24 Май, 2019 09:37 5 791 73

Кой се страхува от Възраждане и защо беше поискан затвор за Костадин Костадинов?

  • костадин костадинов-
  • възраждане-
  • евроизбори

Политическата мафия в България се изплаши от един десетсекунден клип

Кой се страхува от Възраждане и защо беше поискан затвор за Костадин  Костадинов? - 1

В края на предизборната кампания за европейския вот ставаме свидетели на невиждана досега атака от страна на платени от външни сили слуги на колониалния режим в България, срещу една най-бързо развиващата се партия в страната.

Срещу Възраждане заедно тръгнаха така наречената „Асоциация на европейските журналисти” (НПО в състав от 3 души, издържани от американската фондация „Америка за България” и Сорос), коалиция „Демократична България” (включваща както редица плитко погребани политически трупове, така и едни от най-престъпните лица на криминалния български преход), българоезични медии, издържани или от фондация „Америка за България“ или директно от американското посолство, така и обикновени грантаджии и редови национални предатели, превърнали продаването на своя народ и държава в своя зле платена професия.

Кое изплаши и същевременно сплоти марионетките на колониалния режим? Колкото и невероятно да звучи, политическата мафия в България се изплаши от един десетсекунден клип? Ние от Възраждане си позволихме да изразим възмущението и погнусата си от абсолютно прогнилата и корумпирана политическа класа, довела нацията ни до състоянието на най-бързо измиращата в света, а българската държава до треторазреден колониален коптор, използвайки сцена от художествено произведение,
между другото с автор сегашния украински президент. Интересната подробност, която обаче не беше отчетена от родните петоколонници на Вашингтон, е че същият използва в Украйна именно тези кадри по време на предизборната си кампания. Срещу него обаче, ни вопъл, ни стон. Защо така бе, другари бойкикевци, атанасовци и прочие знайни и незнайни евроатлантически гномове!? Впрочем, ясно е защо. Защото, той е от добрите, евроатлантическите комсомолци. За другите, стандартът е друг. Правилно сте разбрали, ние не сме като тях. Не сме и като вас. Ние от Възраждане обичаме страната и народа си и не слагаме националните ни интереси, след тези на задграничните господари. Защото нямаме такива. Пак за разлика от вас.

В своята уплаха колониалните марионетки стигнаха до там, че да искат разпускане на партията ни и затвор за нашия водач. Тук вече, зле прикрития либерален фашизъм на самонабедилите се „демократи”, стигна връхната си точка и разкри истинската им същност. Същите тези „борци за справедливост”, явно нямат нищо против партиите провели 30 годишния престъпен преход, който се превърна в истински геноцид за народа ни. Който разруши живота и надеждите ни, който унищожи старините на родителите ни и ограби бъдещето на децата ни. Защото за тяхното разпускане не настояват. Не настояват за затвор и за престъпниците, които бяха начело на тези партии през всички тези години. Защо ли!? Защото и те бяха едни от тях. Защото и те крадоха! Защото и те продаваха интересите ни, на всеки, който ги поиска.

Да сте видели някой да е поискал разпускане на ДОСТ, ДПС или другите етнически антиконституционни партии? Някой да е поискал от главния прокурор да вкара в затвора Доган или Местан? А разпускане на СДС, заради престъпната приватизация? А затвор за Иван Костов заради създаването на криминалната политическа корупция? А разпускане на НДСВ, БСП, ГЕРБ, ВМРО и другите подобни, докарали страната до трета национална катастрофа и погубили или изгонили от България повече българи отколкото са погубили турците по време на петвековното турско робство?

Не, на тях Бойко Борисов, Иван Костов, Сергей Станишев, Симеон Сакс-Кобургготски, Красимир Каракачанов и цялата останала шайка на прехода не им пречат. Техният проблем се казва Костадин Костадинов. И тук вече са прави, защото той и Възраждане тепърва ще се превръщат в проблем за гореизброените и не само за тях. Защото ние никога не сме управлявали, но сме твърдо решени да търсим отговорност! И от тях, и от вас и от всички други предатели, паразитирали върху гърба на родината ни с десетилетия.

Ако не знаете, Костадинов със затвор трудно можете да го уплашите. Това е човек, който вече е бил задържан и арестуван, заради принципите и политическите си убеждения. Нещо непознато за вас.

Разбираме, защо ви пречи и партия Възраждане.

Защото е единствената политическа сила в България, която не е контролирана от задкулисието.

Защото единствена заявява, че не иска България да се съобразява с чужди господари, били те от Запад или Изток.

Защото настоява за свобода, независимост и суверенитет на страната ни.

Защото е единствената партия, която иска пълна ревизия на прехода и наказание за виновните.

Защото е единствената политическа организация в България, която открито се обявява срещу диктата на Брюксел и срещу двойните стандарти на дементиралата политическа върхушка, управляваща ЕС.

Защото само ние се обявихме твърдо и открито против санкциите срещу Русия и пожелахме тяхната безусловна отмяна, защото тези санкции вредят най-много на България и Европа.

Защото именно ние бяхме първите в България, които се обявиха срещу прокарването на Истанбулската конвенция и политиката на третия пол. Защото защитаваме нормалността и правото на децата ни да растат сигурни и спокойни, че няма да попаднат в някоя от легалните педофилски мрежи на новия европейски Вавилон, цинично маскирани като защита правата на подрастващите.

Защото единствени можем да възродим България! А вас, това ви плаши. Искате тя да бъде слаба и потисната, тъй като много добре осъзнавате, че в противен случай, просто няма да имате място в нея.

Помните ли тези стихове на великия български поет Иван Вазов:

Тирани, всуе се морите!
Не се гаси туй, що не гасне!
Лучата, що я днес гасите,
тя на вулкан ще да порасне.

Припомнете си ги. Защото много скоро Възраждане ще управлява България и на всички
вас ще ви се налага да отговаряте за своите престъпления пред нашата Родина. Така че имате основание да се страхувате от нас. Никого няма да забравим и на никого няма да
простим!

Защото, само ние можем!


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.
Платена публикация

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е

    105 13 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Да сте видели някой да е поискал разпускане на ДОСТ, ДПС или другите етнически антиконституционни партии? Някой да е поискал от главния прокурор да вкара в затвора Доган или Местан? А разпускане на СДС, заради престъпната приватизация? А затвор за Иван Костов заради създаването на криминалната политическа корупция? А разпускане на НДСВ, БСП, ГЕРБ, ВМРО и другите подобни, докарали страната до трета национална катастрофа и погубили или изгонили от България повече българи отколкото са погубили турците по време на петвековното турско робство?======= Браво, спечелихте моя глас!

    Коментиран от #5, #33

  • 2 идиота

    39 72 Отговор
    коце тия като тебе сме ги слушали много ама сега е 21 век трудно може да ти се хванеме на глупостите пии си хапчетата редовно

    Коментиран от #35

  • 3 Нешо

    33 67 Отговор
    Още един активен борец срещу... Аман от герои !
  • 4 Българин

    31 80 Отговор
    На Костя Копейкин и партия Израждане изобщо не трябва да се обръща внимание, защото колкото повече ровиш в един боклук, толкова повече той се размирисва. С клинични случаи трябва да се занимават специализирани заведения.

    Коментиран от #37, #48

  • 5 Фигаро

    21 61 Отговор

    До коментар #1 от "Така е":

    Да не те е изгонила жената, да спиш в хола на дивана ? Като ти чета дивотиите май е така. Цяла нощ в ступор си се чудил кой ти е виновен и си тръгнал да изреждаш "дежурните " виновни. Виж да няма пръст - комшията.
  • 6 onq s konq

    29 68 Отговор
    Е МОЖЕ ЛИ ТАЯ РУСКА ПОЛИТИЧЕСКА МАРИОНЕТКА и подопечната й парния "Възраждане" да твърди,че е "Независима от чужди господари"след като съществува ЕДИНСТВЕНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСКИТЕ ПАРИ,щедро отпускани за Хибридна пропаганда в България?Ами явно-може.Все пак като е тръгнал да говори Костадинов,да обясни по-подробно ЗА КАКВИ ЗУЛУМИ Е би "задържан и арестуван",които горда нарича "Принципи и Политически убеждения"!

    Коментиран от #9

  • 7 Замислен

    78 23 Отговор
    Тъжно е,че дебилите няма как да разберат "Възраждане".
  • 8 Нима

    65 7 Отговор
    Нима има още хора, които не са разбрали, че искат да затрият българската ни идентичност и нормалната ни ценностна система. Ако да, много жалко, значи деградацията е доста напреднала. Но ние сме преди всичко българи, след това всичко друго.
  • 9 Въпросче

    68 12 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    А всъщност кое не е вярно в това което казва?

    Коментиран от #55, #56

  • 10 ДедоВиЯ

    16 41 Отговор
    Язе май нещо Воленчо припознах м/у редовете или тъй ми се чини - дрът съм! Хихихи...
  • 11 Този костя измамник и предател

    19 42 Отговор
    Източи Добричкия исторически музеи изгониха го и за други Злоупотреби сега се праи ако му мине номера... И Облъчва хората.

    Коментиран от #16

  • 12 Коняров

    12 17 Отговор
    От психопати всеки се страхува, особено ако и главният прокурор се страхува.
  • 13 Иван

    15 38 Отговор
    Този му наливат рублите, понеже им е е малко воля и Атака, има нужда от още един рубладжия, докато и от него се отвратат тъпите кратуни в БГ,за които е предназначена пропагандата му и които си мислят, че тоя ще ги оправи...ще стоята гладни отново и излъгани за пореден път и пак ще и е черан и Америка и Европа и всичко, защото тъпия човек никой не може да го оправи...

    Коментиран от #14

  • 14 Бранко

    55 9 Отговор

    До коментар #13 от "Иван":

    И освен що се отнася до санкциите, които са вредни и за нас, и за Европа, къде има има нещо проруско в това което казва. като цяло позициите му са изключително пробългарски. Но дайте да ги оплюем и тях, понеже се споменава нещо и за Русия. Дебилно е.

    Коментиран от #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ххх

    28 20 Отговор

    До коментар #11 от "Този костя измамник и предател":

    БРЕЙЙЙ, СЕРИОЗЕН ЛИ СИ БЕ ...,А СТЬЙИГА БЕЕ...ПРЕДСТАВЯМ СИ КАКВИ МИЛИАРДИ ЕВРО СА МИНАВАЛИ ПРЕЗ "ДОБРИЧКИЯ ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ".... ХАХАХА...МНОГО ЖАЛЪК ОПИТ "ПИЧ"!!!
  • 17 Слави Славов

    54 10 Отговор
    Може би Възраждане е единствената алтернатива на Герб!!!Не виждам за кого друг мога да гласувам!Спечелихте моя глас!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ххх

    22 3 Отговор
    https://m.fakti.bg/mnenia/374101-doc-mincho-hristov-apartamentite-sa-nai-malkoto-zlo-golemiat-problem-sa-bankovite-i-ofshornite-smetki
    АЗ ТВЪРДО ЗАЛАГАМ НА ДОЦ. Д-Р МИНЧО ХРИСТОВ, КОЙТО Е НАЙ-ДОБЛЕСТНИЯ БЪЛГАРИН СПОРЕД МЕН,КОЙТО ЗАСЛУЖАВА ДА МУ СЕ ИМА ДОВЕРИЕ!!!
  • 20 1944

    13 38 Отговор
    "възраждане" е политическа мафия. слуги на чужди господари. роби на изроден окупатор. не в затвора ви е мястото, а в прехваления евразийски рай. да живеете като обикновени крепостни селяни на руския султан. да сте част от харема му.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 пипи дългото чорапче

    39 7 Отговор
    Щом гербаджиите ти плюят някого значи този чобект си заслужава.
  • 23 ХXX

    11 31 Отговор
    Костас Копейкин = Волен Сидеров 2
    Ако не си на неговото мнение, веднага те нарича еничар. Пример - Костадинов твърди, че българите сме славяни. Ако му кажете, че сме българи, не славяни, ще ви каже, че сте еничар. Пробвайте с коментар в канала му в YouTube. Много разочароващо, жалко, че говори много истини, но зад тях стоят руски пари...
  • 24 Щурве

    36 3 Отговор
    НПОто защитава Иво Мин и Ал Йо и другуте си членове на заплата затова атакуват Констдтинов!
  • 25 Бранко

    34 7 Отговор

    До коментар #18 от "факти":

    И колко българи е "убил" Костадин Костадинов, че не се сещам. И за Русия да става дума, пак не се сещам. А иначе идиотско е това дори и хубавите думи за България да бъдат използвани на всяка цена за антируска пропаганда, най-малкото не е по темата на статията.
  • 26 Боза

    8 12 Отговор
    Никой не може да ви даде това,което аз мога да ви обещая.Помня и Валери-Тихото как плюеше против Боко и щеше и той да въздава справедливост,а я го вижте сега-"Я да си станем депутатин,друго ми не требе."
  • 27 Боза

    13 8 Отговор
    Помня и Царо,щеше да ни оправя за 800 дни.Даже табло беха турили на жълтите павета с обратно броене...Е*аси цирка.
  • 28 Ххл

    8 28 Отговор
    Тоя е един мътен да не кажа мургав българин който е яхнал валната на омразата съчетано с простотията!!!
  • 29 Груйо

    10 15 Отговор
    Бих се съгласил че е независим, ако между тези които беше изброил като виновници за прехода имената на Станишев, Първанов, Р. Овч. но всички герои от партията столетница бяха пропуснати, което ме навежда на мисълта че тя е майка и на това отроче, Възраждане.
  • 30 Усрайна

    6 5 Отговор

    До коментар #18 от "факти":

    Кой ги убива, тролче? Май бившия усраински президент, който ги мобилизира.
  • 31 гост

    22 9 Отговор
    "Затова един ден цялата русофобска паплач ще отговаря пред съда за престъпленията си срещу България и българите. Ние от Възраждане ще се погрижим за това. Ще почнем от най-видните грантояди и отцеругатели и ще стигнем до последния интернет-трол, продаващ Родината си за 2 долара на час. Гарантирам, че никого няма да пропуснем."
    Цитат на господин Костадинов, напомнящ за времето на народенния съд, Георги Димитров и Вълко Червенков. Време нямащо нищо общо с добрите години на комунизма при Тодор Живков, които ние помним. Ясно си личи диктаторското мислене и желанието за забрана на свободното мислене и изказване на мнение. И който дръзне да го направи, го грози съд. Защото не всеки, който изказва мнение ралично от неговото е платен трол. Все пак различни хора, различни мнения. Всеки има правото да е ограничен и това, че е такъв не го прави престъпник. Разликата е там, че вече съветски съюз няма, дори самата Русия се разграничава от тази политика и това еинствено може да ни превърне в държава като северна Корея. Ние трябва да търгуваме с Русия и това е ясно, правят го и другите страни в Европа, правят го и САЩ дори. В съвременния свят, отношенията трябва да се подчинени на търговси и партньорски такива а не на диктаторски и националистически. За жалост народа е отчаян от 30 години лъжа и разграбване на българското и вече се хваща за всичко като удавник за сламка. Костов ни излъга, царя ни "оправи" за 800 дни, 97ма хората подскачаха като маймуни...и за всичките
  • 32 обективен

    24 6 Отговор
    А Иван Садовпо Добър ли е от Възраждане,или защото е около Бойко не го плюете. Този никого не е ограбил,нито роднините му са осъдили някого с Народния съд.Сега са големи капиталисти.Какво ви е направил Костадинов ?Или защото няма къщички в двора си,ни асансьори,ни земи,а за Добрич не е вярно.Момчето си е от Варна.Откъде измислихте всичко говедца?
  • 33 Rayskia

    14 6 Отговор

    До коментар #1 от "Така е":

    Спечелиха ме и мен.
  • 34 Помнете миналото!

    10 24 Отговор
    Не ме занимавайте с г-н копейкин, получаващ рублите през Позитано.

    Коментиран от #36

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ...

    16 3 Отговор

    До коментар #34 от "Помнете миналото!":

    Разбрах. Проблемът ти е, че не получава каквото и да е от ”филантропа” Шорош през където и да е...
  • 37 Рък

    29 6 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Като гледам коментарите и си давам сметка, колко пари се дават за да бъде смачкана тази партия
  • 38 месара

    5 20 Отговор
    кви са тия възраждане, партия дето няма да събере и 2%? поредните кьорфишеци дето искат да земат некой лев. а обещанията са им като на бкп - братство, равенство, свобода. СМЕШНИЦИ! та чак някой се страхувал от тях!!!
  • 39 Тодор

    10 19 Отговор
    Копейкин стига циркове! До оня ден целуваше ръка на всички тези партии а днес си щял да се бориш срещу тях. Не знам да се смея ли да плача ли вече?
  • 40 пипи дългото чорапче

    23 7 Отговор
    Познавам го лично.Идеалист е,Моля не го плюете. Никога не съм защитавала никоя партия опитвала съм се да бъда обективна.Истината няма две лица.И като чета коментари които са откровени лъжи не е приятно.Той си беше бунтар,такъв си остана.И прекалено е честен,до глупост и не ще вземе пари.

    Коментиран от #42

  • 41 тоя на снимката

    6 22 Отговор
    прилича ли ви на лидер? тоя е натегач кариерист, кандидат член на бсп (ако вече не е)! възраждане - кво ше възражда тоя?! ше искара некой лев покрай изборите - като некои други "партии", и после в небитието! не трябва да ги регистрират такива
    партийки, събирали подписи по пазарите!
  • 42 месара

    5 20 Отговор

    До коментар #40 от "пипи дългото чорапче":

    пипи, къв бунтар е тоя? тоя си е кариерист, тоя е човек на който всички и всичко са му виновни че не може да се реализира, тоя иска да е шеф, да командва, да гледа от високо! нищо лично спрямо теб!
  • 43 пипи дългото чорапче до41

    15 1 Отговор
    По нашето време нямаше кандидат партийни бяхме при Костов и при служебното правителство студенти.Не лъжи!

    Коментиран от #47

  • 44 КОНСТАНТИНОВ

    19 9 Отговор
    Възраждане е единствената алтернатива да получат възмездие престъпниците които ни управляват последните 30г.

    Коментиран от #52

  • 45 пипи дългото чорапче до месаря

    19 2 Отговор
    Уважавам ви,за много неща сте прав.Но аз съм имала лично мнение и го познавам.Беше Добър студент,обичаше балканска история заради Милчо Лалков. Едно ако сме научили от професора е,че да не изменяме на себе си.А Лалков не беше комунист.Знаеше добре немски,учил е във Виена.Някои от нас които се продадоха отидоха в НдсВ, сега са около Бойко.Ще кажа,че Светослав си кръсти котарака на Соломон Паси за да му се хареса.Сега е генерален представител в Оон.Костадин ако искаше да се продаде и той досега щеше да е някъде там.Другите около Станислав сега са по министерства,общини.Аз лично съм в частния сектор.Костадин като завърши почна учител.Другия е Светослав Спасов.

    Коментиран от #50

  • 46 Избирател

    16 6 Отговор
    Ще гласувам за Възраждане-автентичната българска партия!
  • 47 месара

    6 12 Отговор

    До коментар #43 от "пипи дългото чорапче до41":

    пипи, тоя си е слагач и кариерист, и при костов и сега. никакъв бунтар и идеалист не е. казвам ти, тоя не е доволен от нищо и всички му пречат! тоя спори за спора, с нищо не може да убеди никой, той просто си спори!
  • 48 ССС

    18 3 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Ти доларин ли си!!!Нима не се стопихме по бързо за 30г. от Османското робство което е било повече от 500г.!!!Нима не сме васални на САЩ и на някои държави в ЕС!!!Който"ЕС" е направен в интерес на тях,а САЩ командва целия ЕС!!!Кажи ми защо всеки европейски лидер спечели избори и направил правителство заминава за първо международно посещение в САЩ!!!За "инструктаж",план" Маршъл" направи Западна Европа васална на САЩ,а източните страни чрез техните лидери станаха еасални пожелание!!!Изтока от един седна на друг!!!Да им е честит!!!
  • 49 Роберт Кочарян

    3 0 Отговор
    Клипът е як!Какво му е??!!Също като при нас в Армения през 1999г.
  • 50 Роло

    6 13 Отговор

    До коментар #45 от "пипи дългото чорапче до месаря":

    Щом го познавате този сладур ще ми кажете ли колко партии сме този " идеалист" в търсене на меката и леката? Вероятно ще ми обясните и как от върл русофоб се превърна в пръв русофил и комунист а?
  • 51 иван

    9 13 Отговор
    Костя,пий си хапчето и легай,идиот!
    Ти си патриот,толкова,колкото и любимата ти партия бсп!
    Къде е субсидията?къде е жена ти, джендър?
  • 52 Bonder

    7 15 Отговор

    До коментар #44 от "КОНСТАНТИНОВ":

    Партия "Наяждане" е поредната руска патерица в България която е събрала всички вечни кандидати за власт чиято единствена цел е да влязат във властта за да грабят българският народ. Да ама вече няма индианци, никой не вярва на сладки приказки.
  • 53 pe6o s magareto

    4 11 Отговор
    Това е форума на "Карлуково".
  • 54 пипи дългото чорапче дот роло

    11 6 Отговор
    Свето слава Спасов-от малка партийна на бивш военен министър,през младежкото Със, откъдето го изгониха за кражба,Америка за България,Отворено общество,НдсВ, Таралеж и Герб.Червило сменя 1 партия,Тачев и тя.Корнелия и тя.Бойко Борисов-бкп,НдсВ, Герб

    Коментиран от #58

  • 55 иван

    7 15 Отговор

    До коментар #9 от "Въпросче":

    Руска подлога,как да вярваш?
  • 56 иван

    8 15 Отговор

    До коментар #9 от "Въпросче":

    Руска подлога,как да вярваш?
  • 57 Бачо Киро

    7 11 Отговор
    Ако и клипът му беше смислен като изказването за ДПС, ДОСТ и тн, сега нямаше да има нужда да се оправдава. Клипът е абсолютно олигофренски... И с това ще стават депутати?
  • 58 Роло

    6 13 Отговор

    До коментар #54 от "пипи дългото чорапче дот роло":

    Госпожо зададох ви смислени въпроси а не получих отговор на тях. Наясно сме кой колко струва в България ама вие трябва да сте наясно, че ако хората не харесват " Герб" и " БСП" това не значи, че ще харесат поредните измамници които драпат за власт. Нямаме нужда от нови партии и хрантутници а от истинска промяна. Костадинов е един жалък кариерист и българомразец така, че шансовете му да се реализира са нулеви.

    Коментиран от #66

  • 59 Тръмп

    7 14 Отговор
    Възродените дебили са същите комуноидни гниди,като Йончева и Нинова!!!:):):)
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 гост

    19 0 Отговор
    Чета коментарите и все повече губя надежда, че нещо ще се промени. Големи сме драскачи по форумите, ама на живо ела ни намери. Надяваме се някой да дойде и да ни оправи живота без ние да влагаме грам усилия.Оправяме политика на ракия и салата, търкаме билетчета от лотарията и спорим до кръв, САЩ, Русия, Европа, комунистите или демократите са ни виновни за мизерията. Мизерия, която сами градим с бездействието си. Жив пример от последните седмици. Каво стана в Австрия, колко хора бяха излезнали по улиците? И резултати има. Къде бяхме ние по време на скандала с апартаментите и много други? Около казана с боб, или на работа за 800 лева, псувайки шефа си на ум, или пишейки коментари как някой си ще ни оправи и ще вкара виновните в затвора? И резултати има, но с обратен знак.Няма как да има нещо добро без да има действия. Нека направим нещо, като например да подобрим квалификацията си, да помислим как може да увеличим приходите си, дори да започнем бизнес, да развиваме туризъм или каквото и да било, но най-важното да си отстояваме правата на един независим народ а не на мрънкащи душевно осакатени наивници, които всеки може да лъже и тупа като брашнен чувал. И този или който и да е друг човек да дойде, нищо няма да се промени към добро без ние да се осъзнаем какво правим и къде отиваме. Кръговрата ще си продължи, сваляхме комунисти, седесари, сега ще сваляме гербаджии и след 20 години сигурно пак ще скандираме "който не скача е червен". И така, докато изчезнем от
  • 62 Мършата

    4 12 Отговор
    Костя Копейкин да го подкрепим 27!!! Давай Костя, давай Копейкин ТИ МОЖЕШ 27!!!

    Коментиран от #63

  • 63 Искаш да му подлееш вода?

    7 2 Отговор

    До коментар #62 от "Мършата":

    Смени "Копейкин" с "Шекелкин" ;-)! С "Копейкин" все едно че плашиш куче със салам;-)...
  • 64 ВЪЗРАЖДАНЕ е последен шанс

    13 4 Отговор
    Да спасим България. За съжаление изпростяването е жестоко, но…
  • 65 Матей

    0 0 Отговор
    Много независими кандидати се явиха,както и от набързо възникнали партии,без реални шансове. Прозирна е герберската цел,по този начин да се разсее протестния вот,а той е толкова необходим на БСП,ЗА ДА ПРЕПЪНЕ ГЕРБАДЖИЙСКАТА МАФИЯ. Всеки може два дни преди изборите,съгласувано с ГЕРБ,да се изрепчи,добре пресметнат тактически ход.
  • 66 ...

    8 1 Отговор

    До коментар #58 от "Роло":

    Ако бяха "нулеви" щеше ли да има... 30 (от 65, без да се броят изтритите) - към момента - "похвални", включително и ТВОИТЕ(!), коментара по негов адрес? "По дърво безплодно, камъни не хвърля никой!".

    Коментиран от #67

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 ТОЧКАТА

    6 1 Отговор
    оооо,и как тази статия се промъкна през вездесъщото око/ухо ...за такива думи на коментиращите винаги има сеч.ТАЗИ статия няма нужда от коментари.......а само от,,факти,,....БЛАГОДАРЯ.
  • 69 бай Даньо

    3 10 Отговор
    Каква партия, какво възраждане, бе морон!? Вие сте един файтон национални предатели , полезни идиоти на руските интереси в България . Възраждане на какво!? Патриоти на коя държава!? Идиоти , обикновени.
  • 70 бай Даньо

    3 11 Отговор
    Тоя Костадин е уникален че, го намразих още преди да му знам името, на представянето на книгата на Алекандър Йорданов се държа свински. Пламенен Национален Предател! Отвратително! От тия предатели е които са готови да паднат в жертва за руския интерес в борбата си против България...

    Коментиран от #71

  • 71 И ти искаш да му подлееш вода?

    3 2 Отговор

    До коментар #70 от "бай Даньо":

    Пиши го К. К., че защитава ТУРСКИЯ интерес, и може да ти се отвори парашута... Ако някой ти хване вяра де...
  • 72 Тези

    3 5 Отговор
    на които им харесва Костя Копейкин знаят ли нещо повече за програмата му? Как ще разстрелва, по-конкретно. Най-напред искат да се въведе извънредно положение, нещо като военен режим. За което директно призоваха президента Радев.След това да се създадат извънредни /народни/ съдилища и се сформират наказателни взводове от доброволци.Които ще разстрелват по дадени списъци от Висш военен съвет. Който не вярва да отвори сайта на паравоенните варненски групировки "Васил Левски" и "Шипка", където ще намери и съпридружното им Възраждане. Там има съответни призиви, програми за действие и пр. Вярно, че Копейкин е взаимствал от клипа на Зеленски, новият украински президент, разстрела с два автомата в ръцете. Но Украйна не е България. Половината украинци са рускоезични и вероятно с руско самосъзнание. Там извънредни съдилища, съдебни разправи, разстрели и пр. вървят. Например, извънредната прокуратура вече е образувала производство срещу бившия президент Порошенко, ядосвал Путин цели пет години.Тук руснаците най-много да намерят психически неуравновесен тип като Копейкин, за да плашат с него хората.
  • 73 Ккккк

    6 3 Отговор
    Най накрая да се появят истински, можещи, знаещи и независими хора. Браво! Ще гласувам за тях. Това за клипа е смешно. Всяка вечер гледаме американски филми само с убийства и насилие пълни с извращения. По -важно е че имат програма за възстановяване на съсипаната ни страна. На тролчетата какво да кажа, каквото и да кажеш на подлога .....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове