16 Юни, 2017 12:25 3 424 1

Нов собственик на апетитен терен в центъра на Кърджали

  • парцел-
  • кърджали-
  • продажба
Нов собственик на апетитен терен в центъра на Кърджали - 1

Терен, съставен от три парцела в центъра на Кърджали, част от парк „Арпезос Север”, вече е собственост на „Грийн партнърс”. софийската фирма е спечелила имота на търг, като е предложила цена от 3 492 000 лв. Големината на терена е 12 208 кв.м., уточняват от местната общинска администрация.

Пет фирми са купили тръжна документация за въпросното наддаване, но само една е подала оферта. Първоначално планът е бил имотът да се продаде чрез конкурс, в който кандидатите да участват чрез идейни проекти как да изглежда мястото. По-късно общинските власти обаче решават продажбата на бъде извършена чрез публичен търг с тайно наддаване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 0 Отговор
    Софийското ДЗЗД "Грийн партнърс - БКС" е фирмата от чистотата спечелила парцела.