Last news in Fakti

14 Март, 2019 19:42 1 974 21

Обрат! Марешки все пак ще осигурява кворума

  • воля-
  • парламент-
  • веселин марешки-
  • марешки

Нова договорка между ДПС и "Обединени патриоти". ГЕРБ просто прави услуга на коалиционния си партньор - на явния и неявния

Обрат! Марешки все пак ще осигурява кворума - 1

От "Воля" все пак ще осигуряват кворум в парламента.

Това се разбра от пояснението, което лидерът на партията Веселин Марешки даде в предаването "Лице в лице" по бТВ часове след като обяви драматично напускането на 12-те депутати на парламента.

Оказва се, че депутатите от "Воля" се отказват само от дребните, според собствената им оценка, теми - "дребнотемие", както се изрази Марешки. На тях им е писнало, се разбра от думите му.

Депутатите от "Воля" ще участват обаче в дебатите, които според тях са важни.

Тази вечер се разбра, че тепърва ще вземат окончателно решение.

От "Воля" поставят условие на управляващите да започне да се работи за доходите на хората, за да се върнат в парламента.

Т.е. да се работи за доходи, здравеопазване, образование, обясни Марешки и отново разкритикува закупуването на изтребители за българските ВВС.

На въпрос дали това е само предупреждение за напускане, Марешки отговори: "Не, това е напълно напускане."

Според Марешки информационното пространство, както и обсъжданите теми в пленарната зала, са се пренаситили с теми, които не засягат пряко добруването на българския народ. Затова от партията искат да се срещнат с ГЕРБ в сряда, за да разберат каква е визията за продължаването на управленския мандат. Следващите две години от мандата трябва да бъдат използвани за доброто на българските граждани.

Марешки посочи и важните въпроси, с които той е запознат, защото ходи сред обикновените хора, които не се интересуват кой ще води листата на социалистите. Той иска да чуе визията на управляващите за следващите две години от мандата.

Председателят на "Воля" коментира и ситуацията с вероизповеданията и дълговете на Главното мюфтийство, за които първо стана ясно, че ще бъдат опростени, а след това - че ще бъдат разсрочени. Това, по думите му, е договорка между патриотите и ДПС, а ГЕРБ прави услуга на коалиционния си партньор.

"Нова договорка между ДПС и "Обединени патриоти". ГЕРБ просто прави услуга на коалиционния си партньор - на явния и неявния", коментира Марешки. По думите му дори и тази тема е за отклоняване на вниманието от същностните неща. Сега предизборно ни разиграват същата сценка, обясни лидерът на "Воля" по подобие на сценките на границата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БКП ТВ HD

    39 3 Отговор
    Марешки к'ви дебатите в този парламент нещата са ясни и ДПС командва парада!
  • 2 .....

    31 2 Отговор
    Айде стига с тия доходи, които важат само за администрацията, говорете за стандарта на българите и този на останалите в ЕС, за корупцията, за икономика, законност и ред. Марешки, и той врътка опашка.
  • 3 Булшитс

    37 4 Отговор
    Еее в теб ми беше надеждата Вескооо, защо се връщаш? Да не е имало Ало, Боко съм....!

    Коментиран от #8, #18

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 пико

    26 5 Отговор
    Тоя каун прави това което му каже тиквата.Нищо чудно да са се договорили с това излизане да дадат повод Боко да хвърли кърпата/по съвета Г.Марков/.Така ще има оправдание.
  • 6 Хюстън

    33 4 Отговор
    Герберасти те ,му активираха делото и той пристана ха ха ха! Така е като те държат за топките!!!!
  • 7 манаф

    24 3 Отговор

    До коментар #4 от "123":

    Не си го определил точно типичен интересчия. Примери много а сега да отговори защо горивата в Варна са по скъпи с две стотинки от другаде. Или това не го интересува защото вече е в парламента.
  • 8 Ааа не

    28 1 Отговор

    До коментар #3 от "Булшитс":

    Имало е ало Веско, Цецо съм.
    Абе кви са тея магарешки работи
  • 9 гост

    26 1 Отговор
    Какво се прави на интересен. Бъди мъж ...бе. Иди ми дойде ми.
  • 10 Смешен педал

    17 1 Отговор
    Хахахахаха
  • 11 туй беше

    19 2 Отговор
    ВОЛЯ-най смешната партийка !!!

    Коментиран от #15

  • 12 Веселин Марешки

    16 2 Отговор
    Ало Веско ,Цецо съм.
  • 13 wob

    15 1 Отговор
    Здравейте циркаджии беше казал некога Станишев. Сега циркаджиите станаха вече пре много у парламената. Интереса клати феса. Нито Марешки ще бега, нито ВМРО то нито Атакистите нито всички партриоти.Власта е хубаво нещо, не се пуска лесно.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 варненския месия

    10 1 Отговор

    До коментар #11 от "туй беше":

    Не е партия най-обикновена фирма си е при това "варненска" ! Нищо лично просто бизнес, селски бизнес !
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Мара

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Булшитс":

    Пазарна икономика братчед...
    ТЪРСЕНЕТО ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНАТА!!!!!
    БайхУЙя БЪРЗО ВДИГА МИЗАТА иначе служебен кабинет, ревизия, корупция, съд и естествено бай Ставри за радост на народа !!!!!!
    https://www.segabg.com/sites/default/files/_sega/styles/sega-max960-nocrop-watermark-conditional/public/comix/03-15-2019_.jpg?itok=NYcLoZuR
  • 19 АК-12

    2 1 Отговор
    Ама вие верно ли мислите че някой му се е обадил на тоя краун. Този клоун никой не го търси за нищо,и той се прави на интересен. За какво мислите че се заяжда с ВМРО просто иска той да е важен. Пък и преди време от ВМРО във Варна го подгониха и не
    можа да лапне едни имоти та затова му е мъчно.
  • 20 123

    3 0 Отговор
    Е, осигуряването на кворум не е минало без да са им осигурили някакви облаги.
  • 21 мислещ

    1 0 Отговор
    ТОЗИ Е ПЪЛНА ОТКАЧАЛКА
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове