29 Ноември, 2018 20:09 2 754 23

Окончателно! Мая Манолова остана без кола от НСО

  • мая манолова-
  • нсо-
  • кола

Омбудсманът имал бюджет за кола и шофьор

Депутатите отнеха специализирания транспорт от НСО, който ползва омбудсмана Мая Манолова. Те взеха това решение при гласуването на част от преходните разпоредби на закона за бюджета за догодина.

Със 113 гласа "за" омбудсманът бе изваден от списъка с хора, които имат право на кола и шофьор от НСО. Против бяха 57 народни представители.

БСП не бяха съгласни, а ДПС бе предложило транспорта от НСО да се запази. Социалистите обясниха, че Манолова обикаля страната, среща се с гражданите.

БСП депутатът Манол Генов е гласувал "за" отнемането на служебния автомобил на НСО от омбудсмана Мая Манолова.

С гласа си социалистът предизвика любопитство - макар и да е напуснала БСП, понеже постът й не позволява да е партиен член, Манолова си е кадър на червените.

„Мая Манолова не е нужно да се вози във влака или автобуса. Тя има бюджет, който гласувахме днес - 3,2 млн. лева“, посочи председателката на бюджетната комисия Менда Стоянова. Тя и уточни, че от тях само 2 млн. са за персонал. "Останалите пари са отпуснати за издръжка, има и за шофьор, и за кола“, каза още Стоянова. „Говорим за отнемане на кола, а аз в никакъв случай не мога да се съглася с това. Предлага се омбудсманът да не се охранява от НСО“, коментира Стоянова, въпреки че в текста на бюджета е записано, че става въпрос за специализиран транспорт.

Нейният колега Тома Биков пък се учуди от пламенната защита на Манолова. Имам чувството, че това беше номинация за нов лидер на БСП, каза Биков.

Пътуваме с обществения транспорт основно. Имаме 2 баничарки на по 12 години. Искаме да покажем, че и така човек може да си върши работата. Хората така живеят и ходят на работа. Това дава повече възможности да се срещнем с тях, не се оплакваме. Това заяви пред бТВ омбудсманът Мая Манолова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    8 18 Отговор
    Тя си пада по БДЖ , ако ли пък няма удобни влакове Слави Трифонов ще я уреди с транспорт. Така , че нейната е надута гайда , само мърда пръстите.
  • 2 свидетел

    47 0 Отговор
    Затва пък Ахмед Доган е с 5 коли и 20 охранителя от НСО, платени от нашите ДАНЪЦИ!

    Коментиран от #11, #20

  • 3 баща ви

    10 14 Отговор
    Спокойно, бюджета на омбудсмана е достатъчен за един приличен автомобил и шофьор, ако Манолова тръгне да пътува с влак това ще е само панаирщина!
  • 4 Жребец

    33 3 Отговор
    Ще остане без кола щото лае срещу герб, сега чоследно раздуха за килията на иванчева в кви ужасни условия е
  • 5 Тъпа пача

    4 23 Отговор
    да ходи пеша при електората си, здравословно е
  • 6 ами

    22 5 Отговор
    пречи на гербаджиите да си крадат спокойно от народа. това е. за това клкото е по стационарна толкова по малко хора ще си разберат правата
  • 7 789

    24 1 Отговор
    Мъжкарска постъпка от герберастите а сикаджиите обикалят света със самолет за държавна сметка
  • 8 Кольо

    23 0 Отговор
    Дупедатите също да нямат коли от НСО да се прибират по родните места
  • 9 Айше

    13 3 Отговор
    Да и ядат кюстендилската слива гейберята!

    Коментиран от #13

  • 10 Очко

    4 5 Отговор
    С тези дебела заплата ме вземи за шофьор и охрана.
  • 11 ТИКВУН

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "свидетел":

    мееме догана е от наште а тази защитава врага -българския народ
  • 12 Гост

    12 1 Отговор
    Добре са и я отнели, ама да вземат да се огледат, че има още поне 50 души които нямат нужда и право да ползват коли на НСО.Има за закриване на цели двойно и тройно дублиращи се структори
    Ако се намери някой който да разчисти кочината само в държавната администрация такива пари ще се освободят, че ще се чудят какво да ги правят.
  • 13 Гейбер

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Айше":

    Ще и изям сливата , а тя ще ми угризва кочана!
  • 14 Абв

    10 2 Отговор
    Сигурно и президента ще лишат от охрана и превоз, не е наш човек.
  • 15 Guest

    1 0 Отговор
    Много интересен гербав казус: има бюджет за шофьор и кола, ама няма кола?! От т'ва, следва ли, че може да замени шофьора с магаре, т.е. с един изстрел два заека - и "шофьор, и кола"!
  • 16 12345

    7 4 Отговор
    ГЕРБ удари по институцията на омбусмана. Манолова поведе майките в протеста им срещу системата и я удариха. Така правят мутрите, които ни упраевляват. Ако някой се опита да им мъти водата, го удрят и сритват в ъгъла за да не им пречи в далаверките. Такава е тяхната демокрация.
  • 17 Tribal

    3 1 Отговор
    Да питам само за един приятел.Манолчето като я гледам дали обича секса.
  • 18 хайде стига

    5 2 Отговор
    На Манолова и метла й върши работа. От защитник правата на хората се превърна в себе си. Тя друга и не може да бъде. И стига с тези затворнически нужници. Същият, само че по-мръсен, направо потресаващо, и не в затвора, можете да видите на една бензиностанция по пътя Кюстендил-София. Бензинджийницата варосана, с някакви тревни площи с оградка и тя боядисана, но влезеш ли в тоалетната се чудиш дали не си нахлул в селски нужник от най-мръсните. БЪЛГАРИНО, ДАЛИ НЯКОГА?...
  • 19 СТАРОТО

    2 0 Отговор
    е, то за Мая ще има винаги работа -особено в търговския бранш- нали в миналото беше продавачка в магазин за обувки.
  • 20 Алфа Ромео

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "свидетел":

    Еми ти кво искаш, Доган е истинския премиер на България, Бойко е няква марионетка.
  • 21 Иван

    0 0 Отговор
    Пчеличка
  • 22 Пръчо

    1 0 Отговор
    Как сакам да я брулим тая секси джанерица оххх ...
  • 23 ухажор

    0 0 Отговор
    Само на мен ли тази жена ми се струва адски секси? В очите ми тя е строгата учителка, с която искам да правя неща от които после да я е срам да ме гледа като се разминаваме по коридора.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове