20 Април, 2019 15:11 2 998 53

Борисов: Няма да се сравняваме с чеверме социалистите

  • бойко борисов

Ние нямаме един спрян фонд, те издигат манипулация за предизборната си кампания“, уточни премиерът

Борисов: Няма да се сравняваме с чеверме социалистите - 1

За другата година сме планирали 360 млн. за увеличение на учителските заплати. Това каза министър-председателят Бойко Борисов и лидер на ГЕРБ при представяне на обобщение на гражданския диалог „Европа в нашия дом“, предава „Фокус“.

Вече всички деца имат шкафчета в училища. Ние сме единствените в Европа, които имаме wi-fi във всяко едно училище“, посочи Борисов. „Планирали сме 360 млн. лв.за увеличение на учителските заплати“, заяви Борисов и добави, че с това ще бъде изпълнен ангажимента на правителството за двойно увеличение на учителските заплати.

„На Вълчев съм възложил да проверят състоянието на училищните автобуси и може там да разчита на още 20 млн. лв., и толкова за интерактивност“, добави премиерът.

По думите му в природните науки обаче изоставаме.

„Никога не е са правени такива паркове и градини, направихме добри паркове, за има къде да се събрат БСП. Днес гледам са се изтъпанили на Южния парк. Те ни връщат във времето на Третата коалиция“, коментира Бойко Борисов. „Инвестираме в образованието, защото те разчитат на къса памет и нискообразовани хора. Те - премиерът тогава, първата дама тогава, изгонената зам.-министърка за корупция“, уточни той.

„Аз излизам и казвам, оставка за това и това. Ние не разбрахме тогава какво стана. Тези хора говорят, но ние нямаме един спрян фонд, една спряна програма. Ние нямаме един спрян фонд, те издигат манипулация за предизборната си кампания“, уточни премиерът.

„Тези сега в Южния парк ни плашат. Ама хич не ни е страх от тях. Ние грешим, което показва, че не сме идеални“, допълни още лидерът на ГЕРБ.

"Няма да се сравняваме с чеверме социалистите. Не ги обиждам, цитирам Иво Христов. Не този Иво Христов, който нарече българите дебили, а този Иво Христов, който ги нарече чеверме социалисти", допълни още Борисов

„Явно паметта на хората е къса, а се надявам, че не е“, коментира той.

„Да си спомним как панически бягаха след Тройната коалиция, когато направиха в мандата на БСП кабинета „Орешарски“. Как тези, които сега се заканват в Южния парк, панически бягаха и се пререждаха, презглава бягаха за Брюксел. Караха се за 20-20, дали да е Курумбашев или друг. През глава бягаха да се спасяват. Приеха си закон да ги брани от преследване. Те излезли да говорят и да сочат нас с пръст“, заяви Борисов.

„Тоновете наркотици, които съм задържал при мои операции, не могат да ми преброят“, посочи той.

„Нагли, грабежаджии, какви ли не - по техните управления рисуваха България с черепи и кости заради магистралните грабежи, а имахме магистрала до Пловдив“, обяви лидерът на ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ernesto Guevara

    115 19 Отговор
    Баце,осрахте се от КРАДЕНЕ.Време е да се МАХАТЕ.

    Коментиран от #9

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Boiko

    76 12 Отговор
    Bokluka
  • 4 Бойко Хвалипръцков

    81 8 Отговор
    Дрън-дрън-дрън.....ама за на Цецо асансьора не ми се говори.

    Коментиран от #30

  • 5 Дебела Цаца

    70 4 Отговор
    Началник,нали ти ме назначи бе.....такъв мазен и гнусен като Пеевски ме избра,защото ние сме ТРИМАТА МАЗНИЦИ-Баце,Делян и Аз
  • 6 Прас Прес

    63 3 Отговор
    Нашата Прас Преса само Бойко обича!
  • 7 Багерист

    77 6 Отговор
    От тия фондове папкат само твойте хора бе Шопар,като ония зам.министър дето си направил къща с пари от еврофондове
  • 8 Батман Боко

    45 4 Отговор
    Лошото е,че най-близките до премиера хора от ГЕРБ се издъниха жестоко.Каквото и добро да се говори,то вече не звучи толкова искрено
    В структурите изпълзели навлеци от 1,2години членове на ГЕРБ кадруват,гонят се по места хора на ГЕРБ от ГЕРБ,това е знак за криза вътре в партията,хората са озлобени и отвратени,всеки подозира всеки в корупция и липса на морал,лоялни хора,почтени,членове още от СДРуЖЕНИЕ ГЕРБ,са натикани в ъгъла и им е казано да мълчат,а новопокръстените от ГЕРБ,да си усвояват необезпокоявани,хора от ГЕРБ са гонени от работа от кметове избрани от ГЕРБ,пълна анархия и безаконие е по места и ако това не спре ,то партията е на път да се спомине.Няма незаменими има незабравими,за добро или лошо!НАРОДЕ????
  • 9 Реалист

    14 62 Отговор

    До коментар #1 от "Ernesto Guevara":

    ШШШШШт, чеверме тролчетата тихо. Като сте с акъл на скариди това не означава че ние другите сме забравили простотиите и грабежите на комундетата: САМО ЕДИН ПОДПИС НА КУРНА И РОВЧ СТРУВАТ НА БЪЛГАРИЯ 1 200 000 000 ЛЕВА. За какви апартаменти ми говорите? Колко апартамента са това?

    Коментиран от #24, #28

  • 10 Гот

    34 4 Отговор
    Първо не съм комунист, нието рософил, нието соросоид. Чеверме социалист вика бат Бойко. Ей тъй като стане: http://clubz.bg/sites/default/files/styles/large/public/field/image/%D0%A6%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%20%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B5%205.jpg?itok=Xbgw2rjk

    И за Пацо Терасата се сещам, с незаконното барбекю и сауна. Тъй като стане, истински му съчуствам на нашия добронамерен Премиер :). Капацитет кво да прайш.
  • 11 Доцента

    12 33 Отговор
    Бойче имаше възможност да навреш бсп,комунистите,русофилите и всякъква друга сволъч в миша дупка но не го направи.И при това съвсем законно,нали гласува закон за обявяване на комунистическия режим за престъпен,да бяхте му написали и правилник за прилагане.Затова сега ще те ш...т

    Коментиран от #14, #16

  • 12 Васил

    40 6 Отговор
    Кой го казва Мадуро от Банкя
  • 13 555

    50 4 Отговор
    Суджук гербер се кара на чеверме социалисти ... Ужас!
  • 14 Гост

    21 4 Отговор

    До коментар #11 от "Доцента":

    Г-н Доцент. Вие сте готов за Премиер. Истински последовател на Баце. С такава реваншистка политикс ще се стигне далеч. Da jivee kleta majka Balgaria.

    Коментиран от #21, #37

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ernesto Guevara

    33 2 Отговор

    До коментар #11 от "Доцента":

    Как ГЕРБ да се борят срещу комунистите като точно те са най-големите комунисти?Отново Баце vs Баце?

    Коментиран от #18

  • 17 ПАНИКА

    46 2 Отговор
    БОЙЧЕ ХОРАТА В ТВОЙТА ПАРТЙЯ ВЪРШАТ ИЗВРАЩЕНИЯ ПО МЕСТА ДЪРЖАВАТА НЕ Е САМО СОФИЯ. Я ЗАПАЛИ ЕДНА СТАРА КОЛА И СЕ ДЕГИЗИРАЙ ДА НЕ ТЕ ПОЗНАЯТ ХОРАТА. САМ ЩЕ СЕ ОТВРАТИШ ОТ ТОВА КОЕТО ЩЕ ВИДИШ И ЧУЕШ. КАТО СЕ ПРЕБЕРЕШ В СОФИЯ ДОРИ И ТИ НЯМА ДА ГЛАСУВАШ ЗА СЕБЕ СИ.
  • 18 Бай Бай

    8 13 Отговор

    До коментар #16 от "Ernesto Guevara":

    Не зная дали Баце е комунист но Ернесто Гевара е истински комунист. А също и Путинист.
  • 19 123

    29 2 Отговор
    САМО ДА СЕ ОПЛЮВАТЕ НЕЩО ДРУГО ЗНАЕТЕ ЛИ, НАПРАВИ ТЕ ТАКА БЕЗ ДА СЕ ХВАЛИТЕ ХОРАТА ДА ВИ ГЛАСУВАТ. РЕЗУЛТАТА ВИ Е ЯСЕН КАТО БЯЛ ДЕН.
  • 20 ХАРОН

    33 2 Отговор
    Пак разпорежда и раздава пари като из под дюшека от Банкя. Каква фина фигура постигна в последните години- от суджуковата диета ще да е. Охраниха се- костюмите и роклите им ще се пръснат. Голямо ядене и крадене.
  • 21 Ало Ало

    25 4 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Клета майка България от такива като теб
  • 22 Б.Б "АЗ ГОВОРЯ..." но не знам какво...

    27 0 Отговор
    ТЪП ЦАРУВА , УМ РОБУВА , УМ ПАТКИ ПАСЕ "...!
  • 23 007

    25 2 Отговор
    Дaвид и Гoлиaт... Tиkвaта сe мисли зa вeликaн, нo Дaвид(българският нaрод) щe гo бyтне от тpона :(
  • 24 Били

    30 2 Отговор

    До коментар #9 от "Реалист":

    Hещо за цените да кажеш? Хвърчат нагоре, чакаме нови цени на тока. По високи. Не ни занимавай с твоята омраза. Не искам нито ГЕРБ, нито другите, а честни държавници, които не мислят само са себе си.
  • 25 ОТ САРАИТЕ В БАНКЯ

    18 1 Отговор
    ВНИМАВАЙТЕ ПИЦАТА Е В МЕНЕ, НОЖА СЪЩО. АЗ РАЗДАВМ ПОРЦИИТЕ. АКО НЕ МЕ ИЗБЕРЕТЕ ПРЕБИРАМ ПИЦАТА И ВИ ОСТАВЯМ НОЖА.
  • 26 патриотъ

    16 1 Отговор
    Абсолютно вярно,не искаме нито комунисти,нито фашисти,нито гербери,нито крадливи партии!Искаме нормални и честни политици,които да работят за държавата си и народа си,а не за Брюксел и Вашингтон!

    Коментиран от #34

  • 27 българин

    19 2 Отговор
    Като нямате нито един спрян фонд,можеш ли да ни обясниш къде са парите?А бе Боко,ти си хитър за себе си,но си тъп селянин!Само че,колкото и да ти е неприятно,ние сме малко по-умни от тебе и цялата герберастия!Затова,вън от властта и не се обяснявай,защото няма да ти помогне-народа те мрази!!!

    Коментиран от #48

  • 28 Глист Реалист

    21 1 Отговор

    До коментар #9 от "Реалист":

    Боко е прост и ти си прост и затова се разбирате !
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Ludiq

    1 7 Отговор
    Абе нема да гласувам стоя си бес работа като идеш на интервю те питат от наштелиси нема работа всеки иска да работиш акомоможе и бес пари бе бате?

    Коментиран от #32

  • 32 боярышник

    12 4 Отговор

    До коментар #31 от "Ludiq":

    Какво образование,или квалификация имаш?
  • 33 Дред

    9 3 Отговор
    Някакъв наглец продължава с напъните.Китайски закони за всички вас.
  • 34 боярышник

    4 9 Отговор

    До коментар #26 от "патриотъ":

    То няма за кои бре.Но никога вече за комунисти и "бсп"(брутално скъсан презерватив)на власт,сърбали сме им попарата и на тях.
  • 35 Въпрос

    16 2 Отговор
    Щом се гърчи герберастията края на мутромилиционерския режим е на близо
  • 36 1944

    7 8 Отговор
    само циганския комунист от правец беше по-прост от комуниста от банкя.

    Коментиран от #53

  • 37 Доцента

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Не реваншизъм а възмездие на правото
  • 38 Давид

    10 1 Отговор
    А Цветанов какво въртеше във Жеравна - черпак и носеше агънца на гръб да храни патриотите . Много бързо забравяш . И онази малката дето ти се води пиар и тя ли не си спомня . Другия път я прати нея на поляната я ние истинските родолюбци я храним и цел ден ще я въртим на чеверметата и ще ти я върнем истинска комунистка , не като теб и родителите ти - предател .
  • 39 Гаргамел

    7 0 Отговор
    Бирен фест мина, Суджук гейт, мина, сега Апартамент импийчмънт върви. Боко , танцуващия със сабя за последен пирует се приготвя и скача в кацата с катрана. Ние перушината сме я приготвили !
  • 40 Жоро

    7 0 Отговор
    Пари ли ти под дебелия дирник давай спешно пари за ремонт на затворите че там ви чакат и да ти е по комфортно следващите двайсе триисе години а не като на Иванчева
  • 41 Ernesto Guevara

    11 0 Отговор
    Тикво,кажи ни за Танцуващия с апартаменти,защо още е в ГЕРБ/БКП/?
  • 42 Тодор Живков

    13 0 Отговор
    Никой не ми е разтривал ушите като Бойко Борисов.Той е най-добрия.
  • 43 Пеевско Прасе

    15 1 Отговор
    Бойко го оседлах доста нежно,някой да чува да говори нещо против ДПС?
  • 44 Къса памет и ниско образование

    10 0 Отговор
    И двете са лоши. А когато се събират в един човек, вече е истинска катастрофа. Всъщност кой беше казал пред свои фенове:"Аз съм прост, вие сте прости и затова се разбираме"
  • 45 не не

    11 1 Отговор
    На простака-стоп!
  • 46 ЯГН

    5 0 Отговор
    Стига съд за ББ
  • 47 СссереМ

    2 11 Отговор
    Mного сте зле всички Бойко ви даде всичко сега ревете! Tогава вървете в прусия да се кланите на комунистите!!!

    Коментиран от #50

  • 48 Рос

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "българин":

    Парите са откраднати 38 милиарда. За 12 години. Липсват
  • 49 Усмивката

    2 0 Отговор
    Чудо на чудесата.Ние сме единствените в Европа.....със Wi-Fi., и които праим градинки,и паркове и магистрали.Народе ???
  • 50 onq s konq

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "СссереМ":

    Мноо си праф коуега ние умните и начетени като мене и тебе останааме малко у дръжавата!
  • 51 1944

    3 0 Отговор
    али бойко и 40-те разбойника. по островите, асансьорите, терасите, къщите за гости и овощните градини ще ги познаете.
  • 52 снаил

    2 0 Отговор
    Слушам този литературен гений и не вярвам на ушите си. Тоя би по простотии и Бай Ганя! Ами той поне алъш-вериш е въртял в Европата. А нашия Бойко май и за пожарникар не става. Стига с тия простащини!
  • 53 Българче

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "1944":

    Недей!По негово време бяхме добре всички трябва да го признаете при Бай Тошо имаше за всички имахме добро образование,хубава армия,и най-важното не бяхме бедни!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове