1 Април, 2019 10:54 10 341 35

Адвокат за целувката на Пулев: Нито една държава не приема подобно действие

  • целувка-
  • кубрат пулев

В разгара на скандала от щаба на Кубрат Пулев публикуваха видеоклип

Адвокат за целувката на Пулев: Нито една държава не приема подобно действие - 1
Снимка: БГНЕС

Целувката на Кубрат Пулев и репортерката Джени Суши разбуни духовете по цял свят през последната седмица. Българският боксьор реагира емоционално по време на интервю след победата му над румънеца Богдан Дину в Коста Меса и целуна журналистката, станала известна като Кралицата на голото суши.

Заради това действие Атлетическата комисия му отне лиценза за щата Калифорния поне до 14 май, когато той трябва да даде обяснения.

Европейската ни шампионка по бокс за 2018 г. Стойка Петрова определи тази целувка като признателност от Кубрат към репортерката, но заяви, че в никакъв случай не вижда насилие в действията му.

„След всеки един мач, особено в неговия случай, когато залогът е голям, има огромно напрежение. След приключването на мача настроението е приповдигнато. В този смисъл го отдавам на емоцията”, коментира в предаването „120 минути” по БТВ Стойка Петрова.

На друго мнение беше Йорданка Бекирска, изпълнителен директор на фондация "Български адвокати за правата на човека". Според адвокатката липсата на съгласие при една такава спонтанна целувка с човек, който не ти е близък, не може да бъде прието по нито един международен стандарт и в нито една държава.

В разгара на скандала от щаба на Кубрат Пулев публикуваха видеоклип, на който се вижда как Джени Суши танцува предизвикателно в скута на приближен до боксьора по време на партито след победата и след интервюто.

Според Бекирска публикуването на клипа без съгласието на американската журналистка, утежнява още повече положението на Кобрата. Адвокатката предположи, че българинът в момента е уязвим и мълчанието му издава това.

Стойка Петрова обясни, че тази тема е станала плод на такава широка дискусия, защото това е нетипично и не се случва често в бокса.

Адвокат Бекирска допълни, че единственото нещо, което ще обсъжда съдът, е дали репортерката е била съгласна на тази целувка и няма да бъде коментирано поведението ѝ преди и след мача или облеклото ѝ.

„В никакъв случай не защитавам тезата, че тя е жертва на сексуален тормоз. Казвам, че принципно, когато липсва съгласие между двама души, тогава има проблем”, уточни Йорданка Бекирска.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЛООО АДВОКАТЕ

    29 22 Отговор
    КАК ША ЦЕЛУВА ПО УСТАТА..ВСЕ ЕДНО И ГО ПОДАВА..ЦИГАНИН ПРОСТ
  • 2 Питам само

    54 11 Отговор
    А бе след целувката тая беше щастлива и даже му благодари, та се питам това ли е нормалната психологическа реакция след като уж била шокирана и омерзена ?

    Коментиран от #4, #13, #35

  • 3 МРЪСНА ДУМА

    35 4 Отговор
    АДВОКАТ
  • 4 само отговарям

    27 33 Отговор

    До коментар #2 от "Питам само":

    Да, умнико ... пред екрана след подобна просташка изява на Ганьо, какво очакваш - шамар ли да му забие! хората там са с друг манталитет, не реагират с животински инстинкти

    Коментиран от #15

  • 5 Националист

    37 7 Отговор
    Тима на Пулев трябва да заведе контра дело срещу Репортерката за сексуален тормоз. На партито след целувката тя танцува със задните си части на скута поне на един тима на Пулев. Танц известен в стрип клубовете като "ляпдансинг", нещо, което проститутките правят в тези клубове.
  • 6 Странно

    23 7 Отговор
    След написаното в края на статията излиза, че е проблем винаги, когато няма двустранно "да" преди целувка, вероятно и писмено?!
    Дано поне можем да водим разговор или и за него е необходимо двустранно "да"?

    Коментиран от #29

  • 7 малкатаджулка

    17 14 Отговор
    Какво съгласие за целувка бе?Като си целуваш детето искаш ли съгласие?Дедо като целува внучето и го боцка с брадата и детето се дърпа , да го съдя ли дедото за сексуално посегателство?
  • 8 Смях

    19 13 Отговор
    Това не беше целувка.Никоя майка не целува детето си като го хваща за врата,докато от лицето й шурти кръв!Леко пропускаш,че нямат роднински връзки с чалгара.
  • 9 Адвокати, Адвокате

    7 0 Отговор
    Ще те ползата бе, брате! Златните адвокати по света и у нас - те са истински срам!
  • 10 Адвокате, Адвокате

    5 0 Отговор
    Автоматично ми променя думите при публикация - защо? А за адвокатите - Боже опази!
  • 11 Генерал

    5 1 Отговор
    А, трябва ли на този държавите да приемат действията? Жан-Клод Юнкер, царят на неудобната целувка извън протокола:>>
    https://www.telegraph.co.uk/news/2017/02/20/kiss-jean-claude-juncker-pictures/
  • 12 Смях

    21 3 Отговор
    Когато Живков изрече думите за недоразвитото общество,дори и вандалите и циганите бяха грамотни.За съжаление от тогава обществото е деградирало още повече.Положението е ударило дъното съвсем.
  • 13 Именно

    21 0 Отговор

    До коментар #2 от "Питам само":

    Тя му благодари в смисъл "О-о мерси, че клъвна"
  • 14 Хосе

    8 22 Отговор
    да му спират правата до живот..крайно време тоя палячо,да спре с бокса
    1
  • 15 Чавдар войвода

    13 6 Отговор

    До коментар #4 от "само отговарям":

    Хората там са психопати, които се гърмят по ушиците.
  • 16 гост

    29 2 Отговор
    Таа колко ли пишльоци е излапала, а тоя нашия я целува по устата. Серсем.

    Коментиран от #18

  • 17 Диамантената ръка

    8 2 Отговор
    Пулев след като е усетил вкуса в устата си след целувката, трябваше и един ъперкът да й тресне. И сега щеше да е още по-интересно...

    Коментиран от #19

  • 18 ха ха ха

    8 1 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Така де, но ги е амала за кинти, а нашият бзплатно. Та за това иде реч -- сиренето с кантар.

    Коментиран от #20

  • 19 Ибън Ебън Алотзад

    5 3 Отговор

    До коментар #17 от "Диамантената ръка":

    Къв е бил вкусът? Тя дали не е фенка на юнашкото мляко освен на сушито?
  • 20 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "ха ха ха":

    Нашия не може ли без пари? Нали е шампион! Или поне отстъпка да има.

    Коментиран от #22

  • 21 скумриите са безопасни само в кутия

    6 0 Отговор
    С тази Суши голямо зарибяване се получи.

    Коментиран от #23

  • 22 ха ха ха

    14 0 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Не може. Там деца съдят родители и обратно за пари. И както още Алеко Константинов е писал в " До Чикаго и назад" : -- Овде е велика корупция!
  • 23 ха ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "скумриите са безопасни само в кутия":

    Мани, мани! Сушито от това суши може и да вонка на старо хамсиено каче. Пулев може да я обвини за атака с биологично оръжие и в следствие от това не е знаел какво прави.
  • 24 гост

    12 2 Отговор
    Тази крещи, че е лека жена. Но явно й е светнала лампата когато Пулчо я е помолил да не качва видеото. Чисто за пари е и за нейният момент слава. Пулчо го загази заради недомислена постъпка с лукав и подъл човек без значение, че не я е насилвал или че целувката не е насилствен акт. Просто в САЩ изтрещяват на тази тема, виж ако е травестит и си вкарва нещо отзад на тротоара пред някой магазин сигурно ще е политически коректно, но целувката е насилие и гнусотия. Нали знаете, че простит.тките не се целуват, вероятно затова го тълкуват по този начин.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Боже колко сте зле

    6 10 Отговор
    Чета Ви коментарите на всички по- горе и се ужасявам колко елементарни и първобитни сме това Българите в разбиранията си за живота .
    За това кое е нормално и кое не ,за просташкото и вулгарното което е символ на мъжество по нашите стандарти.
    За това сме доникъде,защото манталитета ни е от миналия век.
    Примитивният Бай Ганьо дето всички му викате Кобрата като си плати ще може да му викате Смока ,защото толкова много нули ще има чека ,че свят ще му се завие.

    Коментиран от #27, #28

  • 27 Naja

    12 3 Отговор

    До коментар #26 от "Боже колко сте зле":

    Явно ти просто не можеш да осъзнаеш колко си зле след като приемаш неадекватната реакция на изперколясалите за нещо нормално. И вместо да си извадиш извод за тях, плюеш по нашия. Той не че е самата култура, но това което направи не е изобщо нещо заради което би следвало да се вдига такъв шум. Можеше да отнесе един шамар, и толкоз. Всичко повече от това е просто плод на деформиране на мозъчното вещество.
  • 28 EVangelist

    8 2 Отговор

    До коментар #26 от "Боже колко сте зле":

    Не споменавай напразно името Господне! Тоз, който вика на другите, че са зле, сам той е зле. Тая материална пр.дла я бригат само кинтите. Извратени са всички, дето съдят целувките и секса и всеки акт на любов, а гледат трупове и убийства всяка вечер по филмите и новините. Извратена пасмина!
  • 29 Пешо

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Странно":

    Сигурно ако питаш тази "адвокатка" за да целунеш жена, съгласието трябва да е нотариално заверено. 😂 😂 😂 Такива НПО-та трябва да се закриват.
  • 30 вуйчо Ваньо

    5 3 Отговор
    Навремето Живков и Брежнев като се целуваха по устата да не би да е имало съгласие или раднински връзки.
    Ясно е че Кубрат ще загуби делото, не вярвам по-вече от 100хил. долара да му вземат, бълха го охапала. Дано някой да я изнасили наистина да разбере какво.
  • 31 Токо

    6 0 Отговор
    Това е Америка , там се правят пари от такива неща! На всички ни е ясно ,че тая мис Суши - дето разни дъртаци и вадят вмирисана риба от вагината и я консумират и е все едно дали ще я целуват или опъват само кинти и алкохол да се леят. Но Пулев сгреши . Това вероятно ще му струва пари ! А на кралицата на сушито ще продължават да и вадят от вагината риби и други мекотели ....
  • 32 Отегчен

    3 0 Отговор
    Стига с тази тъпа циганска история !
  • 33 КАЗАНОВА

    3 3 Отговор
    ПУЛЕВ ЩЕ ТЕ СЪДЯТ ДО ДУПКА И ЩЕ СИ ПЛАЩАШ БРАВО ТОЧНО ТАКА СЕ ПРАВИ ЛЕКА ЖЕНА БИЛА РЕПОРТЕРКАТА НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВА Е НЕ ТИ ВЛИЗА В МАЗНАТА МУЦУНА НЯМА ДА СИ Я НАВИРАШ КЪДЕТО СИ ИМ ПРОТИВЕН ЗАТОВА ТЕ СЪДИ
  • 34 Нелепа история

    0 0 Отговор
    В Щатите хора като Суши се наричат опортюнисти, а хора като Пулев навсякъде по света са наричани самозабравени и заслепени глупаци.
    За да излезе от неловката и глупава позиция да не разбира какво го питат на английски на интервюто със Суши,, той буквално и "запушва" устата в опит всячески да го прекъсне, награбвайки я с потното си кърваво лице с целувка по устата. Интересен феномен!
    Да не говорим за публичните си изявления и действия, които го вкарват от дълбоко, на по-дълбоко. От пристигането си на летището обяснявайки колко много жени биха били неземно щастливи на неговата целувка, и колко много му благодаряла "щастливката" Суши ( няма си представа, че в Щатите всяко интервю, дори и такова необичайно завършва винаги с "благодаря" и усмивка).
    Да не споменаваме играта на "защита" по социални мрежи вместо да я остави на адвокатите в съда (или спортни комисии), до неспиращи бъртвежи от типа "тя не е мой тип", и пародия на извинение и "топли чувства,
    преливайки в "обич" към Суши и нейната адвокатка и потенциално "бъдещо приятелство".
    Някой трябва да го нокаутира до спортната комисия на 14- ти Май, и там да си отворя устата само, за да си каже името, а за останалото да наеме добър специалист.
  • 35 Тони

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Питам само":

    В Щатите всяко интервю, дори и такова ненормално и стъписващо, завършва винаги с "благодаря" и усмивка.
    П.п. Аз също много се смях на феномена- Пулев не разбираше какво го питат на английски и реши буквално да й "запуши" устата с целувка и да се избави от интервюто. Наистина смешен феномен!
    Това обаче не означава, че той не е в сериозна ситуация, в която нелепо сам се вкара.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове