Last news in Fakti

29 Юни, 2017 21:31 1 657 1

Строят най-голямата сцена на открито в София (СНИМКИ)

  • сцена-
  • софия-
  • конструкция
Строят най-голямата сцена на открито в София (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА

Над 1000 места, разположени на 32 реда. Това е най-голямата сцена на открито, чието изграждане започна пред Народния театър „Иван Вазов”. Сцената ще се намира едва на 4 метра от зрителите. Масата на огромната конструкция ще е 60 тона. Декорите на представления, които ще бъдат представени в периода 3-7 юли, са специално предназначени за открито. Предвидени са 8 входа, като единият ще е пригоден за хора в неравностойно положение. Над 150 ще е броят на осветителните тела.

Строят най-голямата сцена на открито в София (СНИМКИ)

Строят най-голямата сцена на открито в София (СНИМКИ)

Строят най-голямата сцена на открито в София (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    3 0 Отговор
    Не пише за какви "представления" ще се използва сцената,но щом ще има цели 8 ВХОДА,значи че се очакват добри постъпления в общинската хазна.Предполага се че вечерното шоу ще бъде театрална постановка или рок-концерт,но лично аз препоръчвам и дневно представление-по-точно ЗАСЕДАНИЕ НА ПАРЛАМЕНТА,като тия 1000 места спокойно ще се напълнят от ДЕПУТАТИ И ГРАЖДАНИ-СМЕСЕН ВАРИАНТ.А като се има предвид че е на открито и ще може да се пие ,пуши и подвиква,ще бъде НЕПОВТОРИМО!