30 Август, 2016 06:17 2 841 0

За колко може да се купи къща мелница (СНИМКИ)

  • къща-
  • мелница-
  • великобритания

Къща с 360-градусова панорамна гледка може да бъде купена във Великобритания за 608 900 EUR. Четириетажната мелница в графство Сафърдшир е построено през 1779 г., но през 1908 г. е трансформирано в място за живеене.

На първия етаж са разположени кухня, трапезария и баня. Дневната на третия и кабинетът на четвъртия етаж имат 360-традусова панорамна гледка. Към мелницата има и малка къща за гости със спалня, душ кабина и отделен вход.

Сегашните собственици я купуват преди 32 години. По техните думи това е приказно място, на което човек може да се наслаждава на невероятни изгреви и залези.

Имотът се намира само на половин час път от Лондон. На територията му има голяма градина, двоен гараж и отделна лятна къща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА