Last news in Fakti

21 Април, 2019 09:15 9 791 78

Гешев: „Иванчева” е обикновен криминален случай, направен елементарно

  • десислава иванчева-
  • гешев-
  • случай

Той не разбира фикцията върху делото

Гешев: „Иванчева” е обикновен криминален случай, направен елементарно - 1
Снимка: БГНЕС

Десислава Иванчева е един обикновен криминален случай, който може би няма да се повтори, защото е направен много елементарно. Това каза заместник-главния прокурор Иван Гешев в „Събуди се“ по Нова телевизия. Той обясни, че не разбира фиксацията върху делото и коментира, че интересите на различни олигарси са направили случая интересен. „От едната страна са дребни политически интереси, на някакви образувания, които се наричат партии. Те се съчетаха по странен начин с много неща. Съчетаха се с интересите на олигарсите, които са в ареста. Съчетаха с интересите на хората, които се укриват в Сърбия, да кажем. Съчетаха се с личностни интереси и се получи едно голямо кълбо от интереси, което превърна това дело в толкова интересно и толкова медийно.

Част от това нещо се дължи на лошия късмет на мястото, където стана задържането на това лице и от един човек, който е разследван за корупция, който е невинен, защото няма присъда, но се опитват да го превърнат в знаме на борбата с корупцията“, допълни Гешев.

На въпрос защо Иванчева получава 20 години, Гешев посочи, че това, че досега не е имало такава присъда, не означава, че и сега не трябва да има. „Иска се борба с корупцията като в Румъния и в един момент се случва“, коментира той. Той посочи, че битката на първа инстанция е приключила и коментира, че продължава тази на втора инстанция. „Това е една дребна битка на базата на голямата война с корупцията“, посочи той. По думите му Специализираният съд и специализираната прокуратура са ценни за държавата и тя трябва да се грижи за тях, защото правят нещо, което никой друг не прави в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Batushka

    54 16 Отговор
    Тоя Гешеф какъв се пада на оня Гешеф?
  • 2 Гражданин

    66 21 Отговор
    Гешев много от рано почна да злорадства обаче има още 2 истанции на Градски Съд и ВКС

    Коментиран от #6

  • 3 боцмана

    92 17 Отговор
    Във всички обикновени криминални случаи ли извършвате такива показни арести? Този си мисли , че като носи името на едновремешния Гешев е голяма работа , пълно копие на Цветан Цветанов и същата отврат.

    Коментиран от #63

  • 4 Съдията Дред

    62 13 Отговор
    Голяма грешка на Иванчева е адвоката и Марковски който служи на герб! С тези доказателства едва ли някой нормален съд ще потвърди присъдата! Делото ще бъде върнато на първа истанция този път в Софийски градски съд!
  • 5 007

    32 11 Отговор
    Кeл.шeв ощe не си е изпил кaфeто, а взe дa "знaе" :(
  • 6 ДА ПИТАМ НЕЩО

    20 54 Отговор

    До коментар #2 от "Гражданин":

    Ми да плаче ли, тя и Йончева исъди Борисов на първа инстанция ама не можеш да и затвориш устата. То на вас комунистите всички са ви криви

    Коментиран от #8, #65

  • 7 ???

    27 15 Отговор
    Дано да го изпиташ на гърба си!Искам да видя как се променя гадната ти усмивка!Ще си го запиша и ще го показвам на децата си като пример как всичко се връща.
  • 8 Да ти отговоря нещо

    47 18 Отговор

    До коментар #6 от "ДА ПИТАМ НЕЩО":

    А на вас крадците от ГРОБ кой ви е виновен? По добре комунист отколкото доказан Крадец и Соросоиден трол!

    Коментиран от #9

  • 9 ДА ПИТАМ НЕЩО

    24 30 Отговор

    До коментар #8 от "Да ти отговоря нещо":

    За сега доказан крадец е Иванчева, за сега казвам. А за комунистите е доказано

    Коментиран от #10, #53

  • 10 Да ти отговоря нещо

    43 10 Отговор

    До коментар #9 от "ДА ПИТАМ НЕЩО":

    А за Цв.Цв. какво е братле? Или ти си като фурнаджийска лопата?А Фирмите дето Винету и шайката окрадоха на хората ?По алчни са и от комунягите!

    Коментиран от #13

  • 11 незнайко

    38 8 Отговор
    ЗАЩО ДОСЕГА НЕ СА ХВАНАЛИ ДРУГИ ЗА ПОДОБНА КОРУПЦИЯ ??? НИМА ТОВА Е ПРЕЦЕДЕНТЕН СЛУЧАЙ ??? Нали казват, че отнякъде трябва да се почне !!! Като казаха А, защо спряха да казват
    азбуката ??? Толкова време мина и няма друг такъв случай . Това не е ли СЪМНИТЕЛНО ???
  • 12 Ххх

    38 7 Отговор
    Държава на престъпници. Шефът на КОНПИ не знае до днес кой престъпник покровителства Мишо Бирата, Б. Банов, ЦвЦв...... няма един от тези, който да е чист. Гласувайте за мутрите - ГЕРБ, ОП, ДПС

    Коментиран от #20

  • 13 Малката разлика

    18 42 Отговор

    До коментар #10 от "Да ти отговоря нещо":

    Цветанов си е купил апартаментите не ги е крал Цената е толкова колкото и иска продавача а при Иванчева е корупция отвсякъде както пише по книгите на закона

    Коментиран от #16, #24

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Тоя Гешев и лъжите му

    29 8 Отговор
    Са по всички медии. Защо не огласите малко по-масово и версията на осъдените и тези, които ги подкрепят?
    Гешев, обиждаш ни с елементарността на лъжите и обосновките си! Не сме чак такива идиоти!
  • 16 Ти тъп ли си

    33 9 Отговор

    До коментар #13 от "Малката разлика":

    Или се правиш ??? Как Цв.Цв. ще докаже доходи ??? Ей не се прави.... стига си писал глупости кота толкова си влюбен в Цвинокио вземи си го в къщи и не занимавай народа с лъжи.И на малоумните е ясно че Иванчева е сготвена.

    Коментиран от #26

  • 17 Западните Балкани

    32 8 Отговор
    Този е доста нагъл. Защо не виждаме същото с кмета на Созопол? При него е доказана кражба. Не виждаме да го оковат във вериги и да го затворят в килия? Нали законът е еднакъв за всички? Просто това е политическа поръчка и Гешев е примерен изпълнител. Сега говори глупости като Борисов.

    Коментиран от #21

  • 18 гост

    8 20 Отговор
    От маникюристка и престъпник не става,камо ли кмет.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 боярышник

    11 15 Отговор

    До коментар #12 от "Ххх":

    МУРЗИЛКА,ти за кой ще ни предложиш да гласуваме,за "бсп"(брутално скъсан презерватив)ли,не благодаря още помним какви л..на сътвориха за една година управление.
    Србали сме им попарката.Та сега я ни осветли ти мастити политолого за кой аджеба да си дадем гласа?!
  • 21 Гост

    16 11 Отговор

    До коментар #17 от "Западните Балкани":

    Созополския кмет,не е искал пари от никого,ако се докаже,че е крал обществени средства,няма да му се размине,но никой не му е "подхвърлял" в колата 70 хиляди евра!Престанете да четете,като дявола,евангелието.

    Коментиран от #25

  • 22 Morgoth

    30 9 Отговор
    Фиксацията на обществото върху този случай е много лесно обяснима. Единствения кмет избран от народа, напук на партийните кандидатури, човек без никакъв гръб, който да го пази и изведнъж тя се оказва най-корумпираната в една страна, където е обществена тайна, че повечето хора влизащи във властта отиват там не за да дадат, а за да вземат. Случая смърди независимо дали е виновна или не.

    Коментиран от #36

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Циганиноооо

    11 8 Отговор

    До коментар #13 от "Малката разлика":

    Тия ги раправяй в махалата на циганите! И не само Цветанов но и общината е замесена. Всичко е свързано с разрешителното за строеж на небостъргача,, Златен Век"видяха че не могат да го изпълнят в срок и набутаха цяла кооперация рушвет

    Коментиран от #28

  • 25 Западните Балкани

    15 7 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    Само 2 милиона е откраднал, нали? И е доказано. А Иванчева беше оправдана, че не е взимала подкуп. Т.е. тя е осъдена, че е поискала. А и за това доказателствата се оказаха косвени.

    Коментиран от #29

  • 26 Малката разлика

    13 5 Отговор

    До коментар #16 от "Ти тъп ли си":

    А ти си вземи Импексова и Милиончева да ги приютиш че са много гладни и жадни Да ги подсилиш малко

    Коментиран от #30

  • 27 Иванчева

    7 3 Отговор

    До коментар #23 от "Abe kurvi naivni":

    Да беше я топнал. Сега щеше да лежи 30 години. Такива като теб, дето дават са виновни. Като наказват и тези дето дават, да те вкарат и теб в затвора :) Сигурно е по-добре от държавна гарсионера

    Коментиран от #39

  • 28 Ti kolko si tup

    5 2 Отговор

    До коментар #24 от "Циганиноооо":

    Aunuva li go tova? Ivancheva e nai korupiraniq kmet !!!!
  • 29 Гост

    7 2 Отговор

    До коментар #25 от "Западните Балкани":

    Ама как ги разбрахте тези неща,при положение,че не са излезли мотивите по делото на крадлата,а вие знаете за какво е осъдена,как стават тези работи?Кой доказа,че Рейзи е откраднал при положение,че е в досъдебно производство,кой,кажете кой ги решава тези неща освен съда,и невежите,които четат по разни скапани сайтове.

    Коментиран от #32, #43

  • 30 Западните Балкани

    11 4 Отговор

    До коментар #26 от "Малката разлика":

    При цялата тази дандания не разбрах какви са авоарите на Иванчева? Какви са й имотите, дето ще ги отнемат? Например за Цветанов разбрахме, че апартаментът е над 300 квадрата на ул. Латинка и има асансиор колкото боксионера. А Иванчева? Колко е получила като подкупи? Нима са я хванали при първия слуай, в който е поискала? И даже в този случай я оправдаха, че не е получила подкуп. От тази гледна точка е още по-страшна присъдата. Жената е поискала един път и не е ясно дали не ги е поискала за самата община :) а я осъдиха като масов убиец. А доказани убийци ги осъждат условно. Та къде са имотите и сметките на Иванчева?

    Коментиран от #31, #47

  • 31 Темидец

    6 6 Отговор

    До коментар #30 от "Западните Балкани":

    По-интересното е какво е имотното състояние на майка и на Диванчева,а не нейното!

    Коментиран от #33, #41

  • 32 Западните Балкани

    5 4 Отговор

    До коментар #29 от "Гост":

    "Съдът призна за виновна бившата кметица на район "Младост" за искан подкуп от Александър Ваклин в съучастие с Биляна Петрова и Петко Дюлгеров." Това е от сайта на телевизия Нова. Не пише да е осъдена за взет подкуп. Ако беше, щяхме да разберем. За созопол: "Публикувано във факти.бг: Първоначално от прокуратурата споделиха, че Рейзи е откраднал 1 989 474,08 лв.​ Сега от държавното обвинение допълниха, че от 2014 г. до 2017 г. Рейзи и Мусева са извършили 33 отделни деяния и са присвоили чужди пари в общ размер над 2 000 000 лв. - собственост на Община Созопол." Същата прокуратура ли е?

    Коментиран от #35

  • 33 Западните Балкани

    3 3 Отговор

    До коментар #31 от "Темидец":

    Кажете какво е. Нека разбрем колко е откраднала? И защо майка й не е в кауша? Едва ли може да докаже произхода на това, което има, ако то е огромно. И това не го разбрахме. Ако дъщерята е осъдена на 20 години, то на майката може да й отнемат имуществото.

    Коментиран от #37

  • 34 Yyy

    7 2 Отговор

    До коментар #14 от "xxx":

    Ами ти правоверен глупако какво ще изцвъкаш за Лютви Местан дето уби невинното правоверно дете. Има закони, има доказателства. Само искам и съдията да е правоверен да ви видя тогава!
  • 35 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #32 от "Западните Балкани":

    Както казах,НЕВЕЖИ ХОРА,ЧЕТЯЩИ ПО РАЗНИ ТЪПИ САЙТОВЕ.
    Коя е прокуратурата,че да съди,СЪДА Е ТОЗИ КОЙТО МОЖЕ ДА СЪДИ,прокуратурата е страна в съдебното състезание,тя може да твърди,всичко,както и защитата на обвиняемите,така,че какво е казала прокуратурата или сайта на Нова не е важно,а какво че реши съда и какви мотиви ще напише към акта-присъдата си!!!

    Коментиран от #40

  • 36 Западните Балкани

    11 3 Отговор

    До коментар #22 от "Morgoth":

    Много точно казано. Примери много. Да вземем един случай от миналото: Бисеров. Заместник председател на НС. Защо него не го тикнаха по същия начин в затвора за пране на пари? Как не го усетиха преди да им кажат от чужбина. Ставински уби човек и не лежа и ден. Това дразни. А дали Иванчева е взела подкупи? Не се доказа.
  • 37 Темидец

    6 4 Отговор

    До коментар #33 от "Западните Балкани":

    То стана ясно,че тази мома работи само в кеш,защо ни е да знаем повече.

    Коментиран от #42

  • 38 robin

    10 3 Отговор
    Чувал съм какви ли не тъпанарски изказвания на родните политици,обаче,тоя Гешев е шампион!
  • 39 Диванчева

    3 3 Отговор

    До коментар #27 от "Иванчева":

    Ами ако я беше топнал, всички, които сега в хор защитавате корумпето щяхте да блеете"А, за 5000 лв." Сега като са 70000 - сготвена била. Няма угодия. А созополското кметче ще си го отнесе, ако е виновно, най-малкото условна присъда.
  • 40 Западните Балкани

    4 1 Отговор

    До коментар #35 от "Гост":

    Но го отстраниха и съм сигурен, че няма да го осъдят. А аз говорех за това, че не виждаме да го арестуват по начинъа, по който беше арестувана тя. Държан при същите условия? Ако се приеме, че Иванчева е можела да избяга при поискан подкуп и да сътвори друго престъпление, то не следвали, че въпросният кмет (при 2 милиона далавери) може също да озбяга и да извърши друго престъпление? Нали Иванчева до преди седмица беше само обвиняема? Какъвто е и той.

    Коментиран от #44

  • 41 ???

    5 2 Отговор

    До коментар #31 от "Темидец":

    Като ти е много интересно можеш ли да обясниш за 15години-180месеца по средно4000лева заплата 180.4000=720000лева от нас да мине1000000лева ,при наличието на 3дъщери Именникът на фотосинтеза като цветята ли е карал?
  • 42 Западните Балкани

    13 2 Отговор

    До коментар #37 от "Темидец":

    И как стана ясно, че е само кеш? Разбрали се за други подкупи? За този беше оправдана, че не го е взела. Разбирам, че не й е постоен апартамент от 300 квадрата, но да няма никакви други следи? Просто няма съотвествие на престъпление и наказание. За един човек, който си бил поискал, се арестува и държи в ареста по един начин, а за други нищо. Това поставя под съмнение целия случай - че е политическа поръчка, която Гешев и другари са изпълнили с цялата си жестокост, а за други не се прави нищо. Т.е. цялата идея за борба с корупцията липсва, а се използва за саморазправа. Това е истината.
  • 43 Да да

    6 1 Отговор

    До коментар #29 от "Гост":

    Имашенедин депутат от ДПС г Фидел Беев. Преди това беше кмет на Велинград за няколко месеца, за които успя да оака всичко и леко го махнаха. Дали лежа в затвора и колко не зная, но е истински "патриот" от ДПС. Малко му помогнаха и другрите от БСП, че баща му бивш кадър на ДС. Говорете ми за корупция.
  • 44 Да да

    5 3 Отговор

    До коментар #40 от "Западните Балкани":

    Да са го хванали с белязани пари? Някой да е подал сигнал за корупция? Тази са я варили 1 месец, след като е мотала един подпис една година. Дето се казва - по учебник.
  • 45 месара

    4 5 Отговор
    защо се продължава коментирането на тая "невинна" кметица? забравете я!
  • 46 пранги

    6 5 Отговор
    КОНПИ...новото ГЕСТАПО на БОКО Т на ГРОБ .Този Гешев е много самоуверен а ма като падне ГРОБ от власт кой ще го покрие ...ще има и за него пранги .
  • 47 Това са фактите

    10 2 Отговор

    До коментар #30 от "Западните Балкани":

    Ами в автомобила на Иванчева тлъста сума изнудвачески пари а колкото до Цветанов има реализирана законна сделка купувач и продавач
  • 48 Яблани и груши

    9 5 Отговор
    До защитниците на Иванчева. Мили хора. Знаете, че е взела пари. Какво ще излезе на делото е все тая. Ясно е, че взел и доказал са различни неща. Дори и парите да са в колата и, да има разговори, че иска тези пари, да изнудва, да ходи на не регламентирани срещи.. Съда пак може да я оправдае. Но знаете, че е виновна, нали?

    Коментиран от #52, #56, #60

  • 49 Чичо Уили

    6 3 Отговор
    Заради Иванчева не ни приемаха в "Шенген". В доклада на ЕК говорят за корупция по високите етажи на властта, явно нея са имали предвод.

    Коментиран от #68

  • 50 Грух

    1 3 Отговор
    Едно ще ви кажа:

    Въпреки съда никой никога няма да разбере какво точно се е случило.
    Това е.
  • 51 Гешев, Гешев,

    5 2 Отговор
    Много си се разпищовил, скоро ще гръмнеш- няма и да разбереш! Фамилията ти е екзотична, но няма да ти помогне по никакъв начин
  • 52 Мужик

    9 2 Отговор

    До коментар #48 от "Яблани и груши":

    Абе знаем че Иванчева спря бизнес за милиони на тия дето подскачат на "ябланите и грушите", червените капиталисти. И поръчковата ни съдебната система се задейства, синчето на генерала, Ваклинччи е в схемата. Както и тоя прислужник на цацаратура.
  • 53 Пешо

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "ДА ПИТАМ НЕЩО":

    Какъв доказан крадец - няма влязла в сила присъда, а що се отнася до Боко, той е осъден и на втора инстанция.
  • 54 ЗЛОБЕН

    6 2 Отговор
    г-н ЗАМЕСТНИК ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ЗАЩО У ХОРАТА СЕ НАСТАНЯВА УСЕЩАНЕТО ЗА НЕВИННОСТ НА ИВАНЧЕВА. ТОЗИ ПОКАЗЕН АРЕСТ. 6 ЧАСА Я ДЪРЖИТЕ ПРАВА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ. КОЙТО НЕ БЕШЕ Я ВИДЯЛ ДА МИНЕ С ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО И ДА Я ВИДИ .АКО Е ВИНОВНА ДА СИ ПОНЕСЕ НАКАЗАНИЕТО.ВЕРИГИ НА РЪЦЕТЕ ПРАНГИ НА КРАКАТА А ТЯ Я ИМА 40 КГ Я НЯМА. МНОООГО ЧУДНО. СЪДЪТ ЩЕ РЕШИ, НО НЕЩО МНОГО СЪМНИТЕЛНО ИМА В ЦЯЛАТА РАБОТА.
  • 55 Nekoi si

    2 4 Отговор
    На тази държава от доста време и трябва личност като Сталин.

    Коментиран от #57

  • 56 Съдът

    8 2 Отговор

    До коментар #48 от "Яблани и груши":

    оправда Иванчева затова, че е взела пари, не пиши лъжи. Даже корумпирания съд не посмя да потвърди тази съшита с бели конци история. Присъдата е за това, че е поискала подкуп според основния свидетел - бившия кмет, който пък се отказа от показанията си. Този боклук Гешев скоро ще бъде изплющян много здраво за престъпления срещу правосъдието.
  • 57 До Nekoi si

    3 0 Отговор

    До коментар #55 от "Nekoi si":

    Nekoi si : ...На тази държава от доста време и трябва личност като Сталин.... А сега си представи, че ти и твоето семейство попадните в списъка за репресиране ! Съгласен ли си ?
  • 58 Кой ще плаща

    3 2 Отговор
    Ако се окаже, че пресъдата е несправедлива, ГешеФ ли ще плати обещитението на Иванчева и Петрова ?
  • 59 Do Kritika na Nekoi si

    3 1 Отговор
    По добре покрай сухото да гори и зеленото, отколкото да има псевдо ред, законност и справедливост.
    НУЖЕН Е РЕД И СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ОТ ВСИЧКИ.
  • 60 сатан

    3 2 Отговор

    До коментар #48 от "Яблани и груши":

    Ние защитниците знаем много добре че Иванчева е невинна ...проблема че ти не знаеш как стоят нещата ....Иванчева практикуваше една стара порочна практика да се правят принудително дарения с социална цел Към такива дарения прибягваха болници ..МВР ...и много други ... като от тези дарения никой не се облагодетелствува еднолично ...в такъв случай няма престъпление ...но гробарите се опитаха да извъртят нещата с изигран доста комичен театър с помоща на Ге шев...и голямо престаравяне в мръсните си злобни номера ...то часове на слънце ...с пранги ...без адвокат без вода ..типично по гестаповски ...Оставаше да им сложат по две табели на вратовете ,,Я партизанин "" Много са засегнали тези женици управляващите герберски изроди за да се държат така отмъщаващо с тях... но всичко се връща Гешев ще бъде употребен и изхвърлен на кучетата
  • 61 Усмивката

    0 1 Отговор
    Какво значи елементарен случай.В криминалистиката няма такова понятие.Все едно да търсиш и обвиниш и вкараш в панделата елементарен убиец.На съда какво ще речеш.Той е елементарен .Кво го мислите .Дайте ,вкарвайте го.Има си правила и всеки е невинен до доказване на обратното.
  • 62 Усмивката

    2 1 Отговор
    Нима скриване на данъци от визщшите господа Цветанов,Цачева и ощо куп недосегаеми,не е елементарен случай.Но за тях няма такова ужасно задържане.За тях няма такова „елементарно” следствие и обвинение.Ясно е на чий стандарт служи Гешев.И за нас това е елементарно.Но....в тях е оръжието, в тях е властта.
  • 63 Мари

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "боцмана":

    Вие на убийците не давате 20 год. , а по 5,6....Иванчева в случая трябва да е убила няколко. Смешна работа.
  • 64 Да свикваме идват трудни дни и бедност

    1 1 Отговор
    По думите му Специализираният съд и специализираната прокуратура са ценни за държавата и тя трябва да се грижи за тях, защото правят нещо, което никой друг не прави в страната.
    Чичакът явно е психясал от страх. Гешеф, да си мислел навремето. Бойко си отива, неговата ОПГ тоже и това е жестоката истина. Да, Гешеф защити строителната мафия и олигарсите зад нея от Лондон, но временно. Сега и да обикаля телевизии и интервизии файда йок. Мандалото падна.
  • 65 Голям праз

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "ДА ПИТАМ НЕЩО":

    Разсмя ме. Всички подобни строителни фирми са на комундета. Кво правим сега, за Иванчева ли сме или за комунистите?

    Коментиран от #67

  • 66 Да свикваме идват трудни дни и бедност

    1 2 Отговор
    Елементарен случай за Гешев? Стига бе! По-елементарен чичак от него рядко съм срещал, спомням си за старшина от строителни войски - питаше ме за фермерите как правят фирмите. Гешев, щом не си разбрал че си се издънил яко, значи си супер елементарен.
    Като всеки доста простоват чичак, Гешев вярва че слугувайки на богаташите и властта, няма да има проблем. не е така Гешеф, лъжеш се драги. Нямаш си представа колко известен стана и колко народна любоф натрупа след присъдата на Иванчева. Затънал си яко и скоро мафията ще те жертва.
  • 67 Послъгваш

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "Голям праз":

    Комунисти на власт са в КНР, КНДР и пр. Там за такова грубо престъпване на закона те изправят пред рота зенитчици или трима милиционери те водят на стадиона, единият зад теб. В РБ е див капитализъм, алчни олигарси, алчни съдии, алчни прокурори и т.н.,
    така че не лъжи.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Питане

    4 1 Отговор
    Верваме ти Гешев, ти си един гооооолям борец с корупцията. Апропо, какво прави баща ти, спи ли спокойно? Нали бе завлякъл държавата с имоти за 13 000 000 лв., нещо да кажеш?

    Коментиран от #71

  • 70 Ключът към делото Иванчева

    6 1 Отговор
    Биляна Петрова: Кой ще разследва за имотна схема бащата на Гешев?Има ли КОЙ да разследва сигнала за тази фрапантна схема за източване на държавната фирма „Софтранстакси“ ООД, в която фигурира и името на бащата на зам.-главния прокурор Иван Гешев.
    Фирмата е продала на безценица 46 дка, продадени на безценица, към днешна е над 10 милиона лева. Отделно са сградите, дори при песимистична оценка цената им е над 3 милиона лева.
  • 71 Усмивката

    1 2 Отговор

    До коментар #69 от "Питане":

    Тези глупаци са ги отрязали овсякъде .Щом от Европол са отказали да преследват Цветан Василев смятай какъв е имиджът им.Със селски похвати се опитват да повдигнат джангър белким се чуе из Европа .В България преследват корумпираните.Това е евтино.Това ГЕШЕВ!
  • 72 Koki

    3 3 Отговор
    Абе съдията дред че как да няма доказателства със 70000евра в багажника па то това са доказателствата белязани те пари тя си е взела подкупва и са го намерили внея точка по вапроса ти данебидасе сабуждаш секи ден с пари в багажника и после си ги броиш и после не знаеш от каде са айде стига нека друг посмее сега да иска подкуп дали ще посмее ние ра отиме като роби а те трагнали за два дена да, забогатеят е нестава
  • 73 Софиянец

    2 3 Отговор
    Докога ще я дъфчим тая куха лейка?
  • 74 Усмивката

    8 2 Отговор
    Ще ти кажа защо буди съмнение .Защо след като се касае за „елементарен криминален ” случай ” не пратят едно елементарно ченге,да и турят едни елементарни белезници, да я закарат най елементарно до РПУ то да даде показания и я освободят като ония елементарни цигани от Габрово.Доста елементарно звучи да се изсипе половината наличен столичен състав на МВР. ,половината армия и цял взвод журналисти за един ,някакъв си подкуп.Е ние не вярваме
  • 75 ТОЧКАТА

    1 4 Отговор
    Гешшшшшев!!!Много елементарно бе баклук!!!Ма то ТОВА СИ МОЖЕТЕ...ВИЕ....тези от ,,новото време,,...
  • 76 Здравчева

    2 0 Отговор
    Гешев, не сме хванати от гората! Ако бях на твое място, нямаше да мина!
  • 77 Няма виновни

    4 0 Отговор
    Един куфар белязани пари в колата и и тя свети като петолъчката на Кремъл нощно време и пак не била виновна
  • 78 989

    0 0 Отговор
    гешев това е кмет .ти защо не станеш кмет.а само размахваш секира.ти българин ли си.има такъв вид хора като теб който гледат сеир и обичат само да наказват.но иза тях иде видов ден.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове