9 Септември, 2016 06:16 28 735 8

Поредната банкова разпродажба на имоти

  • испания-
  • банка-
  • saber

Благодарение на огромното търсене, испанската банка Saber (известна още като „лошата банка”) реши да даде възможност на желаещите да си купят имот да го направят с отстъпка до края на септември 2016 г. Активите на Saber от подобни продажби вече възлизат на 25.3 млн. EUR. Това е с 25% повече в сравнение с предварителните планове. От април 2016 г. са продадени 339 имота. Сред тях са апартаменти и къщи във Валенсия, Андалусия, Астурия, на Балеарските и Канарските острови, Галисия и Мурсия.

Имотите „изгорели” от кризата се предлагат в специален сайт направен за целта, където всеки до 30 септември може да търси желания от него апартамент или къща. Във всяка обява са посочени площта на жилището, броят спални и бани, както са поместени и няколко снимки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВайВай

    0 0 Отговор
    Далаверка за наши хора....
  • 2 паралия

    0 0 Отговор
    Добре де...Къде Ви е линка към сайта? Докога ш'ви чакам? :)
  • 3 Хада видим кой ще купува

    0 0 Отговор
    Ето линка хайде да ви видя. http://www.spain-property.com/bank-repossession.asp
  • 4 citizen

    0 0 Отговор
    Има три вида цървули.......Първите са с обработена кожа и квартали,като Бояна,Драгалевци и Симеоново са върха на сладоледа. Вторите се разхождат в Младост,Люлин и Дружба и си мислят,колко са преуспели.Третите пък бленуват ....най после да станат граждани и да се докопат за евтин имот независимо от района но да са в големия град.където никой не ги познава и не им знае миналото. До тук добре,а ми кой ще ги научи да говорят граматически правилен български език.

    Коментиран от #7, #8

  • 5 Петрун

    0 0 Отговор
    SarEB се казва банката :)
    Ето и правилният линк :https://www.sareb.es/es-es/Paginas/web-Sareb.aspx
  • 6 Дружбар

    0 0 Отговор
    Има с галоши и в Манастирски ливади ...
  • 7 Peasant

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "citizen":

    Нито тях, нито теб някой ще научи да говорите граматичЕСКИ правилен български език.
  • 8 Peasant

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "citizen":

    Нито тях, нито теб някой ще научи да говорите граматичЕСКИ правилен български език.