Last news in Fakti

25 Ноември, 2016 23:04 4 057 2

Първият дом от контейнери е факт

  • контейнер-
  • дом-
  • софия

Първият дом от контейнери вече е факт. Той е дело на арх. Румен Първанов, а в него вече живеят спортисти от 153 училище в столицата. Домът от контейнери е част от идеята на архитекти за реализирането на цветни проекти на социални жилищни сгради, студентски общежития, детски градини, домове за възрастни хора, нискотарифни хотели, къщи за сезонно ползване, бунгала и базари.

Първият дом от контейнери е факт

Първият дом от контейнери е факт


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    6 0 Отговор
    Има много архитектурно шедьоври от контейнери по света.
    Четейки заглавието човек неминуемо може да бъде заблуден, че ние българите сме открили топлата вода.
  • 2 brigante

    3 0 Отговор
    един такъв фургон струва близо 6000лв
    има и по-скъпи... те са най-различни фургоните, но тия за живеене са по-специфични относно изолацията... скъпо си е, а трябва и обзавеждане... кажи речи ще идат над 40 бона, ако човек иска да си направи двуетажна къщурка от 4 стаи...