12 Януари, 2019 21:16 3 827 36

Улиците на Войводиново пак почерняха от народ

  • протест-
  • цигани-
  • войводиново

За шеста поредна вечер жителите на пловдивското село Войводиново излязоха на протест. Те настояват за премахването на незаконните постройки от ромската махала.

Въпреки започналото преди дни събаряне на къщите, хората продължават да провеждат мирни демонстрации, съобщава Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Само

    60 4 Отговор
    така хора!
  • 3 166

    68 6 Отговор
    Циганите вече гонят 2-3 милиона, докато се занимаваме с глупости - "Сейв дъ Пирин", Цеко, Белев . . големият проблем вече е ТРАГЕДИЯ, никой не протестира за промяна в закона за детските помощи обвързани със строги критерии
  • 4 Бат Мишо

    50 5 Отговор
    Не трябва протест а каквото мангустите правят като ги барне някой- НАКАЗАТЕЛНА ОПЕРАЦИЯ
  • 5 Све

    57 8 Отговор
    Гласувайте за ГЕРБ и емигрирайте. България е рай за мутри и цигани

    Коментиран от #6

  • 6 Хахаха

    30 3 Отговор

    До коментар #5 от "Све":

    И Сорос за премиер и министър на финансите

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 хуманист циганомразец

    49 7 Отговор
    Как са почернели улиците, като протестират бели хора, истински българи? Като се съберат цигани, тогава почернява.
    Чиста и свята България!

    Коментиран от #17, #18

  • 13 ДДД

    42 3 Отговор
    видяхме събарянето на опасните сгради един безкрайно опасен навес и една не по малко опасна врата
  • 14 Гост

    13 6 Отговор
    И какво ще направите с тези нощни разходки?
  • 15 патриотъ

    41 3 Отговор
    Властите само ни замазват очите!Събориха няколко бараки и до там и на бас,че повече нищо няма да съборят!Боко няма да позволи,защото идват избори и без циганските гласове той е аут,ако въобще остане на мястото си и не го изхвърлим предсрочно-което и трябва да се случи!
  • 16 народ

    34 1 Отговор
    ББ мълчи като риба по въпроса,който даже факти зададе,ама той се прави,че не само е ням,но е и глух!Трябва да му отпушим ушите!
  • 17 Све

    31 2 Отговор

    До коментар #12 от "хуманист циганомразец":

    Колко пъти беше на протест срещу мутрите, бе хуманисте. Овце и мижитурки останаха в България. 10 г си избират премиер от СИК. Станахме за 30г от най-образованите в Европа, необразовани изроди.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ебаси логиката

    9 2 Отговор
    и какъв проблем ще решим по този начин? Ще изкараме некви цигани от Войводиново и ще ги разселим в Пловдив и София. И ако са свестни - иди, дойди, ама на 100 един боклук да почне да безчинства, тях пак ли ще ги гоним? Ще стане като сагата на Вожда Бял Полуовес.... Тъпичко.
  • 21 NikNay

    19 2 Отговор
    Ходете да протестирате пред МВР, парламента и прокуратура където се крие корена на проблема. Не се мотайте в някакво селото което не можеш да го намериш на картата.

    Коментиран от #24

  • 22 Ххх

    15 1 Отговор
    Първо и най-важно! Да се вземат още няколко милиарда заеми и да се раздадат на циганите, за да излязат от неравностойното си положение. Това гарантира циганския вот. Но да се знае – без почерпка няма да мине.

    Второ и най-важно! За пенсионерите: да вземат еднократно по 20 лева. С тези пари ще имат възможността да си кажат – ето, а предишните и толкова не дадоха. Докато си го кажат, ще разберат, че тези пари вече са изхарчени. След което ще могат спокойно да умрат от глад, но с изпълнени с надежда сърца. Важното е да не умрат, преди да гласуват. След това – здраве да е.
    Трето и най-важно! Да се намали цената на тока. Цената на тока е велика работа. Всеки се закача с нея и никой не успява да я свали. Цената на тока е като елитна проститутка, която се пуска само за пари. Освен ако не си циганин. Тогава можеш да я изнасилиш и защото си електорат, това няма да се забележи. Също така за тази цена важи следното правило – заплашва да се вдигне с 100% и после поскъпва само с 50%. Това, не знам защо, винаги се отчита да като успех на правителството. Все едно на кое правителство.

    Четвърто и най-важно! Да се осъди някой за кражбата на 50 милиона лева. Това да се направи публично достояние. Да се дават
    интервюта и снимки в медиите. Най-добре и репортажи в телевизията. След изборите обвиняемият да се пусне поради процедурни несъответствия и да се обвини за това предишното правителство.

    Пето и най-важно! Да не се съди този с 50-те милиона. Просто да се обещае,

    Коментиран от #35

  • 23 Ххх

    17 1 Отговор
    Продължение:
    Пето и най-важно! Да не се съди този с 50-те милиона. Просто да се обещае, че ще се съди и дотам. По-бързо е, а и резултатът е един и същ.

    Шесто и най-важно! Да се дадат 20 лева на майките. Защото, както всички много добре знаем, с 20 лева се гледа чудесно едно дете. Че дори ти остават пари на страна. Важното е, това да бъде съобщено в медиите. Че то нали затова се прави?
    Седмо и най-важно! Да се обещаят помощи на селскостопанските производители.

    След изборите обещанието може да се оттегли.

    Осмо и най-важно! Да се намали престъпността по някакъв начин. Най-добре е на хартия, защото така могат да се направят таблици, които да се показват по телевизията.

    Девето и най-важно! Да се направи така, че лекар и учител да са престижни професии. Да кажем да им дават ордени. Защото ако им се повишат заплатите, ще излезе много скъпо. Все пак за бюджет трябва да се мисли.
    Десето и най-важно! Да се спре лумпенизацията на населението. Най-добре е да се измисли чалга песен с работно заглавие: „Надърви ми се мозъкът“. Надърви - защото сексът продава!

    Ако след всичко това се спечелят изборите, е най-добре да се направи като предишното правителство. Тоест – нищо. Всички знаем, че когато не се прави нищо, вероятността да се допусне грешка е най-малка.

    Коментиран от #28

  • 24 Войводиново

    8 1 Отговор

    До коментар #21 от "NikNay":

    В това село вече си изгонихме циганините с помоща на власта,сега вие си ги изгонете.

    Коментиран от #26, #33

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 До Войводиново :

    8 1 Отговор

    До коментар #24 от "Войводиново":

    Искал си да напишеш : "Изгонихме циганите с помощта на властта!"
    А сега е ред да ги изгоним от майка България! И без това български език не говорят, нито пишат на него, а не могат и четат! Какво правят тук между нас?! Нямат никаква работа! Мястото им е в Индия или баба Меркел да си ги осинови всички до един и да им дава соц. помощи в евро! Важното е да се разкарат от тук! 😠
  • 27 Хасан

    4 7 Отговор
    Безсилие и тъпотия...заради двама да се накажат невинни жени и деца само заради етноса са ...много фашистко..
  • 28 Лекарите и учителите

    0 2 Отговор

    До коментар #23 от "Ххх":

    Взимат едни от най-високите заплати! Например 800 основна с ДМС и доплащания 8-10 хиляди, на месец! Някои докторчета 70-80 хиляди месечно! Факт !
  • 29 Интересна история

    0 4 Отговор
    И име, Войводиново, защото са се занимавали с разбойничество! Ако е вярна историята на селото!
  • 30 Шаран БГ

    4 0 Отговор
    Само така! Където стане сакътлък в тази държава -- там да се протестира с радиус един километър. А от площад Народно събрание се подсмиват под мустак, потриват ръце доволни и чакат следващите избори . Електоратът е сигурен...... Военните не са глупави, ама кой ги подведе, там да протестират ? Е, и , оправихте Войводиново....... А другите населени места в страната. По закона на джунглата от Видин до Добрич, и от Русе до Смолян !!??
  • 31 демоникрация

    3 0 Отговор
    Снощи в Пловдив откриваха "културната столица на Европа 2019" под надслов: "ЗАЕДНО". Трябваше част от официалните гости да ги закарат до Войводиново, за да разберат как се живее "заедно" в днешно време!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 NikNay

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Войводиново":

    Вярно ли бе? С помощта на власта? Или си някакъв наианик или си платен агитатор.
  • 34 Димов

    1 0 Отговор
    Как няма да протестират? Някъв социопат ги заплашва публично, а великият вожд и антуража му, се правят, че не чуват нищо. Управляващите сами си ковнаха още един пирон в ковчега. Май, вече им е все тая и само гледат да доопоскат, каквото могат, преди тръгване.
  • 35 Димов

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Ххх":

    Страхотна програма.
  • 36 Овен

    0 0 Отговор
    Минали и заминали по улиците а циганите са си пак цигани утре пак ще крадат и бият, има само един начин да се отървем от тая напаст в газови камери
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове