19 Април, 2019 14:53 13 566 34

Корумпирана барета поискал 11 000 лева откуп, за да върне автомобила на жена

  • собт-
  • барета-
  • откуп

По неофициална информация това е Красимир Пешовски от СОБТ

Корумпирана барета поискал 11 000 лева откуп, за да върне автомобила на жена - 1
Ивайло Иванов, Снимка: БГНЕС

Задържан е служител на Специализирания отряд за борба с тероризма (СОБТ) за искане на откуп за откраднат автомобил, съобщи пред журналисти главния секретар на МВР Ивайло Иванов след Националното съвещание на ръководството на МВР.

"Служителят е на ръководно ниво, рангът му е по-висок от началник на група. Автомобилът е "Мерцедес". Няма как да кажа каква сума е поискана, има образувано досъдебно производство", коментира още той.

Иванов уточни, че вчера в СДВР е получен сигнал за искан откуп за кола. Направена е съответната подготовка за контролиране на срещата с констативен протокол за описване на паричните средства.

"Знаело се е мястото, където ще бъде проведена срещата. Водено е скрито наблюдение. Тъжителката е отишла там. Лицето, което се е явило за разговор, е било задържано с полицейска мярка. Уведомен е следовател, докладваха ми на мен и уведомих министъра на вътрешните работи. Следователите, разследващите и оперативните са на среща при наблюдаващия прокурор. Там най-вероятно ще се вземе решение какви действия да бъдат предприети спрямо служителя", каза още главният комисар.

Той подчерта, че командирът на баретите е извикан от ръководството на МВР и започват проверки. Ще се разследва имало ли и други случаи, в които командосът е правил това и замесени ли са и негови колеги.

По неофициална информация на "24 часа" корумпираният спецполицай се казва Красимир Пешовски и е поискал 11 000 лева от 28-годишна жена от Лясковец. Тя сама се свързала с него, тъй като били от един град и се познавали.

Автомобилът ѝ бил откраднат в нощта срещу 11 април и тя му се обадила с молба да помогне. Той обещал да го направи, но ѝ казал, че трябва да си плати.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Анти седераст

    62 8 Отговор
    Тя го търсила и го натопила за посредничество? Боже

    Коментиран от #14

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ВЪХХХХХ ВИНАГИ ЩЕ ИЗПЛУВА НЯКОЙ

    53 3 Отговор
    Боже боже , само гнили яблаки и груши.
    С такива темпове на операция ЧИСТИ РЪЦЕ ни трябва още 30 години.
  • 8 ПернишкиО

    31 1 Отговор
    Е ГО ПА И ТОЯ НЕДОВЪРШЛЯК !!!
  • 9 Бай

    39 1 Отговор
    Тоя паляк има вид на невменяем.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Batushka

    46 9 Отговор
    Навсякъде ГЕРБ!
  • 12 Тва са еничарите

    38 14 Отговор
    Както казвам кат мвр дай са най голямата организирана престъпна групировка работеща в полза на полит шаиката с цел тормоз и рекет над народа и при всяко друго управление от друга държава тук ще се живее по добре...да се помолим на Ердоган да ни освободи от българското мутренско комунистическо дс робство

    Коментиран от #16

  • 13 Видиш ли шапкар

    29 2 Отговор
    Го замери с камък и бегай те сите са еднакви крадци
  • 14 Цуци

    49 3 Отговор

    До коментар #3 от "Анти седераст":

    Какво Божикаш бе шаран , нали с това се прехранват тези толупи . Ти къде живееш . Цялото мвр е във връзка със престъпния свят и го пазят срещу такса спокойствие . Ж
  • 15 Djokera

    15 2 Отговор
    Кои как може да се оправя.Няма пари действаите. 💰
  • 16 не щем

    25 2 Отговор

    До коментар #12 от "Тва са еничарите":

    Предпочитаме си наглите комуняги пред наглите и тъпи получовеци, живеещи два века назад, чалми не щем!
  • 17 Шошо

    42 0 Отговор
    Не съм любител на китайците, но едно нещо ми харесва: Хванеш ли държавен служител с подкуп или рекет - на площада и куршум в главата!

    Коментиран от #18

  • 18 Dali

    12 1 Отговор

    До коментар #17 от "Шошо":

    И там има наши и ваши
  • 19 гл шеф тайно разу

    1 2 Отговор
    до. българия. от гл. шеф. на тайно разузнаване. всички притискате нашият румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник. 10. нашият румен беше бит от свойте на румен. писаха до съда същите свойте на румен. после го предупредиха кварталните. следва медиом дело в съда. получихме информация. от наши хора. че нашият румен пак щего вкарали вътре. нови питаме защо. в информациятяа е аописано и записано. следното. че нашият румен като влезе вътре в ареста всичките щели даго бият и убият и щели да к8ажат че румен сее убил. сам. с токов удар щели даго убият и др. гаври... ние всичко сме заснели имаме всичките звукозаписи и заснетият матреял за всекимо. наш човек имаме в страсбург. и чакаме. също имаме информация за румен катого вземе полиция щего пуснала и другите щели даго вземат. ние неви заплашваме. много тешки гаври срещу румен.. не вписва тези съобщения.. ние разузнаването. щесе бориме за румен до край..........
  • 20 Пияндурник

    1 1 Отговор
    48 шишета руски стандарт, 112 шишета коняк плиска,266 кайлъка, 287 пещерска и па остават за 30 40 литра шльокавица
  • 21 възмутени

    14 0 Отговор
    Тези корумпираните са по големи престъпници и от крадците на коли. Но според закона пагоните спасяват престъпниците. Това трябва да се промени и тези с пагоните да изтърпяват по големи наказания. Защото те служат като чадър на престъпниците.
  • 22 Надя

    13 0 Отговор
    Този корумпиран печалбар, трябва в затвора да му пръснат халката и като излезе от панделата ще има печеливша професия. Тогава ще бъде мъжка проститутка на околовръстното.
  • 23 съкретно тайно разу

    0 3 Отговор
    до. българия. от гл. шеф на тайно разузнаване. сутринта получихме информация. за нашият румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник. 10. полицията ще вкарала румен в ареста. и всички щели даго бият даго направят инвалит. даго бичуват даму исвадят раката око и др. гаври. даго обесят и да кажат че румен сам сее убил. също даго душат и като се пипне за гърлото сеедно сам сее удушил. и щели да кажат че румен сам сее убил.. и катого пускат от полицията пак по същияг начин ще кажат че румен смего пуснали. а той ще бъде убит. за румен сме взели мерки навсякаде. навсякаде имаме наши хора. ние работим с цял свят. румен нищо нее направил предупредене . румен не вписва тези съобщения. ние разузнаването. румен не мрази полиция. 10г. румен пати психически термози. спрете дасе занимавате с румен. неси играйте с нас разузнаването. вие не пробате румен вие пробате нас. защото румен го сменяме с нас от разузнаването..
  • 24 3333

    18 0 Отговор
    Няма ли кой да каже едно браво на момчетата все пак го заловиха , а не го покриха.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Гост

    6 0 Отговор
    До 3333 тоа е бушон който е дошло време да гръмне,за да продалжат другите Напред
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 1944

    5 0 Отговор
    колко ли иска един гладен секретар?
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Бай Благой

    2 0 Отговор
    Боклук!
  • 31 гл шеф тайно разу

    1 2 Отговор
    до. българия. от гл. шеф. на тайно разузнаване. всекидневно получаваме информация за нашият румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник 10. че полицията като вкара нашият румен в ареста че кажат че сее убил с нож. румен неноси ножове. . и няма никога даси посегне на живота. информиранисме че полицията ще обеси румен щего бият и др. лъжесвидетелства срещу румен. за удушвания и др. лъжи. уведомяваме всички румен няма никога даси посегне сам..... свойте на румен биха румен. и те ислезнаха прави . това няма даго позволиме ние разузнаването. всички са заснети за рушвети и пари. как свойте на румен дават пари на полицията. задаго винът и вкарат в ареста. всичко е заснето располагаме с матреялите.. за всекимо... те свойте на румен го плашеха с смоци и змий. му поскаха в стайте.. ние смеги заснели. това са истинси новини. съобщения. от нас разузнаването. ниесме дали клетва. несме нелегални. умолявамеви нашият румен. не вписва тези съобщения него винете.. проверетему компютра. дасе уверите... гл. шеф. тайно разузнаване.
  • 32 Курти

    0 0 Отговор
    Е какъв сексапил да пръска Галето. Нали гони 50-така. Да се порадва на новия спонсор и като го поразтовари финансово чао и това е. Сексапил, любов, дрън, дрън та пляс.
  • 33 Бай Шиле

    0 0 Отговор
    Много са дигнали мизата тия лакомници.2000-та година уредих на един да му върнат голям камион за две хиляди марки.
  • 34 😶😶😶

    0 0 Отговор
    Ми България баце....просто България
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове