Last news in Fakti

14 Март, 2019 18:44 6 509 45

Методи Андреев: ДПС управлява България

  • методи андреев-
  • герб-
  • дпс

Още когато бях в 43-тото Народно събрание, се виждаше заиграването между ДПС и ГЕРБ

Методи Андреев: ДПС управлява България - 1

Пълна глупост и опашата лъжа. Така Методи Андреев, бивш депутат от ГЕРБ, нарече обвързването на опрощаването на данъчните задължения на вероизповеданията, и в частност на мюфтийството, с националната сигурност. Пред БНР той каза, че ако службите наистина са засекли радикализиране на определени групи в мюсюлманската общност у нас, то в България си има закони и трябва да се предприемат съответните мерки.

Някой внушава на българите, че има опасност от радикализиране и на първо време българите губят едни 8 млн. лева (каквито са дълговете на Главното мюфтийство - бел. ред.) Самият мюфтия каза, че има опасност България да се превърне в Косово, заяви Андреев пред БНР по темата за решението на управляващите да се откажат от опрощаване на данъчните задължения на вероизповеданията.

ДПС демонстрира мускули и хегемония и управлява държавата чрез ГЕРБ и Бойко Борисов, въпреки че Борисов отрича това, добави той.

Както казва Стив Джобс, един слух става истина в момента, в който го отречеш. Още когато бях в 43-тото Народно събрание, се виждаше заиграването между ДПС и ГЕРБ. То беше много фино, посочи бившият депутат от ГЕРБ.

Методи Андреев коментира и ситуацията в парламента след решението на партия "Воля" да напусне работата в пленарна зала, както преди това направиха и депутатите от БСП: "В парламента останаха уж непримиримите политически субекти – патриотите и ДПС. Но те и двете правят едно и също – крепят кворума на ГЕРБ. Това е малоумна шизофрения. Тази работа няма да изкара дълго. Вървят към закони на ръба на престъпленията. Опрощавания на дълг може да прави само президентът. Чест не му прави на Радев, че мълчи, защото в момента показва чисто политическо хитруване".

Андреев е категоричен, че "в ГЕРБ няма друг фактор, който да взема решения, освен Бойко Борисов": "Неговата политика е покер политика, при която блъфираш – ако видиш, че отсрещната страна поема блъфа, минава, ако не, се връщаш. Харизмата на Борисов посърна. Той е страхлив политик, нагажда се по теченията".

По думите на Методи Андреев, на България е необходим "граждански проект за почтено управление с генерална цел – връщане на България в лоното на демокрацията и борба с мафията, завзела държавата".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уточнение

    61 3 Отговор
    Управлява стискайки и извивайки джойстика на Боко Б !

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Васил

    51 4 Отговор
    Аз пък си мислех че е Мадуро от Банкя

    Коментиран от #27

  • 4 НАТО ВЕЦ

    22 1 Отговор

    До коментар #1 от "Уточнение":

    Мммм, не. Скролват му "топките".
  • 5 Кака

    55 2 Отговор
    Лека полека ще им светне синята лапичка и на герберчетата
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 jambazina

    29 15 Отговор
    Тоя е толкова гнъсен, че като плюва по някого само му вдига рейтинга. А може и това да му е целта.

    Коментиран от #34

  • 8 ЯГН

    34 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг: По думите на Методи Андреев, на България е необходим "граждански проект за почтено управление с генерална цел – връщане на България в лоното на демокрацията и борба с мафията, завзела държавата".

    Да но след като ти и другите сте в затвора
  • 9 ДДимитърдд

    34 18 Отговор

    До коментар #2 от "Черна Врана":

    За твоя информация Методи Андреев влезна в предишния парламент като депутат от гражданската квота, благодарение на Цветанов, а Борисов го шкартира по късно. Ако беше някой бесепар като шефа на правната комисия Кирилов щеше да го остави. Андреев е честен и почтен политик, а вие незаслужено го обиждате. Напомням, че основният враг на българите е наследницата на репресивната и тоталитарна ДС и БКП, а нейният наследник е БСП и нейните фалшиви и корумпирани кадри. От квотите на обединените патриоти и Герб във всички нива на властта, държавното управление и администрация влезнаха кадри на БКП=ДС=БСП =ДПС така, че първо четете, после научете и тогава пишете.

    Коментиран от #11

  • 10 ДДимитърдд

    8 21 Отговор

    До коментар #2 от "Черна Врана":

    За твоя информация Методи Андреев влезна в предишния парламент като депутат от гражданската квота, благодарение на Цветанов, а Борисов го шкартира по късно. Ако беше някой бесепар като шефа на правната комисия Кирилов щеше да го остави. Андреев е честен и почтен политик, а вие незаслужено го обиждате. Напомням, че основният враг на българите е наследницата на репресивната и тоталитарна ДС и БКП, а нейният наследник е БСП и нейните фалшиви и корумпирани кадри. От квотите на обединените патриоти и Герб във всички нива на властта, държавното управление и администрация влезнаха кадри на БКП=ДС=БСП =ДПС така, че първо четете, после научете и тогава пишете.

    Коментиран от #14

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Загрижен

    29 5 Отговор
    "Великите"демократи да замълчат,вие подведохте и излъгахте хората,нямате право да говорите.Много от вас се продадоха,а други се дадоха без бой и обслужвахте същите тия,които критикувате.Недостойни сте!
  • 13 Не глеам таувизия

    18 8 Отговор
    Не ДПС, а ДС... Те разликите са малко или липсват:D
  • 14 Бачо Киро

    44 3 Отговор

    До коментар #10 от "ДДимитърдд":

    Абе хубаво плюеш по БСП, ДПС, но забравяш кой е на власт вече 10 години и само пълен олигофрен още би се съмнявал, че всички са в кюпа, особено твоите любимци от ГЕРБ. Нали се сещаш в нормална държава ако управляващата партия не е част от мафията какво следва за прегрешилите? Тук си подават щафетата и туй то... За ДПС на всеки би трябвало да му е ясно - на Мая Манолова примерно и взеха охраната на НСО, но Доган го охраняват и никой не отговаря защо.... Всички са за нареждане в колона до стената.
  • 15 Златко

    4 6 Отговор
    А ти от кои си точно, че човек почва да се обърква с предпочитанията ти....
  • 16 ггппп

    7 21 Отговор
    Русия управлява и чрез Дпс е по конкретно да се каже...по върховете на Дпс няма помаци..българи са най отгоре и познайте кой ги управлява:)))
  • 17 Морук

    12 0 Отговор
    Че сега ли разбрахте
  • 18 Справедлив

    31 3 Отговор
    ГЕРБ мафията играе хоро да глоби женичките от село дето събират по 1.50лв ,а опрощава на Муфтиите 8млн.лв ..позор!!!!!!
  • 19 Митоди бе

    10 4 Отговор
    На тебе да не би проблема да ти е,че не си от ДПС?
    И ти като Импексова и другите много страдаш,че не сте във властта. Когато крадете и приватизирате всички сте ок с ДПС,когато не ви изнася ревете.
    Той и бившият ти съпартиец от СДС Ефенди Михайлов и той така,обаче като видя че СДС е на "бунището на исрорията" бързо стана Ефенди от ДПС хахааа
    Мамини златни курбанджии! Хахаа
  • 20 ТИМ Варна ви праща ПОздрави

    25 3 Отговор
    Още се съмнявайте за КОГО гласувате - пуснал листчето и ХОП! ДПС )))) Не пуснал листчето и пак ДПС, а ДПС, задължително играе с ТИМ ВАРНА - чудете се после, ЗАЩО Армеец, България Ер, ЦКБ и пристанищата са техни - КОЙ налива в партийната каса и следи плебейте да не се надигат, А??!

    Коментиран от #36

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Давид

    11 3 Отговор
    Нека се борим за президентска република . Да опростим системата. 1 човек се гони по лесно от парламентарна хунта . Защо капиталиста и носител на множествена склероза , човек неможещ да създаде поколение Слави Трифонов и шефа на водопад Бареков с голямо семейство не рекламират тази теза ? Логика братя е нужна , не реклама .

    Коментиран от #44

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 бай Коста

    7 1 Отговор
    Правилно ,,, точка по въпроса ,,
  • 25 Иван

    16 1 Отговор
    Събуди се българин!!!
  • 26 Аз Българин

    17 1 Отговор
    Ти сега ли откри Америка бе тъпак.
    Ако ти отнема 30 години да видиш ,че ДПС управлява България ,значи отиди и се гръмни някаде.....
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Гифон

    11 2 Отговор
    Буда винаги е бил страхливец
  • 29 Димитър Кънев

    7 6 Отговор

    До коментар #23 от "Ханко от село Осеня":

    Другарят Андреев не сменя партии той просто е там където го отвее вятърът.Тъй че не му се сърдете. Толкова му е пипето.Само да слугува.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Ътът

    1 6 Отговор
    На калъв патриот дпс му пречи
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Гого

    22 2 Отговор
    Браво Методи. То какво прави Бойко се видя. Всички бяхме свиканли като ни поведе нашия вожд и каже "Go West" и ние покорните овчици поемаме на там. Той спира и казва. "Сбъркахме посоката. Ще вървим на изток, на 180 градуса" Ние свиваме знамената и тръгваме където бащицата посочи. Той пак спира и казва: "Абе май трябва да вървим на Юг, към Турция и турски поток" Плясаваме се по челата "Как не се сетихме, че на там трябва. Брей колко е умен Вожда". И хукваме на Юг. Идва Медведев и пак разбираме че сме сбъркали. Трябвало да вървим на Север. Абе свят ми се зави. И като се огледам, май вървяхме в кръг и след 10 години следвайки Вожда се оказахме пак там където бяхме в началото. Такива ми ти работи братя. Май трябва да сменяме Вожда.
  • 34 Голям прос

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "jambazina":

    Може и така да е както казваш, но думите му са чистата истина
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Запознат

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "ТИМ Варна ви праща ПОздрави":

    Ама мноо си прав. Даже тая бившата банкерка на тиквун, вече има ро-ро кораби и фериботи до Русия. Тоя сега чак разбра кой управлява. Всички си поделиха клетата ни държавица и смучат ли смучат. София е пълна с руснаци и руски коли. Отивам при нотариуса за някоя сделка, поне по двама-трима руснаци има. А, тия като тоя Методи, като дойдат избори все нещо не им е било сгодно и почнат да плюят и напускат. Даже оня Славчо днес четох, че щял да напуска. Нямат топки ей. Нямат. Никой не смее да се опъне на боклуците.
  • 37 Мислещ

    5 1 Отговор
    Баба Меркел просто омръзна на германците.Идва и този момент. Винаги идва. Десет години вече са много! Омръзването води до смяна. А интервюто с Методи беше по пр." Хоризонт" на БНР между 13.10 и 13.25. На 14.03.
  • 38 АЗ, АЗ, АЗ ...

    8 2 Отговор
    Бойко Борисов е единствения пожарникар, който гаси огъня ... с бензин - толкова е и като политик !
  • 39 Избирател

    10 1 Отговор
    Браво, открита е топлата вода!
  • 40 дедо Коле

    2 0 Отговор
    "Спеца" по всичко, т.е. по нищо - Мето из Перущица бледна - отново се изявява, драпайки за парламентарна банка или за министерско кресло!
  • 41 2552fbujt

    4 1 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ Е СТРАХЛИВ И Е КАТО МАЛКО ДОМАШНО кученце -вързано с каишка и ако стопанката му /ахмед доган/ кресне-той се сниша и от страх се напикава а ако продължи да му се кара той /кученцето/се обръща по гръб и вдига краката си и казва*прави с мен каквото искаш-ама да знаеш парите от народа са събрани и искам на теб да ги дам-* и така,,,,,вече колко години смучи париците на народа и народа огладня и няма сили за протести-това е положението
  • 42 123

    5 2 Отговор
    А зад ДПС стои една чужда сила.
  • 43 365

    2 0 Отговор
    На най интересното статията свърши това трябва онова трябва а къде е плана .всички политици коментират като някви странични наблюдатели и се много умни няма що
  • 44 Аспарух

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Давид":

    ДПС играят тихо и задкулисно със всеки който е на власт и така е поне от времето на царя. А картата на етническия мир ще се размахва винаги когато има избори!
  • 45 Chukan Kirilov

    0 0 Отговор
    Не драги ми Митоди - ДС управлява, а ДПС управлява дотолкова, доколкото има в редиците си хора от ДС, начело с Ахмед Доган.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове