19 Юли, 2017 17:37 19 463 37

Няма такава държава (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • път-
  • асфалт-
  • пари
Няма такава държава (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1

Няма пари да се ремонтират дупките на магистралите. Няма пари за ремонт на второстепенните пътища. За нищо свързано с дупките по пътищата все няма пари, а за това, което ще видите във видеото какво ще кажете?

За пореден път се чудим и маем в каква държава живеем??? Как е възможно да се инвестират милиони левове, които са финансирани от Европейския съюз и по-точно чрез фонда за развитие на селските райони в изграждането на пътища и тяхната рехабилитация, които водят до нищото, ама буквално до нищото. Това е поредният случай както отсечката на автомагистрала ,,Марица” до с. Златна ливада. Похарчени са милиони заради някой близък да му се направи густо и да има асфалт до нивите или вилата му.

Няма такава държава (СНИМКИ+ВИДЕО)

Това е един от стотиците второстепенни пътища в България, при които и простият човек разбира, че става въпрос за влезнали стотици хиляди левове в нечий джоб от направата му. Въпросният път е изграден в с. Драбишна (община Ивайловград).Този път, тази алея приета за път, е с дължина няколко километра и води до ... нищото, ама буквално до нищото. Това се вижда от видеото и снимките, а парите закопани там, сигурно надхвърлят милион. Как въобще е приет за завършен и изграден път като въобще не отговаря на никакви стандарти за строителството на такива пътища и кой го е вписал в проектите за реконструкция и рехабилитация този черен път водещ до реката. На билборда ясно се вижда, че по проекта всички пътища са от ДБФП №26/321/01149 от 27.11.2012г. ,,Реконструкция и рехабилитация на общинските пътища на територията на Община Ивайловград’’ са на стойност 3 919 924 лв., (почти 4 милиона лева) и трябва да са приключили до 15.07.2015 г. В останалите четири описани за ремонт пътища пише, че са от гр. Ивайловград до селата и от села до села, а точно този Общински път HKV2048II-59 е между населените места с. Драбишна- Граница Гърция? Тоест, изграден е път за милион, който води до самата гранична бразда и до реката, защото истинската граница и граничен пункт е през квартал „Славеево”, който е на 20 км. от село Драбишна. Как въобще е приет за изграден път тази алея водеща до реката? Как при наличието на толкова разбити пътища в Община Ивайловград, точно там са закопани толкова европейски пари за път, водещ до нищото?

Няма такава държава (СНИМКИ+ВИДЕО)

Къде блее, Държавата? В този случай прокуратурата трябва да се самосезира и провери този проект и всички подобни, при които и без да си инженер се вижда, че парите тук са влезнали в някой дълбок джоб. За пореден път се сещаме и започваме да си пеем тази песен на Слави Трифонов подходяща точно за нашата държава, че я няма, просто липсва.

Няма такава държава (СНИМКИ+ВИДЕО)

Няма такава държава (СНИМКИ+ВИДЕО)

Няма такава държава (СНИМКИ+ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Явор Муслов

    68 2 Отговор
    Крадцииииииииииии
  • 2 Майор КостоФ

    87 5 Отговор
    Строим градивно,стабилно!! Гарантирано от ГРОБ!!
  • 3 Факти до факти

    78 1 Отговор
    ТОВА ВЕЧЕ НАИСТИНА Е ЗА ПРОКУРОР , СКАПАНИ КРАДЦИ НЕ СА НАЯДОХА БЕ 😱😱😱😱😱😱😱
  • 4 Vancho velchevski

    30 1 Отговор
    Tam kmeticata e za razsledvane nagla e.

    Коментиран от #23

  • 5 Гост

    51 1 Отговор
    Уважаеми господа от Факти - адмирации за разкритията на които попадате но би било добре тези статии да изпращате и на компетентните институции за приверка. Написаното в статията се приема за законен повод и достатъчно данни за започване на досъдебно производство стига да достигне до МВР и Прокуратура на РБ - не че не достига но ......... Успехи!!!
  • 6 Шерлок Холмс

    43 0 Отговор
    Тоя път я хванахте далаверата, сега комбайните на кметицата няма от къде да минават и мъжа и рибар ще си цапа колата хахаха. Браво факти , браво.

    Коментиран от #7

  • 7 Шерлок Холмс

    25 1 Отговор

    До коментар #6 от "Шерлок Холмс":

    И пак нищо няма да стане затуй ,че наздраве $$$$$$$
  • 8 Ивайловградчанин

    59 2 Отговор
    Доколкото зная сигнала е подаден в прокуратурата. Идея си нямате колко злобно и крадливо същество е кметицата на Ивайловград, срещу нея има образувани няколко дела за злоупотреби и въпреки всичко с помощта на Делян Добрев все още успяват да бавят делата, естествено това се случва с помощта на окръжния прокурор на Хасково!!! Този път дори не е направен, за да се ползва от някого, защото той води до никъде, всички ивайловградчани го знаят, но си мълчат! В статията не е са споменали, че кметския наместник на с. Драбишна, е сестра на кметицата на Ивайловград, т.е. е назначена от нея, явно на никой не му пука за конфликта а интереси, също така кметицата ан Ивайловград се изявява и като председател на месното читалище, което също по пада в графата "конфликт на интереси", ама наглостта на това същество е безкрайна и докато не яде дървото няма да миряса, кофтито е че греховете които е натрупала, ще ги плащат и децата на внуците и!!!!!

    Коментиран от #9

  • 9 Ужасен съм

    32 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ивайловградчанин":

    Ако тва е вярно просто съм ужасен от всичко това което става в тази държава.Кметицата ,сестрата,пътя в нищото..... Без думи
  • 10 Никола

    31 5 Отговор
    Само Бойко, да знае как се краде в тази община и как тази кметица спира всички инвестиции в градът, ум ще му зайде.
    Плаща си всяка година по 5 000 лв. за да и дадат награда "Кметица на година" и си избива комплексите.
    Ако трябва да й дадат награда, трябва да е за най-лош кмет. Инвестирани са 20 000 000 по нейно време от ЕС и срещу това най-голямата безработица в област Хасково.
    Няма такава бездарна кметица.
  • 11 Ghost1

    24 2 Отговор
    Браво за статията само. Това е практиката в България от дълги години и нека сега Бойко Ви Борисов еместо да се чуди къде да реже ленти да отговори на всички българи как се допуска това масово да се повтаря и никога да не сме видели осъден и да се спре с тая наглост. Не се ли питате всички какво се случва и че е време да се гласува правилно по изборите. Всички се чудим защо е така а същевременно го допускаме като се преизбират едни и същи лица все хора от бивата ДС агенти при които кражбите са залегнали по наследство. И Слави не ми го давайте изобщо за пример, пък било то и на песен!

    Коментиран от #17

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Фешан Смешан

    12 3 Отговор
    Толкова са гладни,че отчуждиха на хорицата земите и не им ги платиха-да си "циганин" за 200-300 бона ок,ама да се направиш на циганка за жълти стотинки само алчната Овч. го може.Да е жива и здрава внучката и,но сама няма да може да изкупи греховете на злобната си баба....
  • 14 гербер депесаров патриотов

    22 4 Отговор
    Циганите крадат агнета, ламарина и буркани със зимнина, а българите крадат милиони от еврофондове.

    Казвам го, защото забравяме че ОГРОМНИТЕ кражби са от БЪЛГАРИ!!! Това се доказва със всеки един ден.
  • 15 Красо Зелето

    18 1 Отговор
    'ОгИн да ги гори, с бензин да ги гАсят'
  • 16 Аде ама на дали

    34 1 Отговор
    Г-н Премиер,тези резили ги траете вие а патим ние.Честно ли е според вас да си блъскаме колите в дупките,да плащаме винетките а ей такива мизерници облечени във власта да си крадат на воля. Къде са ви очите !!!! Писна ни.Гражданите ще започнат да правят граждански арести ако не се намесите вече.Не се трае, всички са на ръба не ни пука за никакви партий и глупости,НАРОДА Е ВАЖЕН ,НАРОДА на тази скапана държава.
  • 17 ВЪРБАНОВ

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ghost1":

    Все още ли си мислите, че гласът ви е отразен

    Коментиран от #18

  • 18 Лозаннов

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "ВЪРБАНОВ":

    Знае ли се .......
  • 19 Troll Kiler

    17 1 Отговор
    Много ми е интересно, кога ще се включат тролчетата на кметицата, верно, че в момента е на почивка Александрополис,но съм сигурен, че и е докладвано и вече се градят версии. Отиде и почивката на наглецата, сега ще се прибере преди да и е свършила отпуската!!!!
  • 20 Vasik Atanasova

    4 2 Отговор
    такива сме си
  • 21 гощо

    14 0 Отговор
    Кражбата майка на печалбата!!!! Толкова прости хора се докопват до тези мангизи,че чак не могат да го измислят така,че да не е очевадно!!!
  • 22 Жана

    29 4 Отговор
    Българииии,разбирате ли защо платените журналисти постоянно пишат против циганите вярни и невярни престъпления ,за да ни отклонят ПОЛИТИЦИ И УПРАВНИЦИ,от собствените им крупни кражби и престъпления.А ние долу в НИСКОТО,нека се бием с циганите,а те ГОРЕ се кефят на простотията ни.Всички заедно да се хванем рамо до рамо и ЯКО протести докато не махнем истинските престъпници облечени в държавна власт.Няма цигани,българи турци,всички се печем на държавния огън.
  • 23 Жана

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Vancho velchevski":

    Да ама Не.Зависи кой я е поставил на КМЕТСКОТО КРЕСЛО.
  • 24 Иван

    8 1 Отговор
    Абсолютно същият пъ има от с. Аврен до гръцката граница, където свършва на една полянка в планината. Според табелата са изразходвани 6.5млн лв за обновяване на пътя, водещ до...нищото.

    Коментиран от #31, #32

  • 25 ЦЦЦЦ

    6 15 Отговор
    тези, които казват няма такава държава, бих ги пратил в Украйна да видят какво са дупки и разбити пътища. В България е супер. Стига сте си ругали родината бе неудачници.
  • 26 ЦЦЦЦ

    4 17 Отговор
    тези, които казват няма такава държава, бих ги пратил в Украйна да видят какво са дупки и разбити пътища. В България е супер. Стига сте си ругали родината бе неудачници.
  • 27 Цачев

    3 15 Отговор
    тези, които казват няма такава държава, бих ги пратил в Украйна да видят какво са дупки и разбити пътища. В България е супер. Стига сте си ругали родината бе неудачници.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Kiro сою

    5 5 Отговор

    До коментар #28 от "Kmeticata":

    Кметицата си е много добре даже,какво не ви харесва.
  • 30 Законн

    3 0 Отговор
    То престъплението си се вижда и от билборда: Общински пътища ,дефакто какво ще рече това от село до село и от град до село.То на това готово разследване вътре в статията ако не се обърне внимание значи работата е зле господааааааа

    Коментиран от #33

  • 31 Ивайловградчанин

    2 3 Отговор

    До коментар #24 от "Иван":

    Поставил я е същия който поставя кметовете последните 30 години. един местен феодал на име Златил Хаджиев, като в момента вече деен е сина му Даниел Хаджиев!
  • 32 Ивайловградчанин

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Иван":

    Снимайте и качвайте, ако смятате че имате основания подкрепени от някакви доказателства, пишете една жалба до Окръжна прокуратура Кърджали, при вас е доста по-голяма вероятността за бързо развитие.
  • 33 Ares

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "Законн":

    Да се успее първо да се оправят да има работа,добри заплати и пенсии. Здравеопазването е трагедия. Силата за сигурност и оправяне в съдебната палата. После да му мислим за пътища.
  • 34 Танимир

    1 3 Отговор
    Вие от Ивайловград как я трайте тая крадлива кметица просто не ви знам.Омирате от глад,няма работа за семействата ви ,жените и майки те ви копат лук и ливади във Гърция всеки ден да вземат по някой лев,гроздето ви го изкупуват без пари????Ваш си е проблема вие така сте си го направили нямате право да ревете.
  • 35 гост

    2 1 Отговор
    Е нали я знаете къде живее. Какво чакате?
  • 36 Nina

    0 0 Отговор
    Tova rodniya ti krai li e.che taka se vulnouvash ot problemite tam

    Коментиран от #37

  • 37 Анти Корупция

    3 0 Отговор

    До коментар #36 от "Nina":

    Не, не ми е роден край ,но знаеш ли какво ще ти кажа душицо мамина ненагледна ......
    То бива,бива наглост ама чак толкова не бива.Крала,крала тая ваша кметица та се на.рала.