Last news in Fakti

14 Юни, 2017 14:45 3 655 0

Къща от култов сериал отива за продан (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • къща от карти-
  • резиденция-
  • балтимор-
  • кевин спейси-
  • сериал

Президентската резиденция от "Къща от карти" ще бъде предложена на търг 

Къща от култов сериал отива за продан (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1

Домът в Балтимор, който служи за резиденция на президента на САЩ Франк Ъндърууд - измислен персонаж от поредицата "Къща от карти" на Нетфликс, ще бъде предложен на търг, предаде "Ройтерс", позовавайки се на местни медии.

Стартовата цена за реставрираната тухлена къща във Викториански стил, намираща в Болтън Хил, Балтимор, предложена от тръжна къща Алекс Купър, е 500 000 долара.

Къща от култов сериал отива за продан (ВИДЕО+СНИМКИ)

Къща от култов сериал отива за продан (ВИДЕО+СНИМКИ)

Домът, разполагащ с мраморни камини, високи тавани и гараж за два автомобила, вече беше предлаган за продан онлайн, но на шега. От местен сайт обаче твърдят, че този път търгът е действителен и ще се състои в края на юли.

Къща от култов сериал отива за продан (ВИДЕО+СНИМКИ)

Петият сезон на поредицата "Къща от карти", главен герой на която е властолюбивият политик Франк Ъндърууд (в ролята носителят на "Оскар" Кевин Спейси), стартира през май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА