Last news in Fakti

3 Декември, 2018 18:10 2 098 24

Каракачанов: Повече няма да съм бавачка

  • красимир каракачанов-
  • коалиция-
  • бавачка

Ромите не са просто евтин електорат, каза той

Състоянието на коалиция "Обединени патриоти"(ВМРО, НФСБ и Атака) за съжаление е хлабаво. Това коментира в Русе Красимир Каракачанов, министър на отбраната и председател на ВМРО.

"Който ще работи, да работи от коалицията. Няма да се опитвам повече да се правя на помирител. Писна ми, губи ми времето, къса ми нервите и е безсмислено", каза Каракачанов.

По думите му трите партии са се събрали да покажат, че може да се работи по нов начин, като лично той се опитвал да прави това в министерството, за което отговаря, както и колегите му от ВМРО - чрез законодателни инициативи.

"Бавачка повече няма да бъда. Ако има здрав разум, ще се явим заедно на евроизборите. Добронамерени сме. Смятаме, че коалицията трябва да се запази", каза Каракачанов.

По думите му това би било правилното и честно решение спрямо хората, които са гласували за коалицията на президентските избори и на парламентарните избори.

Каракачанов коментира още, че към момента не вижда необходимите обективни условия за предсрочни парламентарни избори, както и каква ще бъде евентуалната алтернатива.

"Ако БСП и ДПС са ни алтернативата, по-добре да няма такива избори", каза лидерът на ВМРО.

Каракачанов коментира и случая с осъдения в Австрия мъж от Силистра за тероризъм. По думите му това не бил единственият български гражданин от ромски произход, "зарибен от радикалния ислям".

"Неговото движение минава през Пазарджик, където има процес срещу радикалния ислям", каза Каракачанов.

Според него точно при ромското население в България се правили опити за пробиви по линия на радикалния ислям. По думите му е нужно да се вземат строги мерки.

Каракачанов съобщи в Русе, че Министерството на отбраната ще отпусне 180 000 лева за ремонт на Летния театър към Военния клуб в крайдунавския град, ще бъде подпомогнато и изграждането на паметник на Васил Левски.

Законът за вероизповеданията трябва да ограничи възможностите за политика в религията и най-вече радикалния ислям, заяви Каракачанов.

Миналата седмица стана ясно, че български гражданин и австриец с българо-турски корени са осъдени в Австрия по обвинение, че планирали терористично нападение. Според прокуратурата в Грац, те са вкарали в страната планове за бомбен атентат и се занимавали с вербуване на джихадисти за „Ислямска държава”. Осъдени са на 8 и 7 години затвор.

„Не е единственият български гражданин от цигански произход, който е зарибен от радикалния ислям. За съжаление казвам, не е единственият случай. Забележете неговото движение, то минава през Пазарджик.

В Пазарджик, помните, имаше и има един процес срещу радикалния ислям. На циганското население политиците в България най-накрая трябва да спрат да гледат като на евтин електорат, който купуват за 20-30 лв. или прикриване на дребните им престъпления, за да печелят гласове, и след това ги оставят да правят каквото искат”, коментира министърът на отбраната Красимир Каракачанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Охх

    16 2 Отговор
    Пръц !
  • 2 Довиждане

    19 2 Отговор
    Шкемби.
  • 3 Политически Клоун

    21 4 Отговор
    ВЪРНИ ПАРИТЕ ОТ ПАСПОРТИТЕ ! ВОЙВОДО ! БОЖЕ БОЖЕ !
  • 4 ЩО ТАКА ПРАВИМ

    22 2 Отговор
    Как ги избираме такива бе хора ???? Затова сме бедни и ограбени !!!

    Коментиран от #9

  • 5 Дерманът

    14 2 Отговор
    Слуз
  • 6 Премиер

    21 3 Отговор
    Герб 3ти мандат са на власт.Защо не гласуват закона за лустрацията.Защото и те са наследници на бкп и дс.
  • 7 Све

    19 1 Отговор
    По-лоша алтернатива от ГЕРБ и ОП са само ГЕРБ с проДай България и други т.н.десни
  • 8 Аз пък се чудя ?

    21 2 Отговор
    Кога ще съкратите новините на турски по националната телевизия? Има ли аналог на подобно решение в световен план? Кой го измисли, допусна, узакони, финансира? Защо се прави това, докога бедната ни държава ще има ненужни разходи? Колко струва издръжката за една година на тази тъпа идея?

    Коментиран от #12

  • 9 Све

    10 4 Отговор

    До коментар #4 от "ЩО ТАКА ПРАВИМ":

    Време е за ,, Възраждане"
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 1357

    9 0 Отговор
    Кой луд па иска свиня за бавачка
  • 12 Сигурно ще е изненада

    1 11 Отговор

    До коментар #8 от "Аз пък се чудя ?":

    За теб и тебеподобните които не четете сигурно ще е изненада да научите, че всяка цивилизована държава в която живеят различни етноси има предавания на съответните им езици.

    Коментиран от #15

  • 13 Иван

    10 0 Отговор
    Каква бавачка си Ве Домус ефенди ? Ти си просто едно поставено мекере на хранилка на този партиен театрален проект ВМРО .
  • 14 Разочарован

    10 0 Отговор
    Пак нищо не казва за минималната пенсия от 300 лева,за която уж толкова държаха преди изборите?
  • 15 ХХХ

    11 0 Отговор

    До коментар #12 от "Сигурно ще е изненада":

    Я върви в Германия и ми кажи къде по националните им телевизии има предаване на турски. - Те и партия се опитаха да си направят преди две години, ама ядяха бой по площадите. Така, че дай по- кротко с глупостите!

    Коментиран от #17, #18

  • 16 гост

    5 1 Отговор
    Шкембе воевода :). Нищо не става от тоя.
  • 17 Ограмоти се

    1 6 Отговор

    До коментар #15 от "ХХХ":

    Има доста радиостанции в Германия излъчващи на турски. Дойче веле е една от тях.

    Коментиран от #22

  • 18 Ограмоти се

    0 2 Отговор

    До коментар #15 от "ХХХ":

    Имат си и партия. Сега ще питаш коя. Хахахаха
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Питам

    10 1 Отговор
    Въпросът е с какви очи ще се явите на избори, след като така нагло излъгахте хората.
  • 21 Тулуп

    5 1 Отговор
    То и депутат няма да си никога повече. Мушенник. Аз не виждам кой ще гласува пак за теб. Шкембе воевода.
  • 22 NikNay

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Ограмоти се":

    Ограмоти се ти, дойче веле е медия от международен формат и се излъчва на много други езици освен немски и турски . И още, това не е централната им държавна телевизия.
  • 23 Сатаната

    2 0 Отговор
    500 000 хиляди по 30 лв. вече им е евтино. Какво са 15 000 000, чувате ли от гетото, знайте приготвили са ви 1,5 милиарда за догодина. сега да не ги изхарчите авансово.
  • 24 Гого

    1 0 Отговор
    Що не отидеш сам на изборите и ще разбереш че никой не те харесва.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове