Last news in Fakti

23 Май, 2019 18:49 13 434 105

Йончева: Борисов отново лъже нагло и безочливо

  • елена йончева-
  • бойко борисов

Най - страшното е, че позволяваме на такъв човек да управлява родината ни“, коментира Йончева

Йончева: Борисов отново лъже нагло и безочливо - 1

Борисов лъже отново - нагло и безочливо.

"Сега ще ме слушате, без да ми задавате глупави въпроси! Извинявам се, че говоря за тези женици! Те са жалки".

Това мисли и говори премиерът Бойко Борисов за българските журналисти, както и за мен, и за лидера на най-голямата опозиционна партия. В друга страна, след подобни думи, би последвала веднага оставка на политика, който си е позволил да ги произнесе. В България те минават в рубриката "предизборен сеир" и не правят впечатление.

Това написа водачът на листата на БСП за европейските избори Елена Йончева в социалната мрежа Фейсбук“, съобщи epicenter.bg.

„Отдавна сме свикнали българският премиер да се държи като човек с бухалка и това говори зле за нас като общество, а не за него. Той е такъв, какъвто е бил преди двадесет години, когато охраняваше шефовете си от СИК. Фактът, че е премиер е срам за България. Фактът, че обижда, лъже и се държи арогантно, три дни преди изборите, означава, че е уплашен и вижда приближаващия край на политическата си кариера. Ние не сме обидени, защото знаем с кого си имаме работа и кого сме притиснали до стената.

Борисов все повече се оплита в лъжите си. Най - страшното е, че позволяваме на такъв човек да управлява родината ни“, коментира Йончева.

„Днес, в ефир, отново излъга - този път, че е декларирал къщата си, която според кадастъра е с РЗП 138 кв.м. Къщата, наречена от него, “зайчарник”, е само илюстрация на това как премиерът спазва законите. От справки в подадените декларации на Бойко Методиев Борисов пред Сметната палата и пред КОНПИ, респ. КПКОНПИ се вижда, че въпросната жилищна сграда не е декларирана.

Може да се запознаете с разрешението за строеж на жилищна сграда с РЗП 125 кв. м. от 16.10.2008 г. на името на Бойко Методиев Борисов в Банкя, с удостоверението за въвеждане в експлоатация на същата жилищна сграда, с декларацията пред Сметната палата, както и сателитни снимки на имота“, пише още Елена Йончева.

Йончева: Борисов отново лъже нагло и безочливо


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    182 70 Отговор
    Партия ГРОБ няма да ги бъде !!!!!

    Коментиран от #33, #64, #100

  • 2 Истф

    161 50 Отговор
    Ех Бойко колко се осра бе с тия крадци в партията бе .........
  • 3 Гост от софия

    168 49 Отговор
    Бсп също не са цвете ама гереберастите са най-зле !
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 8 Отговор
    МАРИЯЙОНЧЕВА А НЕ ЙОНЧЕВ
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 6 Отговор
    ЙОНЧЕВА А НЕ ЙОНЧЕВ
  • 6 Анализатор

    77 47 Отговор
    БСП са номер 1 ама ГЕРБ ще плати за изборите .
  • 7 ТТТ

    21 31 Отговор
    Съсипахте човечица
  • 8 цвцв

    94 29 Отговор
    сиреч боко си е айдук и мафиоз
  • 9 Guðmundsson

    51 77 Отговор
    Правилно са написали името. Елен Йончев - комунистически престъпник.

    Коментиран от #92

  • 10 Ганчо

    98 40 Отговор
    Явно партия ГЕРБ са се стреснали доста, щом мутрите обикалят Сл. Бряг и заплашват наематилите на магазини, че ще им прекратят договорите за наем на павилионите, ако те и техните служители не носят тениски с лика на Бойко и надпис "Аз вярвам само на този човек"
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 До Елена

    116 32 Отговор
    Не. Той не лъже. Той е неук, некомпетентен , неразбиращ, прост и нагъл. Затова е така. На него не му е ясно , че като е построил нова къща - сащо се описва в декларацията. Независимо , че е в един имот. /Да не би да е баз пари?/ Затова от АГКК се издава скица на имота, скица на сграда 1 , скица на сграда 2....и т.н. Ужасно е, когато такива прости и нагли хора са в управлението. В случая на длъжност "цар" или "султан". Това и по времето на Тошо го нямаше. Тоя го надмина отвсякъде. Прав е Бабикян , като каза : ако не бяхме в Европа , сега щеше да е диктатура. Но нищо. И това ще оттече. Бавно, но сигурно. Наистина е прост "материала".

    Коментиран от #23, #76

  • 13 АБЕ ЙОНЧЕВИЦЕ ТИ ОСВЕН

    39 101 Отговор
    БУХАЛКА,ДРУГА ДУМА ИМА ЛИ В РЕЧНИКЪТ ТИ МА ЛЕЙКО КУХА,МАЙ БАЯ БУХАЛКИ СА ТЕ БУХАЛИ В ИЗСИПАНИЯТ ГЪЗ.!

    Коментиран от #17, #30, #85

  • 14 Skaukan

    91 27 Отговор
    Такива като Борисов се доближават на MAX до манталитета на бг. простака, на това залага и Бойко с този речник, да се хареса точно на тази бг. прослойка неуката с речник на комбайнер!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Guðmundsson

    50 74 Отговор
    И герб не са цвете за мириса е, но за тази престъпна измет от сп/бкп да да ми я хвалете просто трябва да сте уникално малоумник същества. Като тях.
  • 17 Шаолина

    84 34 Отговор

    До коментар #13 от "АБЕ ЙОНЧЕВИЦЕ ТИ ОСВЕН":

    Вярвай ми, Борисов не може да стъпи по интелек на малкия пръст на Елена Йончева. Уж нямал пари да си сенира къщата и декларира вс.год едни 26 000 лв. а си дигнал в двора други две къщи! Всички герберасти се нагушиха ит разни селски кнетчета до министри та само Бойко ли остана на сухо? Хахахах вервайте наивно.
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 27 Отговор
    ОТТ СДС ТРЬГНА СЬСИПИЯТА НА БЬЛГАРИЯ УЖ ВРЕМЕТО Е НАШЕ А СТАНА ВАШЕ ПОСЛЕ БКП СЬЗДАДЕ С ДС И ЛУКАНОВ МУТРИТЕ ПОМНИТЕ ЛИ ЛУКАНОВАТА ЗИМА А ЖАН ВИДЕНОВ КОМУНИСТИТЕ ЗАПАЛИХА ПАРТИИНИЯ ДОМ ВИЖТЕ СИТ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 16 Отговор
    ОТТ СДС ТРЬГНА СЬСИПИЯТА НА БЬЛГАРИЯ УЖ ВРЕМЕТО Е НАШЕ А СТАНА ВАШЕ ПОСЛЕ БКП СЬЗДАДЕ С ДС И ЛУКАНОВ МУТРИТЕ ПОМНИТЕ ЛИ ЛУКАНОВАТА ЗИМА А ЖАН ВИДЕНОВ КОМУНИСТИТЕ ЗАПАЛИХА ПАРТИИНИЯ ДОМ ВИЖТЕ СИТ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 14 Отговор
    В БЬЛГАРИЯ НЯМА ИКОНОМИКА КАКВО ПРОИЗВЕЖДАМЕ ДА ПОЛУЧИШ ТРЯБВА ДА ДАДЕШ ОГРАБИХА БЬЛГАРИЯ ИВАН КОСТОВ ЗАБРАВИХТЕ И АЛЕКСАНДЬР ТОМОВ ЕВРО ЛЕВИЦА СЬЩО МОШЕНИК ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ФАЛИРА КТБ НО ИМАТ ЧАДЬР НЯМА НЕЗАВИСИМ ПОЛИТИК
  • 21 mma

    50 61 Отговор
    Заради тия две кукумявки комунетата пак ще духат супата! Само със злоба и компромати политика не се прави,а ели пък се качи КУРНЕЛЧЕТО пак на коня!Сланинова и Милиончева сами се оризилиха!Народеца трудно се заблуждава вече.Сърбали сме ви многократно попарката и не я щем вече!

    Коментиран от #42

  • 22 ДедоВиЯ

    18 28 Отговор
    Язе па си умуваме, че оно и Льонката и Бацко са въз вредни за племето ни! Зова най-искрено съплеменниците - море не вотирайте за БКП-то! Таз искрена молбица, вкл. разбира се и диванчопраз агите соколови! Молим - осъзнайте се?!
  • 23 гост

    14 23 Отговор

    До коментар #12 от "До Елена":

    Като ти чета писанията,май си начело на простите.
  • 24 (д)Жентълменът от Банкя

    21 16 Отговор
    Пунта Мара са тия женки ! Аз ако лъжех и с всяка лъжа да ми умираше по една мозъчна клетка щях ли да съм толкова умен ?
  • 25 Народопсихология

    37 7 Отговор
    Не свикнахте ли с "изказа" на простия ????????
  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 5 Отговор
    НЕ СМЕ СТАДО КАТО БАЙ ШИЛЕ ВАНКО 2
  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор
    ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА
  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 13 Отговор
    КРАДЕЦА ВИКА ДРЬЖТЕ КРАДЕЦА
  • 29 А бе то като гледам......

    6 0 Отговор
    И твоя нос бая дълъг станал.
  • 30 Фактолог

    13 5 Отговор

    До коментар #13 от "АБЕ ЙОНЧЕВИЦЕ ТИ ОСВЕН":

    Когато прочета някой – като твоята порода – и почвам да жалея за труда на Природата, която милиони години е събирала клетка по клетка, за да построи човека. Надниквам от прозореца и питам случайна жена, за низша порода, а тя казва: „Пор”. Отварям справочника и чета, че порът общува с миризма, и колкото повече – толкова по-качествен е екземплярът. Да си проветрим виртуалния свят...
  • 31 ТОЧКАТА

    26 4 Отговор
    Ми то пушенето е виновно..Както и ТОЙ каза ,,..умните не пушат,,.От него се изпростява,оглупява,ставаш алчен,нагъл,нахален и се сближаваш с другите простаци...пък то простаци ---дал бог.....ЕЕЕех ако не пушеше вожда и да бе покрил тестовете на ,,МЕНСА,,...
  • 32 Monk

    23 35 Отговор
    То добре ама да съм забравил времето на Виденов, Станишев или пази Боже Орешарски. А аз не съм бе другарки!!! Много добре ги помня. И знам - няма по-голямо зло от вас червено-кафявата мъгла. А и още нещо - не знам да сте се извинили за Костинброд.

    Коментиран от #34

  • 33 ??!!!!!

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    То гроб и теб те чака и всеки няма значение от кои е Важно е да е след теб мерзавецо
  • 34 ТОЧКАТА

    10 8 Отговор

    До коментар #32 от "Monk":

    ми то това помнят простаците---а умните търсят отговора....и Той е изненадващ....
  • 35 Batushka

    48 16 Отговор
    Кое от това което казва Йончева не е вярно...представяте ли си колко сме зле...а най лошото е ,че тоя примат даде самочувствие на много малки тиквеничета на всякакви нива... ако не кажем край на диващината България няма бъдеще!

    Коментиран от #72

  • 36 Гост

    24 18 Отговор
    А защо не покаже документите и за неѝните имоти!

    Коментиран от #39

  • 37 Права е

    44 18 Отговор
    Фактът, че години наред премиер на България е крадливата, лъжлива, простова селска мафиотска мутра Бойко Методиев Борисов, не само е срам и позор, но национална катастрофа.

    Коментиран от #40

  • 38 БирникЪ

    39 16 Отговор
    Борисов много удобно забрави и за една къщурка на улица "Петко Д. Петков" в Банкя - негова собственост, построена през 2013 и също отсъстваща в имотната му декларация. Вижте в БиволЪ - има факсимилета на разрешението за строеж и на Акт 16 за същата къща. Нещо повече - дворчето за къщата (462 квадрата) е купено през декември 2007 за "цели" 3940 лева, т.е. - по 4.4 евро на квадрат. А такава цена в Банкя няма от поне 40 години!
  • 39 Чичето

    23 3 Отговор

    До коментар #36 от "Гост":

    Питай Цацата. Той ги търси от две години и още не ги е намерил. Даже и антон тодоров не можа.
  • 40 Червената шайка-терористи.

    27 23 Отговор

    До коментар #37 от "Права е":

    Организираната престъпна група БСП, партията на милионерите-капиталисти в България, е национална катастрофа.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Гражданин

    31 13 Отговор

    До коментар #21 от "mma":

    От кога фактите станаха компромати? Или нещо като не ви изнася е компромат.
    Ама за повечето от бойковите фенове написаното черно на бяло не значи нищо щом е в ущърб на бащицата.
  • 43 Затворът Сливен

    31 26 Отговор
    Хайде бе милиЙончева, защо се правиш на разсеяна. Нагла комунистическа сган.

    Коментиран от #96, #98

  • 44 onq s konq

    25 14 Отговор
    Кандидат ном1 на БСП се тюхка,че "страшното е че позволяваме на такъв човек да управлява Родината ни".И не вдява момата,че БГ беше "лично тяхна Родина" ДО 10.НОЕМВРИ...след което стана ОБЩА-НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!И да си зададе логичния въпрос:ЗАЩО БСП позволява на Борисов да управлява "все още" и от "Меко сърце и снизходителност"ли?Нищо подобно-САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ПАРТИЙНА НЕМОЩ!А КОИ КАДРИ В БСП ИМАТ "ЗАСЛУГА" за въпросното безсилие на Столетницата и ЗАЩО НЕ ИМ Е ПОИСКАНА ОСТАВКАТА?Е няма как,защото това са "ХОРАТА С ПАРИТЕ" в БСП,и всъщност точно ТЕ кадруват и "вземат главите" на всеки който се опълчи срещу ПРЕВЪРНАЛАТА СЕ В тяхно ЛИЧНО ПРИТЕЖАНИЕ БСП!
  • 45 А БЕ

    31 21 Отговор
    НЯМА ПО НАГЛИ СЪЩЕСТВА ОТ МИЛИОНЧЕВА И КУРНИ !
  • 46 Бай П.

    22 6 Отговор
    Блятката: вария, печия, уруспия си остава.

    Коментиран от #49

  • 47 стоян

    29 25 Отговор
    Разликата между Герб и бсп е че крадците при Герб ги гонят и дават на прокурор =А при комунягите крадците ги слагат на първите най избираеми места за евро парламент- да избягат от народния гняв и прокуратура=всеки да си реши кой трябва да ни управлява
  • 48 българин

    30 22 Отговор
    Мачкай ги Елено моме,народа е с тебе!Ако това беше лъжа и компромат,дали сега йончева щеше да е на свобода и нали точно тя осъди Борисов за клевета и го осъди!
  • 49 До всички червени Боклуци от коментарите

    26 35 Отговор

    До коментар #46 от "Бай П.":

    Елено Ма червена помийо,толкова си зла и гадна,че си по гадна и от Курито и цялата шайка от БСП взети заедно,толкова си подла ,че нямаш аналог .Аз незнам къде си тръгнала евродепутат да ставаш,ти 100 пъти оплю и натопи България.Ти трябва да си в затвора а не да се показваш по телевизията

    Коментиран от #56, #70

  • 50 Наивен

    23 8 Отговор
    Колкото и да симпатизирам на някоя партия, ако тази е най-доброто което ще представлява и партията и държавата НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ. тъжно е, че няма политика, няма позитивно мислене, няма творчество само ИНТРИГИ и РЕВАНШИЗЪМ. ТОВА ЩЕ НИ ДОУБИЕ

    Коментиран от #86

  • 51 Усмивката

    21 9 Отговор
    Борисов....самоизтегли се назад малко ,както изтегли малко назад Цецо.Нали така правят съгрешилите там,по високите етажи.Дето закона не важи.Не ви достига.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Усмивката

    30 9 Отговор
    Ако и тоз път Борисов спечели наистина казва и не лъже.Лош матриал е останал.Всичко живо и кадърно го няма.

    Коментиран от #55

  • 54 БСП

    12 5 Отговор
    Не харесва Йончева. Това е факт от срещите й по места.
  • 55 Старото

    18 15 Отговор

    До коментар #53 от "Усмивката":

    Аман от тези червени шафрантии
  • 56 Виж сега

    15 6 Отговор

    До коментар #49 от "До всички червени Боклуци от коментарите":

    Един от проблемите на съвременния свят във времето на свободния интернет се състои в това, че неграмотници като теб, които, например, не знаят как се пише "не знам", могат да споделят в огромен тираж просташките си и повърхностни (формирани от масовите медии и неграмотници като тях) мнения.

    Коментиран от #88

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ВЪЗРАСТЕН

    22 25 Отговор
    НЕЗНАМ ДАЛИ БОРИСОВ ЛЪЖИ НО ВАШИТЕ ЛЪЖИ НАПОСЛЕДЪК СА ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНИ , ЧЕ И ОЛИГОФРЕНИТЕ ВИ ВЕЧЕ ЩЕ СПРАТ ДА ВИ ВЯРВАТ, ЗАЩОТО С КУРНЕЛИЯ СЕ ИЗКАРАХТЕ ДЕВИЦИ ! НА БСП ЛИДЕРИТЕ ДЕЦАТА ИМ СА В САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА, КАКТО И ПАРИТЕ ИМ , ДОКАТО НА ДРУГИТЕ ПАРТИИ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ ИМ СА В БЪЛГАРИЯ, МАЙ ТЕ МИСЛЯТ ПОВЕЧЕ ЗА ДЪРЖАВАТА ОТКОЛКОТО БСП, КОИТО ОТНОВО СА ЛИЦЕМЕРНИ ! МАЙ ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ , ЗАЩОТО НЯМА ДРУГИ ДОСТОЙНИ !

    Коментиран от #79

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 (Гхххххххх

    5 7 Отговор
    БКП=БСП-ало9ооиииии

    Коментиран от #63

  • 62 Шаран БГ

    18 1 Отговор
    Това са основните занимания на родните "политици" - далавери, скандали, клевети, съдилища и пак.....далавери ! Кое е истина, кое - лъжа въобще не ме интересува. За мен никой няма и намерение да помисли. " Орел, рак и щука, по някаква си слука, такваз им работа дошла, да теглят заедно кола......." Ама тегли само народа ! Абсолютни безсрамници - за 30 години хората по света какви чудеса правят ? Нашите ни забиват във калта !!! И ни помен от срам, морал, самокритика или нещо подобно.......продължават - за смях - пред цялата Вселена. То бива алчност и арогантност - ама това чудо няма край.
  • 63 Лален

    4 1 Отговор

    До коментар #61 от "(Гхххххххх":

    алоо9ооииии - както и Герб и ДПС = БКП ама как промениха живота ни всичките те? Глад и мизерия, а ние ще продължаваме безропотно да гледаме и мълчим и гласуваме ли ???
  • 64 Лален

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    а кои ще го бъде БСП ли ?
  • 65 Василка

    14 1 Отговор
    Тая да не пише от сливенския....
  • 66 Toto

    25 3 Отговор
    Браво г-жо Ѝончева. А сега покажете и вашите имоти.. Та хората да могат да ги сравнят..
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Zaplata

    16 5 Отговор
    Интересно ми е тази жени а откъде вади 3500 лв. месечно за наем като не ходи на работа? Ей дрогарите са факири!
  • 69 БялБългарин

    12 9 Отговор
    ако бях ЧеренБългарин и ми дадът 30лв Щях да гласувам за тази Журналистка и нейната Офшорка но уви не съм Черен
  • 70 Истината е

    18 8 Отговор

    До коментар #49 от "До всички червени Боклуци от коментарите":

    Че най големите крадли ви боклуци се намира точно в шайката на ГЕРБ

    Коментиран от #82

  • 71 Devil666

    19 18 Отговор
    Най-страшното е че ти си проста , като овца Йончева ! Не те ли е срам да си толкова нагла и най- вече грозна !!! Shame , Shame , Shame !

    Коментиран от #94

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 месара

    16 14 Отговор
    елено, наистина си злобна и жалка!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Шшшт!

    13 7 Отговор
    Женицата да мълчи!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Тръмп

    15 13 Отговор
    Червените бабички са най-злобни и кресливи!!!:):):)
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Стършел

    13 8 Отговор

    До коментар #58 от "ВЪЗРАСТЕН":

    А къде е дъщерята на ББ? Също зад граница.!
  • 80 Gost

    9 12 Отговор
    Абе много оцъклена тая бре. Ония младока маи само отзад я мандърса.
  • 81 герберокомсомолец

    17 7 Отговор
    Герберастчетата забравиха кой кого осъди за клевета!
  • 82 Р. Овч.

    5 2 Отговор

    До коментар #70 от "Истината е":

    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!?
  • 83 Анонимен

    11 12 Отговор
    Говори само за теб и Курнелия защото вие сте такива, жалки женици, плюещи кобри много злобни.
  • 84 Тиии

    10 7 Отговор

    До коментар #76 от "Той ... !":

    Ако беше прочел малко повече за вожда си(всеки разумен човек би прочел автобиографията на човека който ни управлява) щеше да знаеш откъде се е пръкнал. От БКП естествено, като пишеш за червени боклуци включвай и ГРОБ. Но е нормално да си невеж(а) след като не си живял в демокрация. Особено последните 10 години на геноцид.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Тъжно е

    11 5 Отговор

    До коментар #50 от "Наивен":

    Да, тъжно е, че някой ни показва за какви боклуци сме гласували, а ние сме обидени... Специално Елена Йончева не е била в така наречената "комунистическа върхушка". Толкова ли омраза таим в сърцата си? Толкова ли сме слепи и оглупели? Значи по думите на тиквата трябва да простим на цвъки, щото виждате ли, той си осъзнал грешката. А да плюем по Елена, която по "комунистическо" беше просто един способен качествен български журналист и не е участвала в крадливи схеми може, даже е препоръчително. Ами да простим тогава освен на ГЕРБ и на византийските, турските и фашистките агресори, на американските посланици, месещи се в нашите държавни дела. Но на социалистите в никакъв случай! Гадове, не сме ви сложили на върха на държавата да крадете и да се лаете. Сложили сме ви да управлявате нашите пари, да се грижите за благоденствието на българите, да изградите силна, модерна и независима държава. Почнете да мерите с един и същ аршин, започнете заедно да гледате в една посока, научете се да правите компромиси в името и за благото на народа и спрете да крадете! Ще дойде време, когато на народа наистина ще му писне и тогава ще се обедините, защото ще търкате два съседни нара в затвора.
    А на тези, които плюят и демонстрират омраза (в случая към Елена Йончева) искам да кажа - мислете с главите си, отдавайте житото от плявата, не слагайте всички под общ знаменател. Тези, които са крали и живели на гърба на народа-в затвора. Тези, които се борят за народа си-в управлениет

    Коментиран от #89, #91

  • 87 Булшитс

    7 7 Отговор
    Боко резача на ленти е време да си ходи. Арогантен, манипулативен, неадекватен псевдополитик
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 До тъжно е

    11 4 Отговор

    До коментар #86 от "Тъжно е":

    Елена била добър журналист! Тя може да е добър журналист,но е и много,много,ама много голям крадец,което ще бъде доказано много скоро
  • 90 Един от стадото.

    5 5 Отговор
    Искрено се надявам народа да излезе на 26ти май да нарита ГЕРБските задници. Единственият начин е за Нинова/Йончева. Честно и двете го заслужават. Я какъв президент имаме благодарение на Нинова и не само това.
    Дори факта, че Боко сутрин обед и вечер ги храни и обижда е достатъчен. Не му отива най малко щото са жени.
    Но ако народа не излезе в неделя. Ами да си го управлява Гроб до гроб. Не е далече.
  • 91 Наивен

    5 3 Отговор

    До коментар #86 от "Тъжно е":

    "Способен журналист" да бе! Нека да видим какво й е "творчеството" нищо журналистическо няма в него. Само "сензации, горещи точки, интриги, от фронтовата линия на конфликтите..." и тн.
    Тук никой не говори за БСП. Тук говорим, че тази има объркани хормони, сигурно има и ташки.
    Не забърквайте тук политиката, тази просто е недоклатена, озлобена, дърта кучка

    Коментиран от #93

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Капитана

    3 8 Отговор

    До коментар #43 от "Затворът Сливен":

    ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА Е НАШАТА КЬОВЕШИ ! ТОЧНО ТАКИВА КАТО НЕЯ ИМА НУЖДА ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ -ПОТЪНАЛА В ЛЪЖИ ДАЛАВЕРИ И НЕНАДМИНАТА КОРУПЦИЯ ! ЗА ЕДИН МЕТЪР ЗЕМНИЯ ЧОВЕК АКО НАРУШИ ПЛАНА ЗА СТРОЕЖ ЩЕ МУ БУТНАТ ЗГРАД АТА - АМА ПАДИШАХА МОЖЕ ДА СИ ПРАВИ КЪЩИ БЕЗ ДА ЗАЧИТА ЗАКОНА -КАК СТАВА ТАКА НАЛИ ТОЙ ПРЕМИЕР И ТРЯБВА ДА НИ БЪДЕ ЗА ПРИМЕР ! ВИЖДА СЕ СКЪПИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК С ПОСТЪПКИТЕ СИ ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА КОЙТО ВЛАДЕЕ ЛЪЖИТЕ И ЗАПЛАХИТЕ КОЙТО УПРАЖНЯВА НА ТИЯ КОЙТО НЕ МУ СЕ ПОТЧИНЯВАТ --. СИ Е ЖИВА МУТРА И МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА !
  • 97 Kambyra

    3 4 Отговор
    Спрете вече с атаките срещу бате Боко! Човека не може да си засее картофите от Вас!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Николай

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Ще бъдеш изненадан на 27-ми
  • 101 Иван

    5 1 Отговор
    Да пази ГОСПОД ,Вещици като Йончева и Нинова да са ти в къщата!
  • 102 Батко ви Бойко

    0 0 Отговор
    До коментар #56 Виж сега: Виждаш "незнам" на # 49 , а не виждаш,че в коментара на # 17 ШАОЛИНА има девет правописни грешки в девет реда.На #70 една.Те са от твоя "обор", за това си сляп "Виж сега."Виждай смисъла на коментара!
  • 103 250

    0 1 Отговор
    Нинова приватизатор наглец. Йончева бай никой офшорка, пари по програми Ц.Василев и "разследващ" журналист - пача. Огледайте ги добре извикайте силно УРА ДРУГАРИ и паднете от смях.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Лъжа

    0 0 Отговор
    лъжеш и за ик лъжеш.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове