Last news in Fakti

2 Февруари, 2016 21:41 5 015 1

Да си купиш хотел в Монте Карло

  • роналдо-
  • хотел-
  • монте карло

Футболната легенда Кристално Роналдо направи сериозна имотна инвестиция като купи хотел за 140 млн. EUR. В действителност цената не е много висока като се има предвид, че се намира в една от луксозните меки на света – Монте Карло.

С тази си инвестиция, която е направил от името на компанията The Proto Group, в която участват италианския бизнесмен Алесандро Прото и милиардерът кандидат за президентския пост Доналд Тръм, Роналдо не възнамерява да спре с покупките на имоти. Плановете са му да инвестира 70 млн. EUR във верига хотели под името CR7 в Лисабон, Мадрид, Ню Йорк и в Мадейра.

Ако съдим по мястото, на което Forbes поставя футболната звезда в класацията на най-богатите хора на планетата, то през 2015 г. той е спечелил 79.6 млн. USD, като с това се нарежда на трето място сред най-богатите спортисти на планетата.

Афинитетът на Роналдо към недвижимите имоти не е от вчера.  В началото на годината той покани журналисти да снимат новия му дом в Испания. През ноември 2015 г. купи имение в Турция на стойност 3.44 млн. USD, а в разгара на лятото се сдоби с апартамент в Trump Tower в Ню Йорк. Същия месец направи подарък на своя агент ... остров в Гърция. Началото на миналата година Роналдо се сдоби и с апартамент в Лисабон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ
    БОГ МУ ДАЛ ЧЕ МУ ДАЛ
    ИНАЧЕ МОНТЕ КАРЛО И КРАСОТА