЛЕЯ СЪС ТРОТОАРИ, КОИТО БЯХА ПОЧТИ НОВИ И СЛАГАТ НЯКАКВИ АБСУРДНИ МРАМОРНИ ПЛОЧИ, И ТАКА В МНОГО ГРАДОВЕ СЕ ПРАВЯТ НЕНУЖНИ ГЛУПОСТИ, КОИТО СА И МНОГО СКЪПИ, В Софиа покрай метрото затварят улици за 3-4 години

    Коментиран от #7, #8

  • 5 и после

    1 1 Отговор
    Какво следва??Ай??Нищо,както винаги.Било досега каквото било , а от сега нататък-както е било.Кой каквото прибрал,негово си е.За това си има избори,затова и от време на време даже управлението се сменя,за да може всички да се пооблажат.Апропо,кВо стана с КТБ!!!За парата чуе ли се нещо???
  • 6 Червен еврейски интернационал

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "цистит":

    Бочко е продукт на БКП-КГБ а Сорос е ментора на ЧЕРВЕНИЯ ЕВРЕЙСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ.
  • 7 Ръйййш за Ко иде реч

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Стомаха":

    Тротоарите остави ти.Сега,на излизане от валутния борд се освобождава едно гаранционно фондче,което е има-няма едни 20 милиарда.Въпросът е кой да го гризне.......
  • 8 Тях червеното знаме роди ги

    3 6 Отговор

    До коментар #4 от "Стомаха":

    Кои бяха тези /БСП/ ???? ааааа,сетих се,май бяха тези,които си разпределиха заграбеното след 1989г.

    Коментиран от #10

  • 9 Offshore

    14 0 Отговор
    Браво, хубава идея. И аз имам една: Дайте да видим кой какви офшорки притежава и какво пари минават оттам.
  • 10 от край време

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Тях червеното знаме роди ги":

    Те са банкери!!!!!!!!!!
  • 11 А Тракия???

    3 1 Отговор
    Там е очевадно, че пътят е некачествено строен. Или там не искате да проверявате??? А защо чак сега се сещате??? Всички сте в кюпа.
  • 12 Тръмп

    3 5 Отговор
    А ревизия на Нинова защо не поискате или на някой от многобройните червени Олигарси от БСП?:):):)

    Коментиран от #14, #16

  • 13 Морски

    7 0 Отговор
    Разбира се че трябва! Ето Ви пресният пример от онзи ден! - 4,5 млн. лева за 0,5км отсечка. 90 млн. лева за 3км от бул. Левски.А помните ли за отсечката към Ябланица, където Пеевски и Златев щяха да я правят за 1 милиард? Трябва да се провери и санирането! Скоро гледах едно старо училище във Варна. Казва се Стефан Караджа. За стиропор, дограма, измазване и боядисване 16,5 милиона! - За толкова пари може да се построи ново училище! - КРАДАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО!
  • 14 999

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "Тръмп":

    10 години Борисов имаше пълното право и възможности дари да ги вкара в затвора. - Само че не го направи! Така, че да си е свършил работата! Сега е неговият ред да бъде разследван и вкаран в панделата заради кражби.

    Коментиран от #18

  • 15 кеф

    4 0 Отговор
    Ей сега ще лъснат герберските дупенца
  • 16 кеф

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Тръмп":

    А ревливи и сополиви герберчета има ли?
  • 17 Йончева скрий се.........

    0 2 Отговор
    Изтъркана плоча си. Стига си ни занимавала с твойте глупости.
  • 18 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "999":

    Добра логика. По времето на Бойко много се направи сигурно и много се е откраднало, но по въпроса с правосъдието и справедкивостта нищо не се направи не се вкара нито един корумпиран депутат или министър в затвора затова най вероятно сега ще трябва да да си плати за пропуснатите възможности.

    Коментиран от #20

  • 19 Мнение

    3 3 Отговор
    БСП първо да построят само една магистрала, а след това да разследват работата на другите. Най малкото за да може да се сравни магистралата на Бойко и тяхната.

    Коментиран от #21

  • 20 999

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    А ми той бе избран с това! - Изберете ме и ще ги вкарам всичките иначе ние ги хващаме те ги пускат! Тогава се молех само да не се занимава с друго освен с престъпленията. Той взе, че направи тъкмо обратното! Взе да се занимава с всичко друго но не и с това за което говори тогава. - Друг е въпросът, че партията му е създадена и субсидирана от чужда държава. Така или иначе, имаше 10 години да ги прибере всичките! Вместо това на преден план излязоха и се развиха такива олигарси като Пеевски и Доган, Валентин Златев и разни други знайни и незнайни собственици на фирми за обществени поръчки и разбира се концесии

    Коментиран от #22

  • 21 999

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "Мнение":

    Той магистрала не е построил! - От Гракия построи една отсечка от Стара Загора до Ямбол. - Магистрала Люлин не е магистрала а околовръстно шосе. - Кръсти го магистрала, че да се строи не с общински а държавни пари. Магистрала Черно Море не съществува!Пътя към Гърция също не е магистрала, а си е най- обикновено шосе . - Хемус я има само на хартия! Да не говорим, че по- голямата част от построеното отново не е построено от него! Така, че дай да си говорим истини! Магистрали няма!

    Коментиран от #24

  • 22 Карагенан (Е-407)

    1 2 Отговор

    До коментар #20 от "999":

    Ако ген. о. р. Б. Борисов беше разбъркал ЛАЙНАТА, ЩЕШЕ ДА УДАВИ В СМРАД ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. Бойко им обърква сметката чрез строежа на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н. След 10.11.1989 г. за да не може народът да потърси сметка от комунистическите дерибеи, държавата бе съвсем организирано и по план на ДС, тотално разсипана. Със стопира не и нищоправене от страна на властта, народът бе докаран на границата на оцеляване, за да няма физическа възможност да потърси сметка за дерибействата на комунистите през така наречения социалистически период.

    Коментиран от #23

  • 23 999

    2 1 Отговор

    До коментар #22 от "Карагенан (Е-407)":

    Не ми се четат тъпотии... - Аз съм икономист със собствен бизнес и съм на такава възраст, че съм свидетел на целият преход. Кой какво е направил добре знам. Да ми обясняваш, колко добре се бил справил пожарникар- мутра, с ченге физкултурник и как не краде с Пеевски, Доган, Цветелина и останалите, които няма нужда да изброявам е абсолютно излишно. И да му придаваш тежест с изброяване с разни титли и чинове също няма никакъв ефект! И аз съм офицер от запаса и какво от това? Тази ми позиция в случая не ме прави по- добър икономист.
  • 24 Мнение

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "999":

    Сега ще викаме на бялото черно. Значи по твоите твърдения по пътищата на България и в градовете по време на управлението от Герб нищо не е направено. Аз само в София ако взема да изброявам няма да ми стигне два часа време ето само някой: всички паметници и площади бяха преобразени като започнеш от Руски паметник и завършиш на лъвов мост. Отприщи се движението в почти всички квартали с нови естакади и кръгови. Метро и градски транспорт в пъти подобре от преди, спортни зали, почти всички училища, детски градини отремонтирани има и нови, тротоари велоалеи, околовръстно подобни неща бяха направени и в други големи градове. Магистрала от София до Варна Магистрала до Благоевград,, до Свиленград, мост над Дунав и много други. а сега ще те помоля да ми изброиш само едно две неща които са направени по времето на БСП. Аз мога да ти помогна фалит на банковата система и източване на държавата през 1997 г. Кражби заменки инфлации създаване на силови групировки до фалита на КТБ все хубави неща. Не казвам че Бойко е най добрия, но до този момент никой не е направил нищо подобро. Добре е човек да вярва на очите си, а не на празни приказки от партийни активисти.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове