Last news in Fakti

31 Март, 2019 11:50 1 386 15

Сидеров: Борисов се самонаказа, като изтегли Цветанов

  • волен сидеров

ГЕРБ могат да си направят изборите и без и с Цветанов, заяви лидерът на Атака

Сидеров: Борисов се самонаказа, като изтегли Цветанов - 1
Снимка: БГНЕС

Иронизирам често Цветан Цветанов, но той не се засяга. Той се опитваше да сплотява групите. Това заяви председателят на "Атака" Волен Сидеров в предаването "Денят започва с Георги Любенов” по БНТ.

„Цветанов стана жертва на американски сблъсък на българска територия. Все пак компроматите дойдоха от американско радио. Бойко Борисов трябва да потърси пряка връзка с Тръмп, защото двамата имат едни и същи интереси. На посещенията си в САЩ Цветанов се свързва повече с хора, по-близки до Обама, отколкото до Тръмп“, каза още Сидеров.

„ГЕРБ могат да си направят изборите и без и с Цветанов. Цветанов заплати цената на скандала. Борисов се самонаказа, като изтегли Цветанов. Но така премиерът запази партията си и общия имидж, не може без щети“, допълни той.

„Народът е чувствителен относно луксът и имотите. Често сделките за имотите на хората във властта са законни, но и морално укорими. Не всички в политиката и съдебната система са с по-евтини жилища, но накрая на цялата гилдия се слага етикет“, коментира лидерът на „Атака“.

"Мисля, че е ясно, че от малката коалиция няма да сме заедно на евроизборите. Има страх, че третата партия ще бъде изолирана. Поради неприемливостта на НФСБ ще се явим отделно на евроизборите. От НФСБ казаха "не с Атака". Много се различаваме", разкри Сидеров.

"За евролистата на "Атака" аз няма да се кандидатирам. Ще предложим млади, нови и интелигентни лица да кандидатстват за представители за евроизборите. Чрез моята телевизия и пускане на смс, зрителите ще изберат еврокандидатите", допълни той.

"Не очаквахме извинение от Турция. Важно бе, че премиерът взе отношение. Нека се връчи нота и да се покаже, че България е засегната. Няма да отидем да превземаме Одрин", шеговито завърши Волен Сидеров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опа

    18 1 Отговор
    Никой не пита цвъки от къде взе парите. Или както стана явно просто е рекитирал фирмата!

    Коментиран от #3

  • 2 нещо много конформистки

    10 1 Отговор
    е настроен напоследък?нищо не казва за 1000 лева пенсии!??
  • 3 този път може да не е тъщата

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Опа":

    а тъста!
  • 4 позор

    17 1 Отговор
    Его и тоя големия патриот а мълчи за намесата на Турция у нас и нищо не направи в НС,за да не загуби властта!
  • 5 Жоро

    25 2 Отговор
    Тоя гнусен клоун плюеше бойко и го вкарваше в затвора а сега му ближе химикалката. Направо отврат.

    Коментиран от #15

  • 6 Пендо

    19 0 Отговор
    Тоя Сидеров по корем ще се влачи,ще лиже задниците на герб и борисов,само да изкара до 2021г.в парламента.Тогава му предстои пенсиониране.Надява се на голяма пенсия.
  • 7 Западните Балкани

    12 0 Отговор
    Няма останал един читав политик в НС. Не че Волен някога е бил. Но всички партии да жалят за един корумпиран политик като Цветанов е показателно. На всички в НС им е добре. Кражбите, лобиските закони и други благинки стигат до всеки в НС и оттам се отчитат в централите на партиите. Това не са го очаквали нито комунисти, нито фашисти.
  • 8 Пиниза

    19 1 Отговор
    Сидероов,много малко симпатизанти имаше,но ги загуби след като обърна палачинката и пристана на Борисов.Политически труп си.
  • 9 11666

    12 1 Отговор
    Пълен мръсник си !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 клюмнал гербер

    4 1 Отговор
    Англоджендърите ме поръсиха с нафталин "АлЙо".
  • 12 555

    6 1 Отговор
    Ах ти подлого
  • 13 Горо

    5 1 Отговор
    Сидеров - един от изпечените лъжци в българската политика от 2005-та година насам, когато разбра, че може да превърне едно предаване в политическа партия и да яхне глупостта на няколко дузини българи, които даже виждаха в него "новия Левски". Ако Борисов е изменчив по природа, смятайки се за селски хитрец, Сидеров е изменчив по убеждение, защото самолюбието му е по-силно от качествата му. Но в България е нормално избирателят да не държи сметка за това кой какво е говорил и кой какво е правил в даден момент и как се е обърнал на 360 градуса в следващия момент. Сидеров също забогатя от дългогодишното си жонглиране като мнозина други. Но такава е всъщност мечтата на почти всеки българин и затова той не наказва с гласа си лъжците и крадците, а тайно им се възхищава. Именно поради тази причина у нас се формира престъпен елит, който се впи като кърлеж в снагата на своите симпатизанти и няма изгледи да се промени без радикални промени на системата.
  • 14 1944

    2 1 Отговор
    дъртото фюрерче се издъни пред дъртото руско педофилче. сега руменчо е новия грантаджия на кремъл и ще си пие и пикае спокойно. във фонтаните.
  • 15 анализатор

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Жоро":

    Това е защото бойковата прокуратура здраво го рекетира и го хвана в клещи след като му се роди момченцето. По този гаден мутренски начин принудиха Волен да им угажда въпреки волята му.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове