Last news in Fakti

8 Юни, 2017 10:11 5 142 2

Продадоха къщата на Мерилин Монро

  • монро-
  • къща-
  • продажба

Домът, в който е живяла легендарната актриса, е продаден за 325 000 USD по-скъпо от първоначално обявената цена. Сделката е на стойност 7.25 млн. USD. Къщата, която е построена през 1929 г., се намира в престижен квартал на Лос Анжелис. Това е бил единственият имот на Монро, която го е купила през 60-те години на миналия век за 75 000 USD, след развода си с драматурга Атур Милър.

Разгънатата застроена площ на къщата е 244 кв.м. Разполага с 4 спални, 3 бани, дневна с камина и кабинет. Към къщата има двор, който е с добре поддържани тревни площи, басейн и вътрешен двор. Има плодородни дръвчета, както и къща за гости.

Продадоха къщата на Мерилин Монро

Продадоха къщата на Мерилин Монро

Продадоха къщата на Мерилин Монро

Продадоха къщата на Мерилин Монро

Продадоха къщата на Мерилин Монро


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги

    3 3 Отговор
    Хубава къщурка, знаят, как да печелят "голямците"
  • 2 911

    3 2 Отговор
    С нашите "добри цени" на имотите в София в кварталите Бояна, Драгалевци и Симеоново цените за такава голяма къща с такъв двор са същите, само че в левове.