3 Февруари, 2017 18:17 1 671 3

Падна част от покрива на Националната библиотека. Има пострадал

  • библиотека-
  • покрив-
  • инцидент
Падна част от покрива на Националната библиотека. Има пострадал - 1

В читалнята, в която се четат вестници на Националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий", е паднал част от покрива. При инцидента има пострадал мъж, който е настанен в болница, съобщава БНТ. Той е с прорезни рани.

Тежкото състояние на сградата, в която се намира Националната библиотека, не е от днес. Тя се нуждае от основен ремонт. „Около 200 000 лв. са необходими за ремонт на покривната конструкция по изчисления, които бяха направени в началото на лятото. За читалните и хранилищата не сме правили оценки, но при всички случаи става въпрос за няколко милиона лева”, каза още през октомври доц. Красимира Александрова - директор на библиотеката в интервю за Факти.бг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юпс

    2 0 Отговор
    Е навсякъде го пише!
    А това за съжаление не е ама никаква новина!
    Журналисти, непромивайте мозъците на простолюдието!
    Мола Ви!
  • 2 Роман дизел

    1 0 Отговор
    Чудо ли е станало не знам.
  • 3 неутрален

    3 0 Отговор
    Нека се показват нещата, защото предишното лъжливо правителство отчиташе големи постижения и колко всичко е добре. Така от хвалбите на Фандъкова преди няколко дни показаха безобразният ремонт по Витошка, който го преправяха на три пъти. Тези мошеници. Тиквата строеше за по 3, 5 милиона лева стадиони в обезлюдените села, в Пловдив за милиони правят зоопарк, а за библиотеката нямаше пари, е да та то на Винету не му трябваше библиотека. КОМИСИОННИТЕ ИДВАХА ОТ ДРУГО. ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ!!!!