10 Юли, 2017 15:33 4 381 3

Ето къде ще се появи най-големият курорт в света (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • курорт-
  • африка-
  • танзания-
  • инвестиция

Най-големият курорт в света ще се появи в Африка. Той ще е разположен на 1519 хектара и ще има собствено летище. На практика курортът ще бъде обособен като отделен град. На разположение на посетителите ще има голф игрище, аквапарк, яхтклуб, подводен нощен клуб и ресторант, пазар, конна база, медицински център и частно международно училище.

Туристите ще могат да избират къде да отседнат между 5 големи вериги хотели, сред които Ritz Carlton и Zanzibar. Последният ще разполага с 90 стаи и къщички със собствени басейни.

Редица анализатори прогнозират, че новият курорт ще предизвика революция в туристическия бранш на Източна Африка, тъй като големи възможности се предлагат не само на туристите, но и на инвеститорите. Курортът ще разполага с 3440 луксозни ваканционни апартамента и мезонети, които за пръв път ще могат да бъдат купени от хора, които не притежават танзанийско гражданство.

Zanzibar Amber Resort ще разкрие хиляди постоянни работни места и в същото време ще облагороди околната среда. Що се отнася до обекта, то първата жилищна сграда трябва да бъде открита през текущата година, а целият комплекс се предвижда да е готов през 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivan S

    7 3 Отговор
    Сланчака 2 и Ню Сайнт Влас до него.
  • 2 Корковата тапа

    6 3 Отговор
    Ако не може в рамките на комплекса да се ходи чисто гол, не ми го хвалете!
  • 3 гост

    1 2 Отговор
    Облагородяване не е точната дума. Един хотел не нещо благо за природата, а означава ерозия, замърсяване и тежест за природата в този регион. Вижда се от клипа какво се прави.