15 Юни, 2019 16:46 11 110 27

Двама са загиналите край Ябланица, трима полицаи в болница

  • катастрофа-
  • ябланица-
  • патрулка-
  • челен удар-
  • войната на пътя

Челен удар на пътя между два леки автомобила след навлизане в насрещно платно

Двама са загиналите край Ябланица, трима полицаи в болница - 1
Снимка: Facebook

Двама са загиналите при катастрофата край Ябланица, а трима полицаи са транспортирани към Военномедицинска академия в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

По първоначални данни, водачът на лек автомобил Renault Megane е загубил контрол над машината, навлязъл е в насрещното платно и е последвал челен удар с полицейския Opel Astra. Пострадалите от лекия автомобил са починали - 68-годишният водач, докато е бил транспортиран към болница, а 66-годишна жена в медицинско заведение.

Предстои да бъдат изяснени причините, довели до тежкото произшествие. Отрицателни са пробите за тестване на алкохол на тримата полицейски служители, взета им е кръвна проба за анализ. По случая е образувано следствено дело.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СА999999999ВТ

    43 1 Отговор
    Забелязал съм, че на хубаво слънчево време стават повече птп-та

    Коментиран от #13

  • 2 onq s konq

    10 10 Отговор
    Естествено че времето тр да е слънчево и с добра видимост,а мястото по възможност ОЖИВЕНО И ЦЕНТРАЛНО,защото ...Кой прави шоу,ако няма зрители?
  • 3 РАДО

    39 4 Отговор
    Често минавам там...път хубав, широк, с три ленти, недоумявам защо се е случило Реното за влезе в насрещното, освен ако не е карал бързо и задминавал. ....тъжно и тъпо! !! Карайте внимателно бе хора !!!
  • 4 един

    1 5 Отговор
    https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/62541026_1214202025417574_979247020160057344_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=a689c0dd07aea959644ef39021063413&oe=5DC4C55D

    Вижте това и сами преценете кой крив, кой прав.

    Коментиран от #5

  • 5 Голям прос

    3 10 Отговор

    До коментар #4 от "един":

    Тая патрулка в насрещното ли е? Не познавам пътя.

    Коментиран от #6

  • 6 един

    12 4 Отговор

    До коментар #5 от "Голям прос":

    Не знам как да възприема въпроса ти като шега или как? Ако тази патрулка е в насрещното то тогава трябва да сме в Англия. Ако питаш сериозно, то вероятно нямаш книжка?
  • 7 Зайко Байко многознайко

    17 9 Отговор
    Възраста на водача на Реното , навежда на мисълта, че човекът може да е получил инфаркт или инсулт!?
  • 8 Иво ПМ

    11 14 Отговор
    Мойте съболезнования.....Но да оставим тая мантра със -дискреминацията-..Над определена възраст да има през 3 год. медецински преглед/не проверовачен/просто да се преглежда ме по-основно.Прегледа да е изцяло медецински/кръвно,очен,концентрация/ без да е определящо-рефлекси.Да ни покаже в каква форма сме за нас самите.

    Коментиран от #10, #12

  • 9 Justice

    5 13 Отговор
    Дааа !!! Умрелите са виновни !
  • 10 Иво- момче диво

    17 3 Отговор

    До коментар #8 от "Иво ПМ":

    , карам кола от 20 годишна възраст ! Сега съм на 65 . Катастрофи правех до към 35 години . Всеки ден съм зад волана . Повече от 20 години нямам нарушение ! Виждал съм инвалиди , които едва кретат , да карат по-добре от учител по кормуване ! И сега се правят проверочни при грубо нарушение !
  • 11 Да бе да

    17 6 Отговор
    А дали е случайно, че все по-често се случват ПТП с патрулни коли??? Или пък за тях правилата не важат.., Мога да ви кажа, че колите не бяха блъснати челно... Най-вероятно "момчетата над закона" са правили обратен завой и са предизвикали катастрофата. Дано има безпристрастни свидетели!

    Коментиран от #16

  • 12 аве

    8 6 Отговор

    До коментар #8 от "Иво ПМ":

    Ти къде го учи тоя български ве
  • 13 Простак

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "СА999999999ВТ":

    дневните светлини са виновни

    Коментиран от #14

  • 14 СА999999999ВТ

    12 1 Отговор

    До коментар #13 от "Простак":

    Може и нощните да са виновни хах :D
  • 15 Лекар БГ

    3 7 Отговор
    До Иво момче диво....
    Аз пък карам кола от не знам си колко години.Любител-не профи. До тук над 900 К км.,без нито една катастрофа или ПТП.Нито едно,Слава Богу!
    Има пострадали хора и жертви,Иво-момче диво!И никак не е важно,кой от нас е по-добър,велик и пр.драйвър.
    Случва се и за съгаление-става най-лошото.Много тъп ник си си избрал момчето диво с младежките катастрофи.

    Коментиран от #20

  • 16 Селянин

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "Да бе да":

    Що говориш глупости??? Личеше, че патрулката да се е опитала да се друпне, но там е бетонна стена, човека с реното си беше влязъл в насрещното....Мир на праха им! Не пишете глупости...

    Коментиран от #18

  • 17 Pompev

    0 2 Отговор
    To kat peche mnogo i asfalta e losh
  • 18 Centurion

    5 3 Отговор

    До коментар #16 от "Селянин":

    Сигурно човека се е объркал,никой нормален няма да влезе умишлено срещу движението.Това обаче отваря дискусия за нивото и качеството на сигнализация,а тя в България е идиотска, да много случаи крайно не подходяща объркваща и нямаща нищо общо със логиката и здравият разум
    Това е така защото дилетанти се занимават с несвойствена дейност.

    Коментиран от #24

  • 19 Иванов

    13 1 Отговор
    Според мен водачът на реното не е познавал пътя и е мислил, че е еднопосочно. Точно там шофьорите идвайки от магистралата и продължавайки към Плевен си мислят, че е еднопосочно, а насрещното движение слиза от горе по моста, а това е грешно и се правят птп-та.

    Коментиран от #26

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Димитър

    2 8 Отговор
    Защо да вярвам на полицаите? Това карането на патрулка да не е детска игра, като гранати срещу 6 годишни! Надявам се полицаят шофирал колата да бъде мъж поне веднъж в живота си и да си признае, че той е предизвикал катастрофата.
  • 22 Бачо Киро

    8 2 Отговор
    Като гледам къде са ударени е много по-вероятно патрулката да е направила обратен и затова реното да е отишло толкова в ляво. Само така може да се гонят чак до другия край. Хората в реното са мъртви, така че сега естествено ще ги изкарат идиоти, които са карали в насрещното. Като направи обратен завой, задния за да не му се забие във вратите точно така реагира, бяга в насрещното. Имал съм точно такъв случай през 2013та, патка с 4 деца отзад направи същата тъпа маневра. Размина се само защото имаше отбивка.

    Коментиран от #27

  • 23 Лунно затъмнение

    5 2 Отговор
    Има цели министерства които отговарят за движението по пътищата със стотици дебели чиновници, как не можа един да излезе и да каже какво точно се е случило. Възможно е възрастната двойка да са излизали от ТИР паркинга преди разклона за Плевен и Варна и тогава патрулката да ги е помела. В този случай са виновни полицаите защото са карали с несъобразена скорост.
  • 24 да бе да

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Centurion":

    ама не...патрулката е направила нарушение, възрастният човечец е опитал да избегне удара в ляво, а патрулката в дясно, удряйки се преден десен и съответно ляв.
  • 25 Иван Гешев

    1 0 Отговор
    Полицайте нямат вина, даже са избягали в авариината лента и не са правили никакъв обратен завой - по БТВ дадоха интервю с очевидец. Просто поведението на водача на реното е било необяснимо.
  • 26 Василева

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Иванов":

    Там е пълно със знаци какво има да мислиш гледаш знака ако ги познаваш на това място и на тунела на Витиня с ремонта най добре си личи кой познава знацити има нахалници дето хем незнае кога да се престрои защото не чел хем започва да крещи и обижда че не му правят път да се включи в лентата защото е пропуснал когато хората се престрояват кога най после ще спрът да продават книжки продавате смърт господа това са кървави пори дето ги печелите
  • 27 Хора някой ако е видял какво е станало

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Бачо Киро":

    Хора, някой ако е видял какво се се случило моля свържете се, аз съм роднина за загиналите и бях на мястото на инцидента нещо не ми се връзва. Нито една от 2 те коли не е настъпила спирачките няма следи от гуми
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове