22 Май, 2019 15:10 14 152 24

Кандидат-снахата на Аня Пенчева обясни за екшъна на летището

  • ива русинова-
  • ангел караньотов

Този човек, заради когото стана всичко, сигурно е болен психически, казва Русинова

Кандидат-снахата на Аня Пенчева обясни за екшъна на летището - 1

Както се разбра вчера синът на Аня Пенчева - Ангел и неговата приятелка Ива Русинова, бяха разпитани в МВР-Кюстендил за инцидент, при който е бил набит бизнесменът Ахмед Шерифов.

Пострадалият се е оплакал, че е бил нападнат от няколко човека, които са му нанесли побой и са счупили челюстта му. От Dir.bg се свързаха с Ива Русинова, за да я попитат какво се е случило, според нея.

- Г-це Русинова, имали сте си работа с полицията в Сапарева баня след разправия и бой на пистата на местното летище. Какво се случи?

- Този човек, заради когото стана всичко, сигурно е болен психически. Всички от нашето обкръжение го познават, защото той е от типа "интернет нинджа". Постоянно пише и заплашва различни жени. Това си му е неговата сила. Да плаши жени в интернет.

- Как?

- Псува, заплашва, че ще те намери, че ще ти избие зъбите, ще ти запали колата и т.н. Аз всичките тези неща ги имам. Направила съм си скрийншотове и съм подала жалба с всички доказателства срещу него.

- Заплашвал ли ви е лично?

- Не само мен. Той си заплашва жени всеки ден. Просто аз съм си събрала всичко на едно място, тъй като другите момичета ми съдействаха. Цялото това нещо е предадено в полицията. Аз този човек не го знам как изглежда и не го познавам. Просто по име се знае. Иначе бяхме с една приятелка в Сапарева баня, защото там си провеждам разни тестове на пистата. Това се знае. И там до пистата имаше един цигански катун. Говоря за истински катун с изпушени БМВ-та. Та от този катун хора с колите си засичаха едни мотористи. Имаха си някакви пререкания. Един моторист беше засечен много лошо и щяха да го убият, та той им се развика.

В един момент мотористите тръгнаха на някъде и ние останахме сами с приятелката ми. И той дойде и започна да ми говори: "Е сега да ме видиш кой съм, че във Фейсбук не отговаряш..." Аз му казах, че не се сещам кой е. А той отговори, че сега ще разбера. Каза ми, че здрава няма да остана и започна да ме заплашва. Тръгна си и си отиде при катуна. С приятелката ми се притеснихме, защото бяхме сами. Беше време за обяд и се чудехме, че едната може да отиде да вземе нещо. Но как да се разделим? То няма никой. Мотористите вече се бяха качили нагоре.

Тогава се обадих на моя приятел - Ангел Караньотов. Казах му, че имам още малко работа, но има едни цигани, които ме заплашват и се притеснявам. Не посмяхме нито да отидем да сменим гуми, нито да купим храна. Ангел дойде при мен и си стоеше. Изведнъж дойдоха нови хора, а в това време и мотористите се прибраха. И стана меле. Явно тези, които преди това се бяха разправяли с него, просто му бяха набрали. Ступаха го и си заминаха. След това от катуна сигурно са викнали полиция, а ние бяхме там и така ни привикаха да даваме показания. В този момент аз и Ангел бяхме хората с по-популярни имена и така се завъртяха нещата около нас.

- Давали сте показания...

- Да, вчера отидохме за малко в полицията и им разказахме за случката. Аз пак им предадох всички документи, които имам за жалбата и така. Надявам се да си свършат работата. Иначе, към днешна дата, нещата за мен минаха. Действам си по задачите и така.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ива Русинова

    29 35 Отговор
    Истината е ,че ме сърби шундата и пробвах един резания бизнесмен от махалата .За беда той не ми плати и почнаха разправии заплахи.Изеиках и официалното си гадже Ангел ( син на проститутката Аня ).Стана побой и надарения резан бизнесмен хешеннабит .От години слагам рога на Ангел.Да богат е ,но не ме кефи в леглото размера му ....

    Коментиран от #23

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ивайло Караньотов СИК

    21 12 Отговор
    Един телефон и пращам ударната група .Ангел загуби състезанието с резания .Ужас посрано СИК и брат Бойко тиквата
  • 6 Зайко Байко многознайко

    23 4 Отговор
    Този не беше ли където влиза с мотоциклета в мола на бул. "Сливница" по ескалатора ? Няма що голям пример . Все пак се убеждавам, че боят е " добро" средство за убеждение.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 град козлодуй

    9 6 Отговор
    ти и брат ти сте невьзпитани и арогантни госпожица и господин ми ако е болен що го биете ще ти кажа щото сте комплексари
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гост

    27 3 Отговор
    "Общото" явно не си е получила хартийката :) Всички в автомобилния спорт я знаят що за разпоретина е. Еле да стане дума за пари.
  • 12 Кольо

    15 4 Отговор
    Олиии, не ти ли платиха? Чернио не е като на Волен, Калин или Ангел - ем е гулем, ем боли, а и не плаща.
  • 13 бл.134 в Зап. парк

    8 12 Отговор

    До коментар #4 от "Аня Пенчева":

    Аммед: иска българка - лесни , дашни , готови на всично за пари.
    Отдавна балканджи Йовво дава ,па и она си сака манаф с пари и апаратаменти
  • 14 ДОАНЯ

    10 1 Отговор
    НИЩО В ЖИВОТА НЕЕ СЛУЧАЙНО
  • 15 Тота

    18 4 Отговор
    Престанете да ни занимавате с с тая Аня Пенчева и челядта й. Тя е некадърна и не ни интересува, ама никак. Защо си мислете, че е интересна!? Пишете за други хора, доказани и стойностни!! Искаме да знаем какво се случва с Мариана Аламанчева, например!? Знам, че е покойници, но напишете нещо за нейния живот и роли. Или за Добринка Станкова, къде и какво играе. Ами, Ели Скорчева, Диана Димитрова, Ирен Кривошиева, Мариана Димитрова, за съжаление покойница.Виолета Донева, Йорданка Кузманова, Жорж етап Чакърова Невена Мандаджиева, Петя Силянова и др. и др. Спрете се с тези двете Пенчева и Евро. Аман от тях. Оле, колкото по-некадърни, толкова по-начални и вирулентни. Какъв секс символ бе!? Защо забравяте Ваня Цветкова, Виолета ГИНДЕВА, Албена Чакърова, все красавици и добри артистки.Стига с тая А. П.Утре да не забравите да отбележите дали се е изпълнява рано сутринта! Много ни е важно. Имаме и усещането, че някои хора си плащат за да пишете за тях. Само, че стават много антипатични!!!

    Коментиран от #19

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 emo

    19 3 Отговор
    толкова плитки лъжи и измислици не знам колко трябва да си тъп, да да ги изречеш. Най-логичния въпрос е "защо не извика полиция, след като те заплашва"? Па ония си тръгнали, оня дошъл, после и другия, па и ония дошли отиши и станало меле, в средата двете п.тки, но иначе нямали нищо общо, само ги заплашвали.
  • 18 ТАЗИ ЛЪЖИ БЕЗ МЯРКА

    13 3 Отговор
    И ЖЕРТВА СЕ ИЗКАРА.ПЛИТКИ И ЕЛЕМЕНТАРНИ ЛЪЖИ.СЕГА ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА Я СЪЖАЛЯВАТ.АМИ ОБАДИ СЕ НА 112 КАКВО МИ ВИКАТЕ ТОЯ И ОНЯ
  • 19 росица

    2 8 Отговор

    До коментар #15 от "Тота":

    0
    0вие степьлни идиоти щом сте на странота на психопата3

    Коментиран от #20

  • 20 НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ПЪРВО

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "росица":

    И ТОГАВА ИЗКАЗВАЙ МНЕНИЕ.ТИ РАЗБИРАШ ЛИ СИ КАШИТЕ КОИТО ДРАСКАШ.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ей тъй като стане

    7 0 Отговор
    Това момиче ще разкатае фамилиите и на Аня, и на Ивайло, и на възлюбения си... Те имат опит, обаче са аматьори в сравнение с нея. Нищо, ще свикнат да живеят в СТРЕС, както и всичките им близки, които са го приемали безропотно... Уроците на живота сигурно четат, дано ги разберат.
  • 23 Иван

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ива Русинова":

    Личи си ,че лъже момичето.но то в тяхното семейство все така е.само сашо диков е пич,ама той не е в това семейство отдавна.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове