Last news in Fakti

10 Август, 2016 11:07 1 689 0

Морското равнище влияе на имотния пазар

  • морско равнище-
  • имоти-
  • цени-
  • сащ

На пръв поглед трудно някой би направил връзка между покачването на морското равнище и пазара на недвижими имоти, но в действителност се оказва, че е налице пряка такава. Изменението на климата може да навреди на имотите разположени по крайбрежието на САЩ, сочат данни от проучване на компанията Zillow. В резултат на това към края на столетието ще бъде отчетена загуба в имотния сектор възлизаща на 1 трилион USD.

Това обаче може да се случи и много по-рано от края на века смятат експертите Робърт де Конто и Дейвид Полърд. Причината е, че Антарктида се топи много по-бързо от направените досега прогнози.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА